És a világ hallgat! DE MI NEM!

AZ IGAZSÁG DONBASSZRÓL, A FASIZMUSRÓL, UKRAJNÁRÓL!

Galéria | Kategória: FŐOLDAL, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

16 hozzászólás a(z) És a világ hallgat! DE MI NEM! bejegyzéshez

 1. Katalin Hosszu szerint:

  Ne is hallgassatok!

 2. baloo szerint:

  OK, én is leszedtem, ha kelleni fog, majd vissza uploadolom. Van már pár ilyen kis “gyöngyszemem”, amiket valahogy mindig leszedtek a szólásszabaccság bajnokai.

 3. Béla szerint:

  Oroszország hadserege biztosan jobb mint a NATO-é, mert az ország történelme folyamán sokkal több pénz jutott a hadászatra, fegyverkezésre. Ezen kívül a katonáik is strapabíróbbak és szervezettebbek mint nyugati társaik. A csapatszellem, a bajtársiasság is erősebb. Viszont mit csinál a titkosszolgálat?? Valaki már a kijevi bábkormány tagjai közé férkőzhetett volna mondjuk takarítónak álcázva és egy méreginjekcióval könnyedén likvidálhatta volna az adott politikust. Például. Kevés ártatlan civil véráldozattal is lehetne “rendszert váltani”. Még nehézfegyverzet sem kéne. Mellékesen jegyzem meg, hogy amúgy meg Kijev népe az atomot is megérdemli mert nem tesz semmit az önkényesen gyilkolászó kormánya ellen. Nem lázad ellene. Magyarul a kormánya néma cinkosa. Nem így van? A maláj utasszállító kilövése is Kijev bűne amit az oroszokra akarnak rákenni.

  • Nagy Tamás szerint:

   Sajnos száz fegyveres százezer embert sakkban tarthat, nálunk miért nincs még második 56?

 4. Béla szerint:

  Ami azt illeti a nyalóka király mint hallom önként mérgezi magát (alkohollal), minek oda méreginjekció. Amúgy meg egyetlen nép sem érdemli meg sem az atomot. sem a vegyianyagos kiirtást. Bár az ostobaság és a gyávaság, no meg a szorgalmas hülyeség ártalmas, mégsem az atom a megoldás. emlékeztetlek arra is, hogy Valcmanék leállítottak minden más információs csatornát, ami a saját álláspontjuktól eltérő híreket, véleményeket fogalmazna meg. Szóval így azért nem nehéz alulinformáltnak lenni. Ahogyan az emberek naiv jóhiszeműségükben nem hisznek el olyan bűnöket, amiket maguk nem tennének, ezért inkább elhiszik, hogy azok csak összeesküvés elméletek, még akkor is, amikor már kiveri a szemüket a tény. Szóval óvatosan bánj az ilyen megnyilvánulásokkal

 5. Béla szerint:

  Igazad van Béla! Amúgy szerintem se érdemli meg a NÉP a kiirtást. Csak ideges voltam. Viszont az alkohol kicsit lassan ölő méreg és addig míg meghal alkoholmérgezésben vagy májcirrózisban, addig hány (ÁRTATLAN) embernek kell meghalnia MIATTA? Vagy te még mindig a diplomáciai megoldásban hiszel (ha-ha-ha)? Bocsánat! Te mire gondolsz? Szépen leülnél vele és megbeszélnéd? A történet elég szomorú….főleg, hogy Obama támogatja ezt a bűnöző politikát. Sokat segítene a békének, ha csak mondjuk Svédország, Svájc vagy Kína elismerné Újoroszországot hivatalosan független államként! Én ebben látom a békés megoldást.

 6. Névtelen szerint:

  A baj az,hogy Oroszország sem ismeri el! Putyin abban reménykedik,hogy a kommunista felkelést leverik.A fősodrún sehol sem jön á,hogy ott kommunista felkelés van.Még azt sem mondják,hogy a maláj gépet a piszkos kommunisták lőtték le.Mint ördög a tömjéntől. Mert könnyen dominó effektust okozna.Teljesen nyilvánvaló,hogy a szebb! vagy élhető jövőt csak mi tudunk csinálni.Ehhez nekünk nem kell háború.De,ha jön,akkor :”állj közénk,győzhetetlen leszel!”Az oroszok ezt tudják! Ha Putyin nem áll az orosz kommunista felkelés mellé,neki annyi! Vitorla

 7. Névtelen szerint:

  Megosztva!

 8. Névtelen szerint:

  Jó napot kívãnok tisztelt szerkesztőség.Én egy 5öd évet végzett orvostanhallgató vagyok és most jövök haza a nyári praktikáról Marosvásárhelyről Szatmárnémeti fele.Nyilván ebben semmi érdekes nincs csakhogy Marosvásárhely és Kolozsvár közt kb 7 darab amerikai rendszámu Hummer H1es katonai terepjáró ment Vásárhely fele kb 15:15 perc fele és onnan gondolom Gyergyószentmiklós Bicaz Suceava Siret azaz az ukrán határ fele.Onnan gondolom Csernyivci Kamenets Podolsky Kirovograd Dnyepropetrovsk Donyeck vonalon.Sajnos fotókat nem tudok közölni.Kérem szépen ha lehet 1 cikkükbe 1 mondat erejéig foglalják bele ezt a tényt ki tudja 1 vérengzést állithatunk meg.Köszönöm szépen.

  • Névtelen szerint:

   Szóval Újoroszország önálló független állam! Hollandia elismerte ezt a kommunista országot?Nem!Akkor miről beszélünk.Van önálló légvédelme,megsértették a légterét ezért lelőtték! Nem kell oda repülni.Vagy el kell ismerni a háborúban áll Ujoroszországot! Se kínával,se Kubával,se Vietnámmal ezt nem lehet megcsinálni.Akkor velük miért lehetne.Én kétlem,hogy ők lőtték le!De:joguk volt hozzá! Vitorla

 9. Névtelen szerint:

  Az Oroszországgal szembeni szankciók hőskölteménye elérte a csúcspontját.

  Úgy tűnik, hogy Washington azért próbálja annyira kitartóan megvádolni Oroszországot a malajziai utasszállító katasztrófájával, mivel érzi, hogy amennyiben nem sikerül most rábírnia az Európai Uniót az Oroszországgal szembeni szankciók bevezetésére, úgy később azt sokkal nehezebb lesz elérnie. Viszont az oroszellenes szankciók bevezetése esetén éppen az EU fog megfizetni, Amerikának ugyanis sokkal kisebb az Oroszországgal folytatott kereskedelmi kapcsolata, így Washingtonnak nincs mit veszítenie.
  Az Oroszország gazdasági elszigetelésére tett kísérletek más, már elszigetelt országok növekvő elégedetlenségének a hátterében zajlik, amelyek kiestek Washington kegyeiből, úgy, mint Irán és Kuba. Jonathan Steele, a brit The Guardian lap rovatvezetője emlékeztet a Nemzeti Iráni-amerikai Tanács civil szervezet friss jelentésére, amelyben összeszámolták, hogy mennyi pénzt veszített az Egyesült Államok a Teheránnal szembeni szankciók miatt.
  135-175 milliárd dollárt veszítettek, ami csak az amerikai cégeket érinti, amelyek nem kötöttek szerződéseket Iránnal, és ez csak az 1995-2014 közötti időszak. Ez hatalmas veszteség.
  Emlékeztetőül, eddig egyetlen országot sem demokratizáltak az amerikai szankciók, se Kubát, se Iránt, se Irakot. Komoly kételkedés fűződik ahhoz is, hogy a Dél-afrikai Köztársasággal szembeni szankciók játszottak-e bármilyen szerepet is az apartheid rendszer eltörlésében a ’80-as évek végén. Nyilvánvaló, hogy az apartheidet maguk a dél-afrikaiak törölték el, Washington segítsége nélkül, a legtöbb történész szerint pedig, annak ellenére.
  Most azonban nem a nyolcvanas éveket éljük. Oroszország és Kína a legfiatalabb növekvő gazdaságok, amelyek a globális munkamegosztásban találják magukat. Az USA ebben a munkamegosztásban egyre inkább a hitelező szerepét játssza, aki pénzt kölcsönöz kamatra. Ezt a megállapítást hangsúlyozta ki az Oroszország Hangjának adott interjújában Paul Craig Roberts, az amerikai kincstár egykori titkára Ronald Reagen elnök idejéből.
  Például a legutóbbi szankciókat, amelyek az orosz védelmi és energiaipari vállalatokat érintették, valójában az amerikai bankok vetették ki, amelyek egészen a közelmúltig hiteleztek az orosz végeknek kamatra. Az oroszoknak viszont nem szükséges az amerikaiaktól kérniük hitelt. Mindig is Oroszország stratégiai hibájának tartottam, hogy az amerikai pénzügyi rendszerhez kapcsolódtak. Ha az oroszoknak pénzre van szükségük, akkor az orosz cégek az európaiakhoz vagy Kínához is fordulhatnának. Kínában sokkal több a rendelkezésre álló hitel, mint Washingtonnál.
  Paul Craig Roberts, Reagen elnök gazdaságpolitikájának a követője szerint a mai Amerika régóta nem az az ország, ami Reagen elnök idején volt. Az új körülmények között szerinte egyre népszerűtlenebbeké válnak a szankciók, mivel az egész világ látja, hogy a szankciók nem segítik az emberi jogokat és a biztonságot.
  Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/2014_07_20/SANKCII-PROTIV-ROSSII-I-HOCHETSJA-I-KOLETSJA-2529/Vitorla

