Kijev már az ördögöt festi a falra…?

Az ukrán hadügyminiszter az “Ukrajna 112” televiziós csatornának a következőket nyilatkozta: Szlavjanszknál az ellenség vegyi fegyvert alkalmazott. Értsd: a Népi Milicia vetett be valamilyen vegyi fegyvert a kijevpárti latorhorda ellen.

méreg

Mihail Koval miniszter szerint a városban az önvédelmi erők mérgező anyagokat halmoznak fel.
“Mi viszont nem lassan dolgozunk! Úgy dolgozunk, hogy nem keletkezett tűz, és igy nem voltak civil áldozatok. De a szeparatisták most is a mérgek felhalmozásán munkálkodnak Szlavjanszkban. Méregtartályokból szerencsére eddig nem volt sok. Mi most erre reagálunk” (értsd: meg akarják akadályozni a további felhalmozást, és a mérgező anyagok aktivizálódását.)-nyilatkozta Koval az “Ukrajna 112”-nek.
Koval miniszter-ez a ragadozó gyilkos fenevad-meglehet az ördögöt festi a falra?
Bizony meglehet!
Maga is világosan tudja, hogy a műveleti zónában a milicia a saját anyái, feleségei, gyermekei, testvérei között nem tárol mérgező anyagokat. Miért tennék ki az övéiket és önmagukat mérgezésveszélynek? Akár véletlen balesetnek is, ami egy háborúban bizony könnyen megeshet.
Nagyon könnyen előfordulhat viszont, hogy a kijevi junta egy szörnyűséges bűncselekmény elkövetésére készül. Vegyi fegyver bevetésére. És már jó előre felkésziti az agymosott ukránokat és a nyugati hirfogyasztókat, és már előre az önvédelmi erőkre kenve a várhatóan bekövetkező gyalázatot.
Koval nyilatkozata egyenesen az ördög falra festése!
Ennek a bekövetkezhető bűnténynek csak úgy tudjuk elejét venni, ha minél szélesebb információs offenzivát inditunk a lelepzés érdekében.
(Forrás:politikus.ru)
Ezért a Bal-Rad arra kéri minden olvasóját, hogy ezt a hirt ossza meg akivel csak tudja, és terjessze minél szélesebb körben.
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

11 hozzászólás a(z) Kijev már az ördögöt festi a falra…? bejegyzéshez

 1. Bukott Angyal szerint:

  Kijev szarban van elhäritoink informäcioi szerint a kijevi junta több csalädtagjai elutaztak ukrajnäbol.
  Nyugat vegyifegyvert vetne be az oroszok ellen,Moszkva biologiai fegyvert vetne be nyugat ellen.
  Itt mär mindenlehetseges az arzenäl kifogyhatatlan.A kapszuläkmär a nyugati orszägok teruletein,
  ezek szabadba jutatäsa csak reszlet kerdes.

 2. baloo szerint:

  Minden áron bele akarják kényszeríteni Oroszországot egy nyílt háborúba. A “világközvélemény” viszont már nemigen eszi meg az ilyen hazugságokat. Nyugodtan hazudhatták volna, hogy már be is vetették. Ha képesek voltak az ENSZ-nek a szemébe hazudni (Powell, 2003), Dubaiban felállított díszletekben leforgatni “Tripoli” bevételét, vegyi fegyvereket (Szíria) használni civilek és katonák ellen, zsoldosokat beöltöztetni rendőrnek és a tömeget veretni velük (Kijev… vagy netán Budapest is 2006-ban?) és a másikra fogni, igazán nem lehetne meglepődni, ha kiküldenének pár “nácit” – mert ugye nem verik nagy dobra, de a cseh tévében egy zsidó származású liberós NGO-ban dolgozó leánka elszólta magát és kibökte, hogy a Jobb szektor tkp. zsidókból áll – “felderítésre (értsd: civil-terrorizálásra) gondosan ügyelve persze, hogy ne a Jobb Szektor cahalos feléből legyenek, oszt bevetnék rajtuk a saját vegyi fegyverüket és a másikra fognák. Annyira magától értetődően és természetes könnyedséggel használják a hazugságot, mint eszközt, hogy gyakorlatilag már annak se lehet hinni, ha kérdeznek. Ezt már a pórnép is tudja úgy keleten, mint a szintén egyre bepöccentebb nyugaton, nemhogy Lavrov, Putyin vagy Evo Morales. Kicsit sokszor kiáltottak farkast. Szóval ezektől a tetvektől sajnos BÁRMIT el lehet várni: folyamatosan hazudnak, csalnak, fenyegetnek, megfélemlítenek, megvesztegetnek, kínoznak, gyilkolnak – és mindben közös vonás, hogy sose a saját nevük alatt. Ezzel a mentalitással van tele az egész világ hócipője, egyre inkább a nyugatot is beleértve.

 3. Pityu szerint:

  Az eszüket gondolkodásra is használó emberek, már egyáltalán nem hisznek a fősodratú médiának..
  Akik meg még akik hisznek, azoknak sajnos véleményük és sajnos önálló gondolkodásuk sincs semmiről az életben… Csak elmennek az élet mellett szép csendesen, ahogy a regnáló hatalom elvárja tőlük…

 4. kaponya jozsef szerint:

  ez ugy lesz tovább adóm.

 5. Visszajelzés: Vegyi fegyvereket vetnek be civilek ellen – a kijevi kormány egységei | Szabad Riport

 6. Visszajelzés: Vegyi fegyvereket vetnek be civilek ellen – a kijevi kormány egységei | Betyárvilág

 7. Visszajelzés: Betyárvilág » Vegyi fegyvereket vetnek be civilek ellen – a kijevi kormány egységei

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s