Dán reccs!

Leállították a vonatokat Németország és Dánia között

Párszáz Németországból érkező migráns miatt Dánia vasúttársasága leállította a vasúti közlekedést a két ország között.
Mind a dán rendőrök, mind pedig a vasúttársaság besokallt az állítólag Svédországba és Norvégiába igyekvő néhányszáz migráns okozta fölfordulás és egyéb járulékos jelenségek miatt. Mindkét cég egymásra mutogat, hogy a másik háborgása miatt történt az eset. A vasutasok a rendőrök panaszaira hivatkoznak, a rendőrök pedig a vasutasok síránkozásaira.
Vélhetőleg viszont mindkettő kapacitása szűkös a felfordulás kezelésére, és állítólag közrejátszik a dologban az is, hogy Britanni kormánya migránscselszövéstől tart. Elképzelhetőnek tartják ugyanis, hogy kis dániai, svédországi vagy norvégiai kitérővel akarnak a migránsok belopakodni a szigetországba.
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

22 hozzászólás a(z) Dán reccs! bejegyzéshez

 1. Névtelen szerint:

  Na már pár száz illegálisan érkező gazdasági bevándorlótól elment a kedvük az egésztől?…..

 2. Jocó szerint:

  Ma az egyik csatornán (ATV-légy jóba a barátaiddal,de mégjobba az ellenségeiddel alapon néha nézem) dicsérték a sógorokat milyen jól bánnak a honfoglalókkal……az ég hogy le nem szakadt…..könyörgöm azonnal postázták őket a németekhez!!!!

 3. agyorkos szerint:

  Gyönyörű szép kergetőzési jeleneteket lehetett látni a vasúti pályák mentén, az ottani rendőrök és a betolakodó barnabőrű gizdák között. Tisztára, mint itthon Röszkénél. 👿

 4. @Pisti@ szerint:

  A világ leghatékonyabb katonái! Már Dániánál járnak!

 5. Névtelen szerint:

  Mindenütt az iszlámnak kell uralkodnia, Sária bevezetése ! KÖTELESSÉGÜNK ELVENNI AZ EMBEREKTŐL A HATALMAT! (2:48)
  https://www.facebook.com/jasonmillmusic

 6. Névtelen szerint:

  A dánok nem kérnek a csürhéből. A rendőreik el is verték őket meg kutyákkal kergették?
  Irány Svédország, Norvégia. Hogyha ott sem lesz elég jó, akkor hazamennek?

  • agyorkos szerint:

   Jó kérdés! Kizártnak tartom. Valószínűbb, hogy általános tüntetések, lázongások kezdődnek mindenhol, ahol befogadták őket.

 7. @Pisti@ szerint:

  Holnap zárják le a déli határt? Akkor a 40000 aki uton van Szerbiában már nem jön be. Ez a vár most az ország.Ha Pest elesik nem állhat meg sem Tata sem Győr !!

 8. Má' Fico is benácult szerint:

  A szlovák miniszterelnök szerdán ismét elutasította a kötelező menekültbefogadási kvótákat, és kijelentette, üdvözölné, ha az ügyben “megszűnne a moralizálás a négy visegrádi ország címére”. “Ha valakinek más a véleménye, az nem jelenti azt, hogy kárhozatra kell ítélni.

  Az Európai Unióban nem lehet érvényes az az elv, hogy aki nincs velünk, az ellenünk van. Tiszteletben kell tartani más véleményeket is, és olyan megoldást kell találni, amely mindenki számára előnyös lesz” – jelentette ki Robert Fico a szlovák kormány szerdai ülése után Pozsonyban.

  Fico Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének szerdán Strassburgban elhangzott beszédére reagált, aki ismertette a testület új javaslatát, miszerint az EU-tagállamoknak 160 ezer “menekültet” kellene befogadnia a három legnagyobb migrációs nyomásnak kitett tagországtól, Olaszországtól, Görögországtól és Magyarországtól.

  A V4-ek országai a menekültek kötelező befogadási kvótáit egyaránt elutasítják. Szlovákia azt követeli – fejtette ki a kormányfő – hogy egy ilyen fontos döntést az összes tagállam teljes egyetértésével hozzanak meg. Amennyiben ez nem lehetséges, új megoldást kell keresni. “Az azonban nem megy, hogy valaki előre bejelent valamilyen eredményt, és aztán a többiek alkalmazkodjanak. Nem az Európai Bizottságnak, hanem az Európai Tanácsnak kellene dönteni konszenzussal” – hangsúlyozta Robert Fico.

  Úgy vélekedett, hogy egy szuverén államnak ilyen komoly ügyben nem lehet diktálni. “A kvóták irracionálisak, nem oldanak meg semmit” – jelentette ki.

