Jó hírünk a világban: “Magyarországon ölik a szíriai menekülteket”

A második, Magyarországról indult, menedékérőket szállító különvonat is megérkezett Ausztriából Münchenbe – a müncheni rendőrség háromezer menedékkérő érkezésére számít. A migránsokat regisztrálják, ellátják, majd elszállásolják a bajor tartományi főváros egyik menekültközpontjában. Más német városokba is indulnak majd szerelvények. A menedékkérőket az egész országban szétosztják.

2

http://mno.hu/videok/134184
Indulásra várakoztak a menedékkérők Miklóshalmán, az osztrák–magyar határ közvetlen közelében. Az osztrák hatóságok buszokkal szállítják tovább őket Bécsbe. A migránsok azt mondják, Ausztriában sokkal jobban bánnak velük, mint Magyarországon.
Üzentek: Magyarországon ölik a szíriai menekülteket
„Szörnyű volt, Magyarországon nagyon rossz elbánásban részesültünk. Nem értem, hogy miért.
kép
Mi is emberek vagyunk, nem? Ausztriában más a helyzet. Mint láthatják, itt barátságosak az emberek, amint átléptük a határt, közölték, bármire is van szükségünk, csak kérnünk kell. Van minden: élelem, víz, jó ellátás. Sokkal boldogabb vagyok itt Ausztriában” – mondta egy szír migráns, miután átért Ausztriába.
Transzparensen hálálkodtak
A bécsi vasútállomáson a Münchenbe tartó különvonathoz siettek a migránsok, két férfi transzparensen fejezte ki háláját az osztrák hatóságoknak. Egyikük Magyarországnak is üzent, mert szerinte itt ölik a szíriai menekülteket.
A helyi hatóságok szerint fennakadás nélkül megy a menedékkérők regisztrálása és elszállásolása. „Az elmúlt hét órában több mint kétezer menedékkérő érkezett a szokásos útvonalon, Magyarországon és Ausztrián keresztül. Nagyon olajozottan, rendezetten megy minden. Több válságtanácskozást is tartottunk, a bajor kormány, a rendőrséggel és a segélyszervezetekkel együttműködve meggyőzően kezeli a helyzetet” – mondta a bajor szociális miniszter.
Angela Merkel német kancellár egy lapinterjúban kijelentette, hogy minden menekültstátusra jogosult embert befogadnak, de a segítségre nem szorulókat kitoloncolják. A várakozások szerint idén mintegy nyolcszázezer menedékkérő érkezhet Németországba.
(mno)
Bal-Rad komm: “…Egyikük Magyarországnak is üzent, mert szerinte itt ölik a szíriai menekülteket…Ausztriában más a helyzet. Mint láthatják, itt barátságosak az emberek, amint átléptük a határt, közölték, bármire is van szükségünk, csak kérnünk kell. Van minden: élelem, víz, jó ellátás. Sokkal boldogabb vagyok itt Ausztriában” – mondta egy szír migráns, miután átért Ausztriába…”
-Azon friss melegibe! Amint a gyilkos magyarok karmai közül-hála Merkel Anyó jószívűségének-kiszabadult. Reméljük, figyelmeztetésére fölfigyeltek az ARRA ILLETÉKESEK!
“ITT (Ausztriában) VAN MINDEN! CSAK KÉRNÜNK KELL!”
-Ha pedig majd-esetleg-fogytán lesz a minden”-hát majd ismét “kérnek”! Valahogy így-mint Párizsban:
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

79 hozzászólás a(z) Jó hírünk a világban: “Magyarországon ölik a szíriai menekülteket” bejegyzéshez

 1. agyorkos szerint:

  MI VAN AUSZTRIA? ENNYI VOLT A BEFOGADÓKÉPESSÉG?!

  700 migráns töltötte az éjszakát a szabad ég alatt Nickelsdorfnál. Sem elszállítani, sem regisztrálni, sem bármilyen ellátást biztosítani nem volt képes a nickelsdorfi befogadóhely.

  • Pozsony 907 szerint:

   Kenődik már a sz@r!

  • Névtelen szerint:

   Bizony ennyi.Más “rendőrviccet mesélni és nagyon más rendőrként intézkedni!” Két alma gurul a Forinton(( ez Miskolc főutcája) Az egyik civil a másik rendőr! Melyik a rendőr?HÁT AZ A KIS ÜTŐDÖTT!”Vitorla

  • agyorkos szerint:

   Több betolakodót kórházba kellett szállítani a hideg miatt. Az ORF megerősítette, nem bírnak a bevándorlókkal.

   Svájcban erős rendőri erőkkel feloszlattak egy migránssimogató vonulgatós tüntetést.

 2. Névtelen szerint:

  Ha az elso 100-at jol elverték és visszafordították volna a határon a rendorok nem lenne semmi probléma a menekultekkel.”Mi is emberek vagyunk”mondta a pasi,hát az alábbi buszos képeket elnézve kozelebb állnak az állatokhoz,mint az emberekhez.

 3. agyorkos szerint:

  vilaghelyzete . com FB oldalról

  A tegnapi eseményekre utalva:

  “Az 1-es számú úton haladó menekültek immáron nem félrehúzódva vonulnak, hanem lezárták az egész utat és “We want bus !” – “Buszt akarunk” – ordítozással, skandálással KÖVETELIK, hogy őket is busszal vigyék el a határra ! Másként nem állnak félre az útból….
  Ismétlem: követelik……
  No Comment…..(VilagHelyzete)”

  Steve Aquarius
  “Nem furcsálja senki,hogy miközben Orosz katonák az életüket kockáztatva segtenek a Szíriai hadseregnek visszaszorítani és lefegyverezni az USA álltal létbehívott és pénzelt ISIS-t,addig hős jó erőben lévő katonakorú Szriai “menekültek” berontanak más országába! Hatalamas káoszt okozva minden ország életében,ahol eddig elvonultak. Nálunk is követelőznek,ordítoznak a rendőrökkel és felrúgják az általiuk nekik adott élelmet és vizet. Több országon keresztül vonulva romokat hagyva maguk után úgy,hogy senki nem üldözi őket az útjukon. like hangulatjel Miért nem védik meg az országukat??? Miért nem harcolnak a szabadságukért??? ….hacsak nem már nagy részük átdobott,kiképzett ISIS harcos!!”

  • Névtelen szerint:

   Azért nem harcolnak a szabadságukért, mert ez a szarházi Assad így üzent hadat Európának. Assad ötödik hadoszlopa megérkezett Európába! Buszokat fosnak össze, aztán magyar nőket, asszonyokat ejtenek teherbe. Ez a puccsal hatalomra került Assad család ördögi terve a hatalma megtartása érdekében. Ezek nem ISIS harcosok, ezek Assad harcosai, hogy leigázzák Európát és teherbe ejtsék az Európai nőket, ahol elszaporodva leigázzák Európát. Ördögi egy terv, de vannak akik még nem látják át, mert a média átmosta az agyukat. Ne a mainstream médiát figyeld, ébresztő!

   • sceptical szerint:

    Bizony, ha Assadot sikerült volna megbuktatni, már olyan színvonalas demokrácia lenne, mint Irakban , Afganisztánban, Líbiában, vagy Ukrajnában. De hát az átkozott Assad az oroszokkal összefogva nem engedi hogy az USA a nyugattal és Izraellel mindenhova elvigye a szabadságot. Ejnye-bejnye!

    • agyorkos szerint:

     +1

     Ilyenkor szokták odaírni a végére hogy, “Ülj le, egyes!” 🙂

    • Névtelen szerint:

     Igen, ha Assad már lemondott volna, akkor ma senki nem harcolna Assad ellen, ergo nem lenne háború. De Assadnak fontosabb a hatalma megtartása, mint a népének a békéje. Puccsal került hatalomra az Assad família? Puccsal! A végsőkig küzd a hatalom megtartásáért? A végsőkig! Leszarja, hogy a szír nép más vezetőt és inkább békét akar? Leszarja! Nem gyanús, hogy több millió életerős szír nem akar harcolni az Assad rezsimért és inkább elvándorol a hazájából? Nem gyanús! Nem gyanús, hogy az alternatív média miden baromságát elhiszed? Náluk már a rákot is tulajdonképpen minden gyógyítcssa csak az a rohadt háttérhatalom… Assad folyamatosan fenntartja a békét és szabadságot, ejnye bejnye 🙂

     Agyorkos

     Mindketten tudjuk, hogy elfogult vagy, amin nehéz felülemelkedni, ezt figyelembe véve ezért jó szándékból kettes adok neked. “Átengedlek épphogy, ülj le kettes!” 🙂

     • Névtelen szerint:

      Agyorkos

      Te kicsit olyan vagy, mint az az ember, aki elhiszi a kommunista rezsimnek azt az állítását, amikor azt mondják, hogy nálunk azért nincs több pártrendszer és szavazás, mert rajtunk kívül úgysem szavazna senki másra. Ha esetleg lenne néhány ilyen kivétel, az meg csak a Soros által pénzelt felforgató 🙂 Sakk matt, mi? 🙂

      • Névtelen szerint:

       “Te kicsit olyan vagy, mint az az ember, aki elhiszi a kommunista rezsimnek azt az állítását, amikor azt mondják, hogy nálunk azért nincs több pártrendszer és szavazás, mert rajtunk kívül úgysem szavazna senki másra. ”

       Ezt elírtam, szóval javítva: Te kicsit olyan vagy, mint az az ember, aki elhiszi a kommunista rezsimnek azt az állítását, amikor azt mondják, hogy nálunk azért nincs több pártrendszer és szavazás, mert úgysem szavaznának az emberek rajtunk kívül senki másra.

     • Névtelen szerint:

      Agyorkos

      Az általatok használt retorikával élve: Mennyit fizet neked a puccsal évtizedek óta hatalmon lévő Assad rezsim, hogy itt trollkodj melletük? 🙂

      • Névtelen szerint:

       Érzi a vesztét, úgyhogy már tárgyalna is az ellenzékkel? Előbb kellet volna … most már az oroszok sem tudják megmenteni (talán nem is akarják) szerintem.

     • sceptical szerint:

      Hát akkor nézzük, az USA bedurrant két saját tornyocskájába, hogy elhitesse, hogy milyen rosszak ezek az afgánok. A terrorcselekménynek nevezett tűzszerészi szakértelemmel végrehajtott robbantást a maga által létrehozott al-Káidára keni, majd elviszi a békét, ami azóta is tombol, plusz még sikerült az ópium termesztést ötszörösére növelni. A hadurak pedig boldogok, mert eszközként használhatják a pokol országát.
      Irak elnökét Szaddám Huszeint megvádolják, hogy nukleáris eszközökkel és egyéb tömegpusztító fegyverekkel rendelkezik. Bár egy angol miniszter alaptalan vádnak minősíti a hírszerző értesüléseit(aki később elismeri, hogy hazudott- de nem bánta meg), a miniszter pedig XXI. századi módon egy nyilvános parkban a késébe dől. USA pedig szórja demokráciát Izrael nagy örömére.
      Azóta is szent a béke, csak a háború folytatódik. Persze az olaj haszna a béketeremtő hódítók zsebébe vándorol.
      No Líbia elnöke, az a piszok Kadhafi nem hajlandó a hamis értékű dollárt elfogadni, amit kilóra nyomtat a Fed, ezért aztán elviszik oda is a demokráciát, majd a ”nemzetközi jognak megfelelően” ezt a családot is kinyírják, mint Szaddámot és családtagjait. Azóta is szent a béke, a nem tudni hány részre szakadt országban.
      2011-ben Szíriában is beindul a nagy arab forradalmi mozgalom, arab majdan, és természetesen itt is megindul a demokratikus segítség, felfegyverezve az ellenzéket. És Assad ellen mer állni. No persze ő is kap segítséget. Ami persze már nem demokratikus, mert nem a világ nagy demokráciája végzi. Csak néhány aprócska hatalommal kell szembenéznie, mint USA, NATO államok, Izrael.
      Mostanában is éppen az Iszlám Államot bombázzák olyan sikeresen a demokrácia zászlóvivői, hogy pusztulnak a szírek, és más népek is tőle.
      Melyik az a nép, amely több éves háborús övezetből nem menekül?
      Mitől szír a szír, hogy annak vallja magát minden papír nélkül, vagy attól, hogy szírnek születik?
      Még szerencse, hogy a nyugati bábok nem puccsal kerülnek hatalomra. És örvendetes, hogy a nyugat nem csinál elnyomó, népirtó rendszereket, hanem csak olyan humánus politikákat támogat, mint az ukrajnai.
      Azért ne feledjük el Jugoszlávia sz@rrá bombázását, és földjének megmérgezését se, és köszönöm a mindennapi demokratikus chemtrailezést, amit kimondottan nekünk a a démosz tagjainak szánnak, hogy hosszú életűek legyünk.

      Ennyit a cionista hozzáállás értékeléséről.

      Üdv! Ez Magyarország!

      • Névtelen szerint:

       Nem kívánlak pontról pontra cáfolni, de a “Líbia elnöke, az a piszok Kadhafi nem hajlandó a hamis értékű dollárt elfogadni, amit kilóra nyomtat a Fed, ezért aztán elviszik oda is a demokráciát” mellett már nem tudok szó nélkül elmenni. Eredeti dollárt kínáltak neki, miért akarod azt hazudni, hogy hamisat akartak neki adni? Mivel a FED annyit nyomtat amennyit akar, így miért akartak volna hamis dollárt adni nekik? Semmi logika nincs benne és még ez sem tűnik fel neked? 🙂

       • sceptical szerint:

        Mit ér az a dollár, ami mögött nincs valós fedezet?

        • névtelen szerint:

         Valós fedezet? Te is bedöltél az alternatív oldalak azon hülyeségének, hogy a pénz mögé arany kell fedezetnek? Az arany nem a pénz mögötti fedezet, hanem tartalék a valuta/pénz mellett! Egyrészt, sem Te sem én, nem tudjuk, hogy amerikának mennyi pontosan az arany tartaléka, de nem is lényeges ebből a szempontból. Kicsiben és érthetően: Ha én valamiért ki akarok fizetni neked 1 millió forintot, akkor Te azt akarod vizsgálni, hogy nekem az 1 millió mögött van-e minimum 5 vagy 10 deka arany fedezetem? 🙂 Szóval a dollár az annyit ér, amennyiért a nemzetközi piacon váltják, ha van a másik zsebedbe arany, ha nincs!

        • névtelen szerint:

         Még annyit, hogy ha belegondolsz, a forint értékének árfolyama sem azért ingadozik, mert a mögötte lévő fedezetként Magyarország aranytartaléka napról napra változva hol csökken, hol nő, illetve visszafelé is, a dollár értéke nem azért csökken vagy nő más valutákhoz képest, mert amerika arany fedezete nő vagy csökken. Azonban a laikusoknak ez a mögötte lévő arany fedezet arány jól hangzik, főleg úgy, hogy hozzá lehet tenni, hogy olyan mendemondákkal lehet színesíteni, hogy állítólag eltűnt az arany Fort Knoxból. 🙂

    • Hajnalhozo szerint:

     +1

   • megmondó szerint:

    keress egy csapot a fejeden, ahol a túlcsordult káposztalét ki tudd ereszteni, majd ha teljesen üres lesz a fejed, akkor talán lehet valami értelmeset is beletölteni, de az is lehet, hogy menthetetlen vagy. Én a helyedben sürgősen orvosi segítséget kérnék magamnak.

    UFF.

   • Hazafias érzelmű szerint:

    Valent Zsoltika, alias urfang. Te bolgár cigány.
    Leülhetnél már végleg !

   • Apofis szerint:

    Hüle vagy te urfing Valent Zsoltika 🙂

 4. varga istván szerint:

  heureka legalabb többi értesülve hogy milyen vadállatok magyarok a rövidebb utvonalat választva mennek majd minket nagy izben elkerülve…megoldás tehát leölni pátr százat s megcsonkitott hulláikat felakasztani határon fákra…

 5. agyorkos szerint:

  Migránsmocsok mindenhol az 1-es főút mentén, ahol elvonultak.

  A feltöltő egy képsorozatot tett közzé a FB-on, megjegyzése: “Én örülök azert , hogy ilyen emberek nem akarnak nálunk letelepedni
  Primitív szemetelő banda!
  Részvétem a Zsámbékiaknak a körülmények miatt….
  ILYENKOR HOL VANNAK A NAGYSZÁJÚ BEVÁNDORLÓKAT VÉDŐ EMBEREK ÉS MIÉRT NEM TAKARÍTANAK FEL UTÁNUK??????????????”

  A nép hangja:

  J O
  Amugy pedig tessek lassek kedves migrans kedvelo szereto befogadok!!! Lehetne takaritani is utanuk ennyi erovel!!!!! nem latom,hogy ugyan ugy surognenek forognanak mint a migransok seggeben!!!

  Gy K
  Nagyon helyes!!! Szoljatok a Kunhalminak a Gyurcsánynénak Szęlike kisasszonynak hogy el is lehet kezdeni!! Meg a sok veteményt meg agyümölcsösöket amiket letaroltak meg sok kårt amit okoztak azt is ki lehetne fizetni talån!!!

  K Zs
  Aki védi ezeket a szarokat,setaljon velük Nemetbe ki és maradjon ott!A sziget hülye példa mert napi tizenezert vannak ott.Ezek meg ingyen “menekultkent” és meg itt fenyegetőznek,válogatnak és követelnek. Fogják be a pofajukat és oruljenek annak hogy egyáltalán el tudtak otthonról jönni és nem basznak közéjük gránátot. A jobb élet reményében vandorolgatnak.Ezek már nem menekültek. Mocskos szar senkik!

  J O
  II Janos Pal Papa ter felujitott Volt !!! Szi szerint teleszartak !!! igen am! kosz es buz jelzi az utjukat orszag szerte nem csak a fovarosban!!! a 15 keresztlanyomnak beszolongattak nyelveztek stb szerinted ez normalis igy viselkedik egy allitolagos haborus menekult/???

  B. N.
  Az hogy a szigeten 1 hét után mennyi szemét van, egy dolog. Ezek itt megálltak egyet pihenni! A már befogadott hittársaik, ugyanezt csinálják németben. Megállnak egy parkolóban éjszakára kocsival. Majd mikor elindulnak, egy halom szemetet hagynak maguk után. Úgy hogy pár méterre ott a kuka!! És őket már állítólag beillesztették!

  T. G.
  Nem vitatkozni akarok,csak kérdezni ! Szemetelés=kúltúr ember ? Eldobált almák, eldobált zsemlék,kenyerek,szendvicsek ! Értitek ?! KAJA,ENNIVALÓ ! Mire tanított bennünket Apánk,Anyánk ? Mit mondott ha véletlenűl eldobtunk egy kenyércsücsköt ?!

  K Zs
  Arról miért nem szólnak a hírek hogy tegnap a 107es buszon egy nő kezéből kikaptak a táskát megszoritottak őt és 2 magyar srác szerezte vissza.Ne védjük ne feltsuk őket.Én itthon vagyok ők nem.nehogy mar mindent megengedjunk nekik!

  R. K.
  Ezeknek a menekulteknek a kulturaja olyan mint a ciganyoknak , 4-8 gyerekkel rohangal egy csalad ugy hogy semmi penzuk eltartani oket . Az egyetlen egy eselyuk valamit is elerni hogy befekszik a sín ala es kovetelozik. ( vagy megy es felrobbantja magat) Mennek nemetorszagba de ott sem fognak dolgozni smile hangulatjel egyenlore sokan akarnak segiteni nekik de ezek nem a hàlàs szegenyek Korebe tartoznak …. Igy majd azok akik vedik oket majd egy ido utan majd szepen megbanjak , csak akkor mar keso lessz ! Tudatlanok /naivok tarsasaga!

  K. Á.
  ezek nem éhesek de nagy részük nem is háborus menekült.. Istenem az ételt meg eldobják rohadjon törjön le a keze aki így nem becsüli meg az ételt de ha nem lenne még a fűvet is megenné a tetvedék !!!

 6. Névtelen szerint:

  Nem kell idejönni.Ennyi.Nem feltétlen kell lőfegyver a gyilkolához, elég akár egy tekercs budipapír is.

 7. agyorkos szerint:

  Margit Iszlo megjegyzése (Németország)

  Lássuk mire jók az új honfoglalók: megszünt a cigánybűnőzés- eltekintve a pár embercsempészről-, megjavúltak valszeg, hiszen a média nem közöl semmit. A magyar miniszterelnök sok nyugati szemében mint megmentő tündököl, ennek fényében hamar elosztják a maradék termőföldet. Tyúk kerítést építünk a Szerb határra, amiből Gy.F. növelve népszerűségét bohózatot csinál, csak előtte hamar megetet pár betolakodót( nyugi, nem Magyar hajléktalant), nálam a sétája kimeríti a hazaárulás fogalmát és akkor még a brüsszeli áskálódásairól nem beszéltem. Nőket gyerekeket könnygázzal permetezünk, hisz a gáz nem válogat és különben is, maradtak volna otthon!És közben egy idegen hadsereg bevonul a Hazánkba! Lesz hova hazamennem októberben??? októberben???

 8. agyorkos szerint:

  CONCHITA WURST KIÁLL A MENEKÜLTEK MELLETT

  Az osztrák előadó, Conchita Wurst Facebook-oldalán kampányol a hányatott sorsú emberek mellett.

  “Néhány ember azt hiszi, hogy másokon segíteni az saját magunknak veszteség. Néhány ember azt gondolja, hogy az együttérzés bennünket gyengít. Néhányan el akarják hitetni velünk, hogy rossz az, amit csinálunk. Néhány ember el akarja oltani azt a tüzet, ami másokban ég. Ne hallgass azokra az emberekre” – nyilvánult meg a tavalyi Eurovízió győztes a menekültkérdésben.

  Admin:

  Na hogy a szakállas Conchita adja elő nekik minden nap az imára hívó dalocskát! Ahányszor csak kell!

 9. agyorkos szerint:

  … VOLT EGYSZER EGY KERESZTÉNY EURÓPA…

  Valahogy így kezdődik a mese, amelyet néhány bátrabb magyar suttogva mesél majd gyermekének, unokájának pár év múlva. Suttogva, mert ha kihallatszik, akkor a táborban élő másik …, egy pakli dohányért vagy egy nagyobb darab kövön sült kenyérért lefejezteti mind a gyermeket, aki hallgatta a mesét, mind pedig a mesélőt.

  Honnan, hová vezet az a szemlélet, az a botor liberális és ál-humánus szellem, amely Európát elsöpri, s amely új világrendet alakít ki az európai nemzetek kárára, megsemmisítésére?
  (…)

  Mai korunkban a nemzetközi pénzhatalom gazdasági válságot idézett elő, mert befolyása olyan nagyra nőtt, hogy népeket, emberek százmillióit rabolhatja ki büntetlenül. A szabadkőművesek is hatalmas erőkkel támogatják és irányítják Európa erkölcsi leépülését, a keresztény egyházak befolyásának csökkentését, a hittételek és az erkölcsi normák megsemmisítését, a liberális szellemiség terjedését új egyházak (szekták) alapításával, gazdasági fondorlatokkal, az emberi butaságra, a kapzsiságra, az irigységre építve.
  A migránsáradatban ott vannak az USA által életre hívott ISIS terrorszervezet emberei is, akiknek az a feladatuk, hogy az európai muszlimokat beszervezzék, és egy adott jelre megkezdjék Európa kalifátussá alakítását minden – rájuk jellemző embertelen – eszköz bevetésével. A keresztény egyházak értetlensége is súlyos hiba, hiszen a még meglévő keresztény európai ember, és maga a keresztények közössége a legfőbb célpontja e terrorszervezetnek és így az európai – egyre erősödő és radikalizálódó – muszlimok közösségének. Ennek jele, hogy a magyar muszlim közösség magyar vezetője is immár a magyar nemzet ellen hangolja a muszlim közösséget, a bosszút magában foglaló vallási előírás meghirdetésével.

  Ma csupán a háborús területekről ideérkező emberekről beszélünk, a humanitárius elveket hangoztatjuk, de a magyar kormányfőn kívül egyetlen európai és keresztény egyházi vezető sem beszél az európai emberek, az uniós polgárok kiszolgáltatott helyzetéről, megmaradásának biztosításáról, érdekeik szolgálatáról, miközben az ő adójukból látják el rájuk engedett, hívatlan betolakodó tömegeket, amely tömegekben ott lapulnak Európa leendő mészárosai is.

  Aki pedig ellenáll, vagy szóban ellenkezik a liberális és szocialista európai vezetőkkel, botor és aljas szellemiségükkel, azok szélsőségesek, diktátorok, de az egyik alja uniós vezető azt is ki merte mondani, hogy akinek nem tetszik európai létére az ő politikájuk, az hagyja el Európát… (És vigyázzunk, mert amelyik állami vezetőre kimondja az USA, hogy diktátor, azt meg is öli!!!!) Vajon milyen alapon mutatta be a CNN egyenes adásban Gyurcsányt, aki migránsokat fogadott zsidótól rekvirált (ami vele kapcsolatban nem probléma) házában? Nem kiválasztott nemzetáruló vezetőként akarják-e hivatalba helyezni egy adott politikai, katonai helyzetben azok, akik vezénylik ma a migránsok tömegét?

  Nem összeesküvés elmélet ez, csak gondolatok sokasága, amelyek nem véletlenül fordul meg az író fejében, hiszen akár Kadhafi, akár Szaddam Husszein, akár a kievi hatalom megbuktatását nézzük, minden esetben ott volt egy-egy áruló, aki a világhatalom hű kiszolgálója volt… és beengedte az “USA-t”.

  Az uniós mirgáns-politika nem egyéb tehát, mint árulásra és hazugságra, az Európa keresztény kultúrát megsemmisíteni akaró hadműveletre épül. Egyre kisebb azoknak a száma, akik európai polgárként támogatják ezt a politikát, s az európai nemzetek kezdik – ha lassan is – felismerni, hogy választott vezetőik elárulták őket, elárulták Európát és kiszolgáltatták azoknak, akiknek a kereszténység és a nemzetállamiság útban van, hiszen akadályozza a világkormány létrehozását, Európa leigázásának, megsemmisítésének tervét. (Amely tervről az ideérkező migráns sem tud, hiszen ő is eszköz, és őt épp úgy megölik majd, mint ő az európaiakat! Sátáni terv!) E tervnek pedig kézzelfogható bizonyítéka, hogy miközben Magyarország, Ausztria, Németország… etc… óriási teherrel küzd, addig az USA nehézfegyvereket telepít Európába, hogy adott esetben, amikor a migránsokkal ideérkező terrorszervezet elvégezte a dolgát, azokat is megsemmisítse és átvegye a hatalmat a világ fölött.

  Ha nem így volna, akkor az ENSZ hatalmas menekülttáborokat hozna létre, nemzetközi támogatással látná el a menekülteket és juttatná vissza őket hazájukba, amikor arra már lehetősége nyílnék. Nem ez történik… azaz, az ENSZ sem tesz semmit, nem lép, nincs terve vagy forgatókönyve a menekült-ügy megoldására.

  Hatalmas színjáték az, amit ma látunk az uniós vezetőktől, s egyedül mi, magyarok vergődünk védve saját nemzetünk érdekeit, a keresztény kultúrát, s végsőkig kiállunk a magyarság megmaradásáért. A liberális és szocialista söpredék, azaz az 1789-es francia anarchia, az 1919-es kommunista ámokfutók, az 1945-ös rákosista ÁVH-sok mai örökösei pedig fürdenek a liberális és szocialista dicsőségben, a haza-és nemzetárulás számukra élvezetes mocskában, a hazudozás örömében, a vádaskodás mocsarában – hiszen ők azok a primitív, irigy, kapzsi csőcselék, amely 1789 óta életben tartja azt a szemléletet, ami miatt úgy kezdődik majd az elsuttogott mese, hogy: – „volt egyszer egy keresztény Európa”…

  (Ám, ezeket a szellemi örökösöket is épp olyan kegyetlenül lefejezik majd a ma még titokban itt élő ISIS- katonák, mint azokat, akik ellene voltak és vannak ennek a szervezett – és az uniós vezetők által aljas módon humanitárius segítségnek nevezett árulással idesegített – betolakodó áradatnak… Európa megsemmisítőinek…)

  Isten irgalmazzon mindnyájunknak!

  Stoffán György

  (A cikk rövidítve, agyorkos megjegyzése)

  • Névtelen szerint:

   Agyorkos

   Tegyél már be légyszi néhány keresztény fehér ember által elkövetett brutális gyilkosságot is, hogy tudjuk, milyen magunk fajták élnek közöttünk, és senki ne hihesse azt, hogy esetleg elfogult lennél a saját fajtáddal szemben és csak hangulatot akarsz kelteni. Tudod, fő az esélyegyenlőség 🙂

   Admin:

   NEM UNOD MÉG BALANCE? Gyula bá’ már nem bírta cérnával? Átadta a fonalat?

   • Névtelen szerint:

    Admin

    Keresztény fehér ember nem követ el brutális gyilkosságot, csak a muszlimok? Agyorkos figyelmét szerettem volna felhívni arra az apróságra, hogy statisztikailag a keresztény fehér ember (aki kisebbségben van jó pár rasszal szemben) több gyilkosságot követ el, mint bármely más népcsoport a világban, ha meg írod, ha nem.

    • sceptical szerint:

     Ezt a statisztikai hazugságot honnan szedted? csak nem a kazárokra gondolsz?

     • névtelen szerint:

      pfüüü, nehéz eset vagy sceptical 🙂 Ami statisztika nem tetszik neked, azt nem hiszed el? Én is fehér és keresztény vagyok, de sajna “mi” gyilkoltuk le a legtöbb embert, ha tetszik neked ha nem.

      • Névtelen szerint:

       “Én is fehér és keresztény vagyok, de sajna “mi” gyilkoltuk le a legtöbb embert, ha tetszik neked ha nem.”

       😀 😀 😀

   • agyorkos szerint:

    Köszönöm! Nem ismertem őt, de a cikken máris vágnom kellett. Lehet Posta Imrének igaza van vele szemben, nem tudom így megítélni. Sajnos ő is kicsit gyanús nekem és két szempontból nekem nem emészthető.

 10. agyorkos szerint:

  A felvételen látható fiatalember is biztosan viszi a “jóhírünket” a világba. Fontos, hogy megfeleljünk nekik, mert bajban leszünk!

 11. bgep@mailbox.hu szerint:

  KÉPZELT RIPORT A VIDÉK MAGYARORSZÁGÁRÓL.

  Osztrák riporter a vidéki paraszthoz: Mondja bácsika, van itt maguknál antiszemitizmus?
  Paraszt: Az bizony sajnos nincsen, pedig az igény az igencsak nagy volna rá!!!

 12. Névtelen szerint:

 13. Banderas szerint:

  Europai gyengesége hogy idáig fajulnak a dolgok de nem akarok jósnak tünni de eljön az idő mikor fegyverrel kell megvédeni magunkat ha csak nem toloncoljuk vissza öket időbe ahonnét jöttek , németek is majd csak néznek mikor mercedeszeik lángolnak berlinbe 🙂

 14. Névtelen szerint:

  Az ISIS a cionisták harcikutyája, amely népírtást csinál és gyermekeket fejez le!
  Mindezt teszi két katonai nagyhatalom szomszédjában!
  Hello Törökország, Hello Irán! Nem kellene már őket hűvösre tenni?
  Hello Franciaország! Igen szorgalmas voltál Líbia szétbombázásában, de most hogy látod a következményeket, hát lapítasz?

 15. Névtelen szerint:

  A magyar rendőrök vizet és élelmet osztottak a migráns uraknak és úrnőknek, akik miután átvették azonnal eldobálták.
  MI EZ??? Magyarországon ilyet ne merészeljen csinálni senki !!!
  Aki a magyar kenyeret eldobja, annak puskatust a pofájába, de úgy, hogy több füle legyen – maradjon, mint foga!

  • Ök ki ältak magukert mikor ätkurta fejüket orban szerint:

   Orbanek ätbasztäk öket.
   Azt igertek viszik öket ausztriaba,azt bicskere vitek öket.

   Ök ellen älltak orbanak,es mär ausztriäban vannak.
   Ti becsicskultatok orbänak es nyakig szarban vagytok.

   Kicsit bätrabbak mind a magyar.
   El is ertek celjukat.
   Nektek jo begetest.

 16. Névtelen szerint:

  A migránsok tele vannak pénzzel és szarnak a magyarok jótékonykodására, ott a film nézzétek meg.

  • agyorkos szerint:

   Többük pedig külföldről szidalmazza, kritizálja, ócsárolja hazánkat. Hálátlan dögök.

   • Orban fizetett agi porp szerint:

    Tän megismertek orbanisztant amiert több milliuo magyar is elmenekült.
    Sväjc ugy fest kitiltja az elmebetegetek.

    Csodälkozol,hogy a menekültek is menekülnek töletek?

    Mennyit kapsz hogy ne csodälkoz?

 17. Névtelen szerint:

  A párizsi videon a franciák kaptak egy kis bemutatkozót a muszlim, arab, palesztin viselkedés kultúrából, amit Izraelben pártolnak a zsidó állam ellen, most ők kapják…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s