Orbán: Mindenki tudja, hogy az amerikai korrupciós vád “fedőtörténet”! (Amiből a korrupció igaz!)

Ez egy tipikus titkosszolgálati befolyásszerző akció kísérőjelensége – mondta Orbán Viktor a köztévének adott interjújában a kitiltási botrányról. Szerinte az Egyesült Államok nem egyszerűen beleavatkozik, hanem aktív és cselekvő részese a közép-európai országok belpolitikai életének. A kormányfő úgy látja, most az egész világon újraosztják a lapokat, ezt érezzük Magyarországon is. Az interjúban elismerte, hogy vannak generációs különbségek a Fideszben.

híra

Orbán Viktor kedden az M1 Az este című műsorában felvételről sugárzott interjúban azt mondta, szerinte azért is volt sűrű 2014, mert az év második felében két okból át kellett alakítaniuk a terveiket:az orosz-ukrán konfliktus miatt, és “előkerült a nemzeti függetlenség kérdése” is.
“Valóban, az ember azt gondolta volna, hogy három választás után a dolgok nyugodtabbak lesznek (…), én is azt gondoltam, hogy nyugodtabb idők jönnek, de be kell látnunk, nem mi tehetünk arról, hogy olyan időket élünk, amilyeneket” – fogalmazott a miniszterelnök, aki szerint az egész világon most osztják újra a lapokat. Az általános feszült európai hangulat pedig Magyarországon is érezteti hatását – tette hozzá.
Az amerikai kitiltási üggyel kapcsolatban a kormányfő azt mondta, minden gondolkodó ember tudja, hogy az Egyesült Államok részéről megfogalmazott korrupciós vád “fedőtörténet”. Valójában arról van szó – folytatta -, hogy az Egyesült Államoknak új keletű érdekei lettek ebben a térségben, befolyást akar szerezni, és ehhez használja fedőtörténetként a korrupciót. Ezt szerinte onnan lehet tudni, hogy amikor a kormány konkrétumokat követel az Egyesült Államoktól, akkor az “valahogy sohasem történik meg”. Ez egy tipikus titkosszolgálati befolyásszerző akció kísérőjelensége – jelentette ki.
Az Egyesült Államokról
Szerinte “új korszakba léptünk”, az Egyesült Államok “nem egyszerűen beleavatkozik, hanem aktív és cselekvő részese” a közép-európai országok belpolitikai életének. A kormányfő ennek okát az orosz-ukrán konfliktusban, valamint az Európai Unió és az Egyesült Államok között zajló szabadkereskedelmi tárgyalásokban látja. Két ügyet, az energia- és a kereskedelempolitika ügyét jelölte meg, mint ahol markánsan megmutatkoznak amerikai érdekek. Úgy látja, “bennünket bele akarnak rángatni egy olyan konfliktusba, amelyből mi csak rosszul jöhetünk ki”. Magyarország nem akar részese lenni az Egyesült Államok és Oroszország közötti hidegháborús hangulatnak – tette egyértelművé. Közölte, a magyar külpolitika leginkább a némettel mutat hasonlóságot, vagyis hogy az orosz-ukrán konfliktust az oroszok ellenére nem, csak velük közösen lehet megoldani. Ez eltér az amerikai állásponttól – jegyezte meg.
Azt is mondta, hogy az amerikaiak szerettek volna atomerőművet építeni Magyarországon, de nem ők építik, ami fáj nekik. Arra a kérdésre, hogy tervben van-e esetleg André Goodfriendnek, az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége ideiglenes ügyvivőjének kitiltása Magyarországról, Orbán Viktor azt felelte: nincs ilyen konkrét tervük, de a kormánynak minden alkalommal olyan válaszlépéseket kell adnia, amelyek megfelelnek Magyarország tekintélyének. A Fidesz népszerűségvesztéséről és az elmúlt hónapok demonstrációiról szólva a kormányfő felidézte az előző ciklus tüntetéseit – például a fegyveres szervek dolgozói korkedvezményes nyugdíjának megszüntetése ellenit -, amelyekhez képest most csak “verbális durvaságot” lát. Hangsúlyozta: demokráciában a kormánnyal egyet nem értőknek joguk van kifejezni véleményüket.
Vezető fideszes politikusok vitáiról a pártelnök-miniszterelnök azt mondta: nem tulajdonít nagy jelentőséget ezeknek, teljesen mindegy, hogy a Fidesz politikusai kedvelik-e egymást, mert a politika nem személyes ügy, nem a politikusokról szól, hanem az országról, az emberekről. Hogy közben “szólogatnak-e egymásnak az urak”, mindig érdekes, mert “a politikában is a peep show a legizgalmasabb”, de valójában ez nem fontos – fogalmazott, megjegyezve, hogy ez is egy munkahely, és minden munkahelyen vannak súrlódások.
Azt elismerte, hogy vannak generációs különbségek a Fideszben, de úgy példázott: “ha az ember egy tisztességes házban akar lakni, akkor nem érdekli, hogy a kőműves, a burkoló meg az épületgépész kedveli-e egymást (…), hanem azt szeretné, hogy legyen villany, fűtés meg víz, meg működjenek a nyílászárók”. Orbán Viktor nemmel válaszolt arra a kérdésre, tervez-e kormányátalakítást. Megjegyezte, van egy feltörekvő nemzedék a politikában, ahogy az egész országban is, és ezeket a fiatalokat támogatni kell, mert tehetségesek, szorgalmasak, “bátor fiúk”, hazafiak, “hagyni kell őket dolgozni”, ezért “egyelőre inkább mindenkit bátorítanék, nem pedig cserélnék”.
A következő négy év
A következő évekről szólva a kormányfő azt mondta: 2014-18 között a cél a bérből és fizetésből élő családok anyagi biztonságának megerősítése, ami magában foglalja a rezsicsökkentés megvédését, a devizahitelesek ügyét, a béremeléseket, az életpályamodelleket. A következő négy évben szerinte azokra kell összpontosítani, akik ma “a létre alsóbb fokain állnak”, hogy évente egy-egy fokkal feljebb kapaszkodhassanak.
Úgy látja, a szegénység elleni legjobb politika a munkahelyteremtés, amelyben az államnak igenis van feladata. Arra a kérdésre, hogy a jelenlegi törvényhozási munka – benne a vasárnapi pihenőnappal – elősegíti-e a munkahelyteremtés folyamatát, úgy reagált: “legjobb tudásunk szerint igen”.
Jelezte végül, azt várja, hogy a magyar gazdasági növekedés 2015-ben is az európai átlag felett legyen. Ha pedig a magyar gazdaság jól teljesít, indokolt lehet bizonyos adófajták csökkentése – mondta.
(HVG)
Bal-Rad komm: Persze hogy mindenki tudja, hogy a korrupció fedőnéven indult akciót az USA-ban szervezik. Az amerikaiak mesterien használták ki a lehetőséget, amit Orbánék tálcán kínáltak nekik. (Orbán megnyugtatására: a kimutatható oroszbarátsága miatt szintén Amerikából szervezett korrupciós botránnyal távolították el a cseh miniszterelnököt. Pedig hát AZ A KORRUPCIÓ!-hol volt a magyar korrupcióhoz? Sehol!)
“… általános feszült európai hangulat …” – kerregte Orbán! Európában a politikusokon kívül szinte senkit nem izgatnak ilyesmik. Maradék-Ukrajnán kívül csak Magyarországon feszült a poltikai légkör, és ráadásul nem kölcsönhatás miatt. Egyszerűen Orbánék teremtettek “helyzetet”! Azzal a hihetetlen mohó rablási-dúlási akcióikkal, amit a fényes “választási” diadalok árnyékában meg mertek maguknak engedni. Maguk kínálták fel a támadási felületet maguk ellen!
Orbán hosszú távra már ne tervezzen. Lehet, hogy már a jövő esztendei húsvéti sonkafőzés kimarad az udvari sajtó témái közül!
Persze nem Orbán miatt fogunk sírni!
Sírásra okunk nagy valószínűség szerint Gyurcsány miatt lesz! Jövőtlenségünk miatt!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

29 hozzászólás a(z) Orbán: Mindenki tudja, hogy az amerikai korrupciós vád “fedőtörténet”! (Amiből a korrupció igaz!) bejegyzéshez

  1. 1 Névtelen szerint:

    Áldott békés , boldog Karácsonyt Mindenkinek!

    Hogy cikkhez is szóljak: maszatolsz zsici….és összeteheted a két kezed, hogy a “szélsőség” nem ment ki ellened tüntetni.

  2. Nagy Ferenc szerint:

    A korrupciós és kitiltási téma eredetileg azzal indult, hogy a NAV szakértőket akart küldeni az USA-ba a Bunge adócsalásának kivizsgálására. Ezt akadályozták meg azzal hogy kitiltották a szakértőket. Később már kissé elburjánzott a dolog .

    • vitorla123 szerint:

      Minden lehet meg az ellenkezője is.Szerintem Orbán viselkedését kriminológiai szempontból vizsgálva csak egy jöhet számításba.Ő az egyik elkövető és a miniszterelnöksége akadályozza abban,hogy eltűnjön.Meg kellene szabadúlni,hogy a többszáz kiló dollárt,vagy aranyat el tudja tüntetni.És még vissza is térhetne a hatalomba később.Ráadásul a dollár,vagy az arany Amerikai tulajdon,vagy ők is számítottak rá. Ilyen az Ukrán kincstárból eltűnt arany kérdése.Így nincs ellentmondás a körűl,hogy miért kellett a fiatalok bosszantására bevezetni az internet adót. Bizony elszalasztotta az alkalmat le kellet volna mondania.Nem fedősztori,konkrét lopás a gond.Nem életbiztosítás az Amerikaiakat meglopni.Azok nem magyarok!

  3. Névtelen szerint:

    A politikai szappanopera mindig tartogat meglepetést.Megfigyelhető, számokkal alátámasztott,akármi történik mindig a legerősebb ellenzéki párt szavazótábora növekszik-alamuszi macska nagyot ugrik.Mi lesz ebböl?!

  4. Útkereső szerint:

    ” a miniszterelnök, aki szerint az egész világon most osztják újra a lapokat.”
    Sajnos ezt mindenki épséges ésszel felfogja. A célországok egyike mi vagyunk. Ezt a hatalmon levők és az állítólagos ellenzéke tálcán nyújtotta önként és talán dalolva is, mert tetszettek elfogadni a felajánlásokat. Tetszettek kiépíteni a szivárgókat egy bizonyos “terminus technikus” -szal fogalmazva, azaz zöld utat tetszettek csinálni.
    ” korrupciós vád fedőtörténet Valójában arról van szó ..”
    Alapvetően ez egy technika, csak sajnos nálunk ennek komoly alapja is van, mint véljük tudni. Sikerült az elmúl közel negyed százada a mohóság miatt besározódni kérem szépen.
    ” de a kormánynak minden alkalommal olyan válaszlépéseket kell adnia, amelyek megfelelnek Magyarország tekintélyének.”
    ezt bizony 25 évvel ezelőtt kellett volna kezdeményezni.!!! eső után köpönyeg már szinte feleslegesnek tűnik, mert el vagyunk ázva bőrig.
    ” Úgy látja, a szegénység elleni legjobb politika a munkahelyteremtés, amelyben az államnak igenis van feladata.”
    Bizony-bizony van feladata. Kár volt a “Kádár éra” teljes foglalkoztatását fikázni, meg virtuálisnak minősíteni, meg erre ráverni a mostanihoz képest lepkeszellenetnyi államadósságot erre ráverni. Jóreggeltkívánok! Tetszenek ébredezni. Oké, de már a pol elít elveszítette a hitelét. Tetszettek vizet prédikálni és bort inni. Mindig jönnek a zengzetes szövegek mit miért óhajtanak megtenni, aztán a cselekvéseik ellentétes irányba haladnak. Nem igazán kérnénk már ebből. sem a cselekvéseikből sem másból. A megmentésünkből meg pláne nem. Ez a szekér menjen tovább a maga útján és lehetőleg elfelé.

  5. furnan szerint:

    Mai, hajnali – Russia-24 reggeli híradókban (BECTI) rövid, idézettel kommentált Orbán Viktor képet lehetett látni a témával összefüggően.
    Sajnos nem tudok oroszul, de néhány szó “lefordítása” után egyértelmű volt.

    Szerintem Magyarország nemzeti érdeke a keleti orientáció, és O. V. -t támogatnunk kell, akár “béketüntetéssel’ is…….
    Gondoljunk bele, kik jöhetnének utána……. micsoda cionatlantista sisere-had készülődik baloldali jelszavakkal……. Ismerősök, de most más ruhában vannak.
    Inkább maradjanak a jelenlegi helyzetben a “jóllakottak”…..

    • vitorla123 szerint:

      Jól látod,csak lehetetlen. Oroszország jelenleg nem tud és nem is akar segíteni. Amerikával szemben nekünk nincs esélyünk!Azt ültet a nyakunkra akit akar.Orbánnak annyi!Lehet sokkal rosszabb is,ha púposkodunk!

  6. csacsala szerint:

    Kedves Fiatalok! most, amikor már minden lehetőségetek megvan az interneten mindenről tájékozódni, miért nem látjátok, milyen támadás folyik M.o ellen, és nem mi rabolunk az amerikaiktól, hanem ők fosztanak ki bennünket folyamatosan a cégeiken és a pénzvilágon keresztül. Most az oroszok elleni pénzügyi támadással bebizonyították, hogy nem a piac írányit, amit folyton mantráznak, hanem mindig ők irányitják a piacot és pénzügyi világot a kényük szerint, ezért kellett eladósítani az országokat, hogy ne lehessünk önállóak, zsarolhatóak legyünk!!
    És igenis össze kellene fogni ellenük, mert ha itt sikerül nekik egy Majdant összehozni, amit igazol az összes utcai megmozdulás, akkor itt katasztrófa lesz az egész országban.

  7. goj szerint:

    @csacsala
    helyes.

  8. imre--koppány szerint:

    politikusok=bűnözők . nekem és környezetemnek 1. sem kell, új lapok új alapok. a régiből ami jó vissza, a rablott holmit vissza. abűnözöt pedig itéletre.

  9. agyorkos szerint:

    Admin, a komm-ból kimaradt Orbán szegénység ellenes küzdelmének méltatása! 😉

    Admin:

    Hadd ne mondjam, hogy orosz Facebook oldalakon miket kap?! Minimum: “Európa legkorruptabb bandája az övé!”

  10. Fűrkész szerint:

    Sátrak között lovas léptet, nyomában a tábor éled. Éles kardot markol karja, csatára hí virradatra.
    Napisten már felkelőben, páncél csillan tüzes fényben. Miként folyó ha megárad, a rettenes sereg támad.
    Most lép a nap delelőn át, pataknyi vért és halált lát.
    Győz az igaz nincs már kétség, menekül a rút ellenség.
    Tele az ég csillagokkal, csatatérről nem hallik zaj. Halottaknak szól az ének, hírdetik a dicsőséget. EF/MG

  11. baloo szerint:

