Vlagyimir Putyin: Melyik ujjamba harapjak…?

A mai napon-2014 május 31-én-A Donyecki Népköztársaság vezetése levélben fordult Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz, segitségét kérve.
Békefenntartó kontinges küldését kérik Oroszország elnökétől.
Az Orosz Föderáció Elnökének
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak
Tisztelt Blagyimir Vlagyimirovics!
A Donyecki Népköztársaság Ukrajna fegyveres erőinek példátlan erejű támadásait éli át, amelyben páncélozott járművek, tüzérség és harci repülőgépek vesznek részt. A mindennapi csapások civil célpontok, és békés civil emberek ellen irányulnak. Ukrán zászló alatt minden naposak a háborús búncselekmények-ártatlan civilekre való lövöldözés, megsebesités, megölés, fosztogatás, emberrablás.
Donbassz lakói ellen a kijevi illegitim hatalom katonai eszközökkel hajt végre népirtást.
Régiónk a humanitárius katasztrófa szélére sodródott. Ezér mi az alábbi kéréssel fordulunk Önhöz, úgy mint az Orosz Föderáció Elnökéhez, és mint az Orosz Világ vezetőjéhez.
Arra kérjük, nyújtson azonnali segitséget.
Arra kérjük Önt, hogy létesitsen a Donyecki és a Luