Gyenes magyarázza már el a szexfotókat…

Gyenes Levente adjon magyarázatot szexfotóira, vagy pedig távozzon a közéletből – követeli a Fidesz és egy helyi szervezet.
A Gyömrői Társaskör, a Fidesz és a KDNP felszólítja Gyenes Leventét, Gyömrő polgármesterét, hogy tisztázza magát a sajtóban megjelent vádak alól, vagy azonnal távozzon a közéletből – idézi a közleményt az Index.

gyöm2

“Mára egyértelművé vált, hogy a városvezetésben súlyos morális válság alakult ki… Számunkra vállalhatatlan egy olyan polgármester, aki drogpartikkal hozható kapcsolatba, aki a város kárára strómancégek segítségével érdekpolitizálást folytat, és akire az ügyészség bűnszervezetben elkövetett adócsalás gyanúja miatt többévnyi börtönbüntetést kér”- írják.
Felszólítják a polgármestert, hogy két héten belül tisztázza magát a drogvádak alól, és amíg ezt nem teszi meg, függessze fel polgármesteri tevékenységét.

gyöm1

Az aláírók azt javasolják, hogy Hodruszky Lajos alpolgármester kezdeményezzen azonnali, rendkívüli testületi ülést, és azon az önkormányzati képviselők tartsanak név szerinti, bizalmi szavazást Gyenes Leventéről. Amennyiben pedig a testület megvonja a bizalmat Gyenestől, akkor az októberi önkormányzati választásokig az alpolgármester lássa el a városvezetői feladatokat.
Ahogy beszámoltunk róla múlt héten, a Blikk közölt öt évvel ezelőtti képeket Gyenes Leventéről, aki két, meztelen nővel látható. Az egyik képen pedig fehér színű port szív fel az egyik nő hasáról. Gyenes tagadta, hogy bármikor is élt volna droggal.
gyenes1
(atv)
Bal-Rad komm: “Mára egyértelművé vált, hogy a városvezetésben súlyos morális válság alakult ki…” stb. stb. stb.
-Biztosak a felhorkanók ebben? Márminthogy CSAK a városvezetésben?
Nem akarjuk egyáltalán Gyenes mosdatását bevállalni, de…!
Banditisztán 25 éve rendkivül súlyos morális válságban vergődik. (A többi válságféléről ne beszéljünk most!)
Ez a morális válság a POLYTHYKAY ELYTH CSÚCSÁN A LEGNAGYOBB! (Tudjuk: “fejétől bűzlik…”)
Azok a bizonyos fotók-állitólag-öt évesek. Meg hát nyilván a történet is.
Miért éppen most-a helyhatósági választások közeledtével-borul a bili Gyenesnél? Miért pont a hordaközeli Blikk teregette ki a bulit?
A “NYILATKOZATTEVŐK” legalább olyan mély morális válságban dagonyáznak, mint az általuk kifogásolt Gyenes! Akit-meglehet pontosan ők-a MEGNYILATKOZÓK segitettek.
Gyenes csak egy a tömegből! Abból a tömegből, amely egy egész néppel pornózik! Abból a tömegből-amely pártállás nélkül-25 éve szivatja a magyarok millióit! Különben is: miféle magyarázatot lehet adni pornófotókról? Hogy csupán oltári szentség felmutatása az? Vagy közös ima?

gyöm3

Ha Gyenes benne maradt volna a pixisben-MÉG EZT IS BEMAGYARÁZTÁK VOLNA A HORDA MEGMAGYARÁZÓI! De hát a jelek szerint Gyenes “kegyvesztett” lett a csürhében!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Gyenes magyarázza már el a szexfotókat… bejegyzéshez

  1. NoName szerint:

    Bezzeg Lazáry FIDESZES kutyát mosdatták, leporolták és még meg sem hurcolták. Ő “csak” egy szombathelyi alpolgármester, aki a haverjaival – Marton Zsolt, szintén FIDESZES alpolgármester, zenészekkel és kurvákkal együtt hajókázott, kokainozott és biztosan nem pornózott.. Végső soron az örömlányok hozták állítolag a port, amiről senki nem tudott a hajón, de felszívni azt fel kellett.. Az ügyészség leállította a nyomozást, mondván kétséget kizáróan nem bizonyítható, hogy a youtube-on fellelt videófelvételen Lazáry szívja a fogfehérítőt.. A hatóság azt kinyomozta, hogy az adott hajón, az adott időben történt drogfogyasztás, voltak örömlányok és kik buliztak, de ennél tovább nem mentek, hanem megszüntették a nyomozást.. vicc és sicc!
    Egyik kutya, a másik EB, és mind a kettő a karót akarja elhúzni!

  2. amúri tigris szerint:

    A “boldog házasságban”élő feleségének egy árva szava sincs,hogy férjén a fél világ csemegézik.
    Vagy ez még belefér a”boldog házasság”fogalmába?Hol van ilyenkor Tömjén Zsotya ,meg a többi családvédő?Átmentek kukába?

  3. Névtelen szerint:

    Szaros fidesz-majom!Döglött volna meg a kokaintól,a kurvákkal együtt!Büszke lehet a felesége erre a tetűre!Irány a munkatábor,mihelyt pozícióba jutunk!A népi szocializmus nem lesz elnéző!

Hozzászólás