    OK, menjünk sorban.
    1. Ezt a Balrad miért a HVG átiratában hozza? Hol beszerezhető az eredeti beszéd hiteles átirata? A BalRad szrint a HVG nem az “ellenség” szócsöve? Vagy legalábbis van annyira hiteles, hogy a HVG elvi ellenségének beszédét a HVG-től veszi át? “az ellenségem ellensége a barátom” – ez a BalRad alapelve? Satöbbi. Zadumajtye.
    2. “az Egyesült Államok részéről megfogalmazott korrupciós vád “fedőtörténet””
    Nos, ez igaz. teteszik vagy nem. Qrcsány legalább annyira korrupt. A BalRadnak, mint az MSZMP-hagyomány letéteményesének elsődleges fontosságú kéne, hogy legyen a “kommonista eszmék” őrzése, ebben a komisz vadkapitális világban. Lényegesen hitelesebb lehetne a BalRad is, ha kicsit kinézne a fejéből és észrevenné, hogy a marxista stílusú kommunizmus tiszta cionizmus, olyan, hogy “szocializmus”, pláne “kommunizmus” sosem volt és a mai magyar helyzet többek műve, de ezek nem kis része még a jó öreg MSZMP-ből vagy annak farszelén startolt.
    3, A korrupció minden központosított rendszernek része. Amint egy központ (állam) osztja vissza a zsét, a javát mindig meghagyja. Azok a jóembörök azér mentek oda avazze, ezz a lényege a rendszernek. Ez ugyanúgy érvényes az EU, USA rendszerére, mint a hajdani rendszer Nagy Túlélőire is. Konkrétan Kádár nincs benne, oké. De attól még rendszerszinten azért a muftik csak leszedték a tejfölt, pláne, amikor esélyük lett végre lenyúlni az állami vagyont (ami meg nem “állami”, hanem “nemzeti” – qva nagy különbség ám…
    4, Többször megírtam: én is rühellem ezt a jelenlegi rendszert, csak illene átlátni, hogy most milyen zséből, kik és miért tüntetgetnek a Jóbarát Andrisék. A “szocialisták” – pl. a BalRad – TÉNYLEG Gyurcsányt akarja vissza? Múltak s változtak az idők, ami ma szocialista, az totál hazaáruló, ez a szó sajna le lett járatva, hiba és kontraproduktív előhozni – nem Kádár, hanem Gyurcsány miatt. A ma “hadrahívható” népesség 90%-a fiatal és liberális. Ezeknek min. 80%-a zsiráf honfoglaló, ezek vannak Orbán ellen és Gyurcsány mögött. Igen, vazze, ha még nem esett le a bélás: a ZSIRÁF-ok, mint Marx, Róza Luxemburg, Kóhn Bélus, Trockij, Kamenyev, Martov, Gramsci, Sverdlov… hadd ne folytassam. Nos, ők sose voltak és ma sem az én népem. Egyelőre az én népemnek gyakorlatilag csak ártottak – és tudtommal más népek tapasztalata is hasonló (német, lengyel, orosz, stb.). Na erre lécci adjatok konkrét választ, hadd tudjam, mi az elképzelésetek a tüntetések támogatásával és az Orbán-rendszer ellen. És hogy tudatában vagytok-e annak, hogy a jelenlegi – kétségkívül korrupt – rendszer bomlasztásával milyen rendszert megszületésénél asszisztáltok. Kádár – sajnos – meghalt, a mai milliárdos hiperkorrupt szocialisták az USA-t szolgálják. Ilyen a világ, nem szabad szavakba kapaszkodni.

    Mindegy, várom a választ.

    Admin: Tekintettel arra, hogy a Bal-Rad bevallottan-főként-copy paste-működik, semmiféle erkölcsi gátlása nincs amiatt, hogy innen-vagy onnan másolunk be cikkeket! Azokat aztán megkommenteljük. A saját szánk íze szerint. Ha ebből bárki azt a következtetést vonja le, hogy a Bal-Rad egy “maszopistagyurcsányistaliberálisantimagyar orbánútálózsidóbérenccigányimádóbüdöskomenyista” – hát az olvasgassa a Bal-Rad-ot, kissé visszanyúlóbban is!

    A Bal-Rad tudomásul vette, hogy Kádár meghalt! A Bal-Rad NÉPKÖZTÁRSASÁGOT SZERETNE! A JÖVŐBEN! Ha valaki ezt megérti, akkor világossá válhat számára, hogy miért útáljuk EGYFORMÁN MIND AZ ÖSSZES POLITIKAI MAFFIÁT, AMELYEK KISEBB RÉSZE CSAK A NAPOT, NAGYOBB RÉSZE A NÉPET LOPJA! (Jelenleg!)

    Ha esetle bárki is azt olvasná ki napjaink korrupciós-kitiltós szájkaratéjából, hogy a Bal-Rad az amerikaiak pártját fogja!-hát vagy mi írunk nagyon rosszul, vagy néhány olvasónak vannak értelmezési problémái! NEM FOGJUK AZ USA PÁRTJÁT, DE EBBEN A KORRUPCIÓS ÜGYBEN IGAZUK VAN! (Az más kérdés, hogy legalább ugyanannyi korrupciós ügyet tudnak a többiről is, de…) Az első pillanatoktól fogva-talán elsőként-a Bal-Rad hangoztatta az amerikaiak kekeckedésének valódi okát! Az “orosz irányt”! És fel is hívtuk erre a veszélyre a figyelmet, mint ahogyan a demonstrációk kapcsán is.

    MI ÚGY LÁTJUK, HOGY A LEGNAGYOBB HIBA AZ, HOGY A NATO-USA-ELLENESSÉGET NEM KÉPES SENKI MEGJELENÍTENI, ÁLSÁGOS INDOKOKKAL! (Jaj! Majdan lesz!) Lehet hogy lesz! Ha lesz, azt Orbánék fogják kiprovokálni! Ám valószínűbb, hogy megússzuk simán egy liberális hatalomátvétellel. Talán még “választásokat is fognak rendezni” 2016-ban!

    ÉS AKKOR ARRA FOGNAK EMLÉKEZNI A VÁLASZTÓPOLGÁROK, HOGY EZEK A LIBERÁLISA TAKNYOK TÜNTETTEK ORBÁN ELLEN! EURÓPÁT KÖVETELVE!

    Arra ugyanis nem emlékezhetnek majd, hogy ILYEN-OLYAN NEMZETIEK IS TÜNTETTEK VOLNA AZ ELMENEKÜLT ORBÁN ELLEN!

    Az Orbán-ellenes MAGYAR TÜNTETÉSEKET TÁMOGATNÁNK! De nincsenek! Vannak a libsirandalírozások! Mit tehetsz akkor, amikor látod a transzparenst, hogy LE A MOCSKOS KAPITALIZMUSSAL! És látod, hogy egy MELÓS IDŐS CSAJ TARTJA! Mert végre ki akarja kiáltani, hogy ELEGE VAN EBBŐL AZ EGÉSZBŐL! Mert vannak ám ezeken a demonstrációkon ilyenek is! Fiatalok is, idősebbek is! DE SENKI NINCS, AKI OTT LENNE EGY KIB@…OTT NÉPKÖZTÁRSASÁGI CÍMERES ZÁSZLÓVAL, HOGY IDE GYERTEK! NE AZ EU-S MEG AMERIKAI ZÁSZLÓ ALÁ!

    Jómagam mennék! Vinnék zászlót is! De miből?

    Nos, ezért tud visszajönni Gyurcsány! Lehet persze nem ő, hanem a szelleme! Mert az Orbánba belefáradt emberek kiszédelegnek jobb híján a liberális elégedetlenkedők közé! És az ocsúban elvesznek! Mert nincs ott senki, aki fölvállalná őket!

    Aki pedig azt véli, hogy Orbán megérdemli akár a passzív támogatást is-egy darabig megtettük- az téved! Amig támogattuk, tudtuk hogy gazember, de ennyi disznóság róla és a famulusairól még nem volt ismert! De a jövőben még több bűnük fog napvilágra kerülni! A MAGYAROK TÖBBSÉGE MÁR GYŰLÖLI ŐKET! És eléggé botor módon, elfogadja akár Gyurcsány visszajövetelét is, MERT NINCS OTT MÁS A DEMONNSTRÁCIÓKON CSAK GYURCSÁNY SZELLEME!

    Bezzeg ha Kádár szelleme lenne ott! AZ MEGMENTENI ORBÁNT! Mert hatalmasságaink-beleértve az USA-t is, CSAK A KOMMUNISTÁKTÓL RETTEGNEK! Lásd: Ukrajna esete! Bárki, bármi!-csak kommunista ne!

    Ha még ezek után is a Bal-Rad Amerikabérenc, liberális szekértoló – akkor valamit nagyon félrebeszélünk!

    A Bal-Rad szocializmust akar! Tegnap már egy kommentválaszba le lett írva, miként?

    • 1 Névtelen szerint:

      Balu mester! A kérdésed jogos, bár én úgy látom itt a többség nemzeti szocialista. Hála Istennek!

    • Fűrkész szerint:

      Igazándiból én szeretem ezt az oldalt, sok szimpatikus dolgot találok a kommunizmus eredeti eszmélyében, és az “ezeréves” előtti Magyar történelemben is. Bajtársaimnak üzenem Szent istván az akkori, eredeti magyarság kétharmadát kiírtotta, szétverte a törzsi, családi rendszert, az öröklődési joggal pedig központosította a hatalmat, magyarul elindította népünket a pusztulás útján. Nekem ez 30 év folyamatos, sok szabadidőt igénylő olvasásba került, de megérte!

