Kezdődik!

A svéd Epicenter irodaházban vadonatúj technológiát használnak, a kéz bőre alá ültetett chipet. A mindössze rizsszemnyi chip rádióhullámokkal működik, és hamarosan az irodaházban dolgozó 700 ember közül többeknek is felajánlják a lehetőséget, hogy így helyettesítsék azonosítókártyájukat.
Hosszabb távon nemcsak az ajtók nyitásához és a fénymásolókhoz használhatják, hanem például fizethetnek is vele a büfében.
Az irodaház hivatalos megnyitóján a fejlesztő cég vezetőjébe a színpadon ültettek be egy chipet. Az új kütyüt a BBC tudósítója is kipróbálta, és beszámolója szerint a beültetés, amit egy tetoválómester végzett, csak minimális fájdalommal járt, nem többel, mint egy injekció.
A bőr alá ültetett chipeket egyre szélesebb körben használják. Van köztük, amely adatokat, például névjegyet tárol, amelyet aztán a partner leolvashat egy okostelefonnal. Ilyet kapott az újságíró is. Általánosságban pedig a chip kiváltja a jelszavakat, a PIN kódokat, és egy sor műveletet érintéssel is kivitelezhetővé tesz. Egyre több információt lehet így tárolni, és a kutatók azt remélik, hogy hamarosan az egészségügyben is hasznosítható lesz az új technika.
(vs)
Bal-Rad komm: Kezdődik hát a rémálom. Csak mint egy injekciószúrás. “Tartsa a popóját a kedves beteg! Szuri lesz!”
És honnan tudja azt majd a “kedves beteg”, hogy nem-e egy OLYAN chipet is beleültetnek, ami…
Ami jelzi a KÍVÁNCSISKODÓNAK, hogy éppen hol jár, mit csinál, kivel beszél, meddig tart…?
Aztán a “vevőkészüléknél” ülő VALAKI megnyomja a “kikapcs” gombot. És egy hirtelen-ám fölöttébb hatásos-szívroham kiiktatja a “kedves beteget”! Mert már öreg, vagy beteg, VAGY NEM ELÉGGÉ HASZNOS! VAGY MERT A KÍVÁNCSISKODÓ ÚGY GONDOLJA, hogy a “kedves beteg” rá nézve veszélyes!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

61 hozzászólás a(z) Kezdődik! bejegyzéshez

  1. János szerint:

    A svédek az elhülyülési mozgalom élén állnak, már egy ideje. De hát aki arra büszke, hogy ingyenélő majomembereket telepít az országába, attol mi lehet várni.

    • Vágtázó szerint:

      Soha nem voltam mélyen vallásos, és könnyen megvezethető ember.
      Semmiféle szekta hülyeségének nem ültem fel, gyakorlatias gondolkodásúnak tartom magamat, aki a földön két lábbal áll, és “hisz a gravitációban”.
      DE!
      De ez ami mostanában folyik kísértetiesen hasonlít a Próféciákra.

      János apostol – Jelenések Könyve

      “(16)Elrendelte, hogy mindenkinek, kicsinek és nagynak, gazdagnak és szegénynek, szabadnak és rabszolgának jelöljék meg a jobb karját vagy a homlokát, (17)és hogy senki ne adhasson-vehessen, ha nem viseli a vadállat jelét: nevét vagy nevének a számát. 18Ez a bölcsesség! Akinek van esze, számítsa ki a vadállat számát, hisz emberi szám: hatszázhatvanhat. “

  2. Kecskés Zsolt szerint:

    Hú ez nagyon gáz……………..

  3. mardell szerint:

    Nem kellesz sunyiba beoltatni az embereket,mert a hatásos média agymosással szépen beetetik az emberekkel mien hasznos,és önként fognak érte sorba állni a bírkák.Sőt még hűségnyilatkozatot is alá fognak írni.Mint ahogy az okos telefont,ezt is úgy fogják elterjeszteni,és ugyan olyan gyórsan.

  4. Kecskés Zsolt szerint:

    Egy barátom a Facen azt írta hogy a már gyógyszerekbe is benne van hogy figyeljék bevette e az ember 😦

    • vitorla123 szerint:

      Nem biztos,hogy minden technikai újítás és találmány gazemberség!A fejlődés megállíthatatlan.A műtétek egy részét már számítógépes programokkal csinálják.Mert a gép “keze” pontosabb. Ha a kutyát lehet csippel azonosítani,lehet az embert is.Lehet tudni,ki akar ártószándékkal más lakásába bemenni.Minden az alkalmazástól függ!Mindenkire hamarosan nem az isten,hanem egy gép vigyáz. Senki soha többé nem tűnik el,és nem lehet büntetlenül megölni egy másik embert. Elméletileg,a gépek az embernek nem árthatnak.Persze ott vannak a dronok mára.

