Lázadás az ukrán hadseregben!

A Dnyepropetrovszk-régióban található Novomoszkovszk helyőrségének 1302 szú alakulata tegnap fellázadt a kijevi junta ellen.

lázadás

Az alakulat 1500 katonája megtagadta a zsidrákhorda parancsának teljesitését, hogy vonuljon a “nemzethy” gárda megsegitésére a Donyecki Népköztársaság leverésére.
“Nem fogunk harcolni Donbassz ellen! Követeljük, hogy azonnal szüntesse be a törvénytelen kijevi hatalom a megtorló akcióit Kelet-Délkelet-Ukrajnában! Népszavazást és Ukrajna föderalizálását követeljük”-jelszavakat kiáltoztak a fellázadt egység katonái.
A kijevi puccsisták most attól tartanak, hogy a katonák mégiscsak fegyvert fognak-de a latorhad ellen, amely igy garapofogóba kerülget, és teljes megsemmisülés vár rá.
Információk szerint Dnyepropetrovszk korlátlan ura és parancsolója-a az odesszai és mariupoli vérengzéseket elrendelő-a bandita Kolomojszkij most igazán kutyaszoritóba kerülve, erősitést fog szervezni kerül-amibe kerül alapon! Amennyiben ez megvalósul, Ukrajna valóban egy rendkivül mély, és eszkalált polgárháborúba fog sodródni!
(Szveta B-R)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

11 hozzászólás a(z) Lázadás az ukrán hadseregben! bejegyzéshez

  1. Szeszák Gyula szerint:

    Én ugyan kissé “jobbrad” vagyok, de minden reggel azzal kezdem, hogy megnézem ukrajnai híreiteket….

  2. Pityu szerint:

    Úgy mint én,plusz a Hídfő.net híreit és még az Oroszország hangját!!!

  3. Élőfa szerint:

    Mint mindenki. Az orosz és az ukrán testvérnép. Ezek a katonák is tudják ezt, és így is gondolkodnak. Nem hagyják magukat egymásnak uszítani a tudjuk kiknek.

  4. P. Péter szerint:

    A szélsőbal és a szélsőjobb sokkal közelebb van egymáshoz, mint a globálkapitalista centrum! 🙂

    • Névtelen szerint:

      Mert sík felületen gondolkodsz! Képzeld el ugyan ezt gömb felületen..A dátumvonal két oldalán az egyik kelet a másik nyugat és egymás mellett van.Az egyik oldalon 10-e a másikon 11-e van.É az a vonal nem létezik,csak képzelet és megállapodás eredménye.Ez a XXI század egy másik korszak kezdete..Szervezett munkásosztály nincs,csak helyette a katonai közvetlen demokrácia.Hihetetlen hatékonysággal.

    • Márk szerint:

      Csak nem Ukrajnában jóbarátom! 🙂

      • Márk szerint:

        “A szélsőbal és a szélsőjobb sokkal közelebb van egymáshoz, mint a globálkapitalista centrum! :)”
        Csak nem Ukrajnában jóbarátom! 🙂

    • Élőfa szerint:

      A monarchiák sírásója is a kapitalizmus volt, a nemzetközi, és nemzetietlen nemzeti tőke birtoklói, akik a nép köréből a polgári illemmel és a fényűzéssel elzárták a nép uralkodóját, és nép uralkodóosztályát (a néptől), mindaddig, amíg késő nem lett. Valószínűleg ez a fogás még ma is tart, a pénzes-tőkés-vagyonos kapcsolatok révén. Ezért lehetetlen ma valódi patrióta monarchia felépítése. A jövő, de a közeljövő mindenképpen a nép(i) köztársaságoké, ahol az elitcsoport a nép körében nevelődött, és kellő bennső határozottsággal rendelkezik. Az új munkásállamok a nép körében jelen lévő népi elit által a népköztársaságok lesznek, ahogyan Kelet-Ukrajnában is. Ha később csatlakoznak Oroszországhoz, akkor pedig együttműködésben egy quasi monarchával, a birodalom quasi (népi)cárjával.

      A gyakorlat és a történelem azt mutatja, hogy a tőke kombinálódása az ipari forradalommal mindenhol kivégezte a hagyományos teokratikus mon-archiákat, így az uralom princípiumai, vagy princípium-szilánkjai a nép körében új államhatalmi, új államszerveződési mintát kénytelenek kialakítani, a népi köztársaság munkásállamát.

      A proletárdiktatúra ebben az esetben sosem jelentheti a szellemileg értelmezett, tehát az úgy nevezett lumpenproletárt, tehát szó szerint értelmezett népi demokráciát. Ami jó esetben kialakul, az az egzisztenciálisan proletár, de nacionalista-patrióta, és szocialista(tehát értékelvű, és rendpárti, a haza és a nemzet, a nép iránt loyális) hazafiak élcsapata vezette népi demokrácia. Lásd: Írország, Luganszk, Donyeck, stb.

  5. A népi demokrácia egy nagy hazugság. Csakis a nemzeti kommunizmus jöhet számításba ahol ugyan a nép választja vezetőit , de számon is kérheti a tevékenykedést, Ezért kedveljük Putyint. Nem foglalkozik a demokráciával. Kőkemény diktatúrát vezetett be , amely a nép és az ország érdekeit helyezi mindennek elébe. A többi csak másodlagos. Akármit is mondanak az okosok , mi szkíták , hunok képtelenek vagyunk demokráciában élni. Egy orosz csak akkor tud ” orosz ” lenni ha a Cár Atyuska irányítja az országot. Hasonlóan nekünk is szükségünk van egy erőskezű , nemzetéért bármire hajlandó vezetőre. Korábban a hun és szkíta népek királyai , kánjai előbbre helyezték a nép érdekeit a saját és családjuk érdekeinél. Többet számított a nép jóléte mint a fiacskája vagyona. Sajnos a zsidó létforma ezt az önzetlenséget már nagyon régóta eltörölte. Vajon akad e közülünk akár egy igazi vezető ? Könnyű szövegelni bármiről , de ha jön a ” változás ” ki lesz az aki a nép élére áll ? Emlékezzünk csak Hunyadi Mátyásra , mennyire tartotta azt a ” papot ” aki a semmiről volt képes órákig beszélni ? Lehet napokig szövegelni a ” jobb ” és ” bal ” témakörben. Mindez csak ” zabhegyezés “. Konkréten kell fogalmazni. Aki csak ” jobb ” vagy ” bal ” – oldalban képes gondolkodni , annak nincs jövője. Sem a bal , sem a jobb oldal nem megoldás. A megoldás középen van.

Hozzászólás