Valószinűleg egy cigány világbajnok sportoló az egyik csepeli késelő

Hajtóvadászat folyt a csepeli késelők ellen, illetve egyiküket még mindig keresik a TEK kommandósai. A Blikk szerint a szurkáló társaság egyik tagja kick-box világbajnok volt.

Péntekről szombatra virradó éjszaka Budapesten, a XXI. kerületi Erdőalja utcában, a Tréning nevű szórakozóhelyen lerohanta egy négyfős banda a biliárdozással idejét múlató D. Attilát és É. Zoltánt. Késsel estek nekik, mindkét férfi életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A támadóik nyakukon, mellkasukon, combjukon és hátukon szúrták össze őket. Csak vasárnap reggel lehetett kihallgatni a sérülteket, akkor árulták el, kiket ismertek fel támadóikban – írja a Blikk.

A lap szerint a két férfit kis híján halálra szurkáló társaság egyik tagja, B. Oszkár kick-box-világbajnok volt, a sportolót már elfogták a rendőrök.

A csepeli szórakozóhelyen a rendőrök fél napig helyszíneltek. Amikor kiderült, hogy az elkövetők képzett küzdősportolók, a TEK is bekapcsolódott keresésükbe. A hét végén a rendőrök megszállták Csepelt.

“Súlyos testi sértés bűntette miatt nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Valóban őrizetbe vettük B. Oszkárt. Rajta kívül elfogtuk B. Rolandot, és keresünk egy harmadik férfit, aki még szökésben van” – mondta el a BRFK sajtóügyeletese. A Blikk úgy tudja, hogy a harmadik férfi P. Árpád, akinek már korábban is volt összetűzése a törvénnyel. B. Oszkár jelenleg is edzőként dolgozik, aktív sportolóként szerzett érmeinek se szeri, se száma.
(HVG)

Bal-Rad komm: Már vasárnap sejthető volt a bűncselekmény elkövetésének helyszine (Csepel) és az elkövetés brutális módja (falkába verődve, késekkel felszerelkezve való lerohanás) kapcsán, hogy törzsi támadók valószinűleg itt is bosszút álltak valakiken!
Balog miniszter tegnap már arról krákogott, hogy véget kell vetni a “gettósportnak”-ami valójában a legbrutálisabb, legkegyetlenebb bűnözők vérengzésre képzésének az alapja.
Lehet hogy Balog már tegnap birtokában volt bizonyos csepeli infóknak? Tudhatott a “rejtett munkaerőtartalékok” akciójának származásáról? -Bizony lehet!
(A megkéseltek ártatlanságában most azért kicsit kételkedünk! Valószinűleg “kapcsolatban” állhattak támadóikkal! Ez pedig nem egy jó ajánlólevél!)Az viszont biztos, hogy Magyarországon kezd elszabadulni a pokol! (Bár amig egymást gyilkolásszák a banditák-hát tegyék! Egészségükre!)

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) Valószinűleg egy cigány világbajnok sportoló az egyik csepeli késelő bejegyzéshez

  1. Bukott Angyal szerint:

    Mikor a tőrvény a bünőzőket védi,akkor jőnnek az igaság osztok.
    Most egy ilyen eset lehetséges.Valakiket inzultáltak,és az igaság oszto brigád lecsapott a bünőzőkre.Nem a bőrszin számit.Az számit melyik oldalt állsz.
    A mi csapatunkban is vannak olyan cigányok,kik szo nélkül nyakon vágják a bünőző cigányokat.

  2. kaponya jozsef szerint:

    igen szerintem sem a bőr szamit hanem a igaság osztok az igaság érdekében cselekszenek

  3. Biztos vagyok benne hogy a rendőrséget fokozatosan kiszorítják a népi milíciák. Ugyanaz lesz itt is mint a svédeknél.

  4. Pityu szerint:

    Sajnos a legjobb indulattal sem tudom a rendőrséget a nevén nevezni inkább egy pénzbehajtó maffia
    ezt nem én találtam ki hanem egy úgynevezett kisrendőr mondta egy baráti beszélgetés során. Mert hogy van ebben az országban minden csak rend nincs az tiszta sor, mert ha rend volna akkor az ország szét rablói már nem börtönben hanem egy kreatív munkatáborban várnák a sorsuk beteljesedését,no majd ekkor használhatjuk azt a szót hogy RENDŐRSÉG Oszt jó napot!!

  5. Névtelen szerint:

    Bizony manapság a bőrszín számít!Ez egy faji háború a fehér faj ellen!A cion-kapitalisták ránk uszították a primitív cigányságot.Az a vak,aki ezt nem látja!Önvédelmet kell szervezni!

Hozzászólás