      • Határsértő szerint:

        Te egy szörnyszülött vagy! Vagy egy erre az oldalra rendszeresített véleményterelő. Te nyugodtan ültesd bele a kutyádba meg magadba és a z-generációs kölködbe is. Csak az embereket hagy ki, jó?

        • agyorkos szerint:

          Habár erősen fogalmazol, jószándék vezérel.

          • Határsértő szerint:

            Utoljára a manapság történőkhöz és fokozatosan készülőkhöz fogható a hitleri nácizmus idejében fordult elő, amikor pl. az Auschwitzba érkező foglyok karjára azonosító számot tetováltak. Visszaemlékezésekben sokat hallhattunk mostanában erről és, ha jól vettem ki, szintén nem puha megfogalmazásokban. Pedig hát egy karon lévő tetoválás hol jön egy testbe ültetett chip ellenőrző-nyomkövető hatékonyságához képest? Vagy a „göbbelsi propaganda” a manipulált internetes és minden más médiából özönlő tömeghülyítéshez képest? A többi, roppant kiterjesztett kontrollról és technikáról már szót se ejtsünk. Megörzött szűkszavú higgadságod ellenére remélem, téges is a feltétlen jószándék vezérel!

        • vitorla123 szerint:

          Hát? A kérdés az,haza vagy haladás! Haza és haladás. Én az utóbbit támogatom!Ennyi erővel autó helyett járhatsz gyalog.Hetven évvel ezelőtt még az volt a divat meg a kerékpár.Minden este a csarnokba 8,9 éves koromba két kanna tejet hoztam be 10 kilométerről. Javaslom próbáld ki egyszer a pedálon állva,mert felülni a biciklire még nem tudtam Ma ez elképzelhetetlen.Fejőgép fej,csövön megy a tej és tartálykocsi viszi a fogyasztóhoz.Pedig csak egy pohár tej az is meg esz is.Az embert mindenhonnan kiszorítja az Információs Technológia. Tíz évvel korábban elképzelhetetlen volt,hogy erről a témáról véleményét cseréljünk!Pláne ennyi idő alatt!Nem rég,történt egy emberölés,egy rendőr felesége az áldozat,meg van a DNS csak nem tudják kié.Ha van csip lehetetlen megúszni a balhét.

          • Laci szerint:

            A haza és haladás egy nonszensz párosítás! A haladásról ma már lehet tudni, hogy szemfényvesztés volt, a hasznos hülyék csalétke! A haladás értelme a cél, ahová megérkeztünk! Ha te ezt a célt akartad, akkor neked működött a haladás! Aki úgy gondolja, hogy nem ezt akarta, az valószínűleg szívesebben maradt volna Kádár barakkjában, és mint tudjuk, ezt te is helyénvalónak gondolod! Akkor mit pampogsz itt haladásról? Ha téged elkápráztat a falra akasztható tv és a mobiltelefonon nézhető filmek csodája, akkor ezt vállald fel, de ne tégy úgy, mintha csak ez lenne az üdvözítő jövő!
            Ma már látható, hogy a nyugati életmodell a föld erőforrásainak kimerüléséhez, a népesség vagyoni megosztottságához, vallási és kultúrális ellentétekhez vezetett! Mindezt azért mert a sok hülye elhitte, hogy egyszer az ő kerítése is kolbászból lehet! Ezzel szemben itt a sanyarú valóság, hogy jobb lett volna kevesebbet akarni! Nem törekedni mindenáron az EU-ba, a NATO-ba, megmaradni az oroszok előszobájának, Mit gondolsz, mi a különbség a te technokrata szemléleted és a DK eurofil lózungjai közt? Csak annyi, hogy te a balkezeddel lengeted a zászlót, ők pedig a jobbal!

            Ha igazi haladást akarunk, akkor nem az eddig járt úton kell haladnunk, hanem egy olyan úton elindulni, ami a természettel való harmónia útja! Ehhez nem kellenek a kedvenc kütyüid!

            • Ghandi szerint:

