A másik gyermekét elvehetik az öngyilkos kislány anyjától

A mintaanyaként ismert Zs. Mónika akár másik gyermekét is elveszítheti, miután kislánya, a 11 éves Viktória rejtélyes körülmények között felakasztotta magát a család házának udvarán – írja a Blikk.
“A szerencsétlen asszony teljesen összeomlott” – mondta a nő szomszédja a Blikknek, aki szerint keresve sem találni jobb anyát Mónikánál.”A lány halála miatt persze biztos vizsgálni fogják, hogy miért voltak felügyelet nélkül a gyerekek. A végén még a gyámhivatal elveszi tőle a másikat is, de abba biztos belehalna szegény” – tette hozzá.Mint arról beszámoltunk: az asszony 11 éves kislánya felakasztotta magát szerda délután Drávaszerdahelyen, egy alig néhány száz lelket számláló dél-baranyai kistelepülésen.
(HVG)
Bal-Rad komm: Egyéb beszámolókból ismert a tény, hogy Mónika-a mintaanya-nagyon sokszor hagyta magára két gyermekét! Viktóriát és a kisebbik testvérét. Ilyenkor a szerencsétlen kislány vigyázott kistestvérére. Az ok prózai: Mónika egyedül nevelte a két gyermeket, és közben volt munkája. Ahol igen sok időt eltöltött-még szabadságra sem mert elmenni, mert FÉLTETTE A MUNKÁJÁT-amiből el kellett tartani a kis családot.A gyerekek hiába kérlelték, hogy legyen velük több időt!-ezt a kérést nem tudta teljesiteni. DOLGOZOTT!A 11 éves Viktória-vélhetően-az emiatt ráháruló nyomás nem birta!Ha ez igy volt-akkor nem igazán nehéz megnevezni a tragédia okozóját. A bűnös ez a tetves, velejéig rohadt, embertelen kapitalista rendszer! Amely szeretné bevégezni a munkát. Elvenni az anyától a másik gyereket is-szülői alkalmatlanság cimen!Amibe az anya viszont belehalna!
DE HISZEN EZ A CÉL! PUSZTULJ MAGYAR!
MEGÉRTE?   EZT AKARTAD?   EZT AKARTUK? 
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás