El Qro atlantista tanácskozást tartott!

A Demokratikus Koalíció véleménye szerint Magyarország régen volt ekkora nagy bajban és 35 éve nem volt nemzetközileg ennyire elszigetelve, mint most. Erről Gyurcsány Ferenc pártelnök beszélt, miután a DK elnökségi tagjaival együtt diplomatákkal találkozott a Parlamentben.
A rendszerváltozás előtti utolsó tíz évben nagyobb nyitottsággal fogadták külföldön (értsd: Nyugaton! B-R) az akkori rendszer kormányát és vezetését, mint a jelenlegit – mondta Gyurcsány Ferenc diplomatáknak a parlamentben. Hangsúlyozta, hogy egy elszigetelt ország nem tud sikeres lenni.
Szavai szerint a folyamat a demokratikus alapértékek megkérdőjelezésével kezdődött, ez elmúlt hetekben pedig már befolyásos, nagy tekintélynek örvendő országok tartották korruptnak a kormányt és köreit, ami “maga a drámai végkifejlet”. Azt mondta, hogy az utóbbi napok civil tüntetéseiből az látszik, nem egyszerűen az internetadó ellen tiltakoznak tízezrek, hanem azért is, mert veszélyben érzik a nyugatos életformát.
A 2015-ös költségvetés alapján egy átlagos család évente több mint százezer forintot fog veszíteni – mondta Gyurcsány Ferenc. Hozzátette: a következő esztendő a szociális drámáról, a leszakadásról és az életlehetőségek romlásáról fog szólni.
Arra is kitért, hogy a Demokratikus Koalíció csütörtökön Jean-Claude Junckerhez, az Európai Bizottság új elnökéhez fordult. A DK EP-képviselői azt javasolták, hogy azokban az esetekben, amikor felmerül a korrupció gyanúja, korlátozzák a magyar kormány jogát, hogy szabadon dönthessen az uniós forrásokról. Meglátásuk szerint ugyanis ha semmi nem változik, akkor Magyarország elveszítheti az összes európai uniós forrást – jelentette ki.
Arra a kérdésre, hogy a diplomaták is osztották-e az ország elszigetelődéséről szóló véleményét, azt felelte: óvatosan fogalmaz, mert ez nem nyilvános ülés, hanem egy informális beszélgetés volt és nem szeretne az ő nevükben beszélni, de a prezentációnak “ezt a pontját nem vitatták”.
A találkozón a Demokratikus Koalíció tájékoztatása szerint 17 ország diplomatái vettek részt, több európai uniós állam mellett Kanada, az Egyesült Államok és Albánia is képviseltette magát. A DK elnökségéből Vadai Ágnes, Kerék-Bárczy Szabolcs és Kakuk György is ott volt a beszélgetésen.
(NOL)
Bal-Rad komm: El Qro maffiaklánja “…a Demokratikus Koalíció csütörtökön Jean-Claude Junckerhez, az Európai Bizottság új elnökéhez fordult…” – azaz kérte a hódító támogatását a maffiaváltáshoz! Ez így illik. (Meg is fogja kapni!)
De azért valami lényegeset is még mondott: “…nem egyszerűen az internetadó ellen tiltakoznak tízezrek, hanem azért is, mert veszélyben érzik a nyugatos életformát…”
NOS HÁT EZÉRT (IS) KELLENE NEKÜNK IS OTT LENNI!
Hogy lássák a neoliberális szerveződisznók, hogy NEM KÉRÜNK AZ Ő NYUGATOS ÉLETFORMÁJUKBÓL!
(Viszont valljuk be őszintén, hogy a demonstráló fiatalok túlnyomó többsége VALÓBAN AZT FÉLTI! Most még! Mert az élet való világát az iskolából – egyetemről még nem tapasztalták!)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

16 hozzászólás a(z) El Qro atlantista tanácskozást tartott! bejegyzéshez

  1. Névtelen Tüske szerint:

    Gyurcsány képes mindig alulmúlni önmagát. Ezzel azoknak akik ismerik meglepetést nem okoz, mert mi jól tudjuk, hogy mindenét a sorozatos árulásoknak köszönheti. Az MSzMP a törekvőnek látszó (de mára már nyilvánvalóvá vált, hogy csak ripacstermészetű) pápai lumpenfamília sarjának óriási lehetőségeket biztosított, melyet a Párt elárulásával köszönt meg. A milliárdos vagyona mögött egy óra érték teremő munkája sincs, a Párt “reformkommunista” (cionbérenc és zsidó) maffia tagjaként szerezte. A politika vizeire evezve őket is elárulta, és pozícióba kerülve a választóit is. Majd a szövetségeseit, egyszóval mindenkit. Másik ismertetője a folyamatos és állandó hazudozás. Most újra óriási lehetőségként csillant fel előtte a csúcsárulás lehetősége. Jól tudja, hogy a magyarok világnézetüktől függetlenül többé soha nem adnak neki lehetőséget vezető szerepre, ezért vállalva az EU-s gauleiteri (helytartói) szerepet, Brüsszel irányába produkálja magát. Nevetségesnek és szánni valónak nevezhetnénk ez az újabb trükköt, ha nem tudnánk, hogy Brüsszelnek jól jönnek az ilyen hazaárulók. Nyilván ismerik ott is, és azt is, hogy bármire kapható. Vele kapcsolatban nagy a baloldal felelőssége, mert megmagyarázhatatlan okok miatt igen óvatosan kezelik a személyét ennek a gazembernek.

  2. varga istván szerint:

    ezért nem érdemel isteni kegyelmet magyarország s teljesen jogosan süllyed el történelem mocsarában—egy ilyen mocsok zsido parazitát egy nemzet nem képes megdögleszteni az nem érdemel életet csak pusztulást…

  3. Névtelen Tüske szerint:

    Varga István felháborodása is teljesen jogos, de vegye figyelembe azt a tényt, hogy hosszabb időnek kell eltelnie ahhoz, hogy a köztudatban -a kollektív tudatban- egy ítélet megszülessen. Bármilyen ítélet, és talán ezért mondják azt, hogy a népítélet istenítélet. Akik felkészültebbek, kutakodó természetűek, nem megvezethetők, azok hamarabb jutnak el a felismerésig, mint a cionmédia hálójában vergődő átlagember. It, ezen a honlapon is komoly felszabadító harcot vívunk, méghozzá a legfontosabb fronton, a tudat szintjén. Veszélyes fegyver ez, és a hozzászólások egy-egy kérdést több szemszögből is megvilágítva, akár viták szintjén is, segíti a többség tisztánlátását.

  4. Azt se felejtsük el, hogy El Qro sem volt angyal. Úgy emlékszem, hogy az Ő kormánylása idején vonták meg a 13-ik havi jövödelmet, a 13-ik havi nyugdíjat, bevezették a felsőoktatási díjat, a gyógyszeresdoboz-díjat, a vizitdíjat, stb.
    Üdv: B.kiss-Tóth László

  5. Névtelen szerint:

    Az idézett cikk tartalmából ha elvesszük azt, hogy kitől ered, minden betűje jogos.
    Gyurcsány olyan, amilyen, tudja mindenki. Jó “elvtárs” volt ő is. Sokan vannak így vele mások is, kitüntetéseiket fátyolos szemmel nézegetve november 7-én, és közben köszönik a 230 ezres nyugdíjat.
    A tények viszont makacs dolgok: a 100 ft-al olcsóbb benzin, és általában mindenféle sarc, amelyet a mostani kormány kivetett, már követni sem lehet, Elquró mindezekért kötelet kapoott volna a nemzettestvérektől réges-rég. Viszont egyetlen igaz szóért bazaltkövet kapott, mert az nálunk nem szokás: kimondani a valót, azt, hogy hazudtunk éjjel-nappal!
    Szerencse, hogy mostanában ez már nem igaz!
    Azért nem, mert ma már a hazugságot nem mondjuk ki!
    De attól még hazudnak, rendesen.
    A cikk kommentje abban nem téved, hogy fiaink valóban a nyugati értékeket védik, talán mert saját tapasztalataik vannak, amelyeket a saját bőrükön érzik a különbséget, mert a saját útjukat járják, azt a kenyeret eszik, amelyet ők maguk keresnek, és nem az anyuék nyugdíjából élnek.
    Tisztelni kell a fiainkat, mert ők hozzák rendbe az országot helyettünk, a mi elqurt 60-as generációnk helyett, akik odadobtuk a nemzetesséknek az országot!
    A fiaink nyugati mintájú országot akarnak, ezen sem ti, sem Orbán, sem a Jobbik, sem Putyin a tankjaival sem fog tudni megváltoztatni.
    Ha nem hiszitek, mutassátok meg ezeket az írásokat gyermekeiteknek, hogy mit szólnak hozzá, miket írtok itt, az ő nevükben?
    V.kutya

    Admin:

    A fiaink olyan országot akarnak, amilyen mintát eléjük tárunk! A rendszerváltás óta kizárólag a nyugatimádat, a deviancia piedesztálra emelése, a hamis csillogás lett eléjük tárva, miközben pedig a pusztulás képeit takargatta előlük mindenki! Annak az erkölcsi – morális – anyagi – szellemi pusztulásnak a képeit és nyomait, amelyet a Nyugat imádata és majmolása, nem kevésbé pedig akaratának szolgai kielégítése okozott.

    Ma fiaink ha elmennek Nyugat felé, “csóró cigányok” jelzőt kapnak! (Nem face-to-face persze!) És tetszik nekik a Nyugat, mert idehaza CSAK A ROMOKAT ÉS A SZÜRKESÉGET látják! Fogalmuk sincs arról, hogy ezt PONTOSAN A NYUGATNAK köszönhetjük!

    A szocializmusban büszkék voltunk magyarságunkra! NYUGATON IS elismertek és megbecsültek voltunk!

    Ma pedig?

    A világ mind a négy égtáján egy cigány népségnek tekintenek bennünket! Fiataljainkat is! Ezért akarnak ők inkább “nyugatiak” lenni, hogy ne kelljen ezt a bélyeget hordozniuk!
    Azért hisznek a Nyugatban?! – mert tagadva van a Kelet!

  6. Névtelen Tüske szerint:

    Tisztelni nem a fiainkat kell, leszólni pedig nem a 60-as generációt kell, hanem mindenkit az érdemei szerint kell elbírálni. A “fiaink nyugati mintájú országot akarnak”? Mit jelent az hogy nyugati minta? És mit jelent az, hogy fiataljaink a saját útjukat járják? Jó lenne kicsit többet tudni arról az értékrendről, melyben mindenki azt csinál, amit akar. Ahol a természetellenes életforma már normává vált, ahol nem születnek gyerekek, ahol külföldi rabszolgamunkások biztosítják az egykori gyarmattartók kényelmét, és ahol a kapitalista érdekszemlélet felülír mindent. Meg hogy a saját újukat járják? Az alkoholista, a kábítószeres, sőt, még a rablógyilkos is a saját útját járja. Mi ebben a pozitív üzenet? Az az értékrend, mely a közösség érdekeit az egyén érdekei elé helyezi, nyilván nem tetszik az önzésre, az erkölcstelenségre, a munka nélkül is jólétre szoktatott “ifjú nemzedéknek”, pláne ha ezért cserébe még tiszteletet is kapnak. Szerencsére ez a semmirekellő fiatal réteg a magyar fiatalság kisebb része. A megnyert nemzetközi szakversenyek, a munkában -még a legnehezebb szakmákban is- kiválóan helytállók, a meglepő szellemi teljesítmények létrehozói nem nyüzsögtek a legutóbbi csődületekben, és nem nyugati mintájú országban, hanem egy élhető, jó szociális alapokkal rendelkező, magyar szellemiségű Magyarországon akarnak élni. Fiatalok között élek, munkásfiatalok között, ami nem mondható el V.kutya hozzászólóról.

    • Névtelen szerint:

      Fiatalok közt élek, a saját korosztályommal alig érintkezem.
      Ez a foglalkozásomból is következik.
      20-30 év közötti fiatalokkal beszélgetek naponta, ők mind dolgoznak, ők ezeket az írásokat nem is tudnák értelmezni, ami itt (és másutt is) megyen.
      Akik hazajönnek látogatóba 😦 külföldről, nem értik a szüleiket.
      De nem számít, itt és most az én “igazam” kutyát sem érdekel, ennél jobbat mondok:
      Az említett generáció rájött, milyen bűnt követett el, és látják fiaikat szenvedni, vagy jobb esetben (?) külföldre menni, és unokákkal szkájpolni, ha már megtanultok itt mind németül, vagy angolul.
      Ez pedig a mi generációnk egyetemes bűne, bárki bármit mond!
      Öregségére mindenkinek benőtt a feje lágya (remélhetőleg, és nem elfelé megyen), többen rájöttek legalábbis arra, hogy valamit jól elqrtak 25 éve.
      DE!
      Akik bölcsek, azok hallgatnak, és hagyják, hogy fiaik helyre tegyék a dolgokat, és ebben segítik őket.
      Mások úgy gondolják, hogy így életünk vége fel helyre lehetne valamit hozni korábbi baklövéseinkből, és nem akarnak úgy távozni, hogy ne lássák, életüknek volt értelme!
      Ezért képesek felforgatni az országot, hogy lelkiismeretük tiszta legyen!
      És ezzel az eddigi bajokat megtetőzik, még nagyobb káoszt okozva, mint ahogy Orbán is teszi éppen, mert ő is épp Kádárt kísérli meg restaurálni, ha valakinek nem tűnt volna még fel!
      Nem fog sikerülni, és nektek sem, pedig elhihetitek, én örülnék a legjobban!
      Az idő kereke előre forog, ezt a világ más részein tudják.
      Nyugtathatjátok magatokat, együtt, kórusban skandálva, hogy rohadt burzsuj nyugat – mint gyermekkoromban volt szokás, ki nem ismeri Hofi viccét, a szakadékról, rólunk, és a tőkésekről?
      Szóval, kedves Tüske: engem lehet gyűlölni, de én legalább felvállalom, és szembenézek a valósággal, a tényekkel.
      Ti itt forradalmat játszotok, és várjátok a megváltót!
      Fiaink pedig külföldre mennek közben.
      Ezek a tények, a többi szó, szó, és szó.
      V.kutya

      • koppány szerint:

        orbán sokmindent kisért,de nem kádárt. várom a megváltót néha félve,de várom. nyirkai jóslatok!

  7. Ghandi szerint:

    Amikor Gyurcsány még kormányon volt, a megszorításokat olyan szövegekkel vezette fel, mint “Dübörög a gazdaság”. “Nagy a jólét”. Amikor ő sarcolta az országot, még nem volt ilyen érzékeny szociálisan. Ez a… hmmm… hogy úgy mondjam tájékozatlan egyertemista csürhe… izé, csoport meg arra nem emlékezik, hogy ugyancsak Gyurcsányék olyan brutális egyetemi tandíjakat akartak bevezetni, amit ha lett volna idejük bevezetni, a sok kis hülye egyetemista nagyrésze ma nem lehetne egyetemista. Ugranak Gyurcsány parasztvakítására, miszerint csorbul a demokrácia, és már arra sem emlékeznek, hogy Gyurcsány a szólásszabadságot gumilövedékekkel, brutális rendőri erővel honorálta. Manapság meg az nem tűnik fel együgyű ifjúságunknak, hogy ez a… minősíthetetlen emberi hulladék telitorokból árulhatja el a hazáját, amiről úgy tűnik, neki állatira nem a hazája. Ez az “ember” százszorosan is megérett a az életfogytig tartó fegyházbüntetésre, vagy ilyen szintű árulás esetében a halálbüntetésre!
    Ami nekem végtelenül nem tetszik, hogy a kormány semmit nem tesz, hogy felelősségre vonja ezt az undorító, hazaáruló, újgazdag bűnöző csürhét! (itt most a politikusokra gondolok, nem ezekre a szerencsétlen, ostoba kölykökre).
    Kedves V.kutya!
    Én a kádárkorszak végén éltem a kölyökkoromat, ma már nekem is kölyköm van. Így azt látom, hogy a kádárkorszakban én még hazafias nevelést kaptam az iskolában, az én kölyköm az iskolában ebben már nem részesül. Nekem a legkevésbé sem azért hiányzik a kései kádárkorszak, mert szocialista, kommunista, kádárista lennék, hanem mert az az időszak számomra sokkal emberibb volt a jelenleginél.Ha akkoriban kimentünk az utcára, a felnőttek úgy vigyáztak ránk, mintha az ő kölykeik lettünk volna. Jogunk volt gyereknek és magyarnak lennünk. Ma, ha valaki publikál egy magyar érzelmű írást, azonnal hihetetlen hisztit csapnak a zsidók, a cigányok, a “Nyugat”! Nem furcsa, hogy a nálunk élő svábok, horvátok, szerbek, románok a magyarkodás ellenére sem érzik üldözöttnek magukat? Hogy Palotás és Magyar Bálint urak azon lobbiztak jó tizenöt évvel ezelőtt, hogy az általános iskolákban ne tanítsanak magyar történelmet, irodalmat, mert a nemzetközi műveltségben nincs súlya a magyar történelemnek????!!!! A rendszerváltás, amit említ, sajnos éppen a nyugat szájaíze és utasításai szerint zajlott le, ez a baj! Hogy a nyugat a keleteurópaiakat legalább száz éve nem nézi, nem tartja embernek, ez a baj! Hogy a gyerekeink, ha nem mennének nyugatra, ugyanúgy nem lennének emberként kezelve, mint akik itt maradnak, ez a baj! Nem Orbánék sajnálják az emberektől a fizetést, hanem meghatározó nyugati vállalatok, amik otthon nem mernék ennyire kizsákmányolni az embereket, mint az általuk mélységesen lenézett Kelet-Európában. A nagyszerű nyugat a fő felelőse annak, hogy évtizedek óta nem enyhül, hanem mélyül a nyomor nem csak nálunk, hanem az egész világon! Ez az egyetlen oka annak, hogy nyugaton a dolgozók javarésze irodákban tologatja a paírokat, mert az érdemi munkát, a javakat Kelet-Európában, Ázsiában, Dél-Amerikában, és Afrikában termelik meg a számukra! Hja, ha mi fosztogatnánk a világot, mi lennénk a Nyugat! (Ami engem illet, sosem tartottam nagyra Hofit. Csak vicceket faragott, mert színészként alighanem életképtelen lett volna).
    És forradalom?! Ukrajnában épp az imént robbantott ki fordalmat az ifjúság, és MIT NYERTEK vele? Még azt a keveset is elvesztették, amijük volt! A Nyugat haldoklik, ezért ennyire gátlástalan. Amíg lőszere, tankja, bevándorlókból verbuvált hadserege van, a nyugat nagyszerűen fog élni. De nem tovább! A Csodálatos Nyugat!! Szeretnék magyar lenni! Szeretném, ha a fiaim, és az ő fiaik is magyarok szeretnének lenni, és azok is maradnának!
    Kedves V.kutya! Bocsáss meg érte, tisztelettel,de nem értek Veled egyet! A világ változik valóban! Ázsia, Dél-Amerika szorítja ki a nyugatot, tehát most megpróbál Európában emberkedni. Csak hogy Kelet-Európa szintén elindult, hogy kiszorítsa a vállalatait. A nagyszerű, mohó tőkések két évtizeden belül kénytelenek lesznek a saját polgáraikat nyomorba dönteni a profitért, és ami akkor következik… Talán még nem láttunk olyan véres polgárháborút, mint ami nyugaton kitörhet! Vagy annyi akasztást, lincselést! De hogy a szabadság és demokrácia illúziójában majd száz éve ringatott nyugati emberek nem nyelik le a rájuk zúduló nyomort, az szinte biztos!

    • Névtelen szerint:

      Tisztelt Gandhi,
      Nagy tisztelettel olvastam a részletes elemzésed, minden ponttal egyetértek természetesen.
      Nem védtem Gyurcsányt, hanem az objektív valóságot írtam le, és azt, hogy egy állítás igaza nem attól függ, hogy ki mondja, hanem annak a tényleges tartalma.
      Gyurcsány nem érdemel ennél mélyebb elemzést, mert egyrészt a történelem átgázolt rajta, másrészt neki köszönhetjük Orbánt.
      Én magam 100 %-ban kádárista vagyok most is, de én nem a forradalmár fajtából való vagyok, mert arra van jelentkező bőven.
      Én a nehezebb utat járom, amely nincs kitaposva, és csak kevesen járnak ott.
      Én tudom: ha valóban segíteni szeretnétek a mai fiatal nemzedéken, nem fegyvereket kell elővenni, hanem szerszámokat: ásó, lapát, csákány, csavarhúzó, kinek mi a mestersége. És dolgozni, ezerrel!
      Én a béke embere vagyok, ezt többször is elmondtam itt.
      Ha nem tudok használra lenni másképpen a hazámnak, és szűkebb környezetemnek, legalább nem ártok azzal, hogy még lejjebb taszítom azt.
      Nekem van egy zavaró körülmény, amit nem nagyon akar senki tudomást venni, amikor szóba kerül a Kádár-rendszer, és sokan nosztalgiáznak: nevezetesen, hogy az a korszak a maga megdönthetetlennek hitt bástyáival örök védelmet ígérve nekünk, igazából felelősségtudat nélküli felnőtteket nevelt, akik nem voltunk tisztában döntéseink súlyával, amikor jött a rendszerváltás.
      Rövidebben: 30-40 évesen ostoba gyermek ésszel bedőltünk a vakításoknak, miközben azh elvtársak egymás után alapították a pártokat.
      A Kádár-rendszer kiváló űttörőket, kiszeseket, kiváló gárdistákat, és még kiválóbb munkásőröket nevelt, de nem nevelt felnőtt férfiakat, és nőket! A zsigereinkben volt a tudat, hogy az állam örökké gondoskodni fog rólunk, és a mi gyermekeinkről.
      Ebben nőttünk fel, ezzel a hamis tudattal.
      Egy, vagy két generáció kellett, mire rádöbbentünk, hogy ez nem így van, de gyermekeink már tudják!
      A mi generációnk igazából sohasem nőtt fel, hidd el nekem, itt az eleven példa, ez az infantilis forradalmaskodás, elképsztő, kamaszos, komolytalan, és ezzel együtt (ön)veszélyes is!
      Vannak, akik 51 évesen gyermekek, és 15 évesen felnőttek.
      Az élet csodája, hogy az utód, a gyermek mindig okosabbnak, intelligensebbnek születik, akkor is az lesz, ha mi tömjük a saját hülyeségeinkkel a fejüket, ők legyintenek rajtunk, és elküldenek (menj inkább sörözni fater), és ha bölcs vagy, akkor hallgatsz rá! (ezt ne szó szerint vedd, ez egy analógia).
      Bízzunk a fiatalokban, mert ők globális összefüggéseiben látják a dolgokat, mert ők már világlakók, nekik a mi öröklött kereteink (A Karám) egy közröhej.
      Nőjetek fel, ezt tudom mondani, sohasem késő! Ne szégyelljétek 60 felé tükörbe nézni!
      Nem mondja nekem senki, hogy a mi életünk Megváltója valahol Ázsiában van, mert ez már a tökönszúrás kategóriája.
      Valaki mondja meg, de nagyon gyorsan: mit ígért bárkinek Putyin, vagy a tudja-fene melyik Ling, vagy Yung, vagy akármenyik ferdeszemű?
      Komolyan gondoljátok, hogy ha elkezdünk nyomulni a sztyeppére, akkor akár 20 év múlva már két kenyeret tudunk venni egy órabérrel, és ez lesz már a Paradicsom?
      Én azt kívánom Neked, tisztelt Gandhi: élj addig, amíg a rothadt Nyugat bedől, és mindezt kiváló egészségben éld meg!
      Tisztelettel:
      V.kutya

      • koppány szerint:

        ásó-lapát-csavarhuzó stb. minnél többet dolgozunk annál többet adózunk.magyarán 1 cseppet sem jutunk előre mivelhogy kizsigerelnek. ráadásul leis rokkanunk.

  8. Névtelen szerint:

    Nem volt türelmem mindent elolvasni… A lényeg : ahhoz képest, hogy ennek az embernek a felbukkanásakor milyen reményeket fűztem hozzá ( ..a magyar Tony Blair =azóta az is egy szarházi, mint kiderült.. . ) GyF tűnjön a retkes pápai lumpenproli kurvaannnnnyába….!!!!!!!

Hozzászólás