A Mi szavunk a Tiétek ellen

mp1

 

 

 

Dolgozóellenes hadjárat Görögországban

Görögországban a görög állam, a kormány és a munkaadók erőteljes támadást indítottak az egyetlen osztályharcos szakszervezeti tömörülés, a PAME és a Görög Kommunista Párt aktivistái ellen. Szolidárisak vagyunk a görög dolgozókkal.

Honnan irányítják a magyar gazdaságot?

Magyarországon 18,6 ezer külföldi irányítású vállalat van. Ezek az összes vállalat 3.3 százalékát teszik ki, de a termelési érték 57,2 százalékát adják. A magyar gazdaság a külföldtől függ. De mi van, ha a világnak nem kell annyi autó, mint most? Mi van, ha a külföldi más országokban olcsóbb munkaerőt talál? Az ország jövőjét a magyar vállalkozókra kell építeni, akik itt élnek és itt boldogulnak.

Ausztria tiszteleg a szovjet katonák emléke előtt

Az osztrák hadsereg katonai tiszteletadással emlékezett az egykori St. Johanni hadifogolytáborban a második világháború idején meghalt 3600 szovjet katonára. Nos, igy is lehet a múltra gondolni, tisztességgel, emberséggel. Ajánljuk az elmúlt 25 év minden magyar kormányának, beleértve a jelenlegi miniszterelnököt is. Ne csodálkozz, ha sok osztrák lenéz bennünket!

A gazdagok fizessék meg a tőkés válság árát, ne a munkásosztály!

December 17-én megkezdődött a spanyolországi Alicante Tartomány közlekedési dolgozóinak sztrájkja. A jegyárak emelése, a munkafeltételek romlása, a közlekedési dolgozók kizsákmányolása ellen lépnek fel. A gazdagok fizessék meg a tőkés válság árát, ne a munkásosztály!

A cikkek elolvashatóak a Magyar Munkáspárt honlapján: http://www.munkaspart.hu
Kategória: A BALOLDAL HÍREI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) A Mi szavunk a Tiétek ellen bejegyzéshez

  1. kisgabi szerint:

    Thürmert a parlamentbe!Olvassatok a Hidfo.net-et és a Balrad-ot!Pusztuljon a kapitalista rezsim!

Hozzászólás