FIGYELMEZTETÉS KÁRPÁTALJA LAKOSSÁGÁNAK! FÉRFIAK! MENEKÜLJETEK!

Ma reggel érkezett egy telefon. Kárpátalja egyik településének polgármestere KERESTE A BAL-RAD-ot!
Sem a település nevét, sem a polgármester nevét nem kivánjuk elárulni. A telefonszámot EGY KÖRNYÉKBELI ISMERŐSÉTŐL kapta.
Az ember nem beszél magyarul, a faluban – aminek első embere – kb. 10 százalék a magyarok aránya. Ukránok vannak a legtöbben, ruszinok, és románok mellett.
A polgármester elmondta, hogy a határ környékén még hozzá lehet jutni külföldi internetszolgáltatókon keresztül nem kijevi információkhoz, igy figyelemmel tudják követni a Bal-Rad-ot, és mint a donbasszi – és általában az ukrajnai helyzetről – itt kapnak leghitelesebb képet, elnyertük úgymond a bizalmat. Ezért fordult viszonylag hosszas próbálkozást követően hozzánk, miután hosszas kutakodás után hozzájutott a telefonszámhoz.
Mondandójának lényege: Kárpátalja férfiai meneküljetek!
A polgármester elmondta, hogy tegnapi értesülései szerint Harkovban megkezdődött a kényszersorozás. Napközben a járókelőket fogdossák össze, este pedig a családokra törnek rá, és viszik a férfiakat. Táborba, ahol beöltöztetik őket, fegyvert nyomnak a kezükbe, és a hátukban a “Jobb Szektor” bérgyilkosaival augusztus 5-én már a donbasszi fronton kell elpusztulniuk.
Tegnap esti információja szerint, VÁRHATÓ, HOGY KÁRPÁTALJÁN IS MÁR A JÖVŐ HÉT ELEJÉN MEGKEZDŐDIK A “LASSZÓZÁS”!
Értesülései szerint Ternopolban és Ivano-Frankovszkban már összeállt a jobbszektoros összefogdosó különitmény, amely az SZBU és a hithű helyi rendőri erők támogatásával fogja az akciót végrehajtani. A határőrizeti szerveket már mozgósitották, hogy akadályozzák meg a Szlováki, Magyarország, és Románia területére való távozásukat az ukrán állampolgárságú férfiaknak 17 és 60 éves kor között.
Az elgondolás szerint az összefogdosottakat Mariupolba szállitják vasúton, és egy ottani táborban gyűjtik majd össze őket. Onnan mennek a húsdarálóba.
A polgármester arra kérte a Bal-Rad-ot, hogy az információt és az ő kérését és javaslatát jelentessük meg.
SZÖKÉSRE ÉS ELBUJDOSÁSRA SZÓLITJA FEL KÁRPÁTALJA 17-60 ÉV KÖZÖTTI FÉRFILAKOSSÁGÁT!
A Bal-Rad azon kérdésére, hogy más régiókban készülnek-e hasonló kényszerbevonultatásra, elmondta: tudomása szerint CSAK KELET-UKRAJNA OROSZ HATÁR MENTI RÉGIÓIBAN ÉS A KÁRPÁTALJA-RÉGIÓBAN TERVEZNEK ILYESMIT. A SOKNEMZETISÉGŰ KÁRPÁTALJÁT VESZÉLYES TEREPPÉ NYILVÁNITOTTA KIJEV, AMELY ARRA SZÁMIT, HOGY A TÁRSADALMI ELÉGEDETLENSÉG ITT FOG LEGHAMARABB ROBBANNI!
Galéria | Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

72 hozzászólás a(z) FIGYELMEZTETÉS KÁRPÁTALJA LAKOSSÁGÁNAK! FÉRFIAK! MENEKÜLJETEK! bejegyzéshez

 1. Névtelen szerint:

  Az a baj hogy nem áll Kárpátalja mögött senki,mint pl. kelet Ukrajna mögött Oroszország.Esetleg, annyi esély lenne ha Oroszország a Kárpátaljaiak mögé állna és besszarábián keresztül valamiféle támogatást nyújtana pl. fegyver,pénz.

  • Tamás szerint:

   Kárpátaljának Magyarország az anyaországa, neki, nekünk kellene támogatni. Csak orbánék gyávák.

 2. Névtelen szerint:

  Nagy kamú az egész!!!!!

 3. egykarpataljai szerint:

  Ti rohadt Jobbikos, Szvobodas trogerek miért kell ilyen hüllyesegeket irni? A nagy Balrad oldalnak se telefonszama, sem pedig cime nincs. Kamu.

  • antiBALRAD szerint:

   Egyetértek. Ez az oldal kib-szott baromságokat ír, ezzel lázítva Kárpátalját. Mit is várhatnánk, ha ez az oldal nyíltan az oroszok oldalán áll. Csak nézzétek meg a “BARÁTAIKAT” itt jobb oldalt. Hányingerem van tőletek, kommunisták.