  Robert Fico megismételte korábbi kijelentését, miszerint Szlovákiában leginkább a szír keresztények tudnának integrálódni a társadalomba. Egy muzulmán integrációját azonban a szlovák miniszterelnök “el sem tudja képzelni”, mert ahhoz szerinte nincs meg a megfelelő családi és társadalmi háttér. (MTI)

 9. Névtelen szerint:

  Fico igazat beszél, de csinálhatna valami ütőset – mondjuk szlovák rohamrendőröket küldhetne Röszkére, akik minden migránst elvernének, aki elszalad előlük a kukoricásba meg szembe menetel az autópályán. Így a szlovák határt már Röszkén elkezdené védeni.

 10. agyorkos szerint:

  Népvándorlók támadása alatt áll Európa – Elkezdődött a civilizációk összecsapása

  Állatias, brutális, gyilkos horda!

 11. agyorkos szerint:

  “ALLAHU AKBAR” ÉS F*CK YOU BUDAPESTEN-AZ ISIS MÁR A NÉMETORSZÁGBA TARTÓ VONATON TOBOROZ! FÉLELMETES HELYZETJELENTÉS…

  A főáramú médiából szándékosan kihagyott, de egyszerűen sokkoló valóságot bemutató videók kerültek fel az internetre…

  Budapesten engedelmeskedni nem akaró, Fuck You és Allahu Akbar-t skandáló bevándorlók….

  Mindannyian láttuk a Keleti pályaudvaron “elvágjuk a nyakatokat” üzenettel búcsúzó magát szíriainak kiadó migránst ! Az üzenet egyértelmű volt !

  Már a francia külügyminiszter is azt nyilatkozta, hogy az összes bevándorló befogadása az Iszlám Állam győzelmét jelenti !
  “Nagyon nehéz ez, de ha mindez a rengeteg menekült Európába özönlik, akkor az ISIS (Daesh) megnyerte a játszmát ! ” – mondta Laurent Fabius


  Ausztriában azt hazudó bevándorlók, hogy Magyarországon ölik a szíreket…….

  Még ez az egész is eltörpül szerintem amellett a videó mellett, ami a “menekülteket” Németországba szállító vonaton készült…..

  Az Iszlám Állam toborzó szövegét skandáló vezér már a vonaton elkezdi a muszlimok trenírozását és beizzítását …..

  Eközben Juncker ki akarja nyírni Európát közösen az EU-s bábokkal !

  “Juncker ki akarja nyírni Európát !”

  “Legalilizálni kell a migrációt”- mondta Juncker, aki megvizsgáltatná a bizottsággal, hogy milyen pénzalapokból lehetne támogatni további menekültek fogadását. Ráadásul kijelentette, a kérelmek elbírálása után munkához kívánja segíteni a bevándorlókat ! Abban az Európában, ahol már eleve európaiak milliói vannak munka nélkül a bankok okozta válság miatt !

  Lefordítva: örökre itt akarja tartani Európában az illegális úton érkezőket – értékelt a jobbikos politikus, aki szerint meg kell akadályozni egy olyan Európa létrejöttét, ahol a centrális országok kiválogatják maguknak a tehetségeseket, akik pedig senkinek nem kellenek, azokat “kvóta alapján szétterítik a periféria országaiban”. Z. Kárpát Dániel kitért arra is: ha a kormány nem teszi egyértelművé a kvóta elutasítását, akkor népszavazást kezdeményeznek annak érdekében, hogy harmadik országból érkező bevándorlót ne lehessen Magyarországon letelepíteni sem központi európai döntések, sem visszatoloncolás alapján.
  A jobbikos politikus májusi értekezésekre hivatkozva beszélt arról is, hogy az Európai Unió áttelepítési programra készül. Úgy ítélte meg, hogy ez most gyakorlati fázisba lépett és ez ellen Magyarországnak határozottan tiltakoznia kell.

  Eközben már Nógrádi György szerint is Európa aláírhatja saját halálos ítéletét

  A teljes cikk az alábbi linken tekinthető meg:

 12. agyorkos szerint:

  NÉMETORSZÁG SE ELÉG JÓ A MIGRÁNSOKNAK

  A jelek szerint Merkel mutti országa sem elég jó a migránsok egy részének. Ők most pontosan ugyanúgy tüntetnek, hogy engedjék őket tovább, ahogyan nálunk is követelték, hogy felszállhassanak a Németországba tartó vonatokra.
  Az észak-németországi Lübeckben demonstrációba kezdtek a bevándorlók, akik nem akarnak németországi menekültszállásra menni – adja hírül az NDF rádióra hivatkozva a Mandiner.
  A több tucatnyi migráns az észak-németországi Lübeck pályaudvarán tüntetett, sőt, egy peront is elfoglaltak és blokád alá vontak. Nem akarnak a németországi neumünsteri menekülttáborba menni. Transzparenseiken szikárul közlik, hogy merre tartanak, és hogy mi a dolga a hatóságoknak :„We go Denmark” (Dániába megyünk),„We go Sweden”(Svédországba megyünk), „Leave us to go” (Engedjetek elmenni!).
  Az überhumánus németek ugyanis nem tudnak mást tenni, mint amit a gonosz magyar hatóságok: rendőröket vezényelnek a migránsok féken tartására. Ők most szembesülnek azzal, hogy e szegény üldözöttek nem egyszerűen egy “biztonságos”országba akarnak menni az “embertelen” Magyarország után, sőt, azzal sem elégednek meg, hogy a csóró kelet-Európa után a gazdag nyugatra érkeztek. Nem,
  ők oda akarnak menni, ahová szeretnének.
  Mélységesen meg vannak győződve róla, hogy ehhez joguk van, és fel vannak háborodva, ha ebben akadályozzák őket. Olyannyira, hogy a lübecki polgárok élelmiszer adományait is visszautasítják. Nagyon vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne lássuk: ennek az Európába özönlő tömegnek egy jelentős része (csak azért sem fogok belemenni a számháborúba, mert senki sem tudhatja a valós arányokat)
  nem menedékért jött. Hanem megvalósítani az álmait. Mégpedig ott, és úgy, ahogyan ő akarja.
  A következő hónapokban a hűvösebb idő miatt jó eséllyel apadni fog a migráns áradat. A következő hónapok legfontosabb kérdése valószínűleg nem az lesz, hogy hányan jönnek még. Hanem az: hogyan fognak reagálni azok, akik már itt vannak, hogy Európa nem a Sims, ahol a becsődölt emberek végre megvalósíthatják a Tökéletes Életet. És hogyan fog vizsgázni majd emberségből, humánumból, emberi jogokból, és a többi uniós kötelező tantárgyból az a Nyugat, amely olyan könnyen húzott meg minket ezekből?

  adatlistazo . hu

  • agyorkos szerint:

   Csaba N
   Nem igaz, hogy “senkinek” nincsenek papírjai! Ezek mind hazudnak, a szírek, az afgánok, az ertreaiak, stb. Aki hazudik, az lop is Tehát kiben lehet megbízni a bemondásuk alapján, senkiben! Ezt üzenem a bevándorlómarxistáknak…

 13. agyorkos szerint:

  Nem vicces.

 14. agyorkos szerint:

  NEM MENTHETJÜK A MENEKÜLTEKET SAJÁT ORSZÁGUNK ELPUSZTÍTÁSÁVAL!

  Kemény hangvételű véleménycikket írt a menekülthelyzet kezeléséről egy ismert brit publicista a konzervatív The Mail on Sunday lap számára.
  Peter Jonathan Hitchens szeptember 6-i írásában nem csupán a menekültek befogadásának jogosultságát vonta kétségbe, hanem előrevetített egy olyan jövőt, melyben a jelenlegi Európa el is tűnhet.

  Az örökség, melyet tovább kell adnunk

  „Országunkkal nem tehetjük azt, amit akarunk: örököltük szüleinktől, nagyszüleinktől, és kötelességünk továbbadni gyermekeinknek, unokáinknak” – kezdi érvelését Hitchens, majd azzal folytatja: „ez a legnagyobb felelősségünk”, amit „nem adhatunk tovább vadidegeneknek pusztán olyan inger hatására, hogy jobban érezzük magunkat” – írta.

  „Minden egyes »legyetek üdvözölve« felirattal pózolót meg kellene kérdezni, hogy befogadna-e egy családot az otthonába határozatlan ideig, fizetné-e az élelmezésüket, orvosi ellátásukat, iskoláztatásukat”, miközben a blog írója szerint a határok megnyitása lenyomja a béreket és feltornázza a lakhatási költségeket.

  Hazájában – mint írja – amiatt, hogy soha nem tapasztalták meg az ország megszállását, megdöbbentően magas szintje alakult ki az egymással szembeni bizalomnak, biztonságnak és szabadságnak, melyek a közös múltra, tradíciókra, szokásokra, emlékekre épülnek. „Kis számban érkezők ezt képesek is megtanulni”, de tömeges bevándorlás esetén már

  nekünk kell alkalmazkodnunk, nem pedig fordítva.

  Kemény szavak

  „Nem mondom, hogy nem érintett meg a török partoknál megtalált gyermek holttestének látványa – de nem fogok nagyobb felindultságot színlelni, mint ahogy mások teszik. És nem fogom hirtelen meggondolni magam, szemben sok más hangadóval a médiában és a politikában” – jelentette ki Hitchens, majd hozzáfűzte: nem a fejlett országok bevándorlási törvényei, hanem a bűnöző embercsempészek pénzhajhász mohósága miatt halt meg a kisfiú.

  Érvelésében felidézi: menekültnek a hazájukat veszély miatt elhagyókat nevezzük, nem pedig a magasabb életszínvonalért bevándorlókat. „Messzebbre megyek: a kisfiú családja biztonságban volt Törökországban, mivel az ország (minden hibájával) tagja a NATO-nak, hivatalosan szabad és demokratikus” – tette hozzá.

  Tényleg úgy gondolják, hogy a »Germany!«-t skandáló, kemény, fiatal férfiak tömegei Budapest szívében menedékkérők vagy menekültek? A menekülők nem szegülnek ellen azon ország rendőreinek, ahol menedéket kérnek. Nem skandálnak vagy feküdnek keresztbe a vasúti síneken, (…) hanem kérnek és remélnek.

  Európa átformálódik

  „Megállítható-e ez a folyamat, átalakulás?” – teszi fel a kérdést Hitchens, ám rögtön meg is válaszolja: „aligha”. Követendő példaként Ausztrália eljárását hozza fel, ahol limitált számban, ellenőrzötten fogadnak bevándorlókat.

  adatlistazo . hu

 15. agyorkos szerint:

  NÓGRÁDI GYÖRGY SZERINT EURÓPA ALÁÍRHATJA SAJÁT HALÁLOS ÍTÉLETÉT

  A migránsok döntő része nem hajlandó visszamenni, nem hajlandó megmondani, honnan jött, „bujkál”, így papíron ki lehet utasítani, a valóságban azonban ez igen nehéz feladat. Németországban ez tartományi hatáskör, és a tartományok a kiutasítást egyszerűen nem tudják végrehajtani – jelentette ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

  A migránsok döntő része Görögországnál lép be az Európai Unióba, itt semmiféle regisztráció nincs. A görögök azt mondták, annyi a gazdasági problémájuk, hogy ezt képtelenek megoldani. Olyan helyzet van megint, amelyben mindenki jogot sért – tette hozzá.

  Hiányzik a tényleges megoldás, ami csak az lehet, hogy „rendet csinálnak”. Líbiában ez egyszerűbb lehet, Szíriában azonban ütközik az orosz, az iráni, a síita és a szunnita álláspont. Az idő Európa ellen dolgozik – hangoztatta.


  Migránsok a macedón-görög határnál. EPA/NAKE BATE

  Arra a felvetésre, hogy a menekültkérdésben Angela Merkel néha önmagával is ellentmondásba keveredik, a szakértő úgy reagált: részint a politikus egy nagykoalícióban van, és nagyon vigyáz arra, hogy a CDU/CSU megtartsa a 40-42 százalékát, a szocdemek pedig ne emelkedjenek 23-24 százalék fölé. Részint tudat alatt a mai német politikára még mindig hat a második világháború, ami történelmi tévedés. Részint pedig a német kancellár nem akar szembekerülni néhány európai országgal. Ha megnézzük a három központi hatalmat, a francia elképzelés teljesen más, mint a német, Nagy-Britannia pedig kényszerűségből vállalta el, hogy befogad minimális számú szíriait – magyarázta Nógrádi György.

  Megemlítette azt is, hogy Merkel tegnap bejelentette, jövőre 3 milliárd euróval növeli a migránsokra fordítható összeget. Ez az összeg ma reggelre 10 milliárd euróra nő; csakhogy ekkora kiadást szerinte a német államháztartás sem tud hosszú távon elviselni.

  Nógrádi György egyébként egyetért Orbán Viktor miniszterelnök véleményével, miszerint ezt az összeget célszerűbb lenne a fejletlen térségek segítésére fordítani.

  Beszélt arról is: felmérések szerint jelenleg a csehek 94 százaléka nem akar migránst. A probléma az, hogy Európában nem következett be a bevándorlók integrációja. Mindkét oldal, mind a lakosság, mind a bevándorlók rendkívül gyorsan radikalizálódnak. Senki nem meri leírni, hogy Stockholmban vannak olyan városrészek, ahová a svédek be sem merik tenni a lábukat, a migránsok olyan felfordulást okoznak.

  Nógrádi György és Fodor Csaba a 180 percben. A hangfelvétel meghallgatható az eredeti cikkben! Lásd a linket lent!

  Líbiából nem líbiaiak jönnek, hanem az országon keresztül fekete-afrikaiak. A pakisztániak arra hivatkoznak, hogy őket üldözik, miközben az ország 99 százaléka muzulmán. Ilyen a tipikus gazdasági migráns. Ha Európa ezt az embertömeget fölveszi, aláírja közép- és hosszú távon a saját halálos ítéletét. Erre nincs szükség. És szó nincs iszlámellenességről. Csak arról van szó, hogy Európa tartsa meg saját identitását – érvelt Nógrádi György.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s