Éjjel-nappal Budapest Pride

 

Megesett hát tegnap délután a nagy esemény fénypontja Pesten. Az egyhetes buzifesztivált záró ratyiparádé. “Jeles baloldali politikusok”-Lendvai Sopánkával és Fodor Gabriellácskával az élen-látták szükségét a bőrtangás, kivakolt deviánshorda visitozó, nyelvlógató, nyálcsorgó tömeges vonaglásán részt venni. Természetesen Izrael Állam nagykövete is ott lihegett a nemtelen horda kavargásában, és művészeti “életünk” legkiválóbbjai sem maradhattak ki a húsbemutatóból.
Az egész évben országról-országra vándorló deviáns csürhe pesti őrjöngése állitólag “családias hangulatú, és az elmúlt évekhez képest visszafogottabb” volt. Igy aztán CSAK mintegy két órán keresztül rángatóztak-nyalakodtak Pest központjában. Becslések öt és tizezer közé tették a férgek számát, amik miatt szinte teljesen összeomlott a pesti közlekedés.
Egy-a héten közzétett-kimutatás szerint Banditisztán lakosságának útálkozási sorrendje imigyen alakul: cigányok, zsidók, buzik. (Nem a Bal-Rad állitotta össze a listát)
Tegnap a fertelmes vihározásban mind képviselve volt. Nézzük a képeket-és útálkozzunk.

buzi1buzi2buzi3buzi4buzi5buzi6buzi7buzi8buzi9buzi10buzi11buzi12buzi13

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

19 hozzászólás a(z) Éjjel-nappal Budapest Pride bejegyzéshez

  1. Makasov szerint:

    Undorító gennyládák.Következő alkalommal,remélhetőleg a Magyar Munkáspárt fog tartani egyidőben ezzel a mocskossággal egy ellentüntetést a szocialista erkölcs,s a népközösség védelmében!Mennyi szavazatot is hozna a konyhára ráadásul.

  2. Tamás Györe szerint:

    PROVOKÁLÓK DE LEGALÁBB KIHALNAK!

  3. Bukott Angyal szerint:

    En sajnalom öket.Egyben undorodom töluk.
    Nem gyülöletett erzek csak szänalmat,es undort.

  4. KAPONYA JOZSEF szerint:

    Undorító gennyládák.ez igaz sőt a eu és amerikai kőcsőg bandájukkal egyűtt

    • wotansvolk erwache! szerint:

      Ott voltál ellentüntetni?Vagy csak az interneten harcolsz???????

      • Makasov szerint:

        Vajmi kevés nemzeti szocialistát lehetett látni elentüntetni is,kedves wotansvolk erwache! De ha már igy kijött szóra a nemzeti vagy népi szocialisták küldöttségét nem láttam a Kádár megemlékezésen sem.Mert tévedés ne essék,ma már nem az számít hogy kommunista avagy hungarista e valaki,hanem a közös nevező mentén szervezett kölcsönös megértés s tisztelet.

        • Névtelen szerint:

          Ott voltunk a köcsögparádén!A WHITE PRIDE WORLD WIDE zászlóval le is vagyunk fotózva!Mi nem az interneten vagyunk kemények!!!!De a lényeg valóban az összefogás!Erre kell most fókuszálni!

        • Névtelen szerint:

          A média az,ami tönkreteszi a gyerekeinket!Buziknak és kurváknak nevelik a fiatalokat!Rohadék cionisták!

  5. Bukott Angyal szerint:

    Mig ök praidestek,mieink sem aludtak nalatok.
    Azert jok az ilyen rendezvenyek,mert teljessen lekötik az elharitas kapacitasat.
    Az ilyen napokat maximalisan kitudjuk hasznalni szakmailag.
    Az atlantistak megint öngolt rugtak,kösz faszjankok.:)))

  6. KAPONYA JOZSEF szerint:

    az egész készemléti rendőrség ment ilyenkor lehet csapást mérni.

  7. Névtelen szerint:

    Ezeket meg kell égetni!Egyedül a tűz képes megtisztítani az utcákat!Rohadt deviánsok,eljön a nap,amikor tagadni fogjátok aberrációtokat!Nem lesz kegyelem!Meghaltok,mert az egészséges emberek élni akarnak!A szocializmus elsöpri a mocskot!

  8. wotansvolk erwache! szerint:

    A köcsögöket el kell taposni!A természet nevében!

  9. Gárdista87 szerint:

    A régi szép időkben nem kellett vonulgatniuk a patkányoknak… a rózsaszín háromszögből, amit kötelezően a ruhájukon kellett viselniük, mindenki megállapíthatta, hogy kicsodák micsodák

  10. Miki szerint:

    Nem kell mellre szívni.A bolondokon nevetni kell.Az iz-rühhelli zászló a legjobb,igazi jelkép lesz a világban.Buzik és gyilkosok jelképe.Csak hadd lássa a világ.

  11. Névtelen szerint:

    Nem kell tudomást venni az egészről, mert provokálnak, ez a céljuk, az ingyenreklám, hogy róluk beszéljenek. Ha belegondolunk egy általunk nem kedvelt jelenségre, emberre az a legnagyobb sértés ha elnézünk mellette és válaszra sem méltatjuk.
    Aztán előbb utóbb lecseng, mert most “trendi” ezeket a genetikai selejteket ajnározni. Ha megkérdezik tőlünk mi a véleményünk a “prájdról” (a provokálás első lépcsője) azt kell válaszolni, “ne haragudj, de az mi ?” “tényleg ?” aztán témát váltani :)))) Nekem bejött, és nagyon idegesek szoktak lenni ettől a hozzáállástól :)))

  12. Névtelen szerint:

    lag györgyi már nem hasonlít emberre!persze soha nem volt az!inkább csak egy undorító zsidó szörny!

  13. Magna Europa est Patria Nostra szerint:

    A kurva anyjukat ezeknek a szarháziaknak!Mik ezek?Emberek?Neeeeem!Állatok?Neeeeem!Egy lakatlan szigetet kell benépesíteni velük vagy pedig irány a jó meleg kemence!

Hozzászólás