              Meg kell vallanom, hogy engem lenyűgöznek a technikai csodák! Az okos telefont is csodálatra méltónak tartom, bár fölöslegesnek, azonban a számítógép már évek óta lenyűgöz!
              De! A technológiai fejlődés csupán illúzió! Vannak jó oldalai, pl. hogy az internet lassacskán olyan kimeríthetetlen tudástárrá válik, amihez képest a a könyvtár csupán zöldfülű kisinas, ráadásképp a tartalmát elérheted a lakásodból! Ez egyszerűen elképesztő! De ez nem jelenti feltétlen az értelem fejlődését is. A demokrácia elveit a görögök időszámításunk előtt a gyakorlatba is átültették (nem tökéletesen, persze, pl. a nők soha nem szavazhattak). Utánuk még 2000 év telt el, mire a világ leporolta ezeket az elveket! Az ókori Róma jogtudománya elismerten is a mai jogrendszer alapja!
              A 13. századi európai keresztény szerzetesek arról vitáztak és beszélgettek, hogy a világ nagy valószínűség szerint egy olyan illúzió, ami tulajdonképpen Isten álma, így lehetséges az, hogy az imádkozó ember (akkoriban az ima sokkal több hasonlóságot mutatott a keleti meditációkkal, mint napjainkban), amikor az imájával kivált egy csodát, valójában azért képes rá, mert Isten álmába ugyanolyan szerkezetű álmot épít be, mint amilyen szerkezetű a Teremtő álma! Az ima ereje számukra maga volt a bizonyíték arra, hogy a világ másfajta valóság, mint aminek látszik, és hogy maga az ember is isteni természetű lény. Így a Biblia “…és teremté az embert saját képére és hasonlatosságára” állítása nem az ember fizikai megjelenésére, hanem a lényegére, és gondolatai szabadságára utal! Ezen szerzetesek vitáit aztán lezárta az Inkvizíció serénykedése, olyannyira, hogy csaknem 700 évnek kellett eltelnie, mire a tudománynak ismét eszébe jutottak ezek a gondolatok!
              Hippokratész Kr. előtt 400 táján azt tanította, hogy az emberi test nem gyógyítható a szellem megkerülésével, legfeljebb a tünetit kezelhetjük, azt sem feltétlen tartósan! Hippokratész feltételezéseit az orvostudományunk nap mint nap igazolja!

              Az ókor és a sötét középkor korai tudósaink gondolatai olyan hihetetlenek, hogy a mai ember szinte nem is képes velük szembenézni! Azok az emberek a régmúltban olyan következtetésekre jutottak, amiktől mi ma szinte becsavarodunk! Ezért kellett a sötét középkor! A legtöbben azt hiszik, azért nevezzük sötétnek, mert az emberek annyira ostobák voltak, pedig az elnevezés arra utal, hogy kevés adat maradt fenn abbóll az időszakból. Tudatosan mosták ki az ember agyát!

              A technikai fejlődés CSAK technikai fejlődés! Ha szellem nélkül fejlődünk, akkor hidrogénbombák, taposóaknák, biológiai fegyverek jelennek meg! A szabadverseny a bolygó ökológiai kifosztásából termeli a legnagyobb profitot: Az őserdőnek nem azért kell elpusztulnia, mert az jó, hanem mert sok pénzt lehet nyerni vele!
              Mi a valódi fejlődés??? A mikrocsip? Amikor azt hisszük, az ember technikai fejlődése szellemi áttörés, több évszázados agymásások nézőpontjából nyilatkozunk. Ma technológiára épített középkorban élünk! És mi lesz a szellemmel?

              Tagadhatjuk Istent – Ő zavartalanul álmodik tovább!

          • Névtelen szerint:

            Haza és haladás? Hol is hallhattuk ezt? Valami libalegelőre gondoltál? :))))

            • vitorla123 szerint:

              A Kádár rendszert azért kell visszahozni,mert haladóbb mint a mai.És tovább kell fejleszteni A faji rasszizmust,osztály rasszizmussá és azt is meg kell haladni egy osztályok nélküli társadalommal.A fejlődés,mint mozgás megállíthatatlan. Tudomásul kellene venni,hogy nem a nap kel fel,hanem a föld forog. Ráadásul a nap körül száguldunk,mi közbe úgy látjuk,annyi a világ amit látunk belőle.Mozdulatlan.Tény kérdés egyszerűbb a bibliát forgatni,mint a ma hozzáférhető tudást értelmezni.FeldolgozniEzen az oldalon látjuk,mit tesz ma a nyugati keresztény kultúra Újororszország kommunista felkelőivel és a polgári lakossággal. Mindent letagadnak,mert azok “szakadárok”

            • vitorla123 szerint:

              Más az ábra,más a hám és harmadik dolog az Ábrahám. De felcserélem,nehogy összetévesszük!Haladás és haza. Mást értek alatta mint libás gordon!

        • Névtelen szerint:

          Bravo,kimondtad ahogyan kell.

      • névtelen szerint:

        Te agymosott, az érvelésed idealista, soha nem lesz objektív kontroll és igazságos törvénykezés. A mennyország még nem jön el a chipek használatával, még csak nem is ezen az úton lehet oda eljutni. Teljesen hibás a felfogásod, a természet rendjét nem lehet felülírni erőszakra és megtorlásra alapított emberi törvényekkel.

        • névtelen szerint:

          komment vitorla 123-nak ment

          • vitorla123 szerint:

            A csip sok mindenben nagyon előnyös. Minden egészségügyi információ állandóan veled van.Autóbalesetnél pl. azonnal tudnak segíteni,nem kell mindent újra laborban megvizsgálni.A csalók nem tudnak többé átb@aszni.Szinte lehetetlen lesz kirabolni,semmit nem lehet tőled fizikai kényszerrel elvenni.Nem lesz mit.A csipp segítségével egy géprendszer vigyáz rád,hogy ne rugj be,ne verd az asszonyt és ne csald meg a férjed.Ügyel rá,hogy csak egy gyereket csinálj és ne szülj többet. Megvéd magadtól,mert a legnagyobb ellensége mindenkinek,saját maga.

            • Névtelen szerint:

              Ez a gyerekes téma betette a kiskaput!
              Majd megmondja a beültetetett chip, hogy én nekem mikor “kell” az ágyamba vinni az asszonyt!
              Na ne nevettess!
              Arról nem is beszélve, hgy ellenségként kezeled magad.
              Szerintem nem véletlen születik egyetlen ember sem a Föld nevű bolygóra.
              Szabad akarattal jövünk ide, megtapasztalni a fizikai létet a testünkben.
              Ehhez hozzátartozó negatív és pozitív élményeket magunknak “köszönhetjük”.
              A tudatosságunk fejlődése a cél!
              Egy chip, ezt megoldja szerinted?
              Mert ha igen, felteszem a kérdést: Az életemet én élem, vagy a chippem?
              Lali

              • vitorla123 szerint:

                Pedig a kínai változata NSV ami egy csövecske és a férfi fogámzás gátlás elfogadott és visszafordítható formája.Még nem vezérelhető de dolgoznak rajta. Az Intra Vas Device az antibébi dugó ,megoldja az elcigányosodás problémáját.Nem körbe kell pisilni a cigány telepet,mert az hatástalan.Nem kell legyilkolni oroszokat,mert azt elítéli a világ.A csipp istenként viselkedhet,vigyáz az emberekre.

                • vitorla123 szerint:

                  És még egy! Most az aláírás gyűjtés során két srác is szinte sírva panaszkodott.Tönkretették az életem. Akaratom ellenére apává tettek.Az egyik 16,a másik 20 éves. És nincs megoldás.

      • Laci szerint:

        Te nagyon hülye! Láttál már olyan találmányt, amit ne mások kifosztására, lebutítására, a természet leigázására alkalmaztak volna? A lyoni takácsoknak volt igaza! Meg az inkáknak, akik ismerték ugyan a kereket, mégsem használták a közlekedésben, szállításban, Amit az ősnépek tudtak és alkalmaztak a gyógyításban, gazdálkodásban azt kiirtották és betiltották, mert nem lehetett pénzért eladhatóvá tenni. Az igazi találmányok el vannak titkolva előlünk! Amit pedig használnak, azt ellenünkre használják! Vénségedre lehetne már ennyi tapasztalatod!

        • vitorla123 szerint:

          Nem értek egyet,igaz én fegyverek feltalálásával foglalkoztam.Egyiket minden nap használod,ez a TV. távkapcsoló.Miért nem kényelmes? Igaz ez egy harckocsi oldalakna volt a tervező asztalon.

          • Laci szerint:

            Nem használok TV-t! A kényelem az a motíváció, amin keresztül mi emberek irányítva vagyunk!

          • Laci szerint:

            Bocsánatot kérek a minősítő jelzőért! Ne legyél ennyire szűk látókörű!
            Laci

        • Laci szerint:

          Még mindig a találmányokról: A kínaiak az európaiak előtt évszázadokkal már ismerték a puskaport, mégsem használták, mert a császár etikátlannak tartotta a hadi felhasználást. Csak a mi korunk és kultúránk használ fel minden találmányt gátlástalanul mások és saját népük ellen!

  5. google-microsoft-apple szerint:

    Edward Snowden, az amerikai NSA (National Security Agency) volt alkalmazottja 2013 júniusában hozott nyilvánosságra nagymennyiségű információt az amerikaiak globális megfigyelési programjára vonatkozóan. Az Egyesült Államokban vádat emeltek ellene, amely magában foglalja a kémkedést és kormánytulajdon eltulajdonítását is.

    Snowden többek között információkat hozott nyilvánosságra arra vonatkozóan, hogy az okostelefonokon használatos programokba az NSA “biztonsági réseket” épít be, amin keresztül a készülék használója bármikor lehallgatható. A telefonokba rejtett módon beépített távoli vezérlés lehetővé teszi az amerikai titkosszolgálat számára, hogy bárki okostelefonját távoli vezérléssel bekapcsolja, aktiválja a kamerát, a hangrögzítést, vagy hozzáférjen a felhasználó valamennyi személyes adatához.

    Az NSA lehallgatókészülékeit 0 forintért, kisösszegű havi részletre hajítják a vásárlók után Magyarországon, és mostanra tízből négy magyar önként a zsebében hordja az NSA lehallgatókészülékét.

