A Welsz-ügy vége: A TŰZ ÉGESSE EL!

A Blikk úgy tudja, hogy a holttestből minden szükséges mintát levettek a toxikológusok, így a hatóságok hozzájárultak az elhamvasztásához.
A rendőrség várhatóan a jövő héten adja ki családjának Welsz Tamás holttestét – írja a Blikk. A lap információi szerint a hatóságok írásban hozzájárultak a test elhamvasztásához, miután a Simon Gábor volt MSZP-s politikus ellen indított eljárás koronatanújának holttestéből minden szükséges mintát levettek a toxikológusok.

A legmegnyugtatóbb “végső megoldás”-oszt’ nincs több kérdés!
A lapnak a család egy ismerőse azt mondta, Welsz Tamás holtteste már a halála napján a SOTE patológiai intézetébe került, ott végezték a kórbonctani szakértői vizsgálatokat. A hatóságok értesítése szerint az orvosok önkezűséget állapítottak meg, bebizonyosodott, hogy idegen anyag okozott mérgezést, ezért a testet további toxikológiai vizsgálatnak vetették alá – írja a Blikk.
A lap úgy tudja, a rendőrség a jövő héten készül kiadni a halotti anyakönyvi kivonatot Welsz hozzátartozóinak. Ezután indulhat meg a hagyatéki eljárás. Ez egyben azt is jelenti, hogy ezután a család rendelkezhet arról, hogy mikor, hol és milyen módon helyezik örök nyugalomra.
(Origo)
Bal-Rad komm: “…a hatóságok hozzájárultak az elhamvasztásához…”
-Nyilvánvaló, hogy ez a CSALÁD akarata szerint van igy, merthogy-állitólag-a hamvasztásos temetés a legolcsóbb! (Tekintettel arra, hogy VALAKIK az utolsó 30 millácskát is eltüntették a LEZÁRT Logodi-utcai főhadiszállásról, szerencsétlen hozzátartozók koporsós temetést anyagilag nem birnának el!)
A HATÓSÁGOKNAK is a hamvasztás a lehető legtökéletesebb eljárás. Később nem kell bajlódni egy exhumálással-ha valakinek arra szottyanna kedve!
Welsz Tamás “kéményen keresztül távozik”! Porból vétetett-porrá lesz!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás