Mocskos, szemét rendszer ez

Mi, magyarok imádjuk a sikert. Igaz, nem minden sikert, de a világraszólót, az aranyfényűt, a luxuslimuzinnal érkezőt, az nagyon. Imádjuk Orbánt és Gyurcsányt meg a többi polgárháborús uszító milliárdost, mert imádjuk az erőt, a pénzt és a hatalmat. Imádjuk az állami kitüntetéseket, a Kossuth-díjakat, a nagy- és a kiskereszteket. Imádjuk a nemzet sportolóit, színészeit és egyéb hőseit. Hiába adósodunk el évszázadokra, számukra mindig akad havi félmilliónk, ha már a sportolók, művészek és tudósok tömegeit méltányosan megfizetni nem tudjuk.
Ők a mi hőseink. A nemzetnek nincsenek kőművesei, orvosai, tanítói vagy ápolói, és nincs is rájuk szüksége, hisz a teljesítmény csak akkor ér valamit, ha azt színpadon vagy arénában adják elő, egyébként a sógorság-komaság rendszere működik. Így aztán a nemzetnek polgárai sincsenek. Csak oligarchái és jobbágyai.
Szántai Attila egy soha nem volt világ, a polgári Magyarország hőse. Vállalkozott, dolgozott, négy gyereket nevelt, és amikor a maffia védelmi pénzt követelt tőle, ő kiállt magáért. Nemet mondott, a rendőrséghez fordult, önvédelmi fegyvert váltott ki. Bár ne tette volna! A rendőrség nem pusztán cserben hagyta a rendes működés szerint, hanem – mint kiderült – maga is a fosztogatók, a védelmi pénzt követelő bűnözők szövetségese lett. A férfit és családját a Fekete Sereg nevű banda tagjai addig fenyegették, zsarolták, provokálták és bántalmazták, míg az önvédelemből lelőtt egy embert, egy másikat pedig megsebesített.
Ezt követően Szántai Attilát a teljes jogállam cserben hagyta. Ügyészség, bíróság, elsőfok, másodfok. Börtönbe került, épp azok közé a bűnözők közé, akiknek a társát megölte. Iszonyú kínokat, megaláztatást és gyötrelmet szenvedett el méltatlan rabságának hét éve során. Emberi roncsként, megtört egészséggel, önmaga árnyékaként szabadult.
Ez az eset százmillió forintjába került a magyar államnak. Annyi pénzbe, amennyiből Szijjártó Péter még egy rendes családi házat se tudna venni. Szántai Attilával nem fognak együtt fotózkodni a politikusok, nem lesz meglepetésvendég az esti showműsorban, nem lesz ő a nemzetnek senkije, hiszen éppen az ő tragédiája mutatja, hogy mennyire erkölcstelen, romlott és képmutató az egész minket körülvevő magyar állam a celebjeivel, a hatóságaival és verőembereivel karöltve.
Legszívesebben messzire szöknék abból az országól, ahol az állam és a nyilvánosság számára ennyit ér egy aljas és értelmetlen módon tönkretett élet. Magyarországon a diplomahamisítók a hősök és a Szántai Attilák az áldozatok. Egy tönkretett élet és család akciósan százmillió forint. Mocskos, szemét rendszer ez.
(mandiner)
Bal-Rad komm: MI AKARTUK! MI – MAGYAROK!

CSAK MI FOGJUK TUDNI MEGVÁLTOZTATNI!

Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

9 hozzászólás a(z) Mocskos, szemét rendszer ez bejegyzéshez

  1. vitorla123 szerint:

    Pénteken mint írtam,valami hasonlót éltem át.Pedig csak a red-help,bal-rad levelezője vagyok.Nem vagyok írástudó.Őt nálam Moldovának hívják .Csak leírtuk,hogy az állrendőr hogyan rabolt ki,rendőrségi támogatással három magyar családot.Öt év után,”győzött az igazság”! Egy mondat.De a büntető eljárás még két vagy három évig folyik.10 év mire a kirabolt a pénzéhez jut.Ha egyáltalán hozzá jut.A rablóbanda pedig kap 30 millát Uniós támogatás címén.Hogy tudjanak fejleszteni az állatvédelem területén.A sajtó képviselői,az újságírónak mondott rágalmazók és tettestársak esetenként,és alkalmanként negyven rongyér írnak dicsőítő írásokat a szent asszonyról.Nekik mindent szabad. Megfenyegetni a szakértőt,bizonyítékot hamisítani,bizonyítékot megsemmisíteni.Szabadon több ezer esetben dolgos paraszt embert,pásztort,földművest rágalmazni,honlapra kitenni,megszégyeníteni.Hát bennem emberükre akadtak.Minket perbe fogtak hamis vád és rágalmazás miatt,mert ,hogy mi látjuk rosszul a dolgot.Ők csak saját zsebre bűnüldöznek szervezetten.Mint Állatrendőrség.Még reklámfilmet is forgattak 5 milláért.A színészeket meg beperlik,hogy a gázsit adják vissza.Jogi szaklapoktól kezdve,TV csatornákon át,megyei és országos lapok dicsőítik a rablókat.És piszkos kommunista az aki ezt nem hagyja,mert az isten az nekik fog igazat adni.Igen Orbán az isten meg a környezete,ellopták az ország adóbevételét,még az Amiktól is.Ugyan kérem.Nekünk ebben az ügynem eddig 5 vagy 6 halottunk van,a karaktergyilkosságokról nem beszélve.Itt a magyar ember élete egy hajítófát sem ér.”Nem hagyjuk!”Rendszerváltást akarunk!”Felelősségre vonást akarunk! Meg vagyon írva:”Ne lopj!” De törvényt csinálva se.Ehhez nem kell jogi,közgazdasági egyetemet végezni,főleg a nép pénzén,ingyen..Lehetetlen állapot,hogy az egyetlen hasznot hozó munka a csalás,a sikkasztás és a lopás legyen.Még hogy a cigány lop.Ők legalább éhesek.

  2. sanyo szerint:

    Az utolsó mondatod kiigazítanám. Ők legalább éhesek egy kis drogra.
    A fa tolvajokat, csirketolvajokat, ha szükségből teszik , a nép nem marasztalja el!
    A Jobbik álláspontján vagy , de novemberben még a pártot is fel akartátok oszlattatni!
    Rosszul tudom?

    • vitorla123 szerint:

      Rosszul tudod.Most se támogatom a vezetését.Semmivel sem külömbek mint Orbánék. Tehenes Nagy Gyuláról és csapatáról van szó alapvetően.DE.”ha Hitler nem szerette a tejet,nekem se kötelező szeretni!”

    • Névtelen szerint:

      A Jobbik a Fidesz bakelit szervezete. Ők is része – 2002-től – a sötét múltunknak.
      Nálunk itt jobbikos képviselők győzték le a fideszeseket, de érdekes módon akkor fordult meg a kocka, minél kevesebb jobbikos jelkép volt a gyűléseken ,sőt, még árpádsávos zászló sem volt – akkor kezdett nőni a támogatottság.
      Az emberek ma már nem pártokat támogatnak, hanem embereket. Megvetik az összes pártot, kormány- és ellenzékit, parlamenten-kívülit, mindet, és igazat adok nekik, én is megvetem az összeset.
      Ha valaki túl sokáig volt az ellenfele egyiknek vagy másiknak, maga is sáros lesz, idővel, ez természetes.
      Meg kell tanulnunk pártok nélkül gondolkodni, élni. Ne mások mondják meg, mi a helyes, és mi a helytelen!
      Ha magunktól nem tudjuk, úgyis mindegy.
      V.kutya

      • Miki szerint:

        Most Dávidról beszélsz? Volt otthon az a szocialista köcsög polgármester,aki fordal jár.Azt is le kell buktatni Janiczaknak.Mag a cigánygyerek helyettesét,a somsályi raklapgyáros kis piti bűnözőt,a helyettesét.Láttam a hotel Ózdban hogy remegtek a jegyzővel együtt,mikor a célpont lebuktatta őket.Még is szabadlábon vannak,Fűkőék kitaposhatnák már a belüket.

        • Névtelen szerint:

          Hát igen, ők egész utcát nyitottak maguknak, nem gatyáztak! Sőt, meg EU-pénzből külön hidat is építettek maguknak, hogy ne kelljen vegyülniük az utcabeliekkel, ha beállnak a kocsijukkal. Még el is nevezték a hidat a keresztnevéről, de nem írom le azért sem! 🙂
          Nem tudom, hol lehet megállni, ha valaki az eltűnt pénzeket kezdi el keresni, mert úgy tudom, ha bűnszövetségben csinálták, nem érvényes az 5 éves elévülés, de javítson ki valaki, ha tévedek!
          V.kutya

  3. harcikutya sztalin szerint:

    Minden kapitalistát karoba huzunk!!!!A sorstalanok menekülni fognak.

    • vitorla123 szerint:

      Mi a parasztok oldalán vagyunk.Ők termelik a kaját,a mindennapi kenyerünket ,a többi meg ellopja.Ma már a paraszt is számítógéppel dolgozik.Mindent tud a világról és nem hülye.Iskolát,hidat autópályát fogunk építeni,és boldog világot teremtünk nekik.Ezt a feladatot rájuk bízzuk,mert mi vének már ehhez gyengék vagyunk.Meg mondjuk,hogyan lehet megcsinálni.Az élet a pelenkától a szemfedő bűzéig tart.A parasztok bekerítik a várost és megváltozik a világ!Nem hagyjuk,hogy megfélemlítsék a magyar kisembert.

  4. Névtelen szerint:

    A legképmutatóbb és leghazugabb portálok egyike a “mandiner.hu”. Elképesztő és mérhetetlenül cinikus, hogy pont ők írnak le ilyeneket, akik éveken keresztül tapsikoltak azoknak, akik folyamatosan teszik tönkre az országot. Az embernek hányingere van az ilyesmitől…

Hozzászólás