“Új magyar ikon” termett a röszkei síkon!

“BOSZMEG, RIBANSZ!” – AZ EGÉSZ VILÁG GYŰLÖLI A RUGDOSÓDÓ “OPERATŐRNŐT”

Válogatott sértésekkel gyalázzák a migráns férfit a kislányával a karjában Röszkénél elgáncsoló “operatőrt” a neten. Az ügynek külön hashtagje is van már.
Folyamatosan olvasnak be az internet minden ágán a GYEREKEKET fel- és megrúgó “magyar” luvnyának a világ minden tájáról. Egy részük angolul, mások az anyanyelvükön szidják őt, de van, aki magyarra fordítva írja ki a véleményét, illetve magyar nyelvtudását mozgósítja.

láp láp1 láp3 láp4 láp5

Szerencsénkre a magyar nyelv változatosságával és kifejezésgazdagságával nagyon kevés nyelv veszi fel a versenyt. Így aztán általánosságban megmaradnak a “boszmeg” és a “ribansz” jelzőknél. Ezek a magyar nyelvben kevésbé dehonesztáló kifejezések. Amint arról tegnap beszámoltunk, az orosz “szuka” már ütősebb. A mi szempontunkból ez talán lényegesebb, mint a portugálok vagy az olaszok véleménye, ami végülis ugyanez!
Mindenesetr jó esélyünk van arra, hogy a világban a viszonylag nehezen kimondható “MAGYAR” helyett a “LASZLOPETRA” általánosító jelzővel illessenek bennünket! Mint a gonoszság megtestesítőit.
Hangsúlyozni szeretnénk: A GYERMEKEK SÉRELMÉRE ELKÖVETETT RUGDOSÁSSAL VAN A GOND! Az már csak hab a tortán, hogy az elkövető-állítólag-nő! (A kinézése alapján legalábbis annak tűnik! Lelkületében viszont egy sátánfajzat!)
Galéria | Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

52 hozzászólás a(z) “Új magyar ikon” termett a röszkei síkon! bejegyzéshez

  • Névtelen szerint:

   De hát ez az élet törvénye, mit tehetsz az élet ellen? A betöltetlen űrt azonnal belakják!
   Tégy ki egy üres vödröt lefektetve az udvarra, és nézd meg másnap, hány élőlény lakik benne?
   A német “férfiak” impotens sörvedelő, focifejű barmok (hasonlóan magyar “kollégáikhoz”, akik loki meccseken gyakorolják az ipart), a német nők fele leszbikus, akkor vajon mitől szaporodnának?
   Miért kellene őket védeni, ha ők nem védik magukat?
   El akarnak pusztulni, és kész, el is fognak pusztulni.
   Nem lesznek szőke kék szemű németek, túl fogja élni az emberiség. Nem leszünk mi attól szegényebbek!
   Nehogy már elkezdjem sajnálni az árja fajt!
   Mi magyarok pedig közelebb állunk genetikailag az ázsiai fajhoz.

 1. agyorkos szerint:

  RENDŐRRE TÁMADT EGY MIGRÁNS RÖSZKÉN

  Betondarabbal dobott meg egy szökni próbáló migráns egy rendőrt szerdán Röszkén, a nő ellen büntetőeljárás indult – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
  Rendőrre támadt egy migráns Röszkén

  Szenti Szabolcs elmondta, a kordonok alatt átbújva akart kijutni a röszkei idegenrendészeti előállító területéről egy szíriai nő szerdán délután. Az őrszolgálatot ellátó rendőr megakadályozta a szökést, ezért a nő felkapott egy betondarabot, és a rendőrök felé dobta, ami eltalált egy egyenruhást. Személyi sérülés nem történt.

  A rendőrség előállította a nőt, aki ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szegedi Nyomozó Ügyészség – közölte az őrnagy.
  MTI

  atv . hu

 2. Sub Zero szerint:

  Nekem is megvan erről a véleményem, de ez már nagyon túl van lihegve.

 3. csubi szerint:

  Lesz@rom mit gondol a nagyvilág erről az egyedi ertröl.A videót eddig sem néztem meg,ezután sem fogom.Aki ez alapján(gáncsolás) ítél meg egy többmilliós nemzetet az számomra nem mérvadó.MAGYARÁN:HÚZZANAK A PICSÁBA!

 4. agyorkos szerint:

  Nem volt gáncsolás, hozzá sem ért a nő a rendőri intézkedésnek ellenszegülő férfihez. Hámozzuk itt a lufit már vagy harmadik posztban.

  EZT AKARTUK?

  EZT AKARTÁTOK?

  • Névtelen szerint:

   Ezt mondtam én tegnap , hogy a rendőr miatt esett el a menekülő. A nőnek nem volt szerencséje a mozdulata pedig reflexszerű volt. Nem tudom mit kell ebből nagy ügyet csinálni. A liberális médiák már csak olyanok , tőlük mást nem lehet várni.Kollaboránsak, az nem vitás. Még idáig csak köpködték ezt az országot és úgy hogy ebben az országban rohadnak.

   • agyorkos szerint:

    +1

    Volt egy másik videó is, amiben részletesen elmagyarázták és bemutatták, hogy nem volt gáncsolás. Undorító ez az egész magyargyűlölő lihegés.

    • agyorkos szerint:

     Itt van az a videó, amire gondoltam:

     • névtelen szerint:

      Szerintem is egy kicsit túlpörgött ez a téma, de az is vicces, amikor már valakik egy olyan videoval akarják bizonyítani, hogy hozzá sem ért, amin inkább azt látni, hogy megrúgta, főleg azután, hogy a nő elismerte, hogy igen, elgáncsolta. És mellette van egy másik video ahol szintén belerúg egy gyerekbe 🙂

  • Névtelen szerint:

   Teljesen mindegy, mert ez kering már a világhálón.
   Megint híresek lettünk

  • Élőfa szerint:

   Annyit látni, hogy amikor az első eset történik, a riporternőt is (vélhetően erősen) meglökik az elszabaduló, és a rendőrkordonból kiszabaduló, szökni próbáló(országunkat és Európát elözönlő) határsértők, így a valószínűleg hazájáért, a magyar életérért aggódó(és ne adja Isten, hogy szándékos beépített provokátor), valószínűleg idegileg és ideológiailag is túlterhelt riporternő ösztönös válaszreakciót, védekező reakciót ad a következő feléje rohanó, hazánkban törvényellenesen tartózkodó szökevény felé. A kollégáinak már látni kellett volna rajta órákkal az előtt, hogy a nő túlterhelt, stresszes és frusztrált, így javasolniuk kellett volna a szabadságolását. A népvándorlás megakadályozása nem civilek feladata elsősorban, és főleg nem nők feladata. Az eset a kormány elégtelen intézkedéseinek(és sajnos az emancipációnak) köszönhető.

   • agyorkos szerint:

    Valami ilyesmit sejtek én is a mozdulata mögött, igen.

   • Névtelen szerint:

    Amikor a Duna-partról belőtték az embereket a fagyos vízbe, akkor is a vadkacsákra lövöldöztek a nyilasok, és véletlenül a kacsákat etető zsidókat találták el, akik mezítláb ácsorogtak a parton, a fagyban.

 5. Népközösség szerint:

  Ez anő mi rosszat csinált?

  Én értem hogy zsidók gyűlölik , de azt nem értem, ti miért gyűlölitek?

  Talán ti is zsidóbérenc férgek vagytok?

 6. agyorkos szerint:

  SZOMORÚ, DE IGAZ: NINCS „JOGOTOK” A JOBB ÉLETHEZ

  Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs “joga” a jobb élethez.
  Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből sajnálok minden férfit, nőt és gyereket, akik a háború pokla elől több ezer kilométeren át vonszolják magukat, hátrahagyva házukat és hazájukat egy szebb jövő reményében. Akik gyalogolnak, vonatra szállnak, csónakba ülnek, és ha a tutajjal együtt a család is elsüllyed, könnyek között azzal vigasztalják magukat: Allah így akarta!
  Azt gondolom, minden magát kulturálisan felsőbbrendűnek gondoló országról bizonyítványt állít ki, hogyan bánik az ajtaján kopogó segítségkérőkkel. De mit kezdjünk azokkal, akik nem kopogtatnak, hanem hangosan dörömbölnek, és azt üvöltik, joguk van oda menni, ahová akarnak? Akik az ajtó helyett a kertek alatt lopakodnak, akik elégetik papírjaikat, akik sínekre dobálják az élelmet?
  A Fotelkalandor blog 12 pontban foglalta össze, milyen Európától független katonai-külpolitikai okok miatt erősödött fel az utóbbi hónapokban a szíriai migráció. Hiánypótló írás, amely azonban sajnos nem tér ki arra, hogy az afgánok, akik 2001 óta háborúban állnak, a bangladesiek, ahol béke honol vagy a pakisztániak, akik három éve még a világ húsz legboldogabb országa közé sorolták magukat, miért most döntettek úgy, hogy egy halálosan veszélyes túrára vállalkozva megcélozzák a nagybetűs NYUGAT-ot, amelynek sem a nyelvét nem beszélik, sem a kultúráját nem ismerik, amit meg ismernek belőle, abból köszönik szépen, nem kérnek.
  Mert aki Németországba akar menekülni, az nem menekült többé, akkor sem, ha eredetileg valóban háborús zónából indult el. Az innentől gazdasági bevándorló, aki csak egyszerűen jobban szeretne élni. Ez egy teljesen érhető emberi vágy, csak hát van pár százmillió ember Nyugat-Európában, aki szintén erre törekszik, és közülük évről évre kevesebben érzik otthon magukat saját hazájukban.
  Innentől kezdve pedig nem az a kérdés, hogy az afgán, szír és pakisztáni bevándorló szeretne-e Németországban élni, hanem hogy Németország állampolgárai szeretnék-e őt befogadni.

  A bevándorlókkal két dolgot kell megértetni. Egy: nem semmisítheted meg a dokumentumaidat, nem hivatkozhatsz úgy a jogaidra, hogy az országunkba lépve egy jogsértéssel indítasz, és így kérsz méltányosságot. Kettő: ha valóban menekült vagy, akkor ezt az első békés országban be kell jelentened. Ha jól számolom, neked ez már az ötödik, amin keresztülhaladtál, úgyhogy tessék, arra van az ajtó visszafelé.
  Sokan előszeretettel hivatkoznak az 56-os emigráns magyarokra, akiket Ausztria befogadott. Ennél rosszabb párhuzamot keresve sem lehet találni. Az 56-os magyarok ugyanis menekültként viselkedtek, nem pedig illegális határsértőkként. Keresték a kapcsolatot a hatóságokkal, igyekeztek menekült státuszt szerezni, hónapokig zárt táborokban tébláboltak igen sanyarú körülmények között, míg több hónapnyi várakozás után sikerült igazolni magukat, és munkát szerezni vagy továbbállni. Nem hőzöngtek, nem dobálták ki a párizsis szendvicset a kukába, nem követelték a jogaikat. Hálásak voltak a befogadó nemzetnek, amely oltalmat nyújtott nekik a legnehezebb időkben. Valami hasonlót várnánk el a mi „menekültjeinktől” is.
  Jogvédőink előszeretettel hivatkoznak arra, hogy mindenkinek „joga van a jobb élethez”. Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: ilyen jog nem létezik. Senkinek nincs joga a jobb élethez. Az embernek joga van az élethez, a szabadsághoz, az egyenlő bánásmódhoz, az egészséghez, a biztonsághoz. De ezekhez is csak abban az esetben, ha betartja annak az országnak a törvényeit, ahová érkezik, együttműködve a hatóságokkal.
  Aki szeretne egy gazdagabb ország állampolgára lenni, és az ottani fizetésekből/segélyekből megélni, erre is van lehetőség, de ehhez nem csempészkamionok alvázához tapadva vezet az út, hanem menekülttáborokban, várva a kérelmek elbírálását. Aki ezt nem képes vagy nem akarja felfogni, az megbukott a beugrón a Hogyan lehetek uniós állampolgár c. szigorlaton.
  Egyébként mindettől függetlenül is lehet ezeken az embereken segíteni, erre vannak a segélyszervezetek és önkéntes alakulatok. De engedtessék már meg minden országnak, hogy mielőtt átenged a területén naponta 2-3 ezer embert, legalább azt megtudja, hogy kik ők, milyen országból és milyen céllal érkeztek! Ja, hogy ez egy baromi hosszú bürokratikus folyamat, esetenként megalázó procedúrákkal és pökhendi hivatalnokokkal? A határon túli magyarok, akiket 65 évig szobáztattak az állampolgárságért, tudnának erről mesélni.
  A Balkán kapuja kétségkívül nem az új Kánaán, de itt legalább nem kell az Iszlám Államtól tartani. Ha csak ti nem hoztátok magatokkal.

  jobbegyenes . blog . hu

  • agyorkos szerint:

   Vélemények:

   Csaba S · Diósgyőri Gimnázium
   honnan veszi a bátorságot bármelyik EU vezető vagy EU tagállam, hogy ráuszít több százezer embert a görögökre, szerbekre és magyarokra csak azért mert nála kevesen születnek és munkaerőre van szüksége…. aki szíriai menekültet akar saját hazájába befogadni miért nem megy Szíriába vagy török, iraki, jordán menekülttáborokba és miért nem viszi hajón, repülőn a saját költségén a helyszínen kiválasztott és regisztrált embereket… miért kell százezreket veszélynek kitenni? miért kell vétlen harmadik országokat lerohanni, leamortizálni? igenis kutya kötelessége a károkozó államoknak az okozott kárt megtéríteni és más megoldást találni, ha munkaerőre vágyik vagy népesség politikáját akarja rendezni…. lehet, hogy a több százezer migráns között alig van szír, de annál inkább al-kaida vagy muszlim zsoldos és terrorista…

  • agyorkos szerint:

   Lajos M · Budapest
   Csupán egy szemléletet vetnék fel. A nagy szabadság oeszágában, az USA-ban hogy is mennek a dolgok? Ott simán elfogadja mindenki, hogy leellenörzik és akár a repülőtérről sem engednek ki hanem egyből ülhetsz gépre és irány vissza. Akkor miért is kellene EU-s országokban is csak úgy szabadon engedni befele áramolva boldog-boldogtalant? Lehet, hogy sok köztük a valós háburús menekült, de ha egy kultúrált ember menekül, akkor elfogadja a törvényeket és nem hagy kupéerájt maga után ahol megfordul, és nem hőbörög a jogaiért.

  • agyorkos szerint:

   András K · Nincs
   Mindenki háza körül van egy kerités. A keritésen egy kapu. A keritésen ne másszon be senki, mert ami azon belül van az az enyém. A kaput azért építettem, hogy kopgj rajta, és ha én szeretném, hogy begyere, kinyitom Neked. Ha nem fordulj vissza, mert nem szeretnélek vendégül látni. Hiába mászol be a keritésen, utána sem foglak szeretni.

  • agyorkos szerint:

   M A Kű · Elnők, Mindenki Mindenkiért Radikálisan Gondolkodó Politikai Csoport
   Nagy igazság az amit leírtál!! Én is azt mondom, hogy Magyar szegények mellett nem állnak ki, róluk annyi szőveg nem esik, mint ezekről akikről azt sem tudjuk kicsodák!!! A határnál már hazudnak!! Nem engedik hogy regisztrálják őket ennek is meg van az oka!! Ha nincs takargatni valóm akkor nem menekülök a rendörök elöl és nem követelözök!! Amit az önkéntesek, szervezetek adnak nekik eldobják!! Ha egy magyar kér segítséget szét tárják a kezüket és azt mondják nincs segítsék!! Sok családnak kell itthon, otthonról menekülnie vagy családként elvesztették az otthonukat és az anyaotthonok tömve vannak, hosszú várolista van!! Azt mért nem építünk vagy mért nem csinálunk emberibb hajléktalan szállókat??? Mért rúgunk bele a saját fajtánkba és öleljük keblünkre azokat akikről, nem tudunk semmit sem és akiktől nem tudjuk mit várhatunk???

   • Névtelen szerint:

    Őt gáncsolták el:

    • Élőfa szerint:

     Sajnálom őket, de talán elég lett volna, ha a kulturálisan hasonló, és gazdaságilag úgy tudom elég jól álló Törökországban maradnak. Nem kell tömegesen kitörni a rendőrkordonból, a rendőrök nem bántották volna őket.

    • szittya szerint:

     megmagyarázza hogy mi volt ez a szép műesés:)

  • agyorkos szerint:

   Ilona B · 台灣大學
   Aki elvesztette otthonat az hozza a papirjait es az egesz csaladjat. . Csendben van nem hoborog elfogadja a segitseget nem dobalja el az elelmet. A sok fiatal aki vedhetne a csaladjat otthon eljon es itt hangoskodik dobalodzik mutatja a kameranak levagjuk a fejedet. Ezek nem hiszem hogy jo indulattal hagytak otthon a hozzatartozoikat. es itt fennhangon kiabaljak az o ALLAH juk nevet.Ezek olyan fanatikusan bevannak tanitva hogy ALLAH a mindenseg es aki nem tiszteli ot meghal. Ezek sohasem fognak megvaltozni sot egyre gyilkossabbak lesznek mert az o tanitasuk harcolni loni ki nem a mi oldalunkon all.Ettol fel a jozanabbik fele EUROPANAK. Vegig kell nezni mar hany orszagban tobben vannak mint az ott szuletett polgarok.. Igy most ravaszul kuldik a jol kikepzett kiprobalt terroristakat mint szir menekult. Erositik magukat es mikor erzik a folenyt vezenyszora leutnek a keresztenyekre. Nem szeretik a modern civilizaciot mert akkor nem tudjak az emberekkel a hituk tokeletesseget elfogadtatni. Mar kicsi gyereknek azt verik a fejebe hogy az europai nep mind hitetlen ha nem ter meg muzulmannak meg kell halnia. Hogy lehet ilyen elvetemult sotet lelku embereket kivedeni??? A nagy hangoskodok akik keszulnek az o altaluk gondolt hostetre nemigen a munkat fogjak keresni. Nekik semmi meghalni a sajat celjuk ugyeben mert mindent Allahert tesznek es gondoljak hogy az o birodalmaba kerulnek ha meghaltak EZ van nekik tanitva. Jo ISTEN kerunk ved meg EUROPAT es a KERESZTENYEKET.

   • Névtelen szerint:

    Rossz hírem van! Jóisten bztos nincs,mert ha lenne ezt a baromságot nem engedné.Tehát minimum nem jó.Minden vallás a nép ópiuma.Mi az ami van?:A munkaerő szabad áramlása.Az viszont van.A Nyugati bankárok profitjának emeléséhez,az órabérek csökkentéséhez kellenek a munkanélküli jelölt bevándorlók.Azért,hogy az órabéreket és a magyar nyugaton élő hasonló migránsokat kibasszák a jól fizető állásikból.Ez nem más,mint az Európai fehér munkásosztály elleni nyílt agresszió.A magyar fiatal munkásság elleni agresszió.A Diósgyőri gimnazistának van igaza.Ha kell nekik a munkaerő tessék érte menni Szíriába..Az országhatár az országhatár.Senki engedély nélkül azon át nem mehet.Sem itt sem Izraelben,sem Oroszországban.Az emberiség nemzetekből áll.Azt pedig az anyanyelv határozza meg,hogy egy ország mekkora.Minden népnek joga ,hogy védje a határait.Persze nem rugdosással,mert az eredménytelen.Az aknazár,az hatékony.Azt kell letelepíteni.Az áram bevezetése is lehet hatékony,de nagyon drága.Viszonylag könnyű hatástalanítani.Vitorla

