Varjúkárogás nem hallik az égig!

Varju László DK-s politikus szerint a trafikoknál bevált metódus szerint fogja újraosztani a kormány a nyerőgépek és a gyógyszerek piacát is.
A mai nappal lezárul a rendszerváltás utáni Magyarország legarcátlanabb lenyúlási akciója. Mostantól nem árusíthat dohányterméket az, akit a Fidesz nem tartott méltónak arra, hogy bevegye a trafikmutyiba – írta hétfői közleményében Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa.

Több ezer ember megélhetése vált semmivé, mert a konkurencia zavarná a Fidesz barátainak és üzletfeleinek juttatott zsíros üzlet zavartalan élvezetét – írta.

Az akció annyira jól sikerült, hogy a Fidesz, úgy tűnik, sajnálná veszni hagyni a gondosan kidolgozott eljárást. Alkalmazza a gyógyszertárak esetében, ahol törvénnyel kötelezték a tulajdonosokat, hogy a tulajdonrész legalább felét ott dolgozó gyógyszerészeknek adják el, ahol pedig azt a gyógyszerészek nem veszik meg, vásárlóként belép az állam, hogy később cinkelt lapokkal lebonyolított pályázaton ossza ki híveinek. És alkalmazni készül a pénznyerő automaták esetében is, amiket a kormány fél éve betiltott, most pedig – hogy a piacot letarolta – újbóli engedélyezésüket tervezi, persze állami engedélyhez kötve. Ezek az intézkedések teljesen megszüntetik a szabad vállalkozás jogát Magyarországon – olvasható a DK-s közleményben.

A DK arra hívja föl a törvényesített lopást elkövető Fidesz és orgazdái figyelmét, hogy a csalárd módon szerzett tulajdon hasznát már csak szűk egy évig élvezhetik. A 2014-ben hivatalba lépő demokratikus kormány hatályon kívül fogja helyezni a tulajdonbiztonságot sértő törvényeket és vissza fogja juttatni a kárvallottaknak a tulajdont, amitől az állami önkénnyel párosult kapzsiság fosztotta meg őket – írta Varju László.
(HVG)

Bal-Rad komm: Igaza van a DK-s Varjúnak-de…! De fölöslegesen károg!
Arról kellene beszélnie, hogy miért jutott idáig Magyarország? Hogy mit tettek ők azért, hogy a döbrögista falkaforradalmi csürhe  olyan arányú választói felhatalmazást kapott, hogy kénye-kedve szerint dúlhat?
Mert azért kellett ám tennie a “szoclib. kormánynak” is! Nem kevés kárt kellett ahhoz okozni, hogy a választókat a döbrögisták karmai közé tereljék!

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) Varjúkárogás nem hallik az égig! bejegyzéshez

  1. Béla szerint:

    A fideszék csak másolnak, és azt is elég rosszul csinálják, még a lopást legalizáló törvényeket is csak hevenyészve sikerült kitalálni. A szocik se csinálták másként, minden új mutyihoz gyártottak valami reglamát, hogy utólag lehessen rá hivatkozni: törvényes, bár nem etikus.

Hozzászólás