“…ez Allah rendelése!”

Az Iszlám Állam eddig négyezer terroristát csempészhetett Európába

Az Iszlám Állam egyik ügynöke elárulta, hogy a rettegett szervezet a menekülthullámmal eddig négyezer dzsihádistát juttatott be Európa különböző országaiba.
Az Iszlám Állam harcosainak embercsempésze megerősítette: a titkos akció eddig teljes siker. „Várják csak ki a végét!” – tette hozzá. Minderről az express.co.uk számolt be.
A terrort is csempészik

iszl

A dzsihádista névtelenül nyilatkozott a Buzzfeed portálnak, és azt mondta: az Iszlám Állam a nyugati társadalmak naivitására és nagyvonalúságára alapozza a következő akciókat. A férfi azt is elárulta, hogy a terroristákat is klasszikus módon, embercsempészekkel juttatják el a célországokba.
Eddig csaknem másfél millió szíriai menekült Törökországba – emlékeztet a lap.
Az ügynök által mondottakat két török embercsempész is megerősítette. Ők személyesen is vittek Európába Iszlám Államhoz köthető harcosokat.
„Az az álmunk, hogy az egész világ egy nagy iszlám kalifátussá változik. Ezt el is fogjuk érni, mert ez Allah rendelése” – fűzte hozzá az Iszlám Állam ügynöke.
(origo)
Bal-Rad komm: Nagy biztonsággal állíthatjuk, hogy “Allah rendelésének” van a legkevesebb köze a dolgok ilyen kimeneteléhez. Viszont sokkal inkább lehet a Legfőbb Latorállam-az USA-“igazhitű elnökének, mint MEDIÁTORNAK az “isteni rendelkezés” kivitelezésében. No és persze az ő jobbkezének, Európa Nagy Barátjának-John McCain vadorzónak!

Persze mostmár késői a sopánkodás! A TERV végrehajtási szakaszba lépett, és működik. Remekül működik.

Ha ennek a négyezer fanatikus muszlim bérgyilkosnak csak a fele haladt át Magyarországon, és csak kettő bújik itt meg, bizton kijelenthetjük: a rákos sejtek megtapadtak HAZÁNK SZERVEZETÉBEN, és beindult a burjánzás!
Sajnos hamarosan ÉREZHETŐ LESZ A HATÁS!
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

33 hozzászólás a(z) “…ez Allah rendelése!” bejegyzéshez

 1. Pál szerint:

  Az európai titkosszolgálatoknak az lenne a legfőbb feladata most, hogy kiszűrjék az IS zsoldban álló terroristákat!!!!

  • Névtelen szerint:

   Egy határzárat nem tudnak megcsinálni,nem hgy egy ilyet felderíteni.Hoznak rá egy jogszabályt amivel fejbe verik a terroristákat.Csak azt nem tudják KIT KELL FEJBE VERNI! A kérdés tehát a felderítés megszervezése amihez ügynökök kellenek.Ilyen III/III-as ügynök cirkusz után? Ki az a marha aki vállalja? Hogy ki legyen egy változás után plakátolva a neve.Ebbe Boros Péternek igaza van.Még terhelővel sem tudnak ügynököket beszervezni! Ezért a magyar elhárítás ma béna kacsa.Árnyék kémeket fognak! Ott a JOBBIKOS képviselő Kovács ? esete.Mert diplomatával találkozik,a máski csaj meg Afganisztánba szolgált.És?Ezek sajnos csak seggecskémek!

  • Hajnalhozo szerint:

   Elég ha Németországra és az NSA botrányra gondolok. Szerintem egyértelmű, hogy az európai titkosszolgálatok egyáltalán nem urai a helyzetnek. Ugyanis gazdájuknak az NSA-nak és az USÁ-nak ez egyáltalán nem áll érdekében.

   • Jocó szerint:

    Jól látod barátom!Ugyanez a helyzet a magyar és az európai parlamentben (meg még sokban másban)mag a NATO-ban is, a korrábban már beszivárgott ügynökök,kettős állampolgárok stb bénítják a döntéshozatalt!Igaza volt a Jobbiknak mikor felhozta,hogy a parlamentben mit keresnekkettős állampolgárok!?Én ezt kiterjeszteném más kulcsfontosságú intézményekre is……..csak sajnos már késő.

  • Ghandi szerint:

   Valóban az lenne! Ehelyett az USA-nak gyűjtik az adatokat azokról a személyekről, akik nem szimpatizálnak az USA európai, egyáltalán, a világban lejátszódó USA expanzióval..

   Sokakat sérteni fogok most, de 56′ táján szerintem Kádár kőkemény diktatúrát tartott. (Bár el kell ismerni, hogy a hatvanas évek végétől viszont jóléti diktatúrát – amit sajnálom, hogy a kölykeim nem tapasztalhattak meg). De ami most a Nyugatban végbemegy, az egy lidércnyomás! A Kádár-rendszer nem lehetetlenítette el azokat, akik istenfélők voltak. És most mi történik nyugaton? Egyszerűen kicsinálják azokat a tudósokat, akiknek a kutatásaik azt erősítik meg, hogy az emberi tudat több, mint sár! Ezek a tudósok elveszítik a támogatóikat, a munkájukat, nem kapnak publicitást. Miért? Hát mert a háború (a mai háborúk egy halott katonára legkevesebb tíz civil áldozatot terhelnek), ha az ember csupán anyag, akkor nem lehet erkölcsi kérdés, hanem evolúciós természeti törvény! Nagyjából így kell értelmezni a “keresztény értékeket” az elit szájából.

   A beáramló iszlám, a morális értékek elsöprése, a tömeg elszegényítése amivel egyidejűleg a jogait is elveszti, mind az elitet szolgálja!

   Ha lefejeznék a tőkét – értelemszerűen így az elitet is – hirtelen olyan rend és nyugalom támadna Európában és a világban, hogy szinte már zavaróan hatna. Bebizonyítaná, hogy létezhet földi paradicsom!

   Már közhely arról beszélni, hogy addig lesznek háborúk, amíg csak egy ember marad! Nem! Addig lesznek háborúk, amíg a civilizáció megengedi, hogy bűnözők hatalomra, legálisnak tekintett gazdasági erőre tegyenek szert! Addig lesznek háborúk, amíg a gazdaság meghatározó részét magánszemélyek, és nem maga a társadalom kontrollálja! A társadalom, ami önmagában a felvevő piac, egyszersmind a világ termelő ereje.

   Az elit azt akarja elhitetni velünk, hogy csak miatta ehetünk, csak miatta élhetünk, miatta nem omlik össze a civilizáció! Ezzel szemben mi a valóság? Ha kirekesztené őket a világ, éhen döglenének, mert képtelenek akár egyetlen magot elültetni, ejteni egyetlen kapavágást, meghúzni egy csavart, kidolgozni egy képletet, megtervezni egyetlen épület szerkezetét! Nem ismerik fel, hogy a világ legnagyobb illúziója az, hogy őmiattuk szervezett a civilizáció, mert az értelem megszervezi önmagát, nem pedig bomlaszt, pusztít, kárt okoz. Ezek bűnözők, akik képtelenek meglátni a tükörben az undorító élősködőt! Csak egy felsőbbrendű, istenszerű lényt vélnek látni!

   A magánkezekbe összpontosuló mértéktelen tőke = Káosz, bűnözés, háború, a civilizáció és az emberiség megsemmisülése! Vagy hülyének, vagy “liberálisnak” kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki képtelen legyen felfogni!

   Ha az elitet lehúzhatnánk a retyón, azonnal megszűnne a terrorizmus! Az emberiség rég megérett erre a felismerésre! Az elit nem fog SOHA!

 2. 1tothgabor szerint:

  • Névtelen szerint:

   Mér a magyar miniszter kettő is az égre mutat ,hogy ott fenn!!! Forgó gömbfeületen ami ellipszoid pályán kering a nap körül ami egy centrom körül mozog a Tejut rendszerbe.A vallási őrület mind tudománytalan és ellensége a haladásnak ha embereket lefejez,ha nem.A muzulmán hagyományok és a keresztény hagyományok egyaránt emberiség ellenesek.Harcuk az emberiség pusztulását eredményezi. Kiirtják egymást a semmiért.Minden vallást be kellene tiltani.Vitorla

   • Ghandi szerint:

    Bocsáss meg érte, Vitorla, de szerintem nem a vallással, az egyházakkal van a baj! Kopernikusz, Kepler, Galilei (sőt, Bruno maga is dominikánus!!!!! szerzetes volt) a középkori Európa legnagyobb koponyái voltak. Mind egyházi személyek, akiket az egyház kőkeményen támadott!

    Azzal viszont nem lehet vitatkozni, hogy nehéz egyértelműen ítéletet alkotni az európai egyházról és vallásról. Keresztes háborúk, boszorkányperek, inkvizíció! A másik oldalon viszont elképesztően mély filozófiai gondolatok álltak, amiket mélységüknél fogva az átlagember még ma is nehezen képes megérteni!

    Én éveken át azt vallottam, hogy a hinduizmus és a buddhizmus messze a kereszténység fölött áll. (Ezt bizonyos tekintetben ma is tartom). De a gondolatban, azok elképesztően kifinomult mélységeiben semmivel sem olcsóbb, mint a buddhizmus és a hinduizmus. Ugyanakkor tény, hogy több barbár tettet ismerünk a keresztény vonalon, mint a hindun. (Lehet, ennek csupán az az oka, hogy nem Ázsiában születtünk.) A kereszténység legalább annyi fényt hordozott magában, mint sötétséget! Legalább! De szépen elpucolták belőle a fényt! (Meglepődhetünk azon, hogy a Rothschild család is kivette belőle a maga részét?)
    A világ sokat köszönhet a keresztény gondolkodóknak – és sokat veszített a fanatikusaival!

    Amikor azt mondjuk “sötét középkor”, automatikusan eszünkbe jutnak olyan fogalmak, mint pl. Inkivzíció. De ez csak egy átverés – aminek persze én is bedőltem – ,mert a “sötét középkor” valójában arra utal, hogy elképesztően keveset tudunk a középkorról! Megdöbbentő, de meglehet, a Római Birodalomról több és pontosabb infókkal rendelkezünk!

    (Pár évvel ezelőtt azon akadtam ki, hogy egy árverésen Julius Caesar egyik kézzel írott anyagát adták el!)

    A fanatizmus! Az az ellenség! És a tudatlanság, amire a fanatizmust építeni lehet!

    Empiriokriticizmus! A megfigyelőtől független világ nem létezhet! Itt, a MAI !!!!! nyugati kultúrkörben is csak akkor vennénk hasznát ennek a filozófiaiának, ha elég lágy papírra nyomtatnák ahhoz, hogy kímélje az ülepünket! Ilyen az, ha Amerika elegyedik Európával!

    Tudatlanságra felépített fanatizmus! A rómaiak óta a mindenkori elit fegyvere!

    • Névtelen szerint:

     Az előző hozzászolásnál ezt írtad:

     “Ha lefejeznék a tőkét – értelemszerűen így az elitet is – hirtelen olyan rend és nyugalom támadna Európában és a világban, hogy szinte már zavaróan hatna. Bebizonyítaná, hogy létezhet földi paradicsom!”

     Mégis hogyan képzelnéd az elit lefejezését? A társadalmunkban mindig létezett egy elit, akik vezették a többieket. Ha nem lenne elit, nem lenne vezetés, ez pedig a paradicsom helyett, nem-e anarchiát szülne, ami megszüntetésére újból kialakulna egy vezető elit?

     • Ghandi szerint:

      Úgy tudom, az anarchia szó uralomnélküliséget, központi hatalom hiányát jelenti, ami miatt káosz és zűrzavar van. A XIX. századi Amerikában Washingtontól és Bostontól távol nagyon sok helyen nem volt központi hatalom. Egyszerűen közösségek működtek, mégsem volt káosz! A hivatalos amerikai történelem egyszerűen kiírta a történelemkönyvekből ezt a tényt, és azt sugallja, hogy bűnözők uralták ezeket a környékeket. Sok amerikai történész azt állítja, hogy ez egyszerűen nem volt igaz. A közösségek együtt szervezték a rendet, és fenn is tudták azt tartani mindaddig, amíg a szövetségi állam el nem vitte hozzájuk a maga rendfenntartását, és idővel a központilag szervezett korrupciót! A poén az, hogy szinte nem volt náluk addig bűnözés, mert ezekben a közösségekben magától értetődő volt, hogy mindenki tesz valamit a maga, így a közösség túléléséért! Ez volt az az időszak is, amikor a vállalatok nem kaptak működési engedélyt, ha nem a közjót erősítették, hanem csak az egyén profitját növelték volna.

      Az amcsi történészek szerint a western filmek mind csak fikció! Amerika békés hely volt – he eltekintünk az indián háborúktól. A revolverhősök nem léteztek! Voltak emberek, akik mindenféle fémhulladékból lőfegyvert készítettek, de a minőségüket jellemezte, hogy időnként valóban előfordultak pisztolypárbajok, de csak az első vérig tartottak, mert mire valaki véletlenül eltalálta a másikat, addigra órák teltek el. A legtöbb párbaj viszont még azelőtt befejeződött, hogy egyáltalán sérülés történt volna.

      Nem tudom biztosan, de gyanítom, hogy az anarchia szó egy kifogás a központi hatalom elfogadtatására. Amerika éppen azért volt a “szabadság hazája” mert nem szedtek adót, nem volt a tömegekre kiterjesztett központi hatalom.

      De egyébként a hatlomvágyó, a tömeget a közérdekű döntésekből kizáró elit eltüntetésére gondoltam. Közuralomra. Simán szervezhető lenne. De ezt a mindenkori hatalom mindig is tagadni fogja, és mindig is az “anarchiát” emlegeti majd. Szerintem.

      • Ghandi szerint:

       Jack London írt egy regényt (Aranyásók Alaszkában, szenzációs kis írás), amit saját tapasztalati ihlettek. Ebben azzal kezd, hogy a zöldfülű megjelnik az igéret földjén két kolttal az oldalán, amiért mindenki csak röhög rajta, mondván, a városi hülyegyerek jött aranyat ásni. A coltokat már a regény elején eldobja, mert nem elég, hogy csak nevetségessé válik, de cipelnie is kell őket… Szóval a Vadnyugat a városok legendája volt – nem a valóság!

       • Névtelen szerint:

        Talán igaz volt, talán nem. Ha mégis úgy volt, viszont én ott látom az egészben a buktatót, hogy ami működött a vadnyugati időkben, az szerintem nem állná meg a helyét a mai sokkal gyorsabb és sokkal fejlettebb világunkban, hacsak nem vissza lassítjuk és butítjuk magunkat a vadnyugati időkbe. Ma sokkal több, sokkal nagyobb kényelmi javakkal rendelkezünk amiért az emberek versengenek.Emiatt nyilván sokkal jobban is “kordában kell őket tartani” ilyen olyan aparátusokkal, mint pl. a vadnyugati időkben, amit viszont már adóból és egyre több szabályozással lehet csak fenntartani. Kb, mint, hogy egy pusztába néhány lovas kocsihoz nem kellenek közlekedési szabályok. Ha autóutakat építünk a kétszer annyi lovaskocsihoz, talán még akkor is meg lennénk nélküle, de ha azokon az utakon egyre gyorsabb és egyre több gépkocsi jár, akkor már kell kresz, és az azt betartó apparátus.

