El Qroék szóltak, és íme! Az unió csalás elleni részlege már nyomoz is Magyarországon!

Értesülésünk szerint az unió korrupció ellenes hivatala, az OLAF a napokban bizalmas információkat kért az EMMI egyik szervezetétől, feltételezhetően egy olyan cégcsoportról, amely az uniós pénzek felhasználásában kulcsszerepet játszhat. Úgy tudjuk, hogy az OLAF ki is szállt az állami intézményhez.
Az atv.hu értesülése szerint az OLAF, az Európai Csalás Elleni Hivatal adatokat kért egy cégcsoportról Emberi Erőforrások Minisztériuma Közreműködő Szervezeti Feladatokat Ellátó Főosztályától. Ez a részleg a korábbi ESZA intézetet jelenti, amely részben az európai szociális alap támogatásait menedzseli, és amelyet a közelmúltban olvasztottak be a humán tárcához.
Valamennyi TÁMOP, TIOP és HEFOP prioritás és azok tükörprojektjeihez tartozó, a konstrukciókkal kapcsolatos információ-szolgáltatás a Közreműködő Szervezeti Feladatokat Ellátó Főosztályok Titkárságának ügyfélszolgálati feladat és hatáskörébe tartozik.
Információnk szerint egy olyan cég után érdeklődtek, amelynek céghálójában az uniós pályázatok szétosztásában fontos szerepet betöltő cég is található.
(atv)
Bal-Rad komm: Még tán meg sem száradt a tinta Gyurcsányék brüsszeli feljelentésén, már nyomoz is az EU! “Szagembereik” már pesten szimatolnak. A végkövetkeztetésük már most borítékolható!
A végeredmény? Na az furcsa lesz!
Megkezdődik Magyarország vitustánca. Lesz itt olyan cirkusz, hogy a kijevi Majdan ahhoz képest egyházi leánykórus vasárnap ebéd utáni könnyed mezei sétája vadvirággyűjtögetéssel!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) El Qroék szóltak, és íme! Az unió csalás elleni részlege már nyomoz is Magyarországon! bejegyzéshez

  1. lacii szerint:

    Admin , jó volt a hozzászólásod. Valahogy én is úgy gondolom ahogy te.

  2. kadarjancsi szerint:

    Admin , jól látod!
    Végre jön az eu és majd rendet vág a magyarok között. Ezért kellett volna az eu-rendörséget is felállítani, hogy ilyen esetekben bevethetők legyenek. Majd a feri megmutatja , zabál még a magyar, szart eleget! Demokráciát, Rendet , Eu- rendörséget, a Náto csapatok azonnali behívását. követeljük az usa beleszólását, a problémás területeken. Éljen a nemzeti kommunizmus, az usa és az eu.

  3. kadarjancsi szerint:

    Kérném az eu bizotságot fogják el végezzenek ki minden magyar csalót. Ha nem csaló azt is. Minden hatalmat a nemzeti kommunistáknak. Komoly média felületet a balradnak! Megkereslekdisznó!

Hozzászólás