  • Tamás szerint:

   Karpataljai. Ha olyan jó ukrajnához tartozni, london helyett miért nem oda vándorolnak fiataljaink? Remélem az ukránok egy nagy öngólt lőnek maguknak az ottani magyarok piszkálásával, mert erre hivatkozva kérhetjük az ensz-től a visszacsatolását.

 4. soul szerint:

  Aha, igen, valamelyik falu valamilyen polgármestere hallotta valakitől….azért ha nem vennétek észre ez a bejegyzés félelmet és pánikot kelt és ki adja hozzá a nevét??ki vállalja a felelősséget?mert anyákat es gyerekeket rémít halálra kedves bal-rad? 100% osan meritek állítani hogy hiteles amit itt leírtok??? Mindenki milyen nagy politológus lett hirtelen es mar barmit leírhattok…

 5. Drobcsak Erzsébet szerint:

  Ilyen hülyeséget még ránézni sem érdemes,nem,hogy elolvasni! Húlyének kell annak lenni ,hogy EMBER ezt elhiggye! Nos aki ,a hűlyékhez tartozik ,az meneküljön,de nyugodtan otthon is maradhat,mert az nem beszámitható!!!!

 6. Mint jólértesültek, megkérdőjelezitek ennek a cikknek (közleménynek?) a valóságtartalmát.. Pedig, nemzörög a haraszt…. Különben is az USA-ban kiképzett felforgatók és kivénhedt izraeli tisztek, mint tanácsadók által és az EU anyagi támogatásával a hatalmat magáhozragadó kijevi juntától mit lehet várni? Talán hallottátok, hogy július 28, 29, 30-án Kígyóson, Nagyberegen, Beregújfalun, Beregszászon az asszonyok tüntettek éppen a férfiak: fiúk, férjek, családapák átverős és erőszakos besorozása miatt?! Üdv: B.Kiss-Tóth László

 7. lala szerint:

  szerintem is hulyeseg. akkor inkabb leulom ha elitelnek de lehet nem is fognak velem foglalkozni. Fontos szerintem a tuntetes, akar minden nap lezarni az utakat csak semmi keppen nem engedni el a fiukat

  • Névtelen szerint:

   A részleges mozgósítás egy lépésre van a hadiállapotól.Akkor nem leültetés várható az ellenszegülőknek,hanem rögtön ítélés,és halál.

 8. fika11 szerint:

  az osszes Karpatajait vigyek aki a fideszre szavazott ugy hogy nem M.on el!!!! isten nem bottal ver…..

  • Tamás szerint:

   Kárpátalja magyar terület, de ukrán megszállás alatt.
   Az egyébként meg az általam is megvetett fidesz legalább tett annyit értük, hogy a KÁP-pal meg a szavazati joggal közelebb hozta őket a magyar anyaországhoz, míg a balosok (DK, MSZP) csak megalázták őket. Érted, fikkancs?

 9. imre szerint:

  fika11 szerint:
  2014/08/02 12:11

  sok a 11 ??

 10. Névtelen szerint:

  kiherélném és meg etetném vele a f—-t ameik ezt irta

 11. Tamas Laszlo szerint:

  Majd akkor bamultok nagyot mikor mar ti is munderban leszek.Aztan irany K.Ukrajna.
  Tomi

 12. rudolf hofbauer szerint:

  Hiteles besorozással kapcsolatos hír. Már 4 férfi rokonom szökött át Tiszabecsnél emiatt . A halálfélelem készteti menekülésre a kinti magyarokat. Aki ebben esetleg kételkedik ,az ne pofázzon ,hanem menyjen ki kárpát- Ukrajnába – . Kaka pisi egyben lesz az biztos. A népirtás már elkezdődött , sajna a magyarokat mai napig potenciális ellenségnek tekinti a kazár kijevi vezetés. Sajnos már menekülést sem engedik a mocskok. A valóság az szörnyűbb mint gondolnátok. imádkozunk Testvéreinkért!

 13. Névtelen szerint:

  Akiben erősebb az orosz gyűlölet, mint a józan ész az megy pusztítani Donbasszba, ahonnan nem lesz visszatérés. Milyen béke lesz majd a háborús országrészben,miután mindent szétromboltak? Nagyon nagy baj volt elkezdeni Ukrajnában a háborút. Fegyverekkel és katonákkal nem lehet békés életet teremteni sehol a földön. A háborus héják ugyan mire jutottak Irakban, Líbiában, Szíriában,Afganisztánban és mindenütt,ahol elkezdték a fegyveres erőszakot?

 14. papai szerint:

  Akár igaz a telefonos megkereses, akár nem, aki folyamatosan olvassa az oldalt Kárpátaljárol, erdemes elgondolkozni. Nem pánikkeltes ez hanem valos veszely. De aki bátor ukrán hazafi menjen csak nyugodtan. De a visszaut nagyon bizonytalan ám.

 15. Névtelen szerint:

  хуй вам мадяри!

  Admin:

  3аткнись хохолъ свиня!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s