Obamaki ajándékozni akar

Obamaki amerikai elnök a három nap múlva végetérő afganisztáni kalandjuk fölötti örömében nagylelkű ajánlatot tett Nyalókakirálynak.
Ha Valcman gondolja, akkor Afganisztánból az emerikai fegyvereket nem fuvarozzák haza az USA-ba, hanem lerakják Maradék-Ukrajnában. Hasznosítsa őket Valcman Nyalókakirály kedve szerint. Kétszer nem kellett megismételni az ajánlatot! A kijevi udvar tíz körömmel kapott rajta.
Vasárnap dacára Moszkva is figyel ám. Az orosz főváros figyelmét sem kerülte el Obamaki nagylelkűsége.
A GOSZDUMA (orosz Parlament) Védelmi Bizottságának elnöke Franc Klinycevics azonnal föllármázott mindenkit akit kellet, és a sajtónak kerek-perec megmondta: ez az ajándékozásosdi nagyon-nagyon nem jó ötlet! Meg is fogja tenni a Dumában indítványát, hogy javasolják Oroszország elnökének az amerikai adakozás ellentételezését.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy Oroszország hivatalosan is lássa el a szükséges fegyverekkel a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságok fegyveres erőit!
Ha-és amennyiben-Obamaki valóban Valcmanékra hagyományozza az afganisztáni készletet.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

31 hozzászólás a(z) Obamaki ajándékozni akar bejegyzéshez

  1. MG szerint:

    06706347238, Agyororkosnak! Ez a hívójel KOMA!

  2. agyorkos szerint:

    Nem fér a bőrébe ez a tetves felforgató, szarkeverő állam!

  3. Dzsingisz Kán szerint:

    Az is kérdés, hogy Afganisztánból milyen úton akarja azokat a katonai eszközöket odaszállítani. Pakisztán kerek perec megtagadta, hogy őrajta keresztül történjen a kivonulás.
    Eddig Oroszországon át a rigai kiötő volt a szárazföldi út megtervezve, igénybe véve az orosz vasúthálózatot. Na, annak már “lőttek”. Légi úton ennyi, és ekkora felszerelés kivonása maga lenne a csőd. Valamint a légi út is Oroszország légterén vezetne át, itt pedig kérdésessé válik, hogy a Medve engedi-e, hogy azt megtegyék ezek után. Mert ugye katonai gépekre nem az vonatkozik, mint a polgári járatokra. Valamint semmiféle egyezmény még erről nem született, hogy at USA katonai gépei (a kölcsönös ellenőrzéseken kívűl) csak úgy kényükre kedvükre “biciklizgethessenek” a Medve feje fölött.
    Szóval az ukrán Pravoszláv, és az amerikai protestáns “Jézuska” megegyezős ajándékozós egyezsége igencsak ingatag a kivitelezés szempontjából.

  4. agyorkos szerint:

    “Vagy én vagy a költségvetés elfogadása”….így zsarolja a képviselőket a Radában Jatsenyuk. Ha nem fogadják el a 2015-ös költségvetést akkor lemondással fenyegetőzik Jatsenyuk. Közben tüntetők ezrei a Rada előtt.

    Forrás: ‎Mi miért történik a világban? Alternatív források FB

    • MG szerint:

      Engem többé ne kostolgass!

      • MG szerint:

        Ez semmis, mert nem olvastam el többit! csak lári-fári kavargok, mint zsidóba a fájdalom, nem igérem meg hogy ma felhívom eT a számot, (te srm tetted meg) de meg fogom tenni! Magyarként, Magyarral szembe! Nézd el nekem ezt a mai napot, bár ez hülyeség! Inkább méhet a kertedbe! (kaptárba), és már sokat beszéltam! Mi ez a szám? BVOP? Ugye most nem kell írnom hogy flesseltetlek? Ugye nem?

    • Csikós Sándor szerint:

      Csak a testemen keresztül!- kiáltott fel a 70 éves, 120 kilós Mari néni.(Vissza is hőkölt mindenki.)

      • agyorkos szerint:

        🙂 Nem mondta nekik az ősi jóslatot. Miszerint ha valaki háromszor jól magáévá teszi, gyönyörűséges, fiatal királykisasszonnyá válik…

  5. agyorkos szerint:

    Csecsen elnök a mai Groznijban a stadionban mondott beszédében esküt tett Putyin mellett és a csecsen harcosok készen állnak harcolni Oroszország mellett. Több tízezer jól képzett csecsen harcos áll készen a harcra mondta Kadirov.

    Forrás: ‎Mi miért történik a világban? Alternatív források (FB)

    • MG szerint:

      Ó ti régi tölgyek, nyárfák mindent látok, zúgjátok a széllel büszkén a nap sugár süt le rátok!
      Ó ti régi folyók vizek, hát mit meséltek most nekünk, tükrötökben újra látjuk védjük e tiszta egünk! Bárki van a túloldalon, úgyis egyre többen leszünk, sarjainkkal tiszta szívvel magot vetünk! Nem dobálunk szavakat, csak úgy a messzeségbe, és nem hagyjuk hogy sodorjanak egy újabb veszteségbe! Most kell hogy dobogjon eegyütt a szívünk, és a zászlónk lobogjon, bár merre lépünk! Makadán Gabi

    • TERMIN8ATOR szerint:

      Kadirov csecsen elnök, már ezelőt vagy két héttel kérte Putyint,hogy mentse fel álamfői tisztségéből,hogy Donbaszba tudjon menni harcolni tisztelt agyorkos. Ugyanis Ljasko írt neki levelet- Kadirovnak-amelyben a ,,sátán,,( Ljasko szerint Putyin) kiszolgálójának, valamint őtet magát is sátánnak nevezte. A levélváltás közvetlenül a Groznij-i támadás leverése után történt.Hír forás :Rossija 24, illetve dnr.news,

      • agyorkos szerint:

        Köszönöm, tisztelt uram az emlékeztetőt! Igen, nekem is rögtön beugrott Kadirov múltkori ajánlkozása. Putyin és Kadirov lesátánozása azt hiszem lemaradt a magyar változatokból. Nem semmi, ez a Ljasko meghibbant!

        • MG szerint:

          Ljasko megérett a halálra, lessz ki le!szedje!

        • TERMIN8ATOR szerint:

          Remélem ,hogy Kadirovnak fog sikerülni be kasszíroznia azt a vérdijat,amit ez évben anno egy Magyar válalkozó tűzöt ki Ljasko fejéért, vagy a katonái. Feltéve, hogy még álja -e aszavát az a bizonyos válalkozó !

    • MG szerint:

      93 tól 1.5 évig részt vettem a délszláv háborúban! Nem kaptunk zsoldot, mert nem kaptunk éles bevetést! Nem járt zsold, csak alamizsna, hát hazajöttem!

    • stefi szerint:

      [video src="https://igcdn-videos-e-7-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t50.2886-16/10894630_1529827533968727_954706663_n.mp4" /]

      • agyorkos szerint:

        Talán így jó lesz. Próba:

        [video src="https://igcdn-videos-e-7-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t50.2886-16/10894630_1529827533968727_954706663_n.mp4" /]

    • Csikós Sándor szerint:

      Ezt viszont már elég régen mondja. Gondolom, majd útnak is indítja harcosait – együtt a Putyin által Ukrajnába indítandó orosz alakulatokkal…

  6. Névtelen szerint:

    Nem lenne jobb egy tisztességes polgári foglalkozás,ha még egyáltalán van?(Mármint munkahely?)

    • MG szerint:

      Hidegburkoló vagyok, két gyerekkel, megváltoztam, sok bennem a bűbánat, egyszer elszámolok a mindenhatóval, nem vettem el ember életet (ellenségét sem) tiszta maradtam! 21éve volt! Mosztárnál a hollandok kifarsultak, kéksisakban nézték szemben a túloldalról a Bosnyákokat tétlenül, készenlétben voltam, hazajöttem!

      • TERMIN8ATOR szerint:

        Szerintem önre rosz hatással volt, van még mindig a Dél- Sláv háboru, tisztelt MG még 21 év után semtudta az ottan történteket feldolgozni. Szerintem ráér még a mindenhatóval elszámolni, ot van a két gyerek azokat felkel nevelni. A gyerkeknek támasz kell !.Mi lesz velük,ha ön mindenáron a mindenhatójával (nem gunyolódás képen emlegetem a,,mindenhatót.) akar elszámolni. Ráér még arra,akkor ha már a gyerekei már asaját lábukra álnak,vagy amikor ara felszólitást kap. Kresse aztat a pontot ahol,vagy ami által fel tudja dolgozni a lelki traumát. Elnézést,hogy kéretlenül tanács adásra vetemedtem,a szövegéből mérhetetlen szomoruságot olvastam,éreztem ki. Kivánok önnek és a családjának is egy job, optimistáb 2015-ös ÚJ ÉVET, tisztelettel, TERMIN8ATOR .U.i,még egyszer elnézést .

        • Mucsi István szerint:

          Azt nem is lehet olyan könnyen felejteni

        • MG szerint:

          Kár volna tagadni, bár kicsinek se voltam az a jó gyerek. Nem ajánlom senkinek, egyébként sem olyan izgalmas sztory, mint amilyennek látszik. Önnek is hasonlókat.

          • MG szerint:

            A szomorúsággal kapcsolatban téved, élek-halok egy kis jó ízű ugratásért, viccelődésért. Ha az hogy átlépek egy bogarat annak számít, akkor megkattantam.
            Az eredeti Szkíta erkölcs szerint: a halott ellenséged már a barátod. Amúgy maga nem érzi ezt a “hideg szelet” kelet felől?

  7. agyorkos szerint:

    Mivel a junta megtiltotta az ukrán vasúttársaságnak, hogy vonatokat indítson a Krímbe, ezért a Krími Köztársaság buszokat indít a Krím-félsziget északi részén található orosz-ukrán határtól a terület belsejébe az Ukrajna felől érkező utasok számára.

    Forrás: Kiállunk Oroszország mellett FB

Hozzászólás