    Nemrég Anatolij Kucserena, Edwar Snowden ügyvédje a Ria Novosztyi hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy ügyfele soha nem használ okostelefont, a fent említett okok miatt. “Edward soha nem használ iPhone-t, egyszerű telefonja van… az iPhone egy speciális szoftverrel rendelkezik, ami egy gomb lenyomása nélkül is, távoli vezérléssel bekapcsolhatja a készüléket, hogy az rejtett módon információkat gyűjtsön használójáról” (pl. hangrögzítés).

    Ésszerű a kérdés, hogy ugyan miért érdekelné az egyszerű ember magánélete az amerikai titkosszolgálatot? A válasz: semmiért. Egyetlen ember magánélete nem fontos. Sokmillió ember személyes információit monitorozva, korszerű programokkal feldolgozva azonban a társadalmi folyamatok előre jelezhetőek.

    Minden olyan személy, aki a hagyományos telefon helyett a legmodernebb készülékeket használja, tudatlanságában önként hozzájárul ahhoz, hogy Magyarországon a társadalmi folyamatok irányítása idegen kézben legyen.

    • Névtelen szerint:

      Samsungot használok, az almát csak frissen szeretem, gyümölcs formájában.

    • vitorla123 szerint:

      A hírszerzés mindig fontos dolog volt.Az is marad.Nem az a kérdés,hogy van e,hanem az ki,mire használja az adatokat.Értékelő,elemző tisztek sokasága dolgozik azon,hogy a legkisebb kockázattal éljük az életünket.Ezt el kell fogadni.Más kérdés,hogy vannak ez alól kivételek is.De senki nem akarja önmagát elpusztítani.A haladásnak nincs alternatívája.Minden emberiség elleni bűn,öngyilkossági kísérlet is egyben.A gazdagodás,mások szegényítésével jár.Ez vezetett eddig minden gazdagodó,rabló társadalom pusztulásához.

  6. Lőrinc szerint:

    Gyerekek kötelző oltása… honnan tudjuk, hogy azzal már nem oldják-e meg ezt is titokban?

  7. Pozsony 907 szerint:

    Pillangó a vizit előtt egy citromfa ágat dugott a saját seggibe, aztán mondta hogy, nézze mán doki mi nőtt ki a kufferomból, a terápiájának hála!

  8. ficko szerint:

    Köszönöm nem kérek ezekből a kütyükből !
    Igen kezdődött az állatokkal ,beetetés ha elkóborol akkor meglehet találni . Működik igen ! Akkor miért ne lehetne az embereknél is ! Csak több funkciót is ellát ,programozás kérdése .
    In Time film elgondolkodtató 😦
    vitorla123 : “Elméletileg,a gépek az embernek nem árthatnak.” Elméletileg ! Gyakorlatban sem , csak akkor ártanak ha a gépeket rossz emberek programozzák .
    A pénz funkcióját is kifordították a ” jó akaratú emberek” igaz-e !

    • vitorla123 szerint:

      Ez a kibernetika egyik alaptörvénye.Ha figyelmen kívül hagyja valaki,az öngyilkossággal egyenlő. Minden valóban programozás kérdése.Mégis ne másszunk vissza a fára,mert van aki megszegi a törvényt.Lopni is lopnak,bár tiltja minden vallás.Tartassuk be,azokkal,akik ezt megszegni akarják!

  9. goj szerint:

    itt van mar antikrisztus ?

  10. kiaf....m? szerint:

    Vitorla 123! Azt írod, ,, elemző tisztek sokasága dolgozok azon, hogy kisebb kockázattal éljük az életünket”. Szerinted adott esetben szerinted az emberek csippelése a saját érdekükbe fog történni? Szerintem azért hogy megfigyelhetővé váljon minden ember hogy a világ vezetőinek disznóságaival szemben még csak esély se legyen szervezkedni,. Úgy látom neked szimpatikus ez az Orwell-i új világ. ,,A haladásnak nincs alternatívája” írod. Akkor nem ellentmondásos, hogy egy olyan rendszert favorizálsz, amit elfújt az új idők szele. + kárpótoltad magad a számítástechnika iránti ámulattal. ,,A gazdagodás mások szegényítésével jár” – írod. Ez ebben a formában nem feltétlenül igaz! ,, Ez vezetett eddig, minden gazdagodó, rabló társadalom pusztulásához.” – írod. Mivel a mondat első fele téves, a konklúzió is téves. Megjegyezném hogy valóban rabló kizsákmányoló, gonosz társadalmak azért tűntek el hogy még kizsákmányolóbb, még gonoszabb jöjjön helyette. Ha jól értelmezem , igazán különleges elképzeléseidet, a társadalmat visszafelé, a technikai fejlődést előre. Csak nem azt vizuonálod, hogy a ..,, Z- generáció” ,ősközösségi szinten, a számítógép segítségével ,vadászik mamutra. Így bizony az emberiség gyorsan ki fog halni!
    Hacsak valami élelmes, kizsákmányoló egyed nem nyit hamar egy ,, mamut-burgert” ahol rendelni is lehet.

