Valcman gyilkos leégése Zürichben

Nyalókakirály tegnap Zürichben tartott az egyetemen előadást az ukrajnai “békefolyamatról”.

züh1

Hablatyára igen sok diák kíváncsi volt, de a neves “előadó” valahogy nem nagyon tudott örülni a nagy érdeklődésnek. Számára ugyanis eléggé nem az elvárt és megszokott körítéssel indult és zajlott le azemélyes bohóckodása a Zürichi Egyetemen! A hallgatók ugyanis Donbasszt éltető táblákkal, zászlókkal érkeztek az egyetem bejáratához.

züh2züh4

Őfelsége szemeinek és füleinek olyan nem tetsző dolgokat írtak ki, vágtak az ábrázatába, mint: “Donbassznak joga van az önrendelkezéshez!” vagy mint “Békét-szabadságot Donbassznak!” sőt!- “GYILKOS!”
Nyalókakirály több esetben is kénytelen volt félbeszakítani nagyívű hazugságáradatát, és megszégyenülten kullogott el az egyetemről!

züh3

A zürichi skandallumról a Tages Anzeiger meglepő részletességgel tudósított.
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

22 hozzászólás a(z) Valcman gyilkos leégése Zürichben bejegyzéshez

  1. Sub Zero szerint:

    Az Oroszoknak több hangsúlyt kéne fektetni a tájékoztatásba! Sajnos a nyugati embereknek gőzük sincs a valóságról. Tapasztalatom, hogy a környezetemben azok, akik rendszeresen informálódnak különböző forrásokból ebben a konfliktusban határozottan jobban átlátják a helyzetet, Akik meg szinte egyáltalán nem tájékozódnak, megrekednek a Putyinozásnál.

    • Névtelen szerint:

      “Sajnos a nyugati embereknek gőzük sincs a valóságról.”
      Nos, ha jól értemezem a fenti cikket, pl a zürichi fiatalok, képben vannak.
      Vagy csak az FSB fizette Őket, mi????
      Erősen kétlem ezt!!!!!!!!!
      Nagy magyar betegség ez az Álltalánosítás-osdi…. le kellene már erről szokni, nem?

      • P2 oroszok szerint:

        Személyesen ismerek sok svájcit.
        A svájci fiatalok nagyon tájékozottak.
        A svájci nép harmoniában él a környezettel,és objektiven látja a világpolitikai eseményeket.
        Többek között ök informáltak ,hogy angéla merkel hitler lánya,amit én is elsöre kinevettem.

        • P. szerint:

          A világhálónak köszönhetően aki ma nem tájékozott, az saját korlátoltsága miatt marad tudatlan.
          Így van, a fiatalok igényesen nyitottak mindenre, ami minőség.

    • aaa szerint:

      Én is ezt tapasztalom. Sokan -sajnos- azt hiszik, hogy Putyin maga az ördög.

  2. Kecskés Zsolt szerint:

    Erről a magyar média biztos nem számol be !

    • Csikós Sándor szerint:

      Valóban nem. De ma csoda történt! Az RTL-II (bár hozzátette, hogy “valószínűleg”, de lényegében) elismerte: a donyecki 3. sz. kórházat az ukránok lőtték. Ezt föl kell írni a kéménybe!

  3. amúri tigris szerint:

    A jó hír ebben,hogy a világban nem mindenkinek sikerül kimosni az agyát.Ezek az egyetemisták mintha tudnának porosjanko”viselt” dolgairól.Csak azt nem tudom,.miért nem a fronton van,miért megy állandóan ellenkező irányba?

  4. NazBol szerint:

    Ez jó. Szegény főlator, fáj az igazság, ugye? :DD

  5. Szabadság szerint:

    Íme az eredeti cikk: http://www.tagesanzeiger.ch/zuerich/stadt/Protest-gegen-Poroschenko/story/28639904#clicked0.9345402019098401

    Admin:

    Baromarc! A dolog LÉNYEGE, hogy az eset MEGTÖRTÉNT SVÁJCBAN! És NAGYON SOKAN LÁTTÁK ÉS OLVASSÁK! Magyarországon melyik média tudósított erről? Csak arról tudósítanak, hogy a “szakadárok hamarosan meg lesznek semmisítve”-meg hogy a donyecki repülőteret TELJESEN URALJA A VALCMANISTA HORDA!
    Ám a legszebb: “az elmúlt napokban KETTŐ UKRÁN KATONA MEGHALT! Ők a HÉTSZÁZ OROSZ KATONÁVAL VÍVOTT UKRÁN HONVÉDŐ HÁBORÚBAN ESTEK EL!”
    Ezt kommenteld meg!

    • Szabadság szerint:

      Kedves Admin,

      Köszönöm dicsérő szavaidat felém. Ami nekem feltűnt, hogy a cikk címével ellentétben nem tömegek tüntettek Poroschenko ellen Zürichben mint ahogy sejtetted az egész cikkben, hanem csak páran a nagy tömegből, szám szerint 3-at tudtam összeszámolni, egy nőci kint a sok letámasztott, feltűnően egyforma táblával és ketten bent, akiből az egyiket udvariasan kivettek. Ellenben sokan voltak ukrán zászlókkal, és ukrán népviseletben. Svájcban, egészen pontosan Züricheben (egy Zürichi újságban) ez azért lehetett valószínűleg hír mert Svájcban (Züricheben) történt.

      Pl.: amikor Merkel jön Budapestre akkor is lesz tuti egy csomó tüntetés, amelyről a magyar sajtó be fog számolni, mert Magyarországon fog történni történik, valószínű a Hondurasi például nem.. mert ott érdektelen lesz ez a hír.

      Tisztelettel: Szabadság

  6. Nanó Sanyi szerint:

    Az Amerikai népnek fogalmuk sincs a világban zajló eseményekről. Az Amerikai hírcsatornák nem vagy alig de legfőképpen hamisan dezinformáltan ad tájékoztatást. Ezt a vonalat kellene meglovagolni.

    • P. szerint:

      A világháló korlátozások nélkül a rendelkezésükre áll, sőt! a legtöbb hír az anyanyelvükön!
      Aki tájékozatlan, az az is akar maradni!

  7. Névtelen szerint:

    ÉLJEN NOVORUSSIA!

  8. Névtelen szerint:

    Béke akkor lesz, ha abbahagyják a lövöldözést és a katonaságát hazaküldi. Jól tenné hogyha sietne, mert ha sokáig dühíti az oroszokat- félő, hogy utánnuk mennek. Nagyon fájdalmas fűbeharapás lesz a vége. Sajnos Európa is hajtja az őrült cionista mókuskereket, pedig már megtapasztalta, hogy a múltikúlturával a” népek komposztjával” csunyán felsült.

  9. papái szerint:

    Környezetemben alig van olyan ember aki ne a kincstári szöveget fújná. Ha nem reménytelen a személy, próbálom felfedni az általam vélt valóságot. Nem könnyű! A magyar palettán is alig van olyan hírportál, aki az igazat írja. Csak a szélső bal, és a szélső jobb. Nem furcsa?

  10. TERMIN8ATOR szerint:

    Úgylatszik,hogy ny. európában még vannak jó érzésü emberek,akiknek az aljas hazudozó személyek hazugságot ontó,rikácsolására jogos felháborodással válaszolnak !

  11. agyorkos szerint:

    A NYUGATI HITELMINŐSÍTŐK HADAT ÜZENNEK AZ EURÁZSIAI GAZDASÁGI UNIÓNAK

    A Moody’s Investors Service hétfőn leminősítette három nagy orosz hitelintézet hosszú- és rövidtávú besorolását, alig néhány nappal azután, hogy az orosz államkötvény-kötelezettségek besorolását is rontotta. Az újabb listán szerepel Oroszország legnagyobb bankja, a Sberbank, a Vnesekonombank és az Agency for Housing Mortgage Lending OJSC. A Moody’s emellett leminősített két örmény bankot is, az Ardsinbankot és az orosz VTB Bank örmény szekcióját.

    Az örmény bankok leminősítése nem gazdasági, hanem politikai folyamatokkal magyarázható: Örményországban sikerült konszenzust elérni a nyugatbarát ellenzékkel, és az ország csatlakozott az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz, ahol jelenleg is zajlik az alapító tagállamok bankrendszereinek összehangolása. A nyugati hitelminősítő intézetek a befektetők véleménye és a szakmai értékelések manipulálásával a leminősített ország anyagi mozgásterének csökkentésére törekszenek; a leminősítéssel közvetlen megvonják a forrásokat a kiszemelt országtól, mivel a besorolás lerontása megnehezíti a pénzhez jutást a nemzetközi tőkepiacon. A nyugati hatalmi tömb most elsősorban azon országok anyagi mozgásterét akarja csökkenteni, melyek közelebbi kapcsolatok kiépítésére törekszenek Oroszországgal, – és ebből a szempontból az Eurázsiai Gazdasági Unió tagállamai első helyen állnak.

    A mai nap az orosz központi bank bejelentette, hogy a Standard & Poor’s, Fitch Ratings and Moody’s Investors Service közelmúltbéli tevékenysége miatt a nyugati hitelminősítő intézeteket nem tartja szakmailag hitelesnek, értékeléseiket pedig a továbbiakban nem tartja viszonyítási alapnak.

    Oroszország és Kína saját hitelminősítő intézetet épít, a Univerzális Hitelminősítő Csoportot, amely várhatóan jövő év elejére a nagy nyugati hitelminősítő intézetek globális konkurenciájává válik.

Hozzászólás