Megvan a ránk kimért penzum

54 ezer menekült kötelező átvételét javasolják Magyarországtól

Magyarországtól 54 ezer menekültet venne át a többi uniós tagállam a Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnök által szerdán ismertetett javaslatcsomag értelmében.
Az Európát érintő migrációs válság kezelését célzó, a Juncker-beszéddel egy időben nyilvánosságra hozott javaslatcsomagban azt indítványozzák, hogy az európai uniós országok vállaljanak kötelezettséget 120 ezer menekült befogadására a három legnagyobb migrációs nyomásnak kitett tagállamból, Olaszországból, Görögországból és Magyarországból.
Ez a tétel a májusi bizottsági javaslat értelmében Görögországból és Olaszországból áttelepítendő 40 ezer emberen felül értendő.

oju

Az Európai Bizottság Olaszországból 15 ezer 600, Görögországból 50 ezer 400, Magyarországról pedig 54 ezer egyértelműen nemzetközi védelemre szoruló személy áthelyezésére tett javaslatot.
(hirado)
Bal-Rad komm: A múlt hét közepéig valamivel több mint 164 ezer migráns érkezett ORSZÁGUNKBA! A Luxemburgi Nagyherceg által ránkkiszabott penzum tehát a nyakunkon hagy ABBÓL a kétszámból 110 ezret! + az AZÓTA érkezők!
AZ EURÓPAI UNIÓBÓL ÉS A NATO-BÓL AZONNAL KI KELL LÉPNI!
Amennyiben Döbrögiék ebbe a kvótásdiba belemennek, az minden idők legnagyobb hazaárulása!
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

10 hozzászólás a(z) Megvan a ránk kimért penzum bejegyzéshez

 1. szemcsi szerint:

  Két atlantista páholytag miért ne értene egyet?

  • agyorkos szerint:

   Na igen. Nem tudom, miért kell úgy tenni, mint ha itt bármi jelentősége lenne a döbrögi-féle puffogásoknak?! Ennek a hazaárulása pedig akkor kezdődött, mikor feltűnt a hazai politikai életben. Aki bármilyen formában részese volt a belépésünknek az EU-ba és a NATO-ba, mind hazaáruló.

 2. kisember szerint:

  A maradékot adjuk vissza a görögöknek vagy különvonatokkal tovább… Miért kussol mindenki arról, hogy kerültek ide?

 3. Jocó szerint:

  Azért figyelitek: “egyértelműen nemzetközi védelemre szoruló személy” tehát kimazsoláznák a nekik tetszőket, a többivelmeg mi bajlódjunk!!!!!
  Édes életem csak irányítaná már valaki ezeket a szerencsétleneket Luxemburgba!!!Na az lenne csak jó móka!Egy nap alatt letipornák azt a kis bolhafing országot!Juncker annyi pénzt lopott oda nyugati multikkal (Google,Facebook stb) összejátszva, hogy a luxemburgi bankokban állítólag tízszer annyi pénz van mint amennyivel valaha is kezdeni tudnának valamit!!!

 4. Névtelen szerint:

  Mert valószínű hogy a Görögök is részben ezért lettek tönkretéve, hogy átjuthassanak a legyengült országon a terveiket megvalósító népek. Egy erős Görögország ezt nem hinném hogy hagyta volna. Az itteni lakossággal nem tudtnának egy rendőrállamot stb. létrehozni. Volt erre kísérlet a Cigány és magyar közötti ellentét kicsikarásával, de az nem jött be. Így be kell hozni más népeket akivel elő lehet idézni egyfajta káoszt.

 5. cain szerint:

  Egyébként olyan számot mondanak amilyet akarnak…Szerintetek az a 164.000 hol van már? Ez egyszerű képmutatás és zsonglőrködés a számokkal…Inkább a saját buta szavazóiknak szól az egész…Aki tisztában van a helyzettel az tudja, hogy Magyarországon most kb. 5000 illegálisan belépett van és ebben benne van az is aki most Röszkén van…

 6. Névtelen szerint:

  Hát, nem akarok ünneprontó lenni, de nem marad az országban max 1000 honfoglaló.A polgári lakosság tesz róla,hogy ne akarjanak itt maradni.

 7. Névtelen szerint:

  Nem mennek bele.

 8. kivaneztalálva szerint:

  Az eu összes vezetője amerikai és zsidó csicska. Tökéletesen agyatlanok, a világhatalom érdekében elárulják hazájukat, elárulják Europát. A migránsokat villámgyorsan szétszórják Európában, szerintem előzetes tervek alapján. Amikor egy adott országba eléri a kezelhetetlen mértéket, nincs megállás, jön a család, jönnek a barátok. Amelyik ország a gyakorlatban megtapasztalja őket, nem vágyik többet rájuk. Hacsak nem velejéig liberális vagy saját faját gyülölő. Az eu egy Amerikából irányított csicska szervezet, akinek a vetetőit jó előre megcsinálták.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s