A “tiszta választásért” forgatja fel a fél várost a Birkamenet

Két éve, a magalakulásukkor “nem leszünk gyarmat” molinóval tüntetett a Birkamenett, most egy héttel a választások előtt a tiszta választásokért!-csatabégetéssel bénitják meg fél Budapestet egy Döbrögi- szeánsz keretei között a horda “civiljei”. Ez már nem irónia, vagy cinizmus, ezt hajszálpontos előrejelzésnek hívják.

Eldőlt, hogy március 29-én, szombat délután indul sorsdöntő útjára a Birkamenet: a választások sikeréért, tisztaságáért, a megkezdett út folytatásának jogáért, Magyarországért. -körmölte Bencsik András Főürü a facebookon.

Miközben a tévékben tilos a választási hirdetés, a Nemzethy Ügyek Kormánya több száz millió forintért a döbrögisták kampányüzeneteit hirdeti. Miközben az órásplakát piacot Simicska Lajosék birtokolják, Dunakeszin a helyi önkormányzat döntött úgy, hogy csak a narancsos maffia hirdethet ilyen felületen.

Miközben a választási rendszert a döbrögistáknak kedvezően alakították át, a kormányváltásnak a győzelemhez 300 ezer szavazattal kell többet szereznie a hordánál. Miközben a választáson csalással indulhat el számtalan pártlista. Miközben a határon túliak levélben ellenőrizhetetlenül szavazhatnak, de a külföldön dolgozó magyarok szavazását a maffia direkt nehezíti. Tehát miközben a döbrögista horda minden szabályozással saját győzelmét segíti elő, a Birkament ezen horda  mellett kezd városdúlásba a “tiszta választásért”.

Mintha az ellenzéknek lenne esélye csalni a választáson. Mintha nem a horda ültette volna be az embereit a választási bizottságba, a Kúriába és az alkotmánybíróságba, úgy csinál a Birkamenet, mintha az ellenzéknek lenne egyáltalán esélye csalni…

Pedig van jog aggodalomra, és a csalás a szemünk előtt történik. A Birkamenetnek nem a kenyéradói mellett kéne tüntetnie, hanem az azt megtestesitő maffia ellen. Egy igazi civil szervezetnek a döbrögista horda székházához kéne vonulnia.

De ez így csak előjelzésnek jó. Az, hogy a Birkamenet a választások tisztaságáért vonul, két dolgot jelez előre, azt, hogy a döbrögista horda csal és azt, hogy ezt úgy fogják elütni, hogy az ellmaffiára mutogatnak!

Kategória: BLOGOK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás