Európa migrációs presszió alatt nyög és retteg!

A Bal-Rad kommentoldalára néhány órája került fel az alábbi írás, amit egyik olvasónk töltött fel. Több mint elgondolkodtató!
Kitört a pánik Európában, a kormányok egymásra mutogatnak, az emberek félnek. A színesbőrű hordák pedig elözönlötték a nagyvárosokat, rablásokról, késelésekről és egyéb erőszakos bűncselekményekről is érkeztek hírek. Az viszont teljesen bizonyos, hogy a néger migránsok képtelenek lennének összeszedni az embercsempészek által megkövetelt összeget, így felmerül a gyanú, hogy bizonyos körök anyagi segítséget nyújtanak az Európába igyekvőknek. Olyan forrásokra támaszkodunk ebben az írásunkban, ami egy körlevélben keringett, de néhány órája lekerült a világhálóról. Nem tudni ki a szerzője, nem fedte fel kilétét a rövid összefoglaló szerzője.
Az írás szerint az Egyesült Államok pénzeli az embercsempészeket, akik korábban kalózkodással keresték kenyerüket a térségben. Most pedig arról lehet szó, hogy ők a kannibálok beszállítói Európába. Szolgáltatásaikért pedig az Egyesült Államok fizet, hiszen neki az érdeke egy gyenge Európa, egy migránsok által felkavart terület. Hiszen láthatjuk, hogy a kormányok képtelenek a maga rendjén kezelni a nem várt helyzetet. Anarchiába taszított Európa, ahol még csak az elkövetkező hetekben, hónapokban fog kiteljesedni a feszültség.
Az említett írás szomáliai kalózokról szól, akik a térség vizeit már jó néhány éve ellenőrzésük alatt tartották. Történetük a ’90-es évekre nyúlik vissza, de megerősödésük 2006-ra datálható, arra az időre, amikor Etiópia megszállta Szomáliát. Az Ádeni- öböl teljes részét és a Vörös tenger egy szakaszát ellenőrző kalózok 2008-ig 150 millió dollár veszteséget okoztak a kenyai külügyminiszter szerint. Akkor még kezdetleges felszereltséggel, az elkövetkező években viszont jelentős harci arzenálra tettek szert. 2008-ban a Nemzetközi Koalíciós Hadsereg is harcolt a kalózok ellen, ehhez Oroszország is csatlakozott, aki független műveleteket hajtott végre a térségben. Összehangolt akcióikkal több támadást meghiúsítottak, megöltek és elfogtak kalózokat, de nem tudták felszámolni a hálózatot.
2014-ben kapott új feladatot a szomáliai bűnszövetkezet, a körlevél szerint első számú feladata, hogy a térség országaiból minél több embert gyűjtsön össze és hajóztassa őket Európa partja felé. A Boko Haramhoz hasonló terrorszervezetek feladata pedig, hogy szülőföldjük elhagyására kényszerítsék a primitív embereket. A szélsőségesnek minősíthető, iszlamista terror sejteket az USA fegyverzi fel és pénzeli az említett forrás szerint, akárcsak a kalózokat, akik mostanára embercsempészettel is foglalkoznak, a drogkereskedelem mellett. Ez valóban szolgálhat egyfajta magyarázattal arra, miből fizetik a hajóút díját a menekültek.
Alakul a meggyengített Európa, mindeközben az Egyesült Államok nehézfegyvereket akar állomásoztatni Kelet-Európában, minden európai népet megpróbálnak Oroszország ellen hangolni, rendkívüli hadgyakorlatok kezdődtek a térségben. Minden jel arra mutat, hogy az USA katonai intervenciót fontolgat, de előtte rászabadítja az emberállatokat a kontinensre. A fekete-exodus kizárólag azzal magyarázható, hogy a nyugati imperializmus ágyútöltelékként, két lábon járó biológiai fegyverként vetette be a parazitákat. Amerikai fellendülést csak a háború hozhat, a korábban mellette sorakozó, európai országok pedig újraértelmezték korábbi társszerepüket, ami azt jelenti, hogy nem feltétel nélküli hívei a háborús készülődésnek.
A szomáliai kalózok pedig ezekben a pillanatokban is indítják hajóikat a fehér ember partjai felé, nem ideák vezérlik őket, csak a pénz, a dollár, amelyhez eddig is túl sok vér tapadt.
Bal-Rad komm: A televíziós beszámolókat látva a “menekültekről”-hallani: az embercsempészek fejenként több ezer eurot/dollárt zsebelnek be az ágrólszakadt “menekültektől. Akik-ha nyilatkoznak-kivétel nélkül megemlítik nyomorúságos életkörülményeiket, szociális helyzetüket szülőföldjükön.
Mégis miből képesek a “fuvardíjat” kifizetni? És ne feledjük: Európát NAPONTA MINTEGY ÖTEZER “MENEKÜLŐ” rohanja le. Már több mint fél éve folyamatosan!
MIBŐL VAN EZ FINANSZÍROZVA? KI-vagy KIK-ÁLTAL?
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

