Donbassz tegnapi összefoglalója

Odesszába tegnap megérkezett a nyugati zsoldosok első csoportja, a kijevi hiénaklán pozicióit erősitendő. A “Police” feliratú busszal utaztatott horda a Kremjanyec dombnál-a II. vh-ban elesett szovjet katonák temetőjénél-tartott pihenőt, ahol nagy vidámkodás közben könnyitettek magukon a “derék harcosok”!
Odessza polgármestere május másodikát gyásznappá nyilvánitotta a helyi média szerint akár 116 halálos áldozatot követelő oroszellenes pogrom áldozatainak emlékére.
Donbasszban a teljes fronton zajlottak tegnap az összecsapások a kijevi banditahatalom zsoldosai és az önvédelmi miliciák között. Mariupoltól-Luhanszkig szinte mindenütt dúlt a háború. Donyeckben a Népköztársaság Ideiglenes Kormánya lezárta a város repölőterét.
A leghevesebb összecsapások ezúttal is Szlavjanszknál voltak. Egy vasút-közút kereszteződésében volt a legnagyobb összetűzés. Mindkét oldal súlyos veszteségeket szenvedett, ám a halálos áldozatok számáról nincsenek megbizható adatok.
A kijevi hordavezér fogcsikorgatva fenyegetőzött tegnap. Hadbirósággal fenyegette azokat az ukrán katonákat, akik megtagadták a népellenes parancsot, és azokat, akik nem voltak hajlandóak a lelőtt és folyóba zuhant helikopter személyzetét kimenteni! (A kimentésnek amúgy sem lett volna értelme!)
Egyúttal bejelentették, hogy megkezdik az “önkéntes ukránok” leszerelését a hadseregből, akik tartalékosokként lettek beszervezve és a “terrorellenes műveletek” végrehajtására Kelet-Ukrajnába vezényelve. Helyükre a banditahatalomhoz hű egyedeket vezényelnek-Nyugatról!
(B-R)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) Donbassz tegnapi összefoglalója bejegyzéshez

  1. Bukott Angyal szerint:

    Mi oroszkatonäk paszivan szemleljük,hogy usa katonäk ukrän egyenruhäba testvereinket meszäroljäk ukrajnäban.
    Mi a picsa folyik a häterben?Moszkväban häny nyugati ügynök epült be?

  2. Névtelen szerint:

    A népi hatalom,a Népköztársaság nincs inyére Putyinak sem! Azt szeretné,ha levernék a lázadást!Tartok tőle,hogy ez nem jön be! Csak zsoldosokkal tudják leverni,mert testvérháború lenne. Az orosz katona meg nagyság rendel jobb az Amerikainál!Ha az oroszokat Putyis sorsára hagyja,kész az új Orosz Népköztársaság! Putyin meg bíróság előtt fog felelni az árulásért,Gorbacsovval együtt!Vitorla

  3. nagy józsef szerint:

    A cionista Usa emberei öltenek ukrán gúnyát és szítják a bajt.Bukott Angyalnak igaza van!Vegyétek észre,hogy a cionisták összeugrasztottak két nemzetet.

  4. Pityu szerint:

    Putyin elárulta a népét és a hadseregét ez tiszta sor!Valakik megvették a fiút,lelke legyen rajta!! Amikor majd egyedül lesz és lesz alkalma beszélgetni e önmagával, ugyan kérdezze már meg a másik énjét hagy valóban megérte elárulni azt a népet aki vakon bízott benne és annak 80%-kos támogatottságát élvezte…Bukott ember vagy Putyin!!!

Hozzászólás