Újoroszországi történések

jór
Tegnap ismét Kramatorszk volt az egyik fő célterülete a kijevi latorhordának. Széjjelszórt élőerőiket harcba vezényelni a környéken nem tudják, ezért hát esztelen ágyúzással torolják meg a népi miliciától elszenvedett veszteségeiket-a polgári lakosságon.
Az eddig viszonylag csendes Harkov-régióban tegnap délután “partizánok” Zmijevszk-térségében rajtaütöttek a “nemzethy” gárda egyik lőszerszállitó konvoján. Az út mentén elhelyezett bomba felrobbantása után rendkivül heves gyalogsági tüzet zúditottak a hordára, amely elhagyva a lőszerszállitó teherautókat, eszeveszetten széjjelfutott. Kilencnek erre nem maradt ideje. A municiót a “partizánok” elvitték, a halott zsoldosokat ott hagyták. Az akcióban három “partizán” megsebesült.

Az ukrán légierő tegnap ismét vette magának a bátorságot, és a Luhansz “elővárosának” számitó Metallist falu ellen intézett légitámadást. Az attak mintegy tiz percig tartott. Ez alatt az idő alatt hyolc rakétát lőtt ki a településre a kijevi hiénahatalom légiereje.
Ennek fényében szerkasztikusnak tűnik Jaszenyjuk kijevi virnyogása, amelyben Oroszországot vádolta tegnap Ukrajna területének bombázásával és tüzérségi lövöldözésével.
repTegnap látott napvilágot a hir, miszerint vasárnap délután az orosz-ukrán államhatártól egy kilométerre-orosz területen-három fel nem robbant aknavetőgránátot találtak. A Rosztov-régióbeli leletről kiderült, hogy azok bizony nem II. vh.-ból hátramaradt kincsek, hanem nagyon is mai gyártmányok-és élesek. Azt is megálapitották, hogy a gránátokat ukrán területről lőtték ki Oroszország területére.

(B-R)
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) Újoroszországi történések bejegyzéshez

  • Admin szerint:

   Pillanatnyilag még kérdőjeles-talán-ez a hir, de lehet valami valóságalapja. Merthogy “specialistákat” keresnek.

 1. Névtelen szerint:

  A háborus cselekmények Donbassz felszabadítását jelentik? – Hát a helyi orosz lakosságnak ez nem igazán tetszik. Meglátjuk, hogy meddig tűrik a kievi “felszabadítókat”. Hány ezer év kell még, hogy az ember leszokjon a gyílkolásról?

 2. Névtelen szerint:

  A kígyó népe nem nyugszik!Folyamatosan gyilkolnia kell,mert vérhez szokott!Ezzel áldoz a sátánnak a körülmetélt sivatagi démon,jehova népe.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s