Már a Der Spiegel is “malájrepülőzik”!

Már a “Der Spiegel” cimű német újság is firtatja az igazat a lelőtt maláj utasszállitó ügyében.

Bár a lelőtt gép roncsai közül néhány még a levegőben kóválgott, már meg is született a verdikt: “a donbasszi terroristák az oroszokkal közösen…”
Eltelt az eset óta már elég szép hosszú idő. Minden előkerült, ami alapján teljes bizonyossággal megállapitható és kijelenthető lenne a tettes, ám igen nagy a hallgatás az ügy körül. Meg az “eredeti mantra” – ám semmi bizonyiték. És hát nagyon úgy tűnik, hogy még egy jó darabig nem is lesz! Legalábbis a közvélemény elé tárva! Ez pedig a közvéleményt elbizonytalanitja a nyugati állitások hitelességével kapcsolatban.
LEHET HOGY NEM IS AZOK, NEM IS ÚGY…? MINT AHOGYAN EDDIG HALLOTTUK?
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) Már a Der Spiegel is “malájrepülőzik”! bejegyzéshez

  1. Névtelen szerint:

    Bizony nem! Az MH-17 katasztrófája pár nappal az ukrán seregek zelenopoljei dicső vitézsége után történt, A zelenopoljei kudarc után Porosenko nagy meglepetést ígért előre. Rá pár napra lezuhant a maláj Boeing. A kijevi légiirányítás azóta eltűnt spanyol tagja szerint az ukrán légierő lőtte le a gépet. Az amerikai-ukrán verziót pedig azóta sem bizonyította senki. Felmerül a kérdés: Cui prodest? Kinek használ? A felkelőknek és Oroszországnak nem. Az amerikaiaknak és ukrán bábjaiknak igen, a vereséget elkendőzni és russzofób hisztériát kelteni. Göbbels mai tanítványai.

  2. Névtelen szerint:

    Remélem Oroszország londonig fog vonulni és eltakarítja ezt a fertőt ami addig tart

    • Attila de hun szerint:

      Irországig jöhetnek itt már várjuk őket sok szeretettel, és jófajta Ir wishkivel.

  3. Lali szerint:

    Az esettel kapcsolatban a spanyol légiforgalmi irányító, aki az MH17-es járatot irányította, a Twitter mikorblogjában jelezte hogy néhány perccel a lelövés előtt két ukrán vadászgép közelítette meg a Boeing-et. Azt írja “when Boeing simply vanished from the radars,Kiev authorities told us that it has crashed. but how they could know that so quicklz?” – “amikor a Boeing eltűnt a radarokról,a kijevi hatóságok mondták hogy lezuhant,de honnan tudták volna ilyen hamar?” “before they took away our phones or smashed my skull:know that Kiev did it” – mielőtt elveszik a telefonjainkat vagy szétverik a koponyámat,tudd: Kijev csinálta” – írja a Carlos nevű spanyol légiforgalmi irányító a Twitter blogjában.

    Ez a bizonyíték már a lelövés utáni órákban rendelkezésre állt. Azóta nagy csend!

Hozzászólás