    • baloo szerint:

      Kedves Admin,
      kösz a választ. Ami nem igazán válasz, de szeretném tisztázni, hogy NEM VAGYOK AZ ELLENSÉGED. Ha “buli” lesz, egymásnak vetjük a hátunkat és együtt halunk vagy győzünk. Szocialista is vagyok és nemzeti – ha ezek a zsiráfok nem pittyentettek volna hozzá annyi mellékes asszociációt, te is az lennél. A társadalom legyen szociális (akár szocialista elven rendezett – de mindenképpen a népesség javát szolgáló) – ÉS nemzeti. Mindegy, hogy ezt te hogyan nevezed, de ezeket a szójátékokat a nemzet és a saját érdekünkben is át kéne már tudnunk ugrani.

      A BalRad NEM amerikabérenc – csak nem biztos, hogy világos számára, a gennyláda korrupt Orbán-bagázs támadásával melyik malomra hajtja a vizet. Figyi, még a Fradi-drukkerek se mentek ki az internet miatti tüntetésre, ezzel a Jóbarát által gerjesztett hullámmal meglehetősen tudatos módon NEM vállalnak közösséget. A BalRadnak sem kéne – amennyire én látom. Orsós kizárólag stratégiai okokból támogatandó. Nem jó, de sokkal rosszabb jön. Vagy jönne, möglássuk…
      Mi nem vagyunk egymás ellenségei, csak ha most elősegíted a káoszt Goodfriend mester bomlasztásának felülve, akkor ha akarod, ha nem az USA ügyét szolgálod. Nem tudatosan, hanem butaságból, mert ez egy roppant egyszerű módszer, amit kb. 3-4 éve látunk a tévében Egyiptomtól kezdve, Tunézián, Líbián keresztül Szíriáig és legújabban Ukrajnáig – de némelyeknek uláccik még mindig nem tiszta, hogy hogyan müxik a dolog.. Namost vedd észre, hogy közvetlenül SZÍRIÁBÓL jött ide ez a Jóbarát. Ide, mihozzánk és hanuka-gyertyákat gyújtogat meg zsidó könyvtárakat avat. Magyart nem, végülis nem Magyarországra akkreditálták, hanem New Israel-ba. És ezért szarja le magasról a munkában megőszült munkásasszonyt meg úgy általában a magyarokat. Neked nem én vagyok az ellenséged és nekem sem te, ne vitázzunk, mert alapvetően mi ugyanazon az oldalon vagyunk. És tudod te nagyon jól, ki az ellenség. Ezért birizgáltam meg (nem először…) a Trockij-Kamenyev-stb. témát. Szóval ne szapuljuk egymást hülyeségekkel, mert fogy az idő és az erő.

      • vitorla123 szerint:

        “Számból vetted ki a szót Oszi” A ritka események matematikája alapján a múltból egyáltalán nem következik a jövő.A Kibernetika szereint minden rendszer egy adott időpontban csak egy állapotba lehet. Maradhat a múlt,de meg is változhat.Átbillen.Ezért visszatekinteni 1000 évre értelmetlen.tanulságok meg vannak. De ebből semmi sem következik.Vannak viszont az elosztási viszonyok,aminek a tulajdon viszonyok az alapja.Na az meg vastagon megmondja,hogy ha ez marad,nyomor a köbön,ha közösségi tulajdon akkor alapjövedelem és boldogan élünk míg meg nem halunk.Aki nem hiszi járjon utána.

  12. rurik szerint:

    Azt is tisztán kéne tán látni, ha nem lenne korrupció, nem lenne mutyi, ha nem lenne bebetonozás, Gyurcsány és utálatos csicskahada vissza akar jutni a hatalomba. És a hatalom egyet jelent a korrupcióval, és ez kell valójában nekik. Amerika szarik arra ki hogy gazdagodik a világban, nincs is hozzá semmi köze. De ha valaki minden érdekét nem veti alá a világhatalom fegyveres karja érdekeinek, azt azonnal akár a legdrasztikusabb módon eltávolítja. A problémák fel vannak tupírozva, a pozitiv dolgok el vannak bagatelizálva, a nemzeti jelleg ki van majmolva, a magyar nép , ( kevés kivétellel) semmibe van nézve. A felsoroltakban , a széthúzásban a nemzeti komszenzus lehetőségének rombolásában , a liberális média élen jár. Ezekhez tökéletesen illeszkedik a Bal-Rad minden belpolitikát érintő megnyilvánulása .
    Kellemes Ünnepeket és Szebb jövőt kívánok minden magyarnak!

Hozzászólás