Beindult a “B” (mint “Barbarossa”) terv?

Az illegitim kijevi hiénahatalom főnöke-Valcman-tegnap este életbe léptette “B”-tervét.
Hétfőn még telefonon egyeztetett Angela Merkellel és a francia elnökkel, de beszélt Valagyimir Putyinnal is a donbasszi helyzetről.
Kora este összeröffentette ún. “nemzetbiztonsági tanácsát”-ahol Gázos Julcsa óhaja szerinti döntés született. Jöjjön hát a “B”-terv! Donbassz lakosainak tömeges legyilkolása, a városok és falvak földdel egyenlővé tétele.

Hogy ez a “B”-terv nem tegnap este került kiötlésre-az már biztos. Csak a “törvényi szentesités” látszatát húzták rá. Hiszen az elmúlt napokban olyan mértékű pusztitó hatású hordaerő-összpontositás volt megfigyelhető Donbassz irányába, amire Európa történelme során a II.vh. óta nem volt példa.
Valcman és hordatársainak stratégiai elképzelése a “nem fogunk tömeges katonai műveleteket végrehajtani, de a donbassziak tömeges veszteségeket fognak elszenvedni” már a “tűzszünet” lejárta (magyar idő szerint tegnap este 10-ór) után alig fél órával megmutatkozott.
Kramatorszkra több száz sorozatvető gránát és nehéztüzérségi lövedék kezdett el záporozni. A város Ordzsonikidze utcájának minden háza lakótömbje elpusztult. Rengeteg a civil halott. Kramatorszk televiziós átjátszótornya mint egy zászlórúd zúgott a levegőben. Ahol földet ért, kő-kövön nem maradt.
Szlavjanszk szintén a valcmani-amerikai népirtás első hullámába került. A városra tüzérségi gránáteső hull tegnap este óta. A város lángokban áll.
Valcman és felbujtói meggyújtották a bomba kanócát!
Emlékeztetőül: Vlagyimir Putyin Bécsben a következőket mondta egy újságirói kérdésre: “miért tennék le a fegyvert az ellenállók? Hogy elevenen égessék el őket, mint Odesszában?”
Arról ugyanis az utóbbi napokban nem érkeztek hirek, hogy az alig két hete beriadóztatott orosz KKK csapatok és a társult egységek visszaindultak volna állandó állomáshelyükre.
Bizony könnyen meglehet, hogy nem csak Valcmannak volt “B”-terve!
Lehet-könnyen lehet-hogy az Orosz Föderáció elnökének is volt-van ilyen. Sőt! Meglehet, hogy van ott “V”-meg “G”-terv is!
Hosszú ám az orosz ABC is. Ami igy kezdődik: A, Б, В, Г,…
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

8 hozzászólás a(z) Beindult a “B” (mint “Barbarossa”) terv? bejegyzéshez

  1. Névtelen szerint:

    Az orosz légierőnek azonnal le kellene bombáznia az ukrán tüzérséget és a földi erőknek Iszkander rakéta csapásokkal kellene megsemmisíteni a népirtás harci eszközeit.

  2. györgy szerint:

    Szerintem meg a nyalókás pofájába kéne egy rakétát indítani, mint néhány éve a csecsen őrülttel csinálták.

  3. Névtelen szerint:

    Kramatorszk televiziós átjátszótornya mint egy zászlórúd zúgott a levegőben. Ahol földet ért, kő-kövön nem maradt……ez mi a szar?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s