Röszke élőben!

Hogy Oroszország mennyire figyelemmel követi a magyarországi migránsválságot, itt a bizonyíték.
Az RT állami televíziós csatorna élőben közvetíti a Röszkén zajló eseményeket!
És minden más EGYÉB történéseket!
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

35 hozzászólás a(z) Röszke élőben! bejegyzéshez

 1. Névtelen szerint:

  Visszasírjuk az Oroszokat…. Bárcsak itt lennének még, és megvédenének minket a nyugat átkaitól !!! Amióta elmentek csak rosszabb lett a népnek.

  • Népközösség szerint:

   Amit visszasírsz 1991 karácsonyán bukott meg. Le vagy maradva pár évtizeddel, komcsikám.

   • akárki szerint:

    nem voltam komcsi mégis vissza sírom , a te szavadat használva.

   • Névtelen szerint:

    Közel sem vagyok komcsi, mivel Istenfélő ember vagyok. Csupán van tapasztalatom a régi világból és a mostani világból is. Sajnos, a rendszerváltozás nem arról szólt, hogy mindenki nyugati színvonalon fog élni, pedig abban bízott az ország. Ehelyett, pár tucat gazember eladta, kirabolta, nyomorba döntötte az országot és most a kegyelemdöfést is be akarják vinni. Ennél a jövőképnél, még a régi rendszer is jobb volt százszor !!

  • agyorkos szerint:

   A bevándorláspolitikájuk – úgy tűnik – határozottan követendő lenne számunkra. Igen ám, csak hogy az EU-hoz tartozunk.

   • Népközösség szerint:

    @agyorkos
    Az orosz “bevándorláspolitka”

    • agyorkos szerint:

     Ferdítés! Ez kissebbségpolitika náluk. Kb., mint nálunk a cigányvonulgatás a siófoki mólón.

     • Népközösség szerint:

      A sok muszlim szemét az elmúlt években ment oda. A lényeg különben is hogy van egy óriási hatalmas kisebbség, aki idegen testként él az orosz államban.

      • agyorkos szerint:

       Tárgyi tévedés. Oroszországban igen jelentős muszlim kissebbség él évszázadok óta. Wikipédiás forrás szerint 2010-ben több, mint 16 millió! Tatárföld, Baskíria, és a komplett Észak-Kaukázus (Dagesztán, Csecsenföld, Ingusföld, részben Észak-Oszétia, Kabard-Balkárföld, Karacsáj-Cserkeszföld) iszlám vallású terület. És ez mind Oroszország része. Itt a népesség robbanásszerűen növekszik, míg az orosz lakosság létszáma folyamatosan csökken.
       Az Orosz Föderációban élő muszlimok nagyrésze nem bevándorolt oda, hanem már akkor ott éltek, amikor a cári Oroszország elfoglalta ezeket a területeket, a déli és keleti irányú terjeszkedéseik során.
       Csupán Moszkvába történt nagyobb nemzetiségi (és vallási) bevándorlás az CCCP felbomlása utáni időkből Tadzsikisztánból és a Kaukázusból. Ebben a tekintetben engedékenyebbnek bizonyult az orosz külpolitika, de talán betudható a “rendszerváltás” körüli zűrzavaros viszonyoknak.
       Oroszországnak közismerten szigorú a bevándorláspolitikája, ott elképzelhetetlen egy ilyen szituáció, mint, ami itt folyik. Ellenőrizd le nyugodtan, Putyin rendet csinált és rendet tart az országban:

       Putyin példa értékű beszéde

       “Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan, Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket. Ha inkább más törvényeket, tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk, nekik, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. ezeknek a kisebbségeknek, kell Oroszország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyakhoz, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak “hátrányos megkülönböztetést”.
       Jobb ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet. Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok! “

       • Népközösség szerint:

        Az a16 millió muszlim biztos nem fog soha beilleszkedni, tehát mindegy hogy kisebbségpolitika vagy bevándorláspolitka. Oroszországban mennyi a fehérek termékenységi arányszáma? és mennyi a szarbőrüeké? Meccs előre lejátszva.

        • agyorkos szerint:

         Ez meg maszatolás. Amikor rámírtál az orosz bevándorláspolitikával kapcsolatban vitatkoztál. Merőben más az oroszország területén élő kissebbség-többség viszonya és helyzete, mint egy tőlünk magyaroktól, keresztény vallásúaktól civilizációban, kultúrában és vallásban teljesen idegen népség benyomulása és térhódítása. Ha nem érted a különbséget, akkor nincs miről beszélnünk.

    • akárki szerint:

     nőket miért nem látni. ők otthon főznek ? háború esetén ők az első vonalban lesznek ?

  • PPS szerint:

   Úgy van. Azóta sem tudok 50 forintért olyan fasza derékszíjat venni.

 2. bgep@mailbox.hu szerint:

  Nagyon “kedves” az orosz RT, hogy ők is csak a “szeretetre méltó, sajnálni való” képeket sugározza.

  • ittamárton szerint:

   NEM.NET

   Admin:

   Látom fönnakadt a lemez! Miért nem ott kommentelsz? Jah! Hogy a hülyeség ott is zavaró? De amúgy most rendesen hemzsegtek itt a tízmillió láttán! Megbetegedtetek? Az jó!

  • agyorkos szerint:

   Mindig legyen egy, vagy két gyerek a képen, a fiatal nők képe különösen megható.

   • Népközösség szerint:

    A Russia today a pravda utódja. A Nyugatot mocskolni minden áron, ennyiben ki is merülnek.

    Admin:

    B..tok+! A ti agyhelyeteken akkora nagy zűrzavar van, hogy az hihetetlen! Véded a Nyugatot-támadod az oroszt,közben az orosztól vársz segítséget a nyugattal szemben! Miközben magad mindenkinél okosabbnak és FELSŐBBRENDŰNEK tartod!

    Egyébként a Pravda a mai napig létező újság! A KPRF-lapja! Az RT pedig egy KÖZPONTI ÁLLAMI ANGOL NYELVŰ CSATORNA!

    • agyorkos szerint:

     Te nem a RT-t nézed, én a nyugati világot látom benne orosz szempontból.

     • Népközösség szerint:

      Ja, a híres elfogulatlan “orosz szempont”. 🙂 Mindjárt beszarok.

      • agyorkos szerint:

       Senki nem állította, hogy elfogulatlan, de a nyugat mocskolás minden áron nem igaz.

       • Népközösség szerint:

        “Senki nem állította, hogy elfogulatlan”

        Ennyi…

        • agyorkos szerint:

         +”de a nyugat mocskolás minden áron nem igaz.” Így kerek.

         Jobban örülnél, ha, zsidó médiamágnások atlantista agymosását olvasnád az orosz sajtóból is?

         • Népközösség szerint:

          Olvastam már olyat orosz sajtóban hogy a holodomor semmi sem volt a 20-as évek amerikájához képest.

          Az RT orosz dolgokban a Kreml szócsöve, tetszik-nem tetszik.Az orosz bevándorláspolitika pedig szart sem ér.

          “ha a zsidó médiamágnások atlantista agymosását olvasnád az orosz sajtóból is?”

          Éppúgy nem örülnék, mintha a híres szláv intellektus agymosását olvasnám a nyugati sajtóból is.

          • agyorkos szerint:

           “Az orosz bevándorláspolitika pedig szart sem ér.”

           Mire alapozod ezt? Ha jól tudom, nem náluk van “migránsprobléma”, hanem nálunk. Putyin nem csalogatta őket Oroszországba, nem tett felelőtlen kijelentéseket, mint a nyanya. Nem jár nekik alanyi jogon 800, vagy 1000 Euróval egyenértékű Rubel. Nem engedik, hogy kinyalják az ottani libsik a feneküket, hanem bezárják őket. A magyar és az európai mpolitka, ami “szart sem ér”, az orosz pedig igencsak hatékony. Aki ezt nem látja be, az vak.

           “Éppúgy nem örülnék, mintha a híres szláv intellektus agymosását olvasnám a nyugati sajtóból is.”
           A nyugati sajtóból nem fogod hallani, örülj neki. 😛 Az RT-ből pedig színvonalas újságírást hallgathatunk, talán már pártatlanabbat is, mint a nyugatiakból. Ahhoz, hogy a világban kialakult helyzetről teljes képet kapjunk, meg kell ismernünk az ellenpólus szempontjából is a képet. Amit a nyugat elhallgat, azt az RT bemutatja, amit a nyugat hazudik az oroszokkal, kínaiakkal kapcsolatban, arról ők elmondhatják a saját álláspontjukat. Nem véletlenül jött létre az az adó.

    • akárki szerint:

     nekem megfelel.

     • agyorkos szerint:

      Dettó. Kár, hogy nincs magyar adása!

      Habár, csak néhány, angolból lefordított adásokat láttam, de mind kiváló, színvonalas tényfeltáró anyagok voltak. Hiány a magyar tájékoztatásban ez a nézőpont. Biztos, hogy sok magyarnak tetszene!

 3. Hajnalhozo szerint:

  Aki akarja nyugodtan kommentelje a telekom honlapján ( https://www.facebook.com/TelekomHU?fref=nf ) a következő pimaszságukat. Idézem a telekom legújabb közleményét:
  “Cégünk a saját eszközeivel segíteni igyekszik. Most, hogy a tranzitzónák helye körvonalazódni látszik, elkezdjük kiépíteni az ingyenes wifi szolgáltatást. Bízunk benne, hogy a menekültek mihamarabb használatba tudják venni a szolgáltatást, amely így hozzásegíti őket a kapcsolattartáshoz, információk eléréséhez. Emellett elosztókat is biztosítunk, hogy a telefonok feltöltése se okozzon nehézséget.” Tényleg vicc ez az egész. Lassan már a menekülteknek több joguk lesz Magyarországon mint a Magyarországon született embereknek.

 4. Népközösség szerint:

  Csináljatok kommentfalat, ez a jövő!

  Kitartás!

  • Névtelen szerint:

   A baladon pusztán abból ami pillanatnyilag történt előre megmondtuk amit most a Drábik János? elmondott. Megoldás a burzsuázia kisajátítása.Pont Ennek elmélete a politikai gazdaságtan,ami megmondja,hogy miért,és hogyan.Az a hatalom globális tehát nemzetközi az ellene harcolók csak nemzetiek és kommunista termelési móduak lehetnek.Ugyanis pénz nélkül is tudnak gazdaságot fejleszteni.Neve tervutasításos rendszer,amit jelentősen tovább ehet fejleszteni.Nagy előnye ,hogy elárverezhetetlen,mert közösségi tulajdon alapú.Magával amit mond tökéletesen egyet értek,a változtatás módjával viszont nem.Mivel a sátánista kereszténységet prefelálja,bár tudja,hogy az képtelen ezen a helyzeten változtatni.Kösz,hogy betettétek! Vitorla

  • Pozsony 907 szerint:

   Bent vóltál az erdőben fél napig, tetszett? Van igazság a szavában. Még hét év fehérlófia!

 5. szemcsi szerint:

  Azoknak, akik mélyebben is megszeretnének ismerkedni az ok – okozati összefüggésekkel:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s