    • vitorla123 szerint:

      Ma minden munka szelemi munkát is tartalmaz.Kivéve talán a közmunkát ahol,kézzel írtják a parlagfüvet.Hát nem sora haladnak az biztos.Mint kommunista közösségi társadalomban gondolkodom.Ezért az elosztási viszonyok is emberiek és gépesíthetőek.Nem a munkát,hanem a létezést kell finanszírozni.Elvetem,hogy a lopás is megfeszített munka,mint ahogy értem a véleményed.A kizsákmányolás,az értéktöbblet,a profit megszerzése,más életének,munkaidőkénti elrablása.Ezért gépesíteni kell és megszüntetni amennyire lehet az emberi munkát.De ezt más elméletek is leírják.Ennek egyik fajtája a memória eszközök használata.Azt pedig,hogy a kémkedést az emberek után ez a kor találta volna fel óriási tévedés.Mióta ember él a földön,ez így van.Csak gépesítik.Rengeteg előnye van,bár elismerem vannak hátrányai is.Az ember irtásról meg annyit,hogy nem lélekszám csökkenése vezet jóléthez,ahogyan tévesen gondolják,hanem fordítva,a növelése.Ezért a nemfejlődés elméletét én tévedésnek tartom.Gondold meg,ha csak zsidók laknak a földön,nincs értelme a gazdagságnak.

  11. TEK szerint:

    Nem sokara rengeteg embert fogunk latni az utcan szaladgaln,i kez nelkul es ures bankszamlaval! 😀

  12. Névtelen szerint:

    Az a baj, hogy az emberi szervezet egy frekvenciaszinten működik. A chip úgyszint. A lélek dolga hogy tanuljon, és magasabb szintre jusson, ezáltal növelve a frekvenciaszintjét, tudatszintjét. Sátánista elitünk nem hiába dobja be eme kütyüket. Valószínűsíthetően nem engedi a magasabb szintre jutást eme kütyü. Nem ajánlatos magunkba rakatni.
    Gondoljatok bele, hogy a Mobilok, vagy akármilyen elektromos kábel, vagy szerkezet kisugárzása is kártékonyan beleavatkozik az ember bioelektromos mezejébe. Akkor, ha egy ilyen kütyü ami állandó jelet bocsát ki a testben állandósítva, akkor az jót tenne a szervezetnek? Kétlem.
    Vezérigazgató Kb. úgy rakatta magába, mint Falus Ferenc anno az oltóanyagot. Vagy, utána ki is szedeti.

    • Miki szerint:

      Pontos voltál nagyon.Elkerülnék az evoluciós ugrást.Erre van a technika,ezért alakították át az Teremtést hit-re.

    • vitorla123 szerint:

      Minden sejt ami emberi ,elektromos töltéssel rendelkezik.Ez un.kálium pumpa. Egyetlen elektron átvitele a sejtmembránon polaritás váltáshoz vezet.Vagyis az élő anyag elektromos rendszer is.Az ember is.A gondolatátvitelnek és sok más jelenségnek ez a magyarázata.Drasztikus elektromos beavatkozás,áramütés,valóban súlyos kárt okoz.A rádióaktív sugárzás szintén.De az elektromágneses sugárzás gyakorlatilag nem.Pláne kis mennyiségben.Ennek mértékére szabványok vannak amit ezek az eszközök teljesítenek,sőt a többletelőírások jó részét is.

      • Miki szerint:

        Nem.Hagyd a fősodratot.Egy szavuk nem igaz,a tudományt 100 éve blokkolják.Ahogyan a Magyar agyat is.Lesznek meglepik nemsokára.

  13. Névtelen szerint:

    A Jelenések könyvében 13, 16-18 alatt ez le van írva. Ne üdvözölje senki, mert ez az utolsó idők egyik embernyomorító, üdvösségtelenítő eszköze.

    • Tugusz szerint:

      Na ha már elöre megvan irva akkor elkell játszani a szerepet.
      Ki irta ezt a forgatokönyvet?(biblia) Irhata volna humánusabbra.

    • vitorla123 szerint:

      A biblia a félelmek és a hiedelmek gyűjteménye,tapasztalati alapon.A disznóhús evés tilalma például.A biblia kitalált egy ingyen rendőrt,aki ezeket a szabályokat betartatja.Csakhogy a szabályok is változnak.Száz évvel korábban kötelező volt asszonyt verni,ma házasságon belüli erőszak. A bibliában,mint a katonai szabályzatokban sok tapasztalat van megfogalmazva,de nem örök érvényűek az előírások.

  14. varga istván szerint:

    valoban benne van a bibliában mint a satan bélyege-végsö idök–azonnali fegyveres harc ha kötelezövé teszik…

  15. Attila szerint:

    Most nem a cikkhez szolnék, hanem a kommentekhez, és azok közül is a fejlődés ellenesekhez. Szerintem a mi civilizációnk nem állhat meg egy adott szinten, pl. “jó nekünk a hetvenes évek szintje”. Ezt úgy képzelem mint egy felszálló repülőgépnél, hogy egy ideig meg lehet szakítani a startolást, egy idő után viszont mindenképp fel kell szállni. Ha a mi civilizációnk megáll a fejlődésben, mint ahogy a rómaiak elb@lfaszkodták az utolsó háromszáz évet, akkor mi is így járunk. Aztán jöhet a következő civilizáció, akiknek már nem sok szenet, olajat hagytunk az ipari forradalmukhoz. A Föld néhány-száz millió év múlva kikerül a lakhatósági zónából. Arrébb kell menni (feltéve, hogy a földi életnek van értelme, célja. Ha nincs, akkor az egész témakör tárgytalan). A dinók is itt henyéltek 150 millió évig, ettek ittak, Isten szerintem megunta őket, aztán rájuk b@szott egy követ. Aztán nehogy mi is így járjunk.

    • Tugusz szerint:

      Mikor a földet tönkretettük,akkor megyünk tovább.
      Akkor inkább isten basszon ránk egy követ.

  16. Serto Kalman szerint:

    Latom sokan ramartak a cikkre.elenk vita alakult ki,jottek a velemenyek.Nos, nekunk akik 70 + evesek vagy nehannyal elotte furcsa es felhaborito a “csipsz” De aki akar 5 ev mulva jon erre a vilagra az megkapja automatikussan. Vitorlanak igaza van. Fejlodik a vilag 5 ev mulva talan elobb mar nem “rizsa nagysagu lesz a csipsz ” hanem folyekony lesz. Olvasson errol aki akar Pl Prpof Kaku irasaiban De van tobb is aki tajekoztat bennunket. A kisdednek beadjak a “csipszet” folyekonnyan biztonsagi okbol termeszetesen Mit tud tenni az anyja apja ? Biztonsagi okbol, hogy elne cserelodjon a baba es elne lopjak az I D jet. Akiben nincs “csipsz” mert otthon szuletet az mas kategoriaba kerul.Gondoljon vissza akarki a “veddo oltasokra” Kotelezo volt nem lehetett kibujni alola. No es nem kell 100 ev es a dzsungel lakok ujszulottei is kapnak csipszet.
    A lehallgatasrol meg annyit, minden hagyomanyos drotos telefonhivas beszelgetes szinten rogzitve van. Es aki nem hiszi jarjon utanna a modern TV keszulekek felveszik a szobaban levok beszelgeteseit is.Ki hogy szol hozza a TV ben latottaknak. Ez nem kamu…..
    vegul meg annyit a KAJA az etel se lesz olyan mint ami most van.Csak magyar o on hanyan hagytak fel a hagyomanyos jo Magyar Etelek fozesevel. Es zacskobol esznek..
    Ez az iras is rogzitve van az iro szemelyevel egyutt………. Meg a Maguke is……

    • Jancsi és Juliska szerint:

      Amit most itt szép magyarsággal le tetszett írni az senkinek, semmiben nem új. A kérdés az nem ez!

      • vitorla123 szerint:

        Igaz!Ha nincs haladás,hazánk se lesz! Mert mindenben versenyhátrányba kerülünk!

        • Jancsi és Juliska szerint:

          Ugyan már Vitorla úr, ön teljesen félreért minket! És fentebb is hosszasan keveri a szezont a fazonnal, a technikai fejlődés áldásait a fejlett technikával való totális és globális visszaéléssel. Ne mondja már, hogy a kettő között nem képes különbséget tenni…

        • Laci szerint:

          “Ha nincs haladás,hazánk se lesz! Mert mindenben versenyhátrányba kerülünk!”

          Akkor ellenpontozásként itt egy film, ami pont arról szól, hogyan veszejteti el a fehér ember a haladás jelszavával ősi társadalmak kultúráját és ezen keresztül a hazájukat! Ezeket az embereket a haladás és a pénz csábításával teszik szabad emberből rabszolgává a fehér ember civilizációjában!

  17. János szerint:

    Legyünk gyakorlatiasak! Akik bűnycselekményeket követtek el azoknak legyen beépítve a csip! Akik életükben nem dolgoztak, cak segélyen élnek azoknak is legyen beépítve a csip! Aki illegálisan belép az országba, elfogják, annak legyen beépítve a csip. A bevándorlókba akiket kiztasítanak, meg akit itt maradni engednek, azoknak legyen beépítve a csip. Hűha nem figyeltem – mert ebből az következik, hogy akin nincs Auschwitzi tetovált szám, az ne kapjon kárpótlást! Ha van rajta akkor kapjon csippet! A törvénytisztelő, jogkövető állampolgár szabadságának szimboluma pedig AZ LEGYEN, HOGY NEKI NEM KELL CSIPPET BEÜLTETNI!

