A röszkei őrület!

Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

60 hozzászólás a(z) A röszkei őrület! bejegyzéshez

 1. agyorkos szerint:

  Az Iszlám Állam eddig négyezer terroristát csempészhetett Európába

  Az Iszlám Állam egyik ügynöke elárulta, hogy a rettegett szervezet a menekülthullámmal eddig négyezer dzsihádistát juttatott be Európa különböző országaiba.

  Az Iszlám Állam harcosainak embercsempésze megerősítette: a titkos akció eddig teljes siker. „Várják csak ki a végét!” – tette hozzá. Minderről az express.co.uk számolt be.

  A terrort is csempészik
  A dzsihádista névtelenül nyilatkozott a Buzzfeed portálnak, és azt mondta: az Iszlám Állam a nyugati társadalmak naivitására és nagyvonalúságára alapozza a következő akciókat. A férfi azt is elárulta, hogy a terroristákat is klasszikus módon, embercsempészekkel juttatják el a célországokba.


  A gyerekeket is megnyerik maguknak
  Forrás:YouTube

  Eddig csaknem másfél millió szíriai menekült Törökországba – emlékeztet a lap.

  Az ügynök által mondottakat két török embercsempész is megerősítette. Ők személyesen is vittek Európába Iszlám Államhoz köthető harcosokat.

  „Az az álmunk, hogy az egész világ egy nagy iszlám kalifátussá változik. Ezt el is fogjuk érni, mert ez Allah rendelése” – fűzte hozzá az Iszlám Állam ügynöke.

  origo . hu

  • Névtelen szerint:

   Hát nem lesz úgy!Ha másként nem megy akkor az iszlám harcosainak kíirtására robotokat építünk Most pedig a beszivárgás megakadályozására aknazárat telepítünk.Követeljük,hogy telepítsenek a déli határa gyalogsági taposóakna zárat.Belépni Magyarországra csak az illető nemzetbiztonsági átvilágítása után lehessen.Minden kitoloncolást Németországba,vagy az USA-ba kell megvalósítani.Vessünk véget a “nem hittük volna” ostoba FIDESZ-es politikának. Magyarország a magyar dolgozó népé-Nem a nemzetközi burzsujoké!

 2. Má' Fico is benácult szerint:

  A szlovák miniszterelnök szerdán ismét elutasította a kötelező menekültbefogadási kvótákat, és kijelentette, üdvözölné, ha az ügyben “megszűnne a moralizálás a négy visegrádi ország címére”. “Ha valakinek más a véleménye, az nem jelenti azt, hogy kárhozatra kell ítélni.

  Az Európai Unióban nem lehet érvényes az az elv, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van. Tiszteletben kell tartani más véleményeket is, és olyan megoldást kell találni, amely mindenki számára előnyös lesz” – jelentette ki Robert Fico a szlovák kormány szerdai ülése után Pozsonyban.

  Fico Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének szerdán Strassburgban elhangzott beszédére reagált, aki ismertette a testület új javaslatát, miszerint az EU-tagállamoknak 160 ezer “menekültet” kellene befogadnia a három legnagyobb migrációs nyomásnak kitett tagországtól, Olaszországtól, Görögországtól és Magyarországtól.

  A V4-ek országai a menekültek kötelező befogadási kvótáit egyaránt elutasítják. Szlovákia azt követeli – fejtette ki a kormányfő – hogy egy ilyen fontos döntést az összes tagállam teljes egyetértésével hozzanak meg. Amennyiben ez nem lehetséges, új megoldást kell keresni. “Az azonban nem megy, hogy valaki előre bejelent valamilyen eredményt, és aztán a többiek alkalmazkodjanak. Nem az Európai Bizottságnak, hanem az Európai Tanácsnak kellene dönteni konszenzussal” – hangsúlyozta Robert Fico.

  Úgy vélekedett, hogy egy szuverén államnak ilyen komoly ügyben nem lehet diktálni. “A kvóták irracionálisak, nem oldanak meg semmit” – jelentette ki.

  Robert Fico megismételte korábbi kijelentését, miszerint Szlovákiában leginkább a szír keresztények tudnának integrálódni a társadalomba. Egy muzulmán integrációját azonban a szlovák miniszterelnök “el sem tudja képzelni”, mert ahhoz szerinte nincs meg a megfelelő családi és társadalmi háttér. (MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s