Energiaproblémák is fájditják a kijevi maffia fejét!

A május 12-én HÁROM (!) helyen felrobbantott “Testvériség” gázvezeték helyreállitási munkálatai roppant nehezen haladnak.
Az Urengojtól-Ungvárig húzódó majd’ 4300km. hosszúságú, 1400 mm. átmérőjű csővezeték Ivano-Frankovsz-régióban a Limnyicja folyón átivelő szakaszán bekövetkezett robbantás igen komoly károkat okozott.

Сегодня не получилось -- получится завтра

Az eddigi vizsgálatok megállapitották, hogy a “nemzeti” szakasz ezen része három helyen is távirányitású robbanószerkezettel lett elpusztitva.
A kárelháritó csapatok ilyen mértékű helyreállitási munkálatokra nem voltak felkészülve, és ezért a vezeték kijavitása még legalább három-négy napot vesz igénybe. És ez még nagyon is optimista előjelzés. Ezek tükrében talán érthető, hogy a tegnapi nap folyamán miért kellett meginditani a gázszállitásokat Ukrajna felé-Magyarországról!
Zaporizzssjában mintegy negyven fölfegyverzett “jobbszektoros” jelent meg az “Energodar” által működtetett atomerőműnél, és megpróbálták azt elfoglalni. Miután megjelent a rendőrség, jobbnak látták, ha eliszkolnak a környékről. Állitólag attól rettegnek, hogy az erőmű a föderalizmust támogatók kezére kerül.
Emlékeztetnénk: február végén a rovnoi atomerőművet szállták meg a fasiszta hordák, és a mai napig sem tudott időn keresztül garázdálkodtak ott. Nem sokkal később tette azt a vészjósló kijelentést Gázos Julcsa, hogy Kelet-Délkelet-Ukrajna oroszajkú lakosságát atommal kéne elpusztitani! (Az atomerőművek fűtőanyaga pedig “kiválóan alkalmas” az alattomos tömeggyilkosság véghezviteléhez!)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás