Megütötte a közmunkást a csoportvezető

Székkutas – Megütötte és megrúgta Mayer Gellért székkutasi közmunkást a csoport szintén közmunkás vezetője. A történetre a két érintett másképp emlékszik, a rendőrség garázdaság miatt nyomoz. A bántalmazott férfi édesanyja az ügy miatt visszaadta díszpolgári címét.
– Ütött és rúgott, mert nem akartam túlórázni, nem is rendelhette volna el – mondta lapunknak a székkutasi Mayer Gellért, akit közmunkásként alkalmaz a helyi önkormányzat. Az 50 éves férfi elmesélte, hogy brigádjuk vezetője bántalmazta. Elmondása szerint pofon vágta, az ütéstől felborult biciklijével. A földön fekve Gellért szidta munkahelyi vezetője édesanyját, akkor még kapott pár rúgást – magyarázta.
Az esetről Mayer Gellért édesanyja, a 82 éves Mayer Gellértné tájékoztatta lapunkat. Levelében azt is leírta, fia mindig beteges, gyenge fizikumú volt, soha nem tudta magát megvédeni. Felhívta a feleségét, aki ráparancsolt – Margitka nénit idézzük –, menjen el az önkormányzathoz, jelentse az esetet, az orvoshoz, majd tegyen feljelentést. A vásárhelyi rendőrkapitányságra húga kísérte el, a háziorvos pedig Szentesre utalta kivizsgálásra.
– Mondták a fiatalok: jön majd a mentő, de ne ijedjek meg, nincs nagy baj, meg kell röntgenezni Gellértke arcát – mesélte sírva az idős asszony.
– Hiába, az eset annyira megviselt, hogy alig tudok aludni, azóta nyugtatókon, altatókon élek. Hála istennek nem tört el semmije, de bedagadt az arca, bekékült az ütések helye. Margit néni hozzátette: úgy véli, az önkormányzatnál nem törődnek fia ügyével, ezért visszaadta idén kapott díszpolgári címét.
Szél István, a község polgármestere elmondta: mindkét felet meghallgatta, kivizsgálja az ügyet, de addig nem hozhat korrekt döntést, amíg az orvosi vélemény mellett – 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett Mayer Gellért – nem ismeri a rendőrségi vizsgálat végeredményét.
– Nagyon sajnálom, hogy az anyuka visszaadta díszpolgári címét, amivel az egész közösség, a község jutalmazta, ismerte el az életművét – közölte a polgármester. – Ráadásul azzal is megvádolt, hogy nem foglalkozom a fia ügyével. Ez nem igaz – közölte Szél.
Megkerestük a közmunkáscsoportot vezető férfit is. Azt mondta: a vizsgálat lezártáig nem kíván nyilatkozni. Úgy tudjuk, elmondása szerint előbb Gellért szidta az édesanyját, ő csak ezután ütött. A két férfi jelenleg újra egymás mellett dolgozik a cirokföldön, Gellért közel kétheti táppénz után hétfőn jelentkezett munkára.
(delmagyar)
Bal-Rad komm: “…földön fekve Gellért szidta munkahelyi vezetője édesanyját, akkor még kapott pár rúgást…”
Már ott tartunk, hogy közmunkásra közmunkás felügyel, és egymást ütik a közmunkások. A valószínűsített ok a “felsőbbrendűség” érvényesítése volt.
Idáig állatisodik le a magyar pór! Már beéri a felsőbbrendűség érzésével.
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) bejegyzéshez

 1. Névtelen szerint:

  Bammeg, ez milyen cikk?? Ma meg Donbasz sem volt!

 2. Névtelen szerint:

  pedig:A Donyecki Népköztársaság képviselői bejelentették, hogy leállították az ukrajnai szénszállításokat – írja a BBC. „Szeptember másodikától leállították az Ukrajnába irányuló szénszállításokat. Ukrajna politikai úton nem kíván tárgyalni, ezért gazdasági úton kell rá nyomást gyakorolni” – mondta Szemen Kuzmenko, a DNR képviselője.

 3. Névtelen szerint:

  es:Mihail Szaakasvili, Odessza kormányzója szerint az ukrán kormány fokozatosan háttérbe szorul, és idővel olyan csoportok kezdhetnek el kormányként viselkedni, melyek arra semmilyen felhatalmazással nem rendelkeznek

 4. Névtelen szerint:

  Miért, a mostanit felhatalmazta a nép?

 5. Csucsu szerint:

  Kápók mindig is voltak!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s