Ősi módszerek Szlavjanszknál

A Turcsinov-Avakov-duó Délkelet-ukrajnai büntetőhadjáratát alaposan előkészitette. Fölszerelték a hadat, kijelölték a tennivalókat, és ráuszitották a martalócseregletet Donbasszra.
De mert csak paripa és fegyver (azaz járművek és fegyverek) jutottak a háború három kötelező kellékéből (PÉNZ-paripa-fegyver, ill. PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ!) a Donbassz büntető diviziónak, hát a “nacgard-vitézek” ősi módszerekhez folyamodtak. Tekintettel arra, hogy élelmiszer, gyógyszerellátmány nem biztositott számukra, hát maguk gondoskodnak a “beszerzésről”! Természetesen a lerohant vidék kifosztásával. Igy szerzik be mindennapi betevőt. De nem vetik meg a készpénzt, az észereket, a mobiltelefonokat, vagy más egyéb értékeket sem!

zsákmány

Tegnap korgó gyomorral, és mohó rablási vágytól űzve kajtattak ennivaló és más egyéb zsákmány után a “műveleti területen.
Szveta beszámolója szerint elképesztő jelenetek zajlottak a tegnapi ostrom során. A kert végében még lövöldözött a horda, de már az istállóban “szakavatott kezek” fejték a kecskéket és a teheneket, mig mások a kamrákat fosztották ki. A kiéhezett farkasok aztán faltak-faltak két rövid sorozat között, mignem hirét vették hogy a határ túloldalán Misa fölfigyelt a lármára.
Ez a tény aztán véget is vetett a garázdálkodásoknak! Úgyhogy most a környék tele van korgó gyomrú martalócokkal, akik igyekeznek minél távolabb kerülni a dühös szomszédtól. A helyiek meg rejtik ami rejthető. Az élelmiszert meg a vizet.
Tudósitónk szerint a környéken élők legnagyobb gondja pillanatnyilag a baromfik és a lábasjószágok föllelhetetlenné tétele.
A Turcsinov-Avakov-féle rablóhorda nem számithat a lakosság segitőkészségére, nem úgy mint a hadsereg!
Az viszont nem hajlandó háborúzni a nép ellen!
(B-R)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás