Hangos a Karácsony Donbasszban!

Karácsonyi “meglepetéssel” szolgált ma Nyalókakirály Donbasszban milicistáknak, civileknek egyaránt. El lehet mondani, hogy a 2015 esztendő eddigi legnagyobb harci műveleteit folytatja most a valcmanista brigantihorda.

lövész

Peszkiből a latortüzérség reggel óta folyamatosan okádja a gránátokat Donyeck “Petrovszkij” kerületének lakónegyedeire, és a repülőtérre. Donyecktől északi irányba minden utat tüzérségi tűz alatt tart a zsoldoshad.
(Панфиловка)Panfilovkát és környékét a háború kitörése óta ilyen méretű latortüzér-támadás még nem érte, mint ma. Innen viszont a népköztársaságiak tüzérsége visszacsapott.

gard

Gorlovka északnyugati lakótelepei is latorostrom alatt állnak reggel óta. A várost Dzserzsinszkből lövik a valcmanisták.
Kijevben a junta bejelentette, hogy a mai nappal hét blokkposzt építését kezdték meg martalócaik. A (Горловка-Артемовск)Gorlovka-Artyemovszk, (Донецк-Курахово)Donyeck-Kurahovo), (Донецк-МариупольDonyeck-Mariupol, (Новоазовск-Талаковка-Мариуполь)Novoazovszk-Talakovka-Mariupol, (Луганск-Счастье-Новоайдар)Luhanszk-Szcsasztyje-Novoajdar, (Луганск-Станица Луганская-Широкий)Luhanszk-Sztanyica Luhanszka-Sirokij, (Фащевка-Дебальцево-Артемовск)Fascsjovka-Gyjebalcsevo-Artyemovszk utakon.
(Кировск)Kirovszk sem úszta meg a bérgyilkosok mai szorgalmát.
(Никишино)Nyikisinonál aknavetőtűzzel indítottak ma a latrok. Aztán elpusztult két páncélautójuk. A környező gerincekről őket “kezelő” milicisták egyedveszteséget nem tudtak közölni.
(Бахмутка)Bahmutkánál három valcmanista “Ural” és személyzete pusztult el kora délután.
(Станицa-Луганскa)Sztanyica Luhanszka határában ismét kézifegyverekkel vívott tűzharc dúl dél óta.
A (Счастьe)Szcsasztyje-környéki településeken razziázott ma reggel óta a jobbszektoros orgyilkosfalka. Tíz polgári személy “letartóztattak” és ismeretlen helyre hurcoltak.
Nem lehet tehát elmondani, hogy Donbasszban békés a Karácsony! A Valcman dirigálta kijevi junta karácsonyi harci cselekedetei egyértelműen mutatják ennek a fenevad rendszernek az aljas jellemét.
A tájékoztató szerint a népköztársasági erők “ha nem nagyon muszály, nem lőnek!”

 

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

13 hozzászólás a(z) Hangos a Karácsony Donbasszban! bejegyzéshez

  1. TERMIN8ATOR szerint:

    …Ha nem nagyon muszály, a népköztársaségiak nem nagyon lőnek. Pedig a legjob védekezés a támadás ! Még jobb védekezés lenne a mindent -Galiciaiakat- elseprő ellentámadás !

  2. Imre Péter szerint:

    És hagyják-tűrik a blokkposzt építéseket, majd egy hónapig taknyolnak vele darabonként, míg felszámolják, lásd a 33as, illetve most a 31es körüli hercehurcát

    • vitorla123 szerint:

      Az a csoda,hogy még léteznek! Ha felszámolják őket,amire már van esélye Ukrajnának,jön a Krím! és Putyinnak is annyi.Ezt az orosz nép nem fogja eltűrni neki.Vagy átáll a kommunisták oldalára,vagy megy a levesbe.Ez a szomorú valóság.

      • 2015 szerint:

        Szerintem az európai országok többsége – ide nem értve a köcsög lengyeleket -, nagyjából már elfogadták, hogy a Krím orosz marad. Mivel az Orosz Alkotmány-módosítás értelmében is orosz föld, ha bárki megtámadja, az már Oroszországot támadja meg!

  3. kék-sárga szerint:

    Imrepéter! Ha te komám ennyire vágod mit kell tenni, amikor minden pillanatban életveszélyben van a harcos, menj oda , mutasd meg hogy kell, és ne a meleg szobából a kényelmes fotelből jártasd a pofád! Vágod Baxli!

  4. TERMIN8ATOR szerint:

    Holnap indul Oroszhonból a következő humkonvoj Donbaszba ! http://www.vesti.ru/doc.html?id=2258246

  5. Névtelen szerint:

    Humkonvoj?Fegyvereket mikor visznek?

Hozzászólás