Hm!

A Jobbik Jakab Pétert kérte fel polgármester-jelöltnek. A jelenlegi önkormányzati képviselő maga ismerte be: zsidó felmenőkkel rendelkezik.

jakab

Vona Gábor pártelnök Jakab Péter jelenlegi önkormányzati képviselőt kérte fel a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjének – írja az Északhírnök. A politikust a párt helyi alapszervezete ellenszavazat nélkül támogatta a szombaton megtartott polgármester-jelölő taggyűlésen.
Az eseményt követő sajtótájékoztatón Jakab Péter megtiszteltetésnek nevezte, hogy mind a pártvezetés, mind a miskolci tagság bizalmat szavazott neki. Hangsúlyozta: az, hogy mára Miskolcon a Jobbik lett a legerősebb ellenzéki erő, a Fidesz váltópártja, a miskolci jobbikosok összehangolt csapatmunkájának a sikere, amit azzal lehet megkoronázni, ha ősszel megnyerik az önkormányzati választást. Mint mondta, a Jobbik készen áll a városvezetésre, a rend, a megélhetés és az elszámoltatás programjának a megvalósítására.
Kiemelte: rendet fognak tenni Miskolcon, ennek részeként pedig ingyen fogják felszámolni a gettókat. Kétféle embert fognak megkülönböztetni: az építőt és a rombolót, előbbit támogatni, utóbbit üldözni fogják, egyúttal véget vetnek annak, hogy a városban etnikai alapon osztogatnak érdemtelenül milliókat. „A származás se előnyt, se hátrányt nem fog jelenteni a Jobbik vezette Miskolcon”- jelentett ki, hozzátéve: erre ő maga a garancia, aki történetesen zsidó felmenőkkel is rendelkezik, emiatt azonban se előny, se hátrány nem érte a pártban.
(Északhírnök / atv.hu)
Bal-Rad komm: Nohááát…! De nem is lenne ezzel baj. Miért is ne lehetne a Jobbik jelöltje egy zsidó felmenőkkel biró tisztességes ember jobbikos polgármester-jelölt? Mondjuk jelen esetben Miskolcon. Nincs ezzel semmi gond!
Várjuk a bombasztikus bejelentést: a miskolci cigánygettó jobbikos bejárásán csak képviselő-jelölteket deritettek fel.
Mert ugye az ELVÁRÁSOKNAK MEG KELL FELELNI! De most akkor ki akar minek megfelelni? A Jobbik VALAMINEK?-vagy Jakab úr a Jobbiknak?
Meri-e állitani ezek után bárki is, hogy a Jobbik…
A Szegedi-ügy után már bármi megeshet. Egy OLYAN pártban, ahol megtagadják a családi eredetet egy egyszerű névcserével…
Hogy is mondta anno Novák Elődke? “Bent vagyunk a parlamentben! És nagyon fogunk vigázzni, hogy ott is maradjunk!”
Hát ott vannak! És nagyon is vigyázznak! Nagy a megfelelési kényszer!
Alakul a banditisztáni “Jobb Szektor”? Vagy már létre is jött?
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

20 hozzászólás a(z) Hm! bejegyzéshez

  1. feco0220 szerint:

    Kedves Bal-Rad! Ha egy asztal, aminek a sarkára, vagy akárhovájára oda akarok baszni, bent van egy szobába, akkor először be kell jutnom a szobába. Vagy másképpen, ha az asztalfőn díszelgő orbán-orsós szarkupacot valaki el akarja eltakarítani, akkor is be kell jutnia a szobába. Na ezért kell, hogy a jobbik a szobában (parlamentben) legyen.

    • Istvan szerint:

      A szobaba bejutni csak annak lehet akit oda beengednek, es akit beengedtek arrol tudni lehet, hogy mely oldalon all.
      A part-vallasztasok pont olyan mint az etlap 1 etteremben, te valaszthatod meg hogy mit rendelsz rola. Na de ki allitja ossze az etlapot?

      • Pháál szerint:

        Van hogy a kint lévő “idegen” akkora tekintélyre tett szert, hogy már számodra lesz égő ha nem engeded be házadba. Végtére nem tűnhetsz hazugnak, ha az van rá kiírva, hogy ISTEN HOZOTT MINDENKIT!. Tehát be kell engedni.

  2. Dzsingisz Kán szerint:

    Nincs hmmmmm.
    Példának okáért az MG-ben is vannak normálisan gondolkodó, és olyan életvitelt is folytató cigányok… Miért ne lehetnének?
    Valamint felhívom a figyelmét a szerkesztőnek, az Anticionista Zsidó Ligára is. Valamintaz Izraelben folyamatosan a kormányvérengzései, és terjeszkedési politikája ellen tüntető zsidókra is, akikugye visszaadnák a palesztinoknak a 68 után elfoglalt területeket, sőt az Iránban élő, az ottani kormányt támogató, sőt(!) Szíriában Assad párti zsidókra! Mondjuk sajnos ez a zsidóság talán alg3-5%-t teszi csak ki, de köztük is vannak normálisak.

  3. Nemjobbikos szerint:

    Érdekes, hogy az a kommunista társaság zsidózik itt burkoltan, akik vezetésében magyar ember nem volt egy sem. Hadd ne soroljuk Rosenfeld Mátyástól Szamueli Tiboron keresztül Kun (Kohn) Béláig bezárólag. A viselt dolgaik miatt pedig rajtunk, magyarokon csattant az ostor. Nem volt még egy ilyen ártalmas népfaj a világtörténelemben! Hát mi történt?! Ezek már más zsidók, nem engednek a húsosfazék közelébe?

    • Jonla szerint:

      Ki számít zsidónak? Kun Bélától, Szamuely Tibortól és Rákosi Mátyástól teljes mértékben elhatárolódik a zsidóság. Ugyan úgy, mint annak idején Radnóti Miklóstól. Ez nem származási, hanem kulturális, vallási, azaz világnézeti kérdés. A Tanácsköztársaságnak, Rákosi korszaknak ugyan úgy megvoltak a zsidó “áldozatai”, mint magyar részről.

      • BJ szerint:

        Igen, próbálják letagadni a zsidók, hogy a Rákosi-banda mind zsidó volt, de a tények, ugye, makacs dolgok!

  4. BJ szerint:

    A mi zsidónk jobb, mint a tietek? Ha a magyarság kollektívan felelös a ll.VH-ban történtekért, akkor minden zsidó felelös az utána történt minden aljasságért! NINCS JÓ ZSIDÓ! parlamenti pártok gyakran hivatkoznak arra, hogy “jogilag teljesen rendben van, bár erkölcsileg megkérdöjelezhetö”. A Jobbik sem külömb, ugyanazon érvek mentén probálkoznak. Ez aztán a magyarság igazi elárulása, mert egy Gyurcsány soha nem mondta, hogy a magyarok érdekeit képviseli, ellentétben a Jobbikkal.

    • Jonla szerint:

      Mi sosem mondtuk, hogy a magyarság kollektívan felelős a háborúban való részvételért. Horthy Miklós és köre a felelős ezért a gaz tettért. Tudomásul kéne már venni egyszer, hogy ezzel az esztelen zsidózással nem lehet semmit elérni.

      • BJ szerint:

        Ha nem tesztek semmit a cionisták ellen, cinkosok vagytok és kész. Próbálnátok dörgölözni, mi?

      • Ági Ivanko szerint:

        Kedves Jonla ! Egész Európában nem akadt egy vezető sem aki annyi zsidót pártfogoljon mentsen meg mint Horthy Miklós ,ide jöttek mindenfelől a menekülő zsidók mert itt nem engedték őket összeszedni a Német megszállásig védelmezte a Magyar vezetés őket … Szégyelje magát minden zsidó aki ezt megtagadja elhazudja , mocskos cionista politikai nyomásra támadja Horthyt ! Nincs olyan hazugság amiről számot ne kéne adni a végén …Isten előtt nincs kibúvó nektek sem !

        • Jonla szerint:

          Igen és? Amikor nagyban dúlt a harc a Tanácsköztársaság védelméért, már akkor támogatták Szegeden Horthyt és köreit zsidó nagytőkések. Tudni illik fájt a foguk, hogy a gyárak és bankok a nép kezébe kerül. Horthy egy jellemtelen, hazaáruló, bitang ember volt, akit ráadásként a románok juttatták hatalomhoz! Nagy kár, hogy nem lett felakasztva.

        • Pháál szerint:

          Miért. Adtok. Lovat. a nyomorék holokausztozás alá? MIÉRT? Még évezredekig ezt fogjuk hallani és unokáink is bűnösnek kell higgyék magukat, mert ükükükjük valahol másképp élte az életét? Mi ez a baromság! Semmi felelősség nem terhel engem azért mert az őseim gyilkoltak vagy éppen kannibálok voltak. Leszarom magasról hogy döntöttek akkor. ÉN a jelent kell sirassam. ÉN a jelenbe kell a SAJÁT tetteimért felelnem.

          Ha már ennyire Holozunk. Mi a tökömért nem síratunk indiánokat is például? Jahj, mert rég voltak kiírtva? Ugyanaz mint a holo, két háromszáz év már mit számít. Lényeg hogy 2 generáció kihullt bőven azóta.

          Még egyszer meghallok sírni egy zsidót mert ükjei kihaltak valami lágerbe, és ettől ő most piedesztán kéne legyen számomra, fejbe rúgom.

  5. Kis János szerint:

    A Jobbik egy cionista vezetésü párt !

  6. Martin Schmiedt szerint:

    Nekem nincs bajom azzal,ha valaki zssidó.Azzal már sokkal inkább,ha cionista.

  7. Bodó K. Attila szerint:

    Nos ! Ezért titkolják a politikai tényezők a családi genealógiájukat.
    Tanulják meg a magyar emberek, hogy az etnikum az első , és idegen etnikumokból ne emeljen senkit maguk fölé!. Ha valaki zsidó, akkor az a közéleti-politika ambícióját saját etnikuma szerinti nemzetállamában Izraelben élje ki.

  8. Bodó K. Attila szerint:

    Martin Schmiedt
    Van Önnek arról egyáltalán valami fogalma, hogy mi az a CIONIZMUS?
    Vagy azt a sok marhaságot szajkózza, amit a galuti neológ zsidók, a nemzeti oldal képzetlen csőcselékének a szájába adtak, mivel ők maguk neológ zsidó létükre röstellték volna szidalmazni a cionista törekvéseket, inkább ezt a “nemzeti jobboldallal” mondatják ki.

  9. Névtelen szerint:

    Mindegy az hogy cionista zsidó vagy nem az!Nincs keresnivalója itt,főleg nem a parlamentben,ahol idegen létére a magyar nép számára hoz törvényeket!Az 1867-es kiegyezés tette tönkte az országunkat,amikor emancipálta ezt a bélpoklos vándornépséget.

Hozzászólás