        • Névtelen szerint:

         Tehát ha veszünk egy komolyabb feladatot, mondjuk egy gyárat kell felépíteni, az sem úgy működik, hogy összegyűl 100 segédmunkás és kitalálják, hogy építsünk ide egy gyárat, hanem kell, hozzá egy vezető, aki irányítja és kiosztja a feladatokat annak a 100 segédmunkásnak, különben soha nem épülne meg az a gyár. Így pedig mindjárt kitermelődött egy vezetői irányítói réteg, akiknek az utasításaihoz kell tartsa magát az a 100 segédmunkás, hogy a munka hatékonyabbá váljon. A vezetők, irányítók pedig ezért magunknak több hasznot akarnak…

         • Ghandi szerint:

          A kérdés az, mi a fontosabb? Kevesek végtelen haszna, vagy egy, a legtöbbek által jól élhető világ? Vagyis igazság, vagy zsarnokság? A demokrácia alkalmas eszköze lenne az igazságnak, ha nem engednénk meg a végtelen gyarapodást, mert látjuk hová vezet: Kilóra adott-vett jogrendszerhez! Mit ér a mérnök tudása, ha nincs aki kivitelezne? Mihez kezd a szervezőzseni a tengernyi pénzzel, ha nincs kitől élelmiszert venni, mert senki nem termeli meg? Végső soron mit akarunk? Elnyomást, vagy valódi civilizációt?

          Asszem 2006-os, magyarországi adat: Évente 120.000 diplomás, és 20.000 szakmunkás jelenik meg a munkaerő piacon! Miért? Mert senki nem szeret elnyomva, lenézve élni, nélkülözni. De így nem marad, aki javakat állítana elő. A vége egy ilyen rendszernek, hogy olyan társadalmakat kénytelen kirabolni, akik még javakat állítanak elő. Amikor már nem marad ilyen, a civilizáció összeomlik, vagy átalakul nyílt és szó szerinti rabszolgasággá, ahol ismét a származás dönti el, ki az állat, ki az ember? Tényleg ezt akarjuk? Valóban ez szolgálná leginkább az emberiséget? Dehogyis!
          Ha nem becsüljük meg az embert – akár az utcaseprőt is – , akkkor mind megyünk a lapátra!

          • Névtelen szerint:

           Igazad is van, és értem, hogy mit mondasz, de itt arra lyukadunk ki, hogy egy mindenki számára “tökéletes” társadalmat szeretnének kialakítani, miközben mi magunk emberek akik éljük, közel sem vagyunk tökéletesek. Az emberek 99%-ában van egyfajta elégedetlenkedés, szeretne többet, mint amennyije van. Nem tudom, hogy az emberiség túléli, nem éli, vagy milyenné korcsosul, de per pillanat és még egy jó ideig mindig meg lesz az a réteg, aki a hierarchia magasabb szintjeire tör, és tesz is érte. Belőlük lesznek az irányítók és az alattuk lévők az irányítottak. Mint egy cégben. Van az igazgató, alatta az osztályvező, alatta a műszakvezető és legalul a segédmunkás. Mindenki igazgató szeretne lenni, de a többségből azért nem lehet igazgató, mert a 100 méteres síkfutás döntőjét is mindenki megnyerni szeretné, de végül az nyeri meg, aki a legügyesebb, legtöbbet tesz azért, hogy végül megnyerje. Tehát ha túl sok a diplomás és kevés a szakmunkás, akkor majd előáll az a helyzet, hogy azok a diplomások akikre nincs szükség, kénytelenek lesznek átképezni magukat szakmunkássá, ha nem akar éhen halni. De, alapjában véve “mindenki” diplomás akar lenni, mert tudja, hogy a hierarchián magasabbra jutni a tanultabbnak jobbak az esélyei, mint a kevésbé tanultnak. Illetve kell még egy valami olyan plusz készség a személyiséghez, amivel minél “jobb”, “hatékonyabb” emberi kapcsolatokat tud kialakítani másokkal, illetve azokkal az emberekkel, akik hozzá segíthetik a hierarchia lépcsőjén való fellépkedéshez. (Nyilván a származás is lehet egy előny vagy akár hátrány is). Az pedig, hogy én vagy te mennyire becsülünk meg egy másik embert függetlenül, hogy a hierarchiában hol állunk, az nem vagyon és nem is rendszerektől függő dolog. Hacsak nem azt állítod, hogy Te most rendes vagy “szegényen”, de tudod magadról, ha rád zúdítanának mondjuk 1 milliárd eurót, akkor ezért egy geci emberré válnál a náladnál szegényebbekkel szemben 🙂

         • akárki szerint:

          nem vezető kell hanem hozzáértő szak ember-ek. akik majd irányíthatnak is .persze lehet hogy a megbízható kiszolgáló elvtársat kihagyhatnánk.

     • Namivan szerint:

      Az elit eltűnése biztos, hogy zűrzavart okozna egy ideig, de mivel élni kell, ezért az emberek, azok, akik vezetői képességekkel rendelkeznek, elkezdenék megszervezni a közösségeket maguk körül. A központi hatalom eltűnésével jó néhány patkány egyed felbátorodva előjönne a csatornából, beindulna egy új hatalmi harc, ám az ilyen bűnözőket egész egyszerűen helyileg teketória nélkül felakasztanák a szerveződő közösségek.

      • Névtelen szerint:

       “Az elit eltűnése biztos, hogy zűrzavart okozna egy ideig, de mivel élni kell, ezért az emberek, azok, akik vezetői képességekkel rendelkeznek, elkezdenék megszervezni a közösségeket maguk körül. ”

       De miért gondolod azt, hogy ezek a szervezők már eleve nem elsősorban a saját érdekeiket néznék a közösségi érdekkel szemben, így pedig a maguk körüli közösséget is úgy, és olyanná szervezné, hogy a vezetői hatalmat minél jobban és hosszabb ideig kézben tarthassa?

       • Ghandi szerint:

        Kedves Névtelen! Itt magáról a jelen demokráciáról írsz, amiről mind tudjuk, jogy nem az! Ugyanezt a rendszert lehet ésszerűbben is szervezni! Kezdődik ott, hogy nem döntéshozóknak, hanem a közakart képviselőinek nevezzük ki a politikust! A karhatalom és a rendfenntartás irányítását tökéletesen ki kell vegyük az irányításuk alól, akárcsak a jogrendszerrel kapcsolatos döntéseket is. Nem részesíthetjük őket mentelmi jogban, visszahívhatókká és számonkérhetőkké kell tenni őket! Kőkemény társadalmi kontrollt kell gyakoroljunk fölöttük, bármilyen nehézkes és bonyolultnak is tűnik első ránézésre, mivel a szabadság és a normális élet van olyan értékes, hogy megérje ezt a fáradtságot!

        Egymással kommunikációban álló, ellenőrzött sejtekként felépített kontrollrendszer kell. Csak az alkotmányt és az alap eszméket véshetjük kőbe, minden más jogi szervezeti kérdést rugalmasan kezelhetővé kell tenni! (Mire is gondolok itt pontosan? Lásd Orbánt: Dönthetett népszavazás az uniós tagságról, annak megszűntéről döntenünk viszont nincs jogunk! Egy példa a sok közül!)

        Nem engedheti meg a tömeg, hogy kiforgassák a jogaiból, vagy apránként ellopják tőle azokat!

        De mindenek előtt a demokrácia megtartásának érdekében nagyon keményen és határozottan gátat kell szabni – törvényes gátat – a korlátlan tőkefelhalmozásnak, a mértéket átlépőket úgy kell kezelni, mint a szervezett bűnözést, mert különben a szabadverseny megszűnik létezni, monopóliumok lopják el a társadalmat egyének javára! Ez maga a szervezett bűnözés!

        Létezhet kamatmentes bankrendszer! Létezhet valódi igényeken alapuló gazdaság, létezhet duális pénzrendszer! Létezhet objektív média!

        Egy helyesen szervezett társadalmat ráadásul csaknem lehetetlen demoralizálni! Erkölcs, igazság, jog és KÖZÖSSÉGI, TÁRSADALMI KONTROLL mindezek felett! És az alkotmányunkat ki kell egészíteni egynéhány nagyon fontos elvvel: Mindenkinek legyen kötelessége a kontrollban való részvétel, legyen kötelessége az egyéni és közösségi jogait gyakorolni! A legnagyobb bűnnek a polgár jogainak bármilyen módon történő korlátozását kellene tekinteni! (Zsarolást, fenyegetést, korrumpálást, tekintélyelvűséget!)