  • Névtelen szerint:

   Ok nem menekultek hanem nyugat europa segitsegevel betelepitettek.Europanak hosszutavon van rajuk szukseguk mivel tobb tizmillio fiatal hianyzik az europai rendszerbol.Hat ugye szaporodni kellett volna nem fesztivalozni es baszni ossze-vissza fuvel faval es utanna kilo szamra szedni a fogamzasgatlot es ha esetleg az sem jon be akkor is lehet menni a DOKTOR bacsihoz aki tiszta szivbol segiteni fog 30000 ezerert kikaparni a baszas utani nemkivanatos mellekhatast.Az europai szukak 95 szazaleka olyan bunoket kovetett el aminel nok nagyobb bunt el nem kovethetnek konkretan megoltek a sajat gyerekuket csak azert mert meg nem buliztak eleget es a karrier meg meg fogok hizni es mi lesz a borommel ja meg faj is es persze a fo hogy sokba kerul.Az europai ember sajat magat tunteti el.

 7. Solymos A szerint:

  Ez a nő igazi hazafi és ráadásul nagyon csinos!Nem értem miért gyalázzátok!?A zsidó média ugat rá,de az kit érdekel!?A zsidó amúgy is mindig ugatnak.Undorító médiájukkal az élen.Szar egy népség!:-))

 8. Abszurdisztan. szerint:

  A magyarok tösege Näci.
  De gyäva näci.
  Meg az utolso putris cigänytol is behuzza fület farkät,azt csak felelmeben uat a netten.

  De az mär maga komikus,hogy a nacik vezere 1 cigäny.

  Meg szerencse,hogy ez a putrivä vält orszäg nem tenyezö a vilägpolitikäban.

  HEJ VIKTOR.

  Epits röszken koncenträcios tabort a muszlimoknak.
  Csak utäna ne csodälkoz a következmenyeken.

  • Névtelen szerint:

   Viktornak tetszik ez a sátras dolog, mert még a vérében van.

  • sajnálkozó szerint:

   úgy tudom Mo.-on nincs nemzetszocialista párt, de csahoskodni lehet, még magyarul sem tudó észlény

  • Abszurdisztan. szerint:

   Geci hiteltelen hazugságban élő troll fasz. takarodj az ä betűiddel és kussolj ameddig nem tudod normálisan leírni a mondanivalódat, és állj le a személyed körüli ordas hazudozásról. Mocsadék aljas rosszindulatú geci.

  • akárki szerint:

   uszító, biztos lesz következménye. van már fegyvered ? nyirkai jóslatok .nézzétek meg ! kevesebb hülyeséget írtok és többet figyelnétek a lehetséges megelőzésre, védekezésre.

 9. Névtelen szerint:

  Nemetorszag haldoklik nekem nem fognak hianyozni

 10. Seres Sándor szerint:

  A lány (operatőr) a video szerint legalább 1 méterre állt a gyermekéve futó pasitól. Hacsak nem a “barba trükköt” alkalmazta, el sem érhette őket. Szerintem egy “erőszakosan határt sértő betolakodót” attó még nem kéne másképp megítélni, mert a gyerekkel takarózik. Ezt megint a “liberálisok” magyarázzák félre, hogy mi Magyarok rossz színben legyünk feltüntetve.

 11. akárki szerint:

  1 szót nem szóltok a megkéselt rendőrökről .tegyétek fel a világ hálóra .szolgák.

 12. Névtelen szerint:

  Ha betartotta volna a magyar törvényeket, nem rúgták volna fel mint a tököt..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s