GA Zjuganov: “Polgárőrséget kell felállitani a banderisták megállitására!”

kprf

A KPRF elnöke kommentálja az ukrajnai eseményeket.

“Teljes mértékben együttműködünk az Ukrán Kommunista Párt vezetőjével Petr Szimonyenkoval, és ösztönözzük Kelet, Közép, és Dél-Ukrajna területén önkéntes polgárőrcsoportok felállitását a banderista bandák ellen”-nyilatkozta az RSZN orosz hirügynökségnek GA Zjuganov KPRF-elnök. Számunkra Ukrajna ugyanolyan fontos partner mint Belorusszia. Családi, gazdasági téren számtalan kötelék fűz össze bennünket.

“Az amerikai nagykövet állandóan nyüzsög. Oroszország ukrajnai nagykövetét Zurabovot nem látni, nem hallani! Neki nincs cselekvési lehetősége?”

Gennagyij Zjuganov elmodta: a kijevi felfordulás minden egyes napja egymillió dollárba kerül.

GA Zjuganov emlékeztetett: az Orosz Állami Duma nyilatkozott, hogy hajlandó hatékony és konkrét segitséget nyújtani Ukrajna kormányának.
(kprf.ru)

Bal-Rad komm: Ha figyelmesen elolvassuk GA Zjuganov nyilatkozatát “…ösztönözzük Kelet, Közép, és Dél-Ukrajna területén önkéntes polgárőrcsoportok felállitását…”-gyorsan kikövetkeztethetjük: Nyugat-Ukrajna kimaradt a felsorolásból. Ez pedig azt vetiti előre, hogy az egységes Ukrajna de facto már valóban nem létezik!
Ezt pedig már-de jure-Ukrajna két részre osztása fogja követni!
Szomszédságunkban hamarosan megjelenik egy kellemetlen, állandó zsidó-nacionalista torzsalkodásoktól terhes állam, Galicia!

Innentől kezdve pedig egyre sürgetőbb a kérdés: mi lesz Kárpátaljával? Amely Kárpátalja viszont inkább Eurázsiai Unió-párti, mint EU-szimpatizáns!
Amely Kárpátalja Észak és Dél felől is erőteljes kék-fehér nyomás alá fog ezáltal kerülni.
Nyilvánvaló, hogy Galiciában a banderistákat el fogják taposni a NATO-erők!
Na!-onnantól lesz cifra a Nyugat-ukrajnai helyzet!
A most oly hevesen “szabadságért és függetlenségért” polgárháborúzó Szvoboda mit fog tenni? Hogyan fogja magyarázni saját bűnét és hülyeségét?

Feltételezhető, hogy a téli olimpia végeztével Oroszország is aktivizálni fogja magát Ukrajna ügyében.

 

Kategória: A BALOLDAL HÍREI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

9 hozzászólás a(z) GA Zjuganov: “Polgárőrséget kell felállitani a banderisták megállitására!” bejegyzéshez

  1. kaponya jozsef szerint:

    ez igy van kurvára unalmas. majd putyin aolimpia után rendet rak.

  2. kaponya jozsef szerint:

    ha kell segitség elmegyek szivesen polgár őrnek is.

  3. Névtelen szerint:

    Kimondtátok az igazságot ,mégpedig az ukrán nemzetiek erősen megvannak vezetve!!

  4. Élőfa szerint:

    Úgy tűnik, mintha Janukovics eleve eladta volna Nyugat-Ukrajnát az EU-nak, és a rendfenntartási műveletek csak a látszat kedvéért lennének. Ez nem elnök, ez nem hazafi, ez csak politikus. Amiért viszont nem aggódok: Ha létre is hozzák a nyugat-ukrán atlantista patkányállamot az orosz ellen(hiába mutogatják, hogy mennyire vallásosak a fölforgatók, és ájtatoskodnak a Majdanon a papokkal), mert az antikapitalista Szovjet Unió ortodox keresztény hitű népe, mint Isten ostora, a nyugati, kapitalista fasizmust egyszer már eltörölte, a legmagasabb rendű nemzeti szocializmussal, a Légionistával együtt is. Hitler, Hess, Himmler, Kesselring, tehát a nemzeti szocialista Németország kiegyezett volna Angliával/ezáltal Amerikával is, és az ő szövetségese volt mind Magyarország, mind Románia.

    • Névtelen szerint:

      Igazad van élőfa!

    • Élőfa szerint:

      A háború végén még az is előfordulhatott volna, hogy a nemzeti kommunista Szovjet Unió legyőzésére az SS, és a Wermacht a szabadkőműves Amerika irányítása alatt támadott volna, a nyugati kapitalista imperializmus érdekében.

      “Patton tábornok, aki szerint rossz ellenséget választott az USA, a zsidó Eisenhowerrel ellenszegülve a fennhatósága alatti SS- és Wermacht-hadifoglyokat is rendesen etette, gyakorlatoztatta, készenlétben tartotta a vörös hadsereg ellen egy várható támadási parancsra.”

      http://www.jovonk.info/2010/06/23/mcchrystal-nacht-avagy-hadsereg-beszolt

    • Élőfa szerint:

      Kiegészítésként jegyzem meg, hogy a papok minden bizonnyal, valószínűleg csak és kizárólag Krisztus békéjéért, és az Igazságért imádkoznak, és ezeknek mind Hazájuk részére történő, mind az egyetemes megvalósulásáért. Másként nem is lehet. Nem feltételezzük, és nem feltételezhetjük, hogy politikai vagy etnikai szempontok alapján fohászkodnak és imádkoznak egyik vagy másik fél győzelme érdekében, ellentétben talán néhány megvezetett radikálissal, terroristával. De jó lenne, ha globális kapitalizmust újra és végérvényesen felváltaná a globális katolicizmus(melynek szerves része az ortodoxia is), és az új Római Szent Birodalom, tehát a Jó, Isten győzelme!

  5. Élőfa szerint:

    “Boldogasszony, Anyánk, régi nagy Pátronánk,
    nagy ínségben lévén így szólít meg hazánk:
    Kárpátaljáról, Édes hazánkról,
    ne feledkezzél meg szegény magyarokról.”

Hozzászólás