12 hozzászólás a(z) Európa migrációs presszió alatt nyög és retteg! bejegyzéshez

  1. JANI szerint:

    Van eggy jo ötlet a volt Orosz Misztral hajokat lehetne kihasznalni es azokkal USA ba transzportalni ingyen ezeket a menekülöket!!! Foglalkozzonak azok velük!!!!

  2. Névtelen szerint:

    Ha a világban történő gyalázatos eseményeknek nincs gazdája, akkor mindig a hátérhatalom csinálta. A vakonot sem látjuk, de a túrásáról tudjuk, hogy ott van és az csinálta.
    Két évvel ezelőtt Milánóban a Dóm téren elborzadtam az ott látott fekete parazita, bűnöző, minden turistával szemtelenkedő és erőszakoskodó népes társaság láttán.
    Ezeket minden európainak kötelessége eltűrni, de miért?

  3. Névtelen szerint:

    Az írás szerint ugyanazok szervezik Európa színes megszállását, akik a rabszolga kereskedelmet is csinálták? Egyik évben ukrajnai háború kirobbantása a másik évben migráns-áradat özönöltetés?
    Sok már ez Európának!

  4. Névtelen Tüske szerint:

    Valahogy fel kell rázni az eltunyult, kényelemimádó, erősen degenerálódó Európát. Ennél a nigger-áradatnál jobb eszközt el sem lehet képzelni, talán még a háború lenne megoldás. Az afrikai paraziták véget vetnek a kényelem központúságnak, az antirasszizmusnak, a biztonságérzetnek. A félelem növekszik és ezzel együtt az agresszióra való hajlandóság is. Még pár év, és annyi lesz a halálbrigád, hogy az lesz a különc, aki nincs egyikben sem.

    • O objektiv. szerint:

      Mint irtuk a menekültek trojai falovak.
      Rengeteg köztük a katona menekültnek álcázva.
      Harcra kerül a sor az elkényelmesedett europai polgároknak esélyuk nincs,a több évtizedes harctéri tapasztolatakkal rendelkezö profi szivos arab,néger katonák ellen.

      Usa szervezésében külsö,és belsö támadások egy idöben fogják sokolni Europát.

      Az US ARMY igy késziti elö a logisztikai placot,az orosz háborura,
      hogy elöbb europában anarhiát okoz.
      Kb mint Ukrajnában.

  5. 1tothgabor szerint:

  6. varga istván szerint:

    ugyan puhatökü balosok–csak egy napot kérek hogy nézzetek félre s soha többél egy nigger sem lesz hajlando magyarország földjére lépni…

  7. Névtelen szerint:

    Ezt is megértük. A gyarmatosítottak jönnek gyarmatosítani, bár Magyarország soha nem volt gyarmattartó, de mégis szenvedi a szennyáradatot.

  8. akárki szerint:

    a világ legdemokratikusabb országaiba kell küldeni őket.

Hozzászólás