  • Névtelen szerint:

   Archív fotó: RIA Novosztyi
   Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden az Orosz Biztonsági Tanács ülését hívja össze, amelyen megvitatják az ország szuverenitása és területi integritása kérdését – jelenti a Kreml sajtószolgálata.

   A beszámolót Nyikolaj Patrusev a Biztonsági Tanács titkára tartja.
   Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_07_21/Julius-22-en-Putyin-az-Orosz-Biztonsagi-Tanacs-uleset-tartja-SURGOS-0165/ Vitorla

   • Névtelen szerint:

    Archív fotó. Fotó: RIA Novosztyi
    Kijevben a Nyugat kreatúrái birtokolják a hatalmat, és ezek bizonyos mértékben elvesztették szuverenitásukat, függetlenségüket a döntéshozatal terén és azt csinálják, amit diktálnak nekik – mondta az orosz biztonsági tanács titkára, Nyikolaj Patrusev az újságíróknak az orosz BT Kremlben rendezett ülése után.

    Patrusev hangsúlyozta, hogy a kijevi hatóságok nem vesznek tudomást a beérkező objektív információkról és nem tartják szükségesnek kielemezni azokat, egyszerűen „bizonyos jelenségeket olyan formában láttatnak, amelyben látni kívánják, többek között közösségi hálózatokra és inkompetens véleményekre hivatkozva”.
    napjainkban szétmosódik az állami szuverenitás fogalma, destabilizálják a nem tetsző rendszereket, a független politikát folytató országokat, ill. azokat, amelyek keresztezik egyesek érdekeit, ennek érdekében kívülről finanszírozott és külső erők által kiprovokált államcsínyt követnek el.

    Az elnök szavai szerint gyakran radikális, nacionalista, neonáci, fundamentalista erőkre támaszkodnak. Putyin utalt a posztszovjet térségre, többek között Ukrajnára.
    Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_07_22/Patrusev-az-ukran-hatosagok-elvesztettek-szuverenitasukat-5328/ Vitorla

    • Névtelen szerint:

     Az Orosz Kommunista Párt a peresztrojkához hasonlítható liberális támadásról tett közzé határozatot.Oroszországot megtámadták! Putyinon a sor,vagy harcol,vagy neki annyi! Ami az Ukrán erőket illeti:eddig a tüzérségen kivül minden katonai alakulat átállt.Tényleg csak a tüzéreket lehet kényszeríteni,hogy a távolból lőjék a városokat Ha oda küldenek egy alakulatot könnyen megesik,hogy átáll!Oroszországgal háborúzni reménytelen vállalkozás.Vitorla

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s