        Kaphatnánk egy olyan rendszert, ami demokratikus is, szociális is, kapitalista is, erkölcsös is, mégis élhető és prosperáló!

 3. Pozsony 907 szerint:

  Közeljövő! “A bükki erdőben nyomot vesztettek a vizslák, vérebek, megugrott a konda!”

 4. Kezdödik a szir terv magyarban? szerint:

  Izraeli helikopterek Szir területen tegnap begyüjtöttek
  az isis serült katonait,hogy izraeli korhäzakban rehabilitaljak öket.

  Van meg kerdes?

  Lehet,hogy orbanek szändekossan generalnak konfliktust Magyarorszägon.?

  Akkor viszont eletveszelyben vagytok.

 5. Sukorói szerint:

  Védekezni kell!Készülni kell a háborúra!A fehér fajt kell védeni!

 6. Pozsony 907 szerint:

  Most ezt nem értem Márton, most konkrétan a portált, vagy valamelyik cikket dotálod. Nincs gondom az mna val, csak ők azt írták két hete hogy a “22” be megkéseltek két péket, s el vették a fegyverüket. Én itt lakom a “22” be, személyes ismeretségem van a bűnügyi főosztályvezetővel, “melóztunk” is együtt, semmi ilyesmi nem történt. Hány ember is nyalta be ezt?

  • Névtelen szerint:

   Mert a rendőrségnek mindenről tájékoztatni kell Pozsony 907 elvtársat……aham. Tényleg ezt gondolod?! Olyanról még nem hallottál, hogy valamit azért nem hoznak nyilvánosságra, mert akkora felháborodást keltene a társadalomban, hogy akár polgárháború is lehetne belőle?! Ébresztő!

   • névtelen szerint:

    De azért már olyanról is lehetett hallani, hogy kamu hír jelent meg internetes oldalakon, amit a társadalom fele igaznak hisz, pedig nem az 🙂 Ébresztő!

 7. János szerint:

  Építeni kell a falat, gőzerővel. határőrséget, sorkatonaságot. Aki megtagadja a haza fegyveres védelmét az zsidó! Ne választhasson, és ne lehessen választott. A munkaszolgálatosak vegytiszta hazaárulók voltak mind! Nincs kivétel! Itt volt ez a kártékony féreg Szabad György! Ezeket mind egy szálig az aknamezőre kellett volna hajtani annak idején Oroszországban. De, Horthy is csak egy pályakezdő örömlány volt, semmi más nem érdekelte csak az, hogy az INDÓ (vagyis cigány eredetű) germánok valagát nyalogathassa.
  Ne a 3-as metró bővítésén, meg a vizilófasz szaron gondolkozzatok. Ne ezekre szórjátok el a pénzt! Ha nincs a határainkon egy kínai nagy fal, rajta katonasággal, akkor elsöpörnek a szemiták. Az 5. hadoszlopuk a zsidó hitközségek, a Hitványak Gyülekezete, a Jehova seggnyalói már itt vannak. A hátországot bomlasszák ezerrel.
  Minden építőipari kapacitást a határra, falat építeni, ha nem akarjátok a lányaitokat, unokáitokat talpig csadorban a szemiták rabszolgáiként látni. Hogy mit ígér a zsidó kultúra, az ISIS részünkre? Vasketrecbe zárva a Dunába dobnak, vasketrecbe zárva lelocsolnak benzinnel és élve elégetnek, keresztre feszítenek. sötét kőkorszaki szemita terrort ígérnek! Ez kell? Mert ha a vizilófaszra költitek a pénzt, akkor erre szavaztok, emellett teszitek le a voksot!
  Európa a szemiták által kilóra megvett bugris fajankók, elmebetegek, leszbikus kretének, buzeránsok vezetése alatt áll. Senki nem választotta meg őket. Valahonnan a sivatagból jött rabbimámok választották ki ezeket az elmebetegeket. Juncker, Merkel, nem kell!

 8. Manutd szerint:

  Van tek nem????Legalább csinàlnàlak valamit.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s