Súlyos harcok Szlavjanszknál! Vezérét bukta a latorhad! (Frissült)

Szlavjanszk délkeleti peremén a Népi Milicia egységei ma délelőtt 11 órakor lelőttek három hordahelikoptert.

Ezzel együtt a latorhad már összesen tizforgószárnyasát veszitette el.
A “Csjorvonij Molocsar” területen lezuhant helikopterek személyzete mind egy szálig elpusztult.
De ez még mind nem elég. Az egyik helikopteren utazott 14 “tisztviselője” is a kijevi banditahadnak. Azok is mind fűbe haraptak az esetnél, ám Turcsinov vezérhiéna kis hiján sirva közölte a televizióban: nagy veszteség érte a zsoldosfalkát. A pár napja élükre Turcsinov által sk. kinevezett vezérkan is odaveszett. Szergej Kulcsitszkij vezérőrnagy.
Úgyhogy ebben a mai malőrben a kijevi latorhad legkevesebb 25 egyedét bebukta. Vélhetőleg több tisztáldozattal köztük. Turcsinov most kereshet másik hordavezért. A helikopterek egyébként a Karacsun-hegyről startoltak-volna! már a levegőben voltak, amikor… A Népi Milicia új ketyeréi…
Ezt látta a helikopterek lelövését követően-távolról-egy helybéli
A város térségében ma délelőtt heves tüzérségi tűzpárbaj kezdődött, és magyar idő szerint délben még tartott. A betolakodókat mindössze a lelőtt három helikopter próbálta volna segiteni-de hát… Ám a légierő sem igen merészkedik a környékre, mióta megorrintották Kijevben, hogy új szerszámokkal szerelkezett fel a Népi Milici! Sőt! Tegnap már sikerrel is használta őket Donyecknél. Ma pedig bemutatták Szlavjanszknál is. Kulcsitszkij (többek között) eléggé közelről meg is tapasztalhatta a hatást.

A latorhorda nem merészkedik közel a városhoz, csak tábori tüzérséggel lődöz, amire viszont az önvédelmi erők erélyes válaszokat adnak. Ma délutánra már várják a “Vosztok” zászlóalj előőrseit is felbukkanni a környéken, és ha megérkeznek, a banditasereglet könnyen harapofogóba kerülhet.
(B-R)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

8 hozzászólás a(z) Súlyos harcok Szlavjanszknál! Vezérét bukta a latorhad! (Frissült) bejegyzéshez

  1. Pityu szerint:

    Gratulálok fiuk,szép lövés volt na ennek a fegyvernek a kezelője se először lát ilyen az életben ez már biztos…Az a bizonyos”Vosztok” zászlóalj, nem csecsenekből áll akik megjártak már egy-két háborút??

  2. Névtelen szerint:

    Ezek kommunista harcosok! És oroszok! Ott a zubbonyon a nemzeti,a szent György szalag. Mára nem az a kérdés,hogy a Népköztársaság csatlakozik e Oroszországhoz,hanem,hogy mikor csatlakozik Újoroszországhoz, Oroszország! Az Ukrán miniszterelnök,katonai segítséget kért Amerikától. Egyedül nem megy! A Normandiai partin megpróbálják Putyint meggyőzni,hogy verje le a prolik lázadását.Az orosz katonák is át fognak állni szerszámokkal együtt.Ez a jövőhét zenéje.Vitorla

    • Bukott Angyal szerint:

      Putyinrol kiderülne ez amit ön ällitt,akkor Putyinak annyi.
      Putyin sem hülye,vagy Cärä koronäzäk,vagy felszäll a nyugat titanikjära es a jegestengerbe veszik.
      Te Putyin lennel melyiket lehetöseget välasztanäd?

      Ö välaszthat,ellenben a titanicon utazo nyugati politikusokkal.
      Bärkit invitälnak a titanicon utazäsra a sajät erdekeben utasitsa vissza.:)))

      • Névtelen szerint:

        Úgy lájuk mi is! De Isten útjai kifürkészhetetlenek. Szerintünk a kommunizmus bevezetése elkerülhetetlen. Ezt alapjövedelem bevezetésének hívják.Hol van az előírva,hogy csak a gazdagoknak nem kell dolgozni.Minden embernek meg van a megélhetéshez a feltétel.Ha dolgozik ha nem. Kommunista feltételek esetén a műszaki haladás sokkal gyorsabb lesz!Az élet egyszerűbb és sokkal boldogabb.Erről szól ez a háború. Vitorla

  3. Bukott Angyal szerint:

    Igy keszül az orosz piritott strogonof ala cionista modra.
    Gyertek cionistäk ukrajnäba alapanyagnak.

  4. Névtelen szerint:

    Kapcsolatfelvétel az emberek közzé a Donyeck és Lugansk Népköztársaság Népköztársaság a nemzetközi közösség.
    anna-news.info
    2014/05/29 03:29 (update: 29/05/2014 16:17)
    Mi, az emberek a Donyeck és Lugansk Népköztársaság Népköztársaság, ebben a kritikus pillanatban felhívást intézett a nemzetközi közösséghez, hogy hívja a azonnali segítséget és megfelelő választ, hogy mi történik a földünket – kapcsán a veszély lógott felettünk a megsemmisítése a náci-fasiszta erők mód Ukrajnában.
    Kijelentjük, hogy az egyetlen vágya, a vágy, hogy élni szerint a történelmi hagyományok és szokások, a kultúra és hagyományok a világon, és a jó szomszédság minden nemzetek, népek és nemzetek, beállítása nélkül ellenséges nekünk. Népünk a természet kemény munkás és a teremtő, de még ő is kénytelen fegyvert fogni, hogy megvédjék az életüket és jövőjüket, mert nem nincs más választásunk maradt. Mi soha nem mutatta az agresszió felé bármely állam vagy nemzet, nem olyan célokat tágulási vagy annexió. De a föld és a családok, mi állt és állni, amíg a végén. Ez volt a helyzet sokszor a történelemben.
    Így volt ez a második világháború idején, amikor a hordái megszállók ereszkedett a békés földet. Az ár a hatalmas emberi áldozatok és óriási erőfeszítéssel Szovjetunió, valamint a más államok fenntartása a világbéke, legyőzte Hitler fasizmus, és hozta a földjeinket sok bánat és a folyó vér. És most, miután több mint 70 éves, barna pestis ismét felvetette a fejét. Nem kell felsorolni azokat a számtalan eljárások lényegében fasiszta megnyilvánulások zajlanak a modern Ukrajnában. Kijev, Odessza, Khmelnitsky, Slovyansk Kramatorsk, Donetsk és sok más helyen és a városok ma Gretsiyu vér civilek bűnös csak az, hogy szemben embergyűlölő politika szakadár ukrán hatóságokat, aki azért jött, hogy a szabály az országot erőszakkal.
    Ma, amikor már nem maradt más választása, mint meghalni benyújtása nélkül egy embergyűlölő-fasiszták, vagy állni, mint az egyik védelmében életüket, és életét a feleségek, a gyermekek és az idősek, akkor vedd a harcot. De tisztában vagyunk azzal, hogy a harcot, annak ellenére, hogy kész folytatni segítség nélkül a nemzetközi közösség, őrt a béke a Földön, lesz a legsúlyosabb.
    Tudomásunk szerint megbízható forrásból szerezzük be, az ukrán hatóságokkal közösen eljárva az Egyesült Államokban készül egy all-out véres csíkot a földet. Ebben söprés nem kell kímélni sem a nők, sem a gyerekek. Ez a fasiszta szkript tervezett végrehajtását a közeljövőben. Mi – az emberek a Donyeck és Lugansk Népköztársaság Népköztársaság – készen áll, hogy megfeleljen az ellenség, melyen a halál a számunkra és gyermekeink számára. De őszintén remélem, hogy a nemzetközi közösség nem fog állni, és reagál a segélykiáltás, mert nyilvánvaló, hogy ma felvetette a fejét, náci hydra megver minket, és holnap, a takarmány és irányítja az Egyesült Államokban, akkor megy, és akkor a világ lesz küszöböt egy új világháború. Azonban biztos, hogy nem azonosítja az amerikai kormány és néhány európai szövetségesei az amerikai nép és az európai népek.

    Azt is reméljük, hogy az erők és a felelős személyek uszító etnikai gyűlölet a szlávok a manipuláció, provokáció és uszítás, valamint közvetlenül, többek között pénzügyi támogatását a szélsőséges nacionalista szervezetek, amelyek célja, hogy alkalmazza a katonai, gazdasági, információs , genetikai és egyéb támadások az emberek tisztában vannak azzal, hogy elkerülhetetlenül szenvedni igazságos büntetés megfelelő méretű saját atrocitások és háborús bűnök miatt.
    Nyersfordítás. Vitorla

  5. Makadán Gábor szerint:

    GYerekek ez NEM mi 8!!!!!

Hozzászólás