Szlavjingrád 2014 május 31

Aki látott már akár ukrajnai, akár oroszországi nagyvárost hétvége közeledtén (akár télen akár nyáron) az nem hinné el, hogy a felvételek egy ilyen városban készültek.
Ezekben a városokban péntek délutántól hétfő hajnalig zajlik az élet. Enberek nyüzsögnek utcákon-tereken, éjjel-nappal.
Az alábbi video ma délelőtt készült Szlavjanszkban. Két ostrom között.
Kihalt utcák, ahol néhány bátrabb egyén kárfelmérést végez, és “elhárit”!
Hihetetlenül elszomoritó látvány.
És hogy a helyzet Donbasszban (és ezen belül is Szlavjanszkban) holnap és holnapután is ilyen legyen, arról a hiénahad gondoskodik. Vonulnak további vérontásra!
Miközben Kijevben ünnep készülődik!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

16 hozzászólás a(z) Szlavjingrád 2014 május 31 bejegyzéshez

  1. Andor szerint:

    A szememben a KGB leírta magát. Képtelenek kinyírni az ukrán vezérkart. Egy-két méreginjekció kéne hozzá amit váratlan helyzetekben szúrnának beléjük. Ezután nem lenne aki kiadja a tűzparancsot. Az ukrán katonaság parancs híján visszavonulna. Most komolyan, ezek az ukrán vezetők ennyire megközelíthetetlenek?? Atombunkerben vannak vagy mi??
    Vagy hülyeség amiket írok??

  2. Makasov szerint:

    Valóban érthetetlen az orosz vezetés hozzáállása! Régen ki kellett volna nyiffantani ezt a sok fosos,taknyos cionfasiszta férget!

  3. Pityu szerint:

    Hogy mi lehet az oka annak hogy az orosz vezetés sokunk felháborodására nem cselekszik vagy nem mer cselekedni,szerintem hamarosan kiderül…Az Orosz lakosságot Ukrajnában mosolyogva gyilkolják halomra,miközben az orosznak hitt vezetők hangember módjára viselkednek, az Ukrajnában kialakult helyzet kapcsán…Az utókor mint tudjuk lehet hálás,de lehet hogy az Ő esetükben hálátlan lesz..

  4. Attila szerint:

    Az ukrán vezetők a védett fajhoz tartoznak azokat még Putyin sem bánthatja….

  5. Élőfa szerint:

    Vitorla megmondta: Putyinék hagyják kivérezni a Népköztársaságokat. Majd utána, lehet, hogy bevonulnak. Ez az új orosz kapitalizmus érdeke.

    Eddig nekünk úgy állították be, és úgy festették le, olyannak is látszott, mint a keresztény világ és civilizáció megmentője, a rab nemzetek és népek fölszabadítója a kapitalizmus alól, nem csak a cion-atlatizmus alól. De Isten tette azzá, amivé lehetett volna, Ő emelte abba a magasságba, és azért, hogy onnan segíthessen. Ha nem teszi, Isten el is veheti tőle ezt a pozíciót, ugyanúgy, ahogyan adta neki.

  6. Namivan szerint:

    A dolgok sosem úgy zajlanak, ahogy a vak és indulatvezérelt kisemberek – mint ti – szeretnék. Milyen hős dolog lenne, ha az orosz tankok a világ proletárjai címszó alatt hengerelnének Ukrajnában, ugye, elvtársak?

    Segítek a megértésben. Oroszországnak nem érdeke Ukrajna darabokra bomlása, így a dél-keleti ipari-bányászati területek leszakadása, mivel az Ukrajna önálló életben maradását igen nehézzé teszi. Ez kizárólag a cion-atlanti tervezők szándéka, és ebbe nem akar Oroszország belemenni, azon az áron sem, hogy ezek az ipari területek és az ottani orosz lakosság hozzá kerülnek. Oroszországnak egy életképes Ukrajna kell baráti szövetségben, amelynek területén az orosz nemzetiségű ukrán vagy ukrán–orosz állampolgárok békében élhetnek. Az, hogy most a keleti területek önállósulni akarnak, az kizárólag a nyugati felforgatás következménye. Ezeknek az embereknek semmi bajuk nem volna az ukrán soviniszták és a nyugati beavatkozás nélkül. Nagyon fájdalmas a sok civil áldozat, de ez sajnos együtt jár – még ha nincs is így tervezve – azzal, hogy idő kell ahhoz, hogy Európa és az USA gondolkodni hajlandó része és az ukrán lakosság előtt is egyértelművé váljon a valós ukrán helyzet és a nyugati aknamunka milyensége, és ez ellen fel is lépjenek, illetve kiderüljön az is, hogy az európai gazdaság csak veszthet ezen a kalandon. Ez mind idő, és Isten malmai mindig lassan őrölnek.

    Az biztos, hogy nagy változás lesz, mert a keleti területek nem fognak leülni ezzel a zsidó bagázzsal tárgyalni. Úgyhogy, az oroszok hivatalosan hadseregileg nem fognak bevonulni, még akkor se, ha a NATO papírkatonái látványosan és formálisan is megjelennek Ukrajnában, nem mintha nem szeretnék donbasszi testvéreiket. Azt nem tudom, csak sejtem, hogy fű alatt viszont igen sok támogatást nyújtanak nekik, akár a hírszerzésben, akár fegyverek és „civil” fegyveresek határon átengedésével, csapatok határ mentén mozgatásával, de a minap előadott repüléstilalmi zóna is erről szól, hogy az ukránok ne tudjanak a levegőből kalózkodni a civilek ellen és a földi banditák légi támogatás nélkül maradjanak. Lehet, hogy a dél-keleti területek végleg elszakadnak, de ez nem történhet az Orosz Föderáció közvetlen behatására, és ha ők ezt akarják, akkor szó szerint ki kell harcolniuk, akármennyi áldozattal is jár.

    A többi történés, bár összefügg ezzel, mégis más szálon kezelendő: az USA Fekete- és Északi-tengeri terjeszkedésének megállítása. Ehhez viszont az európai vezetőknek kell a talpukra állni. Ehhez viszont előbb remegnie kell a földnek a lábuk alatt, és nem kicsit. Jacenyuk és Klicskó és a többi zsidó testvérek pedig megkapják a maguk kötelét vagy golyóját, amikor eljön annak az ideje. Ami nem most van még.

    • Névtelen szerint:

      Ez jól hangzik,csak nem igaz!Vagy pontosabban nem tartalmazza az igazság minden részletét.Itt az a gond,hogy a felkelők Szovjetuniót akarnak tokkal és vonóval.Ettől az egész világ elitje,a gatyába csinált.Most keresik a kompromisszumot.Az Ukrán zsidók,meg nem normálisak. Ez a kommunisták szerencséje.Ahogy szoktátok mondani egy zsidó vagy okos,vagy nagyon hülye.Ezek az utóbbiak. Putyin vagy az élére áll a kommunista átalakulásnak,és elnézik neki az oroszok halálát,vagy szembe megy velük és kinyírják.Ugyanis a tulajdonváltás ott is elkerülhetetlen. Mint nálunk,6-7 ember uralja az országot,ott vagy 10-vagy 20. Ezeket el kell kapni korrupcióért bezárni.A vagyonukat elkobozni és megszervezni ezen vagyonok működtetésével az ellátást.Más megoldás,ami működik egyszerűen nincs.Illetve van,ez az oroszok totális katonai veresége.Ez eddig a történelemben soha nem fordult elő.Vitorla

      • Namivan szerint:

        Először is: ahogy nem létezik magyar zsidó (meg magyar cigány), úgy ukrán és egyéb zsidó sem – max. magyarországi és ukrajnai, másképpen: Magyarországon élő, Ukrajnában élő stb., mivel a Talmudja miatt semmi köze nincsen a hazai népességhez, akármit is vett át, nyúlt le kulturálisan tőle. Az persze nem mindegy, hogy valaki okos vagy agyament, de zsidóban, zsidó vezetőben egyikből sem kérek. Zsidó ismerőseimnél talán nem furcsamód azt látom, hogy ha megkapargatódik a látszólag magyaros felszín, és magyar–zsidó viszonylatban állást kell foglalni, akkor mindig a zsidó kerekedik felül bennük. Amíg nem asszimilálódnak teljesen, amikor már homályos emlékeik és vonzódásaik sincsenek a zsidó létforma, gondolkodás, hozzáállás felé, mert a zsidó identitásuk teljesen elfoszlott, addig akármit húznak magukra, zsidók maradnak. Amúgy pedig, amikor zsidó ül a trónon, akkor mindig az adott ország nemzeti érdekeivel szemben jár el, zsidó mentalitással. A hazai népesség szempontjából okosnak csak akkor mondható, ha nem annyira véresszájú.

        A másik, hogy nem vagyok arról meggyőződve, hogy létezik olyan, hogy a világ „elitje”, így idézőjelben. A csúcsvezető zsidónak mindig mások lesznek a célkitűzései, mint a csúcsvezető orosznak vagy kínainak, hogy csak ezeket említsem. Még ha gazdaságilag szorosan is együttműködnek és globális gondolkozásúak.

        Az pedig, hogy a felkelők Szovjetuniót akarnak, hát, nem meglepő számomra. Mint ahogy itt sokan népköztársaságot. Nincs más példa előttük, nincs más a hagyományaikban, ráadásul amnéziásak, mert a szovjetrendszert zsidók találták ki és működtették. Kinek hiányzik ez? Nekem biztosan nem. Zsidók nélkül, orosz vagy ukrán kezdeményezésre biztos más lett volna az a rendszer, de így? A politikai keretek önmagukban semmire nem adnak garanciát. A nagy kérdés az, hogy a rendszert kik működtetik, és milyen tudati színvonalon állnak. Továbbmenve, az egyszerű emberek értelmi színvonala és megértő képessége a világon mindenütt a zokni színvonalán van – lehetnek bármennyire segítőkészek, szeretők, békések stb. Az emberek élni akarnak, boldogulni, és nem valami fiktív, egyesek fejében rózsaszín emlékként létező rendszert maguk fölé. Nekem a hátam közepére nem hiányzik a népköztársaság mint államforma, és semmiféle köztársaság, igaz, nekünk magyaroknak megvannak a magunk értékes hagyományai, amire támaszkodhatunk. (Pontosan emiatt nem volt a középkori feudalizmus nálunk annyira végletesen szélsőséges, és nem létezhetett az állam én vagyok szemlélet, mint Nyugat-Európában. ) De nem hiszem, hogy össze fogunk veszni az elnevezésen egy kevésbé kizsákmányoló, nemzetibb érdekű, ténylegesen a közt szolgáló, zsidó-cigány belepofázás nélküli rendszer esetén.

  7. kaponya jozsef szerint:

    EZ TŐKÉLETESEN IGAZ. jacenyuk klicsko tyimosenko és a hozzájuk levőket ki kell nyirni és ezt kell máshol is csinálni.

  8. Névtelen szerint:

    Koponya!Végre megtanultál helyesen írni!Már el lehet olvasni a kommentjeid!

  9. kaponyajozsef szerint:

    HÁT IGEN SOK VOLT HOGY 1 ÉVIG 330 ORÁT DOLGOZTAM . de én azért jobban szeretem a fizikai aktivitást.

  10. Névtelen szerint:

    akkor pedig nézd át amit írsz!

  11. kaponya jozsef szerint:

    UGY LESZ LASSABBAN IROK.

Hozzászólás