Aggódhatunk Zaporozzsje miatt!

A zaporozzsjei atomerőműben NAGYON KOMOLY RADIOAKTIV SZIVÁRGÁS történt. Tekintettel a kijevi mély hallgatásra az üggyel kapcsolatban, csak kósza hírekre vagyunk kénytelenek hagyatkozni.
Ezek szerint a baleset fűtőanyag-csere közben következhetett be. Az atomerőmű továbbra is szoros katonai őrizet alatt áll. Közönséges földi halandó meg sem közelítheti az objektumot. Az erőmű környékén igen nagy a mozgolódás. Korábban nem látott, gyanúra okot adó küllemű járművek érkeznek. Több alkalommal is láttak HELIKOPTEREKET leszállni az erőmű területére. A sugárzás szintjét továbbra is AGGASZTÓAN MAGASNAK mondják.

zae

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

10 hozzászólás a(z) Aggódhatunk Zaporozzsje miatt! bejegyzéshez

  1. The End szerint:

    Admin
    Privát levelet milyen címre lehet neked írni?

    Admin:
    balrad13@gmail.com

  2. kekec szerint:

    Hazánkban és a környező országokban a háttérsugárzás a megszokott értékeket mutatja.
    Ukrán adatokat nem tudtam elérni.

  3. Proféta szerint:

    Japánban,és ukrajnában ez már tradicio.
    Sugárzás nélkul már nem is tudnának létezni.

    Usa elintézte nekik a sugárzást,ilyen jobarát mellett,nincs szukséguk ellenségre.

  4. PPS szerint:

    Boldog új évet kívánok a szerkesztőknek és az olvasók/kommentelők cionmentes részének!
    A konkrét esettel kapcsolatban el szeretném mondani, hogy ugyan miért is várjuk, hogy akár a Magyar Talmudista Irodától, akár az ukrajnai zsiciktől korrekt tájékoztatást kapjunk? Az egész rohadt globalista rendszer a tömegek befolyásolásáról szól, ezen belül is a média által csak a szűrt és fésült hírek közlését teszi lehetővé (ismerős ugye Orwel: 1984, vagy Cshomszki írásai).
    Egyébként én az MSZMP-t pont azért hagytam ott 1986-ban, mert Csernobil idején fontosabb volt az elvtársaknak a forradalmi közösségvállalás a Szu.-val és az SzKP-val, mint az itthoniak egészségének védelme, megóvása, különös tekintettel a gyermekek jövőjének a kockáztatására. Miért is? Az eseményről a SzER. az első napoktól kezdve korrektül tájékoztatott, megkongatva a vészharangot, itthon viszont méla kussban volt a média. Fontos, hogy e közben az ország akkori szaréletű vezetői már csak konzervételeken éltek (tudok róla, mert olyan helyen dolgoztam, ahol ez a tudomásomra került), eközben a népek szabadon vásárolhattak a piacon. (ekkor született a sutka, hogy a nyugdíjasoknak nem kell röntgenre járniuk, mert a fillérekért árult salátával gyógyíthatják magukat). Ausztriában már napok óta nem engedték ki a gyermekeket, nálunk méla kuss volt, stb. Akkor azt mondtam, ha egy pártnak fontosabb a jelen munkaképes népének, de különösen a jövő generációja egészségénél a proletár internacionalizmus, akkor annak a pártnak de különösen a párt és ország vezetői rétegnek pusztulnia kell. ÉS ugye nem mellékes, hogy abban az időben is jellemző volt a fityma-arány a magyar(országi) vezetésben.
    Tehát mit is várunk, várhatunk ma a galíciai kazárivadékoktól, amikor ezt már eljátszották egyszer?

    • Csikós Sándor szerint:

      A “kazárivadékokat” Galíciában irtották a legjobban. Lvovba 1941. június 30-án kora reggel vonultak be a németek. Délelőtt már tombolt az utcán a pogrom (ezt ukránok művelték: a németek csak messziről gyönyörködtek). Három nap alatt ötezer embert mészároltak le. És ez csak a kezdet volt. Nem véletlenül vittek 16-18 ezer magyar zsidót 1941 augusztusában Podóliába. A banderisták addigra már kiirtották a saját zsidóikat – munka nélkül maradván pedig unatkoztak.

      • Névtelen szerint:

        Azt jegyezzük meg,hogy magyar zsidó nincs, nem is volt. Csak magyarországi vagy éppen Magyarországon élő.

Hozzászólás