Ukrajnai színes

Kijevben a Nemzeti Bank előtt csak gyűlik és gyűlik a nép.
Egészen szépen föl tudnak már délre szaporodni Nyalókakirály alattvalói az Ukrán Nemzeti Bank épülete előtt. A kb. egy héttel ezelőtt meghirdetett “pénzügyi Majdan” egyre népszerűbbé válik a lakosság-de egyelőre még inkább csak a kijeviek-körében. A népszerűség növelése érdekében el is követ mindent a kijevi junta!-amit díjaznak is az egyre inkább a Nagy Majdan vívmányaiba igencsak belefáradni látszó alattvalók.

pma

Ma délre már legalább félezren elégedetlenkedtek. Egyidejűleg és egy helyen. Az Ukrán Nemzeti Bank épülete előtt.
Aligha hihető, hogy a pénzügyi Majdannal fenyegetőzők miatt, de ma kora délután nagy izgalommal várt haditanácsülést tart Kijevben az udvar.
Nyalókakirály nagy horderejű döntések meghozatalát ígérte a háborús győzelemben már nemigen hívő híveinek, de a békefenntartó csapatok Donbasszba menesztését mindenképpen szorgalmazni kívánja ismét. De kiszivárgott az a terve is, hogy ötletét-miszerint Maradék-Ukrajna kérjen területére háborúzási céllal külföldi csapatokat-újfent a magas Haditanács elé kívánja terjeszteni. A tagok ezt már egyszer lelkesen elfogadták és támogatták, csakhogy a felkérni kívánt potenciális csapatküldő országok kormányai berzenkedtek az ötlet teljesítésétől. Ezidáig!
Amíg Valcman azon ötletelget, hogy miként lehetne a donbasszi háborút folytani, Odesszában ma délelőtt éhséglázadás tört ki. No egyelőre még nem olyan nagyon igazi éhséglázadás ez, de már hasonlít arra. A Genyeral Petrov utcában működő 4.számú pékséget vették blokád alá vagy kétezren, és tiltakoznak az egyre növekvő élelmiszerárak miatt.
Donyeckben ma Darja Morozova a DNR Emberjogi Bizottságának vezetője bejelentette, hogy a Donyecki Népköztársaság teljesen készen áll valamennyi valcmanista hadifogoly szabadon bocsájtására. Elméletileg hadifogolycsere lenne, de Kijev a füle botját sem mozgatja az ügy érdekében. Pedig “Minsz-2” előírja.

fogo

900 embert akarunk átadni a junta hatóságainak, 170 saját emberünkért cserébe. Kijev viszont hallgat, és semmit nem tesz. Vélhetőleg nincs szükségük ezekre az emberekre, nekünk meg komoly tehertétel ellátni őket!-panaszkodott Darja Morozova. Ám ha nem jön értük senki, hiába is engednénk őket szabadon, nincsenek papírjaik. Félő ráadásul, hogy levadásznák őket, hiszen ők papíron már talán nem is léteznek. Feltettük a kérdést a foglyoknak, hogy ilyen szabadonbocsájtás megfelel e nekik, de egyik sem vállalta. Inkább maradnak, és dolgoznak ha kell, de szerintük rájuk nézve életveszélyes lenne, ha szélnek eresztenénk őket.
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

17 hozzászólás a(z) Ukrajnai színes bejegyzéshez

 1. Anti Lop szerint:

  Hihetetlen milyen mélységekbe tud röpiteni egy országot a CABAL maffia.
  Ukrajnában ugy éltek az emberek mint bárhol europábían.
  és most?
  A riportban leirtak szerint ezeknek a szerencsétleneknek oda az életük.
  Se munka,se család,se otthonuk,csak ugy léteznek a semibe.

  Gratulálunk elmebeteg vezetöiknek.
  Halál az ilyen diletáns Fasiszta vezetésre,aki a saját népe vesztét okozza.

 2. TERMIN8ATOR szerint:

  POROSENKO 2 HÓNAP MULVA MÁJUS 9-ÉN 25 EZRES FŐVEL ISMÉT TÁMADÁSRA KÉSZÜL DONYECK, DOMBAS ELLEN !!

  • aaa szerint:

   Ismét tönkreverik őket ! Nem értik meg, hogy nincs esélyük, vagy csak kifejezetten háborút akarnak. Amíg van kinek a ….val verni a csalánt…

   • TERMIN8ATOR szerint:

    aaa-nak ! Legaláb már úgy tönkrevernék őket, örökre elvennék a kedvüket a gyilolástól, pusztitástól,rablástól,fosztogatástól örök időre! Úgy néz ki nagyon érzik a vesztüket,még egy uttal a Krími félszigetetis meg akarják támadni. szerntem ez az akciójuk lezs az utolsó ökörségük !

   • imre--koppány szerint:

    felelösségre vonás után már nem háboruznak.

   • Sámánkirály szerint:

    Tényleg úgy néz ki, hogy az egyetlen megoldás az lesz, hogy el kell menni Kijevig és ezt az egész bandát fel kell lógatni. Sajnos sok ártatlan ember életet fog követelni, de már én is azon a véleményen vagyok, hogy a kijevi vezetéssel is csak úgy lehet végezni – és ezzel felszabadítani az ukrán lakosságot – mint anno 70 évvel ezelőtt a náci Németországgal. Addig úgy sem lesz igazi béke amíg ezek hatalmon vannak és ezek addig lesznek ott amíg tankokkal szét nem lövik a seggüket Kijevben.

  • Névtelen szerint:

   kárpátaljasi: EBBEN AZ ESETBEN ,EZ LESZ A KIEVI-HUNTA UTOLSÓ TÁMADÁSA!!!

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  Ha meg életveszélyes számukra a hazamenetel, akkor honositsék magukat Donyeck-ben Luganszkban, áljanak be a két köztársaság hadseregébe és seperjék el azokat,akik a pokol tornácára kényszeritették őket, azok ellen vessékbe őket, akik tönkretették az életüket !

 4. Névtelen szerint:

  Terminátor!! Te meg honnét tudod Porosenkó mit akar? Talán titkára vagy bizalmasa vagy?

 5. TERMIN8ATOR szerint:

  És akkor lássam a csokoládé királyt, amikor a nap nyugatról fog felkélni t. ,,Névtelen,, 19:26 !

 6. TERMIN8ATOR szerint:

  http://www.vesti.ru/doc.html?id=2415124&tid=105474 Lássa,,Névtelen ismét egy, talán friss hír, mivel még a balrad még nem közölte : a Kijevi hadsereg a tűzszünet időtartama alat 400 x nyitottak tüzet. A híreknek utánakel nézni,csak így lesz az ember tájékozott,fog tudni egy s máshoz hozzá is szólni. Most már áldom a tanitómat,hogy annak idején belém sulykolta az orosz nyelvet, most legaláb valamenyire hasznát tudom venni !

  • Névtelen szerint:

   Aki bedől a háborús propagandának és a dezinformációnak az nem tájékozott lesz, hanem csak ködös lesz a feje. Az orosz és ukrán média ugyanúgy hazudik mindenben, egyetlen szavuk sem igaz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s