Elvették a 4 gyerekes család ivóvizét – Segítséget kérnek

Aggódás a családért _  illusztráció…”A napokban kapcsoltak le minket az ivóvíz rendszerről, – mert nem tudtuk fizetni a vízdíjat. Ezzel lehetetlen helyzetet teremtettek számunkra, 4 gyerek tisztálkodását, a mosást, – nem tudom hogy fogjuk megoldani… – Óriási segítséget jelentene a biztos munkahely, ami sokat változtatna a helyzetünkön…”

Egy kétségbeesett édesanya levele érkezett hozzánk:

Tisztelt Olvasók!

Elkeseredésemben fordulok Önökhöz, mivel helyileg a lehetőségeink korlátozottak. 4 gyermekes család vagyunk, egy kis Fejér-megyei faluban élünk.

A munkahely elvesztése rendkivüli gondokat okozott családunk számára. Páromnak évek óta nincs hosszú távú munkája. Nekem januárban járt le az anyasági támogatásom, ami hivatalosan nem volt munka igy nem számit ledolgozott időnek.

Az önkormányzatunknál közölték 40 napot kell várni, majd utána jöjjek vissza. De mivel páromnak akkor időszakos munkája volt, plusz a családipótlék már meghaladta a megengedett határt.

Gyerekeink iskolások. Havi bevételünk; a családi pótlék és önkormányzatunk csekély segélye. Közmunkára rengetegen várnak, így évente egyszer ha ránk kerül a sor, vagy ha éppen akad valami átmeneti munka.

A lakás, a rezsiköltségek, a gyerekek élelmezése, hatalmas terheket ró ránk, ami nem mindig megoldható. A hivatalos szervek nem tudnak segíteni, mindig elzavarnak, vagy leráznak a szokásos szöveggel; “mi nem segíthetünk, mert nem a mi hatáskörünk!”

Van kertünk, amit művelünk, de kérdéses hogy az időjárás mennyi kárt tesz benne. A házunk romló állapota már csak hab a tortán Évek óta talajvizesedéssel küzdünk, a falak feláznak, nedvesednek és további problémát idéznek elő. Pénz hiányában esély sincs a rendbetételére.

Átmeneti megoldásként minden segítséget szívesen fogadnánk. – Óriási segítséget jelentene a biztos munkahely, ami sokat változtatna a helyzetünkön.

Mindenképpen dolgozni szeretnénk! – De lehet, hogy ez már sajnos csak álom.

A napokban kapcsoltak le minket az ivóvíz rendszerről, – mert nem tudtuk fizetni a vízdíjat. Ezzel lehetetlen helyzetet teremtettek számunkra, 4 gyerek tisztálkodását, a mosást, – nem tudom hogy fogjuk megoldani.

Áramunk is kártyás töltős villanyóráról működik.

Házunkon az OTP Faktoring jóvoltából jelzálog van. Ami egy korábbi lakásfelújításra felvett C hitelből, (320 ezer). keletkezett és a kamatokkal már millió közeli.

Hónapokig tart, míg az adósságrendezés rendszerébe kerülünk. Ennek a befizetése; 40.000 Ft. lenne, amire sajnos egyenlőre semmi esélyt nem látunk. Kérem Önöket, – élelmiszer csomaggal, tartós élelmiszerrel, – esetleg anyagilag segitsenek családomnak túlélni ezt a nehéz időszakot.

Nem kérek sokat csak, a gyerekeim élelmezéséről tudjunk gondoskodni. Nagyon fáj, hogy látom gyerekeim szemében azt a sok lemondást, amit türelemmel viselnek és biznak abban, hogy egyszer jobbra fordul az életünk.

Párom dolgozna szegény, ha lenne itt lehetősége, de nincs, tovább lépni pedig anyagiak hiányában nem tudunk. Nincs kire számítsunk, nincs segítségünk semmiben. Minden erőnkkel azon vagyunk hogy kikerüljünk ebből a lehetetlen állapotból, de mindenhez pénz kell. Nagyon kérem a segítségüket!

Köszönettel!

Már nem tudom irhatom-e ide kérésem és nem tartanak-e kunyerálónak. A sok elutasítást már nem vagyok képes kezelni. De még mindig bizakodom az önzetlen segítség erejében. Pár forint is sokat jelent családunk számára, amiből étel kerül gyerekeink asztalára.

Csak élni szeretnénk!

Számlaszám: MKB bank 10300002-73600285-11103281

Tisztelettel egy fejér megyei édesanya. – Telefon: 06.20.923.9948.

(Név, cím, – a szerkesztőségben).

***

Szabad Riport Tudósító Iroda

Bal-Rad komm: Rezsicsökkentés, meg egymillió új munkahely, meg senkit sem hagyunk az út szélén! Magyarország jobban teljesit, a magyar családok zsebében több pénz marad!
Igy aztán jut pénz futballstadionokra, tanácsadók hadaira, birkamentek bégető városdúlásaira, keresztényi társkeresőkre, külföldi lélekvásárlásra!

Nincs itt nálunk semmi baj! Egyenlőre még csak a négymillió koldus országa vagyunk! Egyenlőre még csak félmillió gyermek éhezik! Egyenlőre még nem érte el a legutolsó télen az ezres létszámot a fagyhalál! Egyenlőre még csak másfél millió magyart fenyeget a kilakoltatás!

Magyarországon minden rendben! Tejben-vajban fürdik a magyar!
Hát minek akkor a viz?

Magyarországon működik a döbrögista NER!

MAGYARORSZÁGON FOG MŰKÖDNI A NER! A NÉPI ÖSSZEFOGÁS RENDSZERE!

Addig is próbáljunk meg segiteni ennek a szerencsétlen sorsú magyar családnak!
(Akiktől azért megkérdezzük: MEGÉRTE?  EZT AKARTÁTOK?)

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás