Magyarország nagyot bukott az EU-s szankciósdin!

A nagy-nagy migránshírözönben el is sikkadt egy eléggé fontosnak mondható külpolitikai hír.

zselésfejű

A Magyar Külügyminisztérium-a RIA Novosztyhírügynökség beszámolója szerint-vezetője (igen, Zselésfejűről van szó) nyilatkozatban fejtette ki ellenvéleményét az EU-hivatalos Oroszország-ellenes politikája vonatkozásában.
Szíjjártó az uniós külügyminiszterek luxemburgi informális tanácskozása után fejtette ki abbéli véleményét, hogy ha Magyarország az EU-hivatalos politikája miatt nem tudja pragmatikusan rendezni stratégiai kapcsolatait az Orosz Föderációval, akkor bizony komoly problémáink lesznek.
Magyarországot igen jelentős és érzékeny veszteségek érték-érik az EU-Oroszország elleni szankciósdija miatt-kesergett Zselésfejűnk. Az idei első félévben a szankciók miatt buktuk az oroszországi exportunk felét!-síránkozott.
Szíjjártó elmondta, hogy az év vége táján kerül napirendre a szankciós politika megtárgyalása, és reményei szerint az EU-s felek közti viták addigra feloldódnak.
Zselésfejűnk elmondta a RIA Novosztynak, hogy a luxemburgi traccson Oroszország közvetlenül nem került szóba, viszont kibeszélték Maradék-Ukrajna dolgait. Ennek kapcsán egyetértettek abban, hogy a minszki megállapodás száz százalékos betartása a rendezés egyetlen záloga.
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

16 hozzászólás a(z) Magyarország nagyot bukott az EU-s szankciósdin! bejegyzéshez

 1. agyorkos szerint:

  OFF:

  Ortó József agymenése: 🙂

  “A modern tücsök és a hangya mese:
  A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette- szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre.
  A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat.
  Eljött a hideg tél, és a nélkülöző tücsök sajtótájékoztatót hívott össze azt a kérdést feszegetve, hogyan lehet az, hogy míg egyesek kint fagyoskodnak a hidegben, mások úgy élnek, mint a hangya.
  A CNN, az RTL Klub, a TV2 és az MTV felvételeket mutatott be a didergő tücsökről, és a melegben, terített asztal mellett henyélő hangyáról. A világ döbbenten konstatálta az égbekiáltó különbséget. Hogyan lehetséges, egy ilyen jól fejlődő, épülő országban a tücsköt így sorsára hagyni?
  Az NZSZ (Nemzetközi Zöldbogarak Szövetsége) vezetői több hírműsorban is “zöldellenes elfogultsággal” vádolták a hangyát, és felhívták a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy a világon sok tücsök áldozata ennek a kirekesztő mozgalomnak.
  Breki, a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban, és mindenki könnyekre fakadt, amikor az “Azért Vannak A Zöldbarátok” című slágert énekelték.
  A Köztársasági Elnök és felesége egy jótékonysági bálon támogatásukról biztosították a tücsköt, és olyan javak juttatását helyezték kilátásba, amiből a tücsök az előző kormányzati ciklusban kimaradt; ahogy a miniszterelnök fogalmazott: “… hogy ne süvölthessenek újra az előző rendszer szelei.
  Egy politológus a “Mélyvíz” adásában kifejtette, hogy a hangya a tücsök kárára szépen meggazdagodott, és egyúttal az ilyen típusú jövedelmek elvonását célzó adójogszabály szükségességét hangoztatta az “egyenlő közteherviselés” szellemében.
  Végül, az “Egyenlő Esélyeket Az Anti-Zöldekkel” szervezet hathatós közreműködése nyomán a hangyát visszamenőleges hatállyal megbírságolták, mert nyári munkái közben nem foglalkoztatott elegendő számú zöld bogarat, adótartozásait behajtották, és házát az állam elkobozta.
  A történet végén látjuk, amint a tücsök felélte a hangya utolsó téli élelemtartalékait a kormánytól kapott házban (ami nemrég még a hangyáé volt), a hangya pedig eltűnik a hóban.
  Másnap reggel pedig a tücsök fogta a cókmókját és (mivel sikerült teljesen felélnie a hangya vagyonát) elindul egy újabb hangyát keresni.”

  Forrás: FB

 2. 1mudokon szerint:

  “Ebben a mesében,a királynak sem jó”..https://www.youtube.com/watch?v=pngXuvcVxxc

  • Névtelen szerint:

   A mese az,hogy a kommunizmus megbukott.Itt egy gazdag és erős ország katonai parádlja.Rossz a film minősége,de nem mi tehetünk róla .Val .szin direkt rossz!
   China’s V-Day military parade in Beijing 2015

    • Névtelen szerint:

     Megpróbálom mégegyszer:https://www.youtube.com/watch?t=150&v=YoC0Xcjko0A Vitorla voltam.

     • Névtelen szerint:

      Ahol milliárdosok lehetnek a KB tagjai, az biztos, hogy kommunista ország? Vagy a kínai milliárdos KB tag az jó elvtárs, de a magyar vállalkozó már kizsákmányoló burzsuj?

      • agyorkos szerint:

       🙂 Főleg, ha nemzethy, döbrögista!

       • Névtelen szerint:

        Ahol a hatalom a szellemi és fizikai munkásságé tulajdonképpen mindegy.Lényeg,hogy az elosztási viszonyok biztosítsák mindenki biztos megélhetését.Ha a vegyestulajdonú gazdaság hatékonyabb akkor azt kell alkalmazni.Például az alapjövedelem bevezetésével. Ha május negyvenben… vegyes tulajdonú gazdaság és 10 % feletti növekedés lesz Magyarországon.

      • Névtelen szerint:

       Friday, September 4, 2015
       A Győzelem Napja Parádé – Kínában – 2015. szeptember 3. (Teljes film)
       Vlagyimir Putyin orosz, Xi Jinping kínai és Park Geun-hye, dél-koreai elnök – Peking 2015.09.03. Fotó – Xinhua – REX Shutterstock – Forrás The Guardian

       Vlagyimir Putyin orosz, Xi Jinping kínai és Park Geun-hye, dél-koreai elnök – Peking 2015.09.03. Fotó: Xinhua / REX Shutterstock – Forrás: The Guardian

       – Xi jobbján az orosz elnök –
       A külföldi méltóságok közül tiszteletét tette a rendezvényen; Alekszandr Grigorjevics Lukasenko fehérorosz elnök, Norodom Szihamoni kambodzsai király, Miloš Zeman cseh elnök, Abdel Fatah asz-Sziszi egyiptomi elnök, Tomislav Nikolić szerb elnök, Pak Gun Hje dél-koreai elnök, Vlagyimir Putyin orosz elnök, Jacob Zuma dél-afrikai elnök, Nicolas Maduro venezuelai elnök, Truong Tan Sang vietnami elnök, Choe Ryong-hae, az észak-koreai Koreai Munkáspárt politikai bizottsága elnökségének és titkárságának tagja, Amado Boudou argentin alelnök, valamint Małgorzata Kidawa Blonski, a lengyel alsóház vezetője.

       Az ausztrál, a brazil, a magyar és további 16 kormány magas rangú képviselője mellett tíz nemzetközi és regionális szervezet képviselője is részt vesz a megemlékezésen, köztük Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár, Margaret Chan (Chenfeng Fuzhen), az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója, Irina Bokova, az UNESCO főigazgatója és Dmitrij Dmitrijevics, a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) főtitkára.

       Pekingi idő szerint szeptember 3-án délelőtt 10 órakor 70 díszlövéssel megkezdődtek a megemlékezések a kínai nép Japán elleni háborúja és az antifasiszta világháború győzelmének 70. évfordulója alkalmából. A 70 díszlövés a háború győzelmének 70. évfordulóját jelenti.

       A díszlövések után Xi Jinping kínai államfő, kínai gyártású Hongqi autóban állva, elhajtatott a díszszemlén részt vevő egységek előtt.

       A kínai nemzeti zászlóval és a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg zászlajával díszített harci repülőgépek alakzata repültek először a Tiananmen tér fölött, ezzel vette kezdetét a katonai díszszemle.

       A katonai parádén a kínai szárazföldi, légi- és haditengerészeti erők díszőrségének alakzata vezette a díszszemle formációját. Az összesen 207 katonából álló díszőrség az eddigi legnagyobb ilyen alakzat, a díszőrségben először volt 51 női katona. A díszőrség után a kínai nép Japán elleni háborújában részt vett kiemelkedő csapatokat szimbolizáló tíz alakzat következett.

       Ezután 17 külföldi országból érkezett díszalakulat, köztük szerb, fehérorosz, kubai, egyiptomi, mexikói, mongóliai, pakisztáni és orosz formáció is volt. Ez volt az első alkalom, hogy Kína külföldi hadseregek képviselőit hívta meg a katonai díszszemlére.

       A gyalogos alakzat után a légierőkhöz tartozó tíz formáció következett. Összesen 12 ezer katona és katonatiszt, több mint 40 típust felvonultató 500 darab gépesített fegyverzet és több mint 20 típust képviselő 200 harci repülőgép vett részt ezen a napon, a Győzelem Napja Parádén Pekingben.

       Szabad Riport

       Források: Xinhua – Russia Today – CRI – The Guardian

       Kapcsolódó anyag: Putyin jobbján a kínai elnök – A Győzelmi Parádé és az új katonai szövetség

       Szerző: Andre Lowoa 0 hozzászólás
       Címkék:
       Szerintem biztos! Mert nem a macska színe a fontos,hanem,hogy megfogja az egeret. Ráadásul ez határozottan vörös!Ennyi harckocsi nincs az egész világon. Mondjuk atombombába sem szenvednek hiányt,nem úgy mint mi.Mi közben magyar zsidók csinálták meg az elsőt Amerikának.A mi magyar macska az sajnos megdöglött!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s