Kárpátalja idegeskedhet! 11 embert vesztett Donbasszban a munkácsi 128. lövészdandár!

Úgy tűnik a donbasszi harci jelentésekből, hogy véget ért a “fegyvernyugvás”
Ez a hir viszont Kárpátalján idegességre adhat okot. Legalábbis azon szülők és hozzátartozók körében, akiknek fiaik, férjeik, hozzátartozóik a munkácsi 128. lövészdandárban szolgálnak.

Ночью под Луганском убиты 15 украинских военных, судьба еще 13 неизвестна | Русская весна

Mára virradóan Szcsasztye falu mellett összecsapást tört ki a kijevi junta megszálló csapatai, és a donbasszi népi erők honvédelmi erői között. A harcban meghalt az ukrán reguláris hadsereg 11 katonája, hat pedig súlyosan megsebesült. Az ütközetben részt vett a lembergi 80. légiszállitású ezred is. Hogy a veszteségek a két egység között milyen arányban oszlanak meg?-nem tudni.
Az összetűzésben a Felszabaditó Hadsereg négy katonája megsebesült. (Tegnap óta Donbassznak van reguláris hadserege, amely a Népi Felszabaditó Néphadsereg nevet viseli.)
Az éjszaka a csatáról Kijevben kiadott közlemény szerint mindössze négy ukrán katona veszett oda, de azok is a Majdan harcosaiból verbuvált “önvédelmi osztag” zsoldosai.
Hamarosan láthatjuk majd a szörnyű valóságot Kárpátalján. Az onnan érkező hirekből.
Tudjuk, hogy Kárpátalján a Bal-Rad-ot sokan olvassák. Kérjük olvasóinkat, hogy ha értesüléseik vannak “Értesitésekről”-tájékoztassanak bennünket.
Sajnáljuk ugyanakkor, hogy ezt az aggodalomra okot adó hirt elsőként tőlünk, a Bal-Rad-tól kapják.
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

7 hozzászólás a(z) Kárpátalja idegeskedhet! 11 embert vesztett Donbasszban a munkácsi 128. lövészdandár! bejegyzéshez

 1. Névtelen szerint:

  Nagyon-nagyon szomorú hogy ilyeneket kell olvasnunk, remélem ha ne adja isten úgy hozza a sors hogy Orosz barátaink ellen vezényelnek minket ezek a barmok, lesz erőm nemet mondani.

 2. Névtelen szerint:

  Keményen megy a cenzúra!!!!!!!

 3. NoName szerint:

  Olvasom a híreket, de ezt itt olvastam először..
  Lesz-e valakinek ereje NEM-et mondani egy felsőbb parancsra? Egészen addig fogtok nem-mel válaszolni, amíg főbe nem lövik az első parancsmegtagadót.. onnantól kezdve senki nem mer nemmel felelni, hanem fejet lehajtva megy és nem az oroszok ellen, hanem a saját életéért fog küzdeni.. Amíg egy ezred, dandár, hadosztály ÖSSZES katonája és bizonyos tisztjeik nem egyöntetűen fognak kiállni az orosz mellett, addig egyesével a renitenseket kiszedik, fenyítik, kivégzik.. Mondana-e valaki nem-et egy parancsra, ha a feleségével, gyerekeivel, hozzátartozóival zsarolják? Nem hinném, hogy valaki venné a bátorságot hozzá.. Sajnos a karhatalomnak és a felső vezetésnek mindig megvannak a megfelelő kényszerítőeszközeik, hogy az akaratukat ráerőltessék a közkatonára!
  Az értelmesebb emberek el fognak menekülni, amikor beüt a helyzet.. A kevésbé értelmeset meg egyszerű irányítani, kordában tartani.. Egy nyugatmagyar fehér ember előbb gondolkodik, kérdez, majd cselekszik.. egy kelet magyar rejtett erőforrás már nem kérdez, nem gondolkodik, hanem cselekszik!

  • Névtelen szerint:

   Köszönöm a tanácsot.

   • NoName szerint: -Egy nyugat magyar fehér ember előbb gondolkodik, kérdez, majd cselekszik.. egy kelet magyar rejtett erőforrás már nem kérdez, nem gondolkodik, hanem cselekszik! Mennyivel tartod magadat okosabbnak te nyugat magyar NoName – Kelet magyar rejtett erőforrás.???? Olyan hülye vagy te ,hogy az agyrák éhen halna a fejedben .Valahonnan a fotelből osztod az észt .Gyere ide te gondolkodó és itt oszd az észt itt Ukrajnában ahol a kelet magyarok megmaradtak magyaroknak ,akiket ti gondolkodóak megtagadtattok nem egyszer . / tisztelet a kivételnek, annak a kevésnek . Hűje zsidó maradványok voltatok és maradtatok. Tisztelet a kivételnek , minden Jobbikosnak ,és Gárdistának .

 4. Névtelen szerint:

  Egy megoldás van!Át állni.Perze ott is harcolni kell!Ez a szörnyű a polgárháborúba.

 5. András Vörös szerint:

  Nem tudtam, hogy ez a lap is létezik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s