    • vitorla123 szerint:

      DE,akkor az ő autóját el lehet,lopni,a lakást fel lehet törni,a bankszámláját ki lehet fosztani.Mert minden védelem csip alapú.Utána gondoltam,tökéletes bűnmegelőző a csip rendszer.Aki ellenzi az lopni akar! Durva de igaz! Ja pénztárca sem kell,nem lehet ellopni.

  18. Ghandi szerint:

    vitorla123, ezt nem gondolhatod komolyan! Amúgy, ha egy ellopott bankkártyával lehetséges visszaélni, egy beültetett csippel nem? Csak éppen a beültetett csip a hordozóját is veszélybe sodorhatja: Ha a bankszámlájára utaznak, nem a táskáját vagy a tárcáját lopják majd el, hanem leütik, vagy megölik… Isten ne adja, megcsonkítják!
    A másik: Rockefellerék mint állat támogatják a növényvédő szereket, de ők maguk nem esznek olyan kaját, amit ilyen módon kezeltek. A csipjeiket, amiket az ő ötletük alapján akarják az emberiségbe beépíteni, mit gondolsz, az ő kölykeikbe hagyják majd beültetni? Kizárt! Nem a bűnözőkkel van bajuk, hanem a rendszerük ellenségeivel, és azzal, hogy a kontrollt nehéz megvalósítani! Hol érdekli őket, hogy az utcán bűnözők lövik agyon a polgárt? Őket őrzi a magánhadseregük! Gondolod, hogy a polgár meggyilkolása felháborítja őket, de az ukrajnai népirtást még finanszírozzák is? Tényleg bűnözőktől várod a szociális érzékenységet a bűnözéssel kapcsolatban? Szerinted, aki a csipeket ellenzi, az lopni akar! Szerintem, aki a csipek beültetését támogatja, az vagy maga is az elithez tartozik – így valószínűsíthetően bűnöző – , vagy szűk látókörű a témát illetően, vagy egyéb módon érintett benne, mondjuk egy vállalkozással! De a profit nem az igazságot támogatja, sőt, minél inkább eltérnek az igazságtól emberek, annál nagyobb profitra tesznek szert!
    Majd amikor a banki kölcsönöd szerződésének az anyagát is a beépített csip tartalmazza, na az lesz ám az igazi aranybánya a bankároknak. Úgy változtatják majd meg a szerződésedet, hogy nem is tudsz róla, csak viszed magaddal mindenhová!

    A hírszerzés nem a polgárt támogatja, sokkal fontosabb elvárás tőle, hogy az uralkodó elitet támogassa a hatalma megtartásában! A minket képviselő politikusok több tíz évre titkosítanak olyan adatokat, amik közérdekűek, és amik ránk tartoznak! Vajon miért?

    Ha hiszel nekik, vagy bolond vagy, vagy naív, vagy közülük való… Szerintem!

  19. Ghandi szerint:

    A beépített csipekből a társadalom csak akkor profitálhat, ha politikusokba, rendőrökbe, katonákba, óriásvállalatok bizonyos szintű képviselőibe és tulajdonosaiba építik be. Minden más megoldás a mi jogainkat csorbítja!

    Nagyon határozottan tiltakozni kell ellene!

    Az egészségügyi használhatóságát abszolúte megkérdőjelezem: Mi a fenének gyűjtenék az egészségi állapotunkról az adatokat? Hogy tömegesen kísérletezzenek velünk, milyen anyagokra hogyan reagálunk? Mert gyógyítani nem akarnak, ha akarnának, nem szűkítenék az egészségügyi ellátások körét, hanem bővítenék. Ezzel szemben nyugaton is egyre kevesebbet kapsz a befizetett pénzedért!

    Nem, a csipeket nem értünk akarjak belénk tenni, sokkal inkább ellenünk!

  20. Ghandi szerint:

    Ja! Az elit a csipeket igyekszik majd a társadalommal elfogadtatni, jön majd az észérv, meg jónéhány robbantás, aztán majd azt mondják, hogy csak a terrosta tiltakozik a beültetés ellen!

    Van valami új a nap alatt? Még nem ismerjük őket eléggé? Ami nekik fontos, az 7,5 milliárd embernek káros! Ez tény!

    Ahogyan bizonyos emberek ellopnak minden terméket, ami fémből készült, majd hulladék fémként morzsákért eladják, az elit ugyanolyan elven gyarapodik: Az értéket szétbarmolják óriási károkat okozva, hogy a szétbarmolt érték töredékét megnyerjék. Ők azon gazdagodnak, hogy az értékből szemetet csinálnak. Tipikus parazita mentalitás! Pár ezer parazita micsoda károkat okoz az emberiségnek! Megtámadta az immunrendszert, hogy az emberiség védekezni se legyen képes (polgárjogok), aztán kiszívja belőle az életet: Chemtrail, háborúk, GMO…beültetett csipek!

Hozzászólás