Alighanem megvan az új napi csúcs!

Szerdán országszerte 3321 migránst fogtak el a rendőrök, még most is százak vannak a gyűjtőponton. Tegnap napközben megint le kellett zárni az M5-ös autópályát egy időre, mert ott akartak vonulni. Még mindig az a gond, hogy sokan nem akarják megvárni a hivatalos regisztrációt, hanem gyalog indulnak Budapest felé.
Nem sokkal éjfél előtt újabb buszok indultak Szabadkáról a zöldhatárhoz. Az M1 vajdasági tudósítói mintegy tucatnyi buszt számoltak össze. Ezek mind-mind bevándorlókat vittek Magyarország irányába, éjjel és kora hajnalban több száz újabb illegális határátlépő érkezhetett a zöldhatárra. A buszok mellett tucatnyi taxis is vett fel bevándorlókat Szabadkán. Őket is mind a magyar határhoz vitték.

hullam

Egy 30 év körüli, magát szírnek mondó férfi 20 napja sétál Szíriából, Damaszkuszból. Nem akar továbbmenni a gyűjtőpontra, mert ott ujjlenyomatot kellene adni. Attól fél, hogy akkor visszaküldenék, pedig Hollandiába akar eljutni. Elmondta, hogy gyűlöli a kormányunkat, Orbán Viktort pedig diktátornak tartja.
Három bevándorlót elsodort egy autó Röszkénél. A környék mindenféle útjain migránsok bolyonganak a sötétben. Így aztán kész csoda, hogy CSAK MÁRA VIRRADÓAN történt az első éjszakai gázolásos baleset.
A baleset a régi 5-ös úton történt, ahol több illegális bevándorló sétált, a mentők a sérülteket kórházba vitték, a csoport többi tagja elszaladt a helyszínről.
A honvédség állítólag már készül, az új honvédelmi miniszter szerint azért, hogy biztosítsa és segítse a rendőrök munkáját.
Közben akadálytalanul és nagyüzemben dolgoznak a profi embercsempészek Röszke határában, az M5-ös autópálya melletti benzinkút parkolójában – jelentette a Blikk.
A röszkei embercsempész-központ alig egy kilométerre zajlik a gyűjtőponttól, ahol rengeteg a rendőr – írta a Blikk. A lap meg nem nevezett segítője szerint az embercsempészek napok óta a benzinkút parkolójában tanyáznak és egyre nagyobb forgalmat bonyolítanak le.
Azt mondta, pár menekült szír férfit kioktattak, hogy a határt átlépve hogy lehet kikerülni a rendőrökkel teli gyűjtőpontot, és a kukoricáson át eljutni az autópályánál lévő kúthoz. Ezek az eligazítók visszamentek a határra, és még szerb oldalon ellátják információval a frissen érkezőket – tette hozzá.
A Blikk munkatársai menekült-fuvarozóknak próbálták kiadni magukat a segítőn keresztül, akit a parkolóban fel is ismert egy 40-es férfi. Ő azt mondta, öt embert kell elvinni Budapestre, akik ezer eurót fizetnek, a sofőröknek 800 euró jár, 200 eurót pedig vissza kell adni a szervezőnek.
A csempészek uralta parkolórészben 6-8 régi autó áll egymás mellett, három rendszám nélkül. Ezekre csak akkor szerelik fel a különféle külföldi rendszámokat, ha már tisztázódott, milyen irányba mennek a menekültekkel. Óriási a nyüzsgés, a csapatokban érkező menekülteket a járda szélére ültetik. Heves alkudozás zajlik, akikkel megegyeznek, azokat terelik is be a kijelölt személyautóba, aztán már fordulnak is a következő családhoz.
Óránként akár hatvan embert is képesek bezsúfolni az autókba. Ez 12 ezer eurót, azaz 3,75 millió forintot jelent óránként. A szerb főnök elteszi a 20 százalékos, vagyis 750 ezer forintos részesedését, onnantól a fuvarozóké a kockázat, vagy sikerül végig menniük, vagy lekapcsolják őket. Ha valaki lebukik, az az ő felelőssége, itt pedig pillanatok alatt beállítnak egy új embert, egy másik régi autóval.
A lap segítője szerint a csempészek nyugodtan dolgozhatnak, tudják, hogy a rendőrök nem érnek rá velük foglalkozni.
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

13 hozzászólás a(z) Alighanem megvan az új napi csúcs! bejegyzéshez

 1. Névtelen szerint:

  Ez nem embercsempészet ez hadművelet! Ezt nem lehet BTK módosítással megfogni.Vitorla

 2. Abszurdisztan. szerint:

  Az ensz adatai szerint 40ezeren värhatoak a következö 10 napban.

  Mikor eletbe lep az uj törveny szept15-töl.
  Keszenleti rendörök kenyszeritö ezsközt alkalmazhatnak a bevändorlokon,es letartoztatjäk öket.

  A vilägsajtoban eredekes felvetelek jelenek majd meg,mikor muszlim nöket gyerekeket
  földre tepernek a piros sapkäsok,es koncenträcios täborokba zärjäk öket.

  Orbän te 1dül vagy hülye,vagy valaki segitneked?

  • akárki szerint:

   megcáfolva ! már feltették a v.hálóra a teljes videót amiben látszik ,hogy védik a nőt,gyereket a brutális férjétől. az idióta beszólások,beírások ellenére figyelemmel vagyunk földeladásokra is .nem azért mert mintha meg tudnánk akadályozni, de jelzi közel az idő .

 3. Névtelen szerint:

  Visszaterve a riporter nore, meg a yahoo-n megjelent cikk hozzaszolasaiban is sokan a vedelmukbe veszik!!!!!!

 4. Névtelen szerint:

  És azt mikor fogják tudomásu venni, hogy invázió van?

 5. Névtelen szerint:

  Menekülteknek szánt segélykonténer tele volt fegyverekkel és lőszerekkel.

  • agyorkos szerint:

   Ha jól veszem ki a videóból, ez Görögországban történt. Tudják már, ki volt a feladó?

   Akárhogy is, ez szörnyűséges vérfürdőhöz vezethetett volna. Nagy szerencse, hogy nem jutott a kezükbe.

   • Abszurdisztan. szerint:

    Ez csak 1 kontener volt a sok közül.
    From izrael, From katar, From usa

    Sziriaban is igy kezdödött

  • Abszurdisztan. szerint:

   Akkor mär erted miert akarnak a nemetek szept15töl magyarban balhet generälni?
   Ök is tisztban vannak a dolgokkal.
   Csak nälatok akarjäk a iszlamistäk gözet haragjät kiengedni,es a balknon szerbiaban.

  • Névtelen szerint:

   A megoldás az alapjövedelem bevezetése világszerte.Vagyis a kommunizmus alsó fokának bevezetése.
   Találtam róla egy elfogadható írást:
   Egyetemes alapjövedelem – havi fix.
   21 órája •
   Ne a félelem, hanem a biztonság legyen a központi téma
   Méltányossági eszköz az Európai alapjövedelem! Igen méltányosság, hogy ne kelljen félelemben élniük a társadalmaknak!
   A Garantált Alapjuttatás mindenkinek jár emberi méltóság okán, jogán! Az Európai alapjövedelem bevezetése közösségileg is mindenkinek létérdekében áll. – Ez egyáltalán nem hit kérdés, hanem egyértelműen megérthető – a létviszonylati, és gazdasági ok-okozatiságainkból kikövetkező, és egyszersmind mindenkinek személyes létérdékben lévő szükségszerűség.
   A megélhetés biztonsága mindenkit megillet az emberi szabadságjogok alapján! De azért is, merthogy az egyének tisztes megélhetése, az egyben az össztársadalmi biztonságot (Nemzetbiztonságot-Gazdaságbiztonságot) szavatolja/stabilizálja a megfelelő színvonalon. Ráadásul tételesen, logikai ok-okozati tényekkel, az alkotmányossági, természetjogelvi tételekkel egyértelműen bizonyítható, hogy jogszerű alkotmányossági kötelességünk is bevezetni az alapjövedelmet. Méghozzá egy mielőbbi új Európai Közmegegyezés és államháztartási/pénzügyi korszerűsítés keretében.
   Amint százezren, millióan kiállnak a jogaik érvényesítéséért, tiszteletben tartásáért, akkor pár hónap alatt elérhető lehet a bevezetése.
   – Tehát annyi az egyszerű föladata mindenkinek, hogy a saját maga jól felfogott érdekében is, – és ahol csak lehetséges, – mindenütt beszéljetek a Garantált alapjuttatás bevezetésének jogosságáról, szükségességéről.
   Ahhoz, hogy az alapjövedelem ügye, központi téma legyen Európában, – ehhez az szükséges, hogy az Európai polgárok egymást informálják, bevonják, értesítsék és együtt követeljék meg a társadalmi/gazdasági újraelosztásokból a részüket, a jogos jussukat.
   Mikor követeljük meg, ha nem most, és kik ha mi nem?!
   Kérjük, hogy aki lájkol, az ossza is meg a posztokat a facebook falán, és a csoportokban is osszátok meg az alapjövedelmi üzeneteket, magatok és mindenki érdekében. A Megosztás gomb használata: ez a hír-vivés szervező sokszorosító főeszközünk.
   Használjátok bátran/aktívan a virtuális eszközöket, azért hogy legyünk sokan elegen mielőbb, akik kiállnak a jogos részesedésükért. Lásd tovább a képen látható útmutatást.
   Itt a linkje is:

  • Névtelen szerint:

   Líbiába szállították volna a fegyvereket amit a görögök Krétánál feltartóztattak. Bolíviából futott ki.
   http://abcnews.go.com/International/wireStory/greek-coast-guard-finds-weapons-shipment-cargo-ship-33448069

 6. Névtelen szerint:

  Az EU liberális vezérei tovább baromkodnak, most a franciák hivogatják és költöztetik lakásokba a migránsokat.
  Szerintem rájuk kéne még engedni néhány százezret hogy észhez térjenek.
  Úgysem fogják megköszönni a magyarok védekezését, ezeknek csak annyira fontos, hogy legközelebb októberben beszélgetnek a muszlim honfoglalókról.
  Ismerve az emberi természetet a szerb határon nemsokára valaki fegyverhez nyúl és azután mi lesz? Ezek egy-két jogos rúgásból is viágbotrányt csinálnak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s