Donbassz

Donbasszban ismét civilek életét követelte a “béke”. Bár heves összecsapásokról nincsenek hírek, kissebb tusakodások számtalan helyen előfordulnak! Az ilyesmikkel már szinte nem is foglalkoznak.
Donbassz igazi témája az 1700 kilométerre nyugatra találtatik. Igen!-a Magyarországra zúdult migránsáradat most ott nagyobb téma mint a háború. Elszörnyedve nézik a feldúlt vonulási útvonalakat, és a had pusztítását. Állítólag többen is közös imákat szerveznek A MAGYAROKÉRT!
Pedig nekik is megvan a maguk keresztje, ami a hódító szándékú valcmanista latorhad jelent. De ők legalább tudnak védekezni! Szerencsére tömeges tüzérségi támadások a kijevi bérgyilkoshordák részéről nem érik őket, így aztán ráérnek minket sajnálni.
Nagyobb problémát mostanság számukra a valcmanista latortüzérség időnkénti aktivizálódása jelent. Ami-még ha “megszokott” is, nagyon rosszul érinti őket, ha váratlanul következik be. Ma hét donbasszi települést lőttek tözérségi eszközökkel. Aknavetőkkel, tarackokkal, és tankágyúkkal.
Kiváltképp Donyeck környékén munkálkodtak Nyalókakirály latortüzérei.
Szpartakot és a “Butovka” bányatelep területét taracktüzérséggel bombázták. “Butovkát” ugyanakkor BMP-k géppuskáival is “ápolgatták” egy kicsit.
Alekszandrovkát szintén ágyúkkal lőtték. Itt halt bele a terrorba két helyi civil.
Donyeck petrovszkij kerületét tanktüzérséggel lőtték. Két ember megsebesült.
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

10 hozzászólás a(z) Donbassz bejegyzéshez

 1. Névtelen szerint:

  ELJEN NOVORUSSIA

 2. cain szerint:

  Orosz hadgyakorlat, bemutató, terroristák elleni hadviselés…a harcjárművek festéséből lehet tudni, hogy ki ellen….

 3. Névtelen szerint:

  Ők is tudják, hogy a magyar nép kedvelte őket

  • Névtelen szerint:

   Ez hazugság. A magyar nép soha nem szerette az orosz katonákat, megszállóknak tekintették, még akkor is, ha nem sokat lehetett látni őket. Nem szerették a törököt és a németet sem.

 4. Zls-179 szerint:

  Ha ők a harcolók és szenvedők figyelnek ránk és még imádkoznak is értünk,akkor részünkről igazán megérdemlik hogy tiszta szívből szorítsunk nekik! A harcuk, sikeres és mielőbbi befejezéséhez.Annak a szerencsésnek, akik fizikailag is tudják támogatni Novorossia fegyveres harcát külön tisztelet!!!

  • Névtelen szerint:

   tényleg azt hiszed a hír igaz? Te szedjél valamit gyorsan hiszékenység ellen.
   Hogy milyen hülyék vannak.

 5. Népközösség szerint:

  “Pedig nekik is megvan a maguk keresztje”

  A kommunisták ateisták, nem hisznek a keresztben. Lehet hogy keresztények félrevezetésére alkalmazzák mint retorikai fordulatot, de ez a becsapás szándékával történik.

  • Névtelen szerint:

   Hű de nagy sötétség uralkodik az agyad helyén! A világháború után talán a fasiszták által lerombólt templomokat nem építették újra a “kommunisták”? Ha jártál volna Szovjetuniónban akkor tudnád, hogy az orosz emberek sokkal vallásosabbak voltak már akkor is mint mi magyarok. Attól, hogy ott kommunta párt irányitott, a többség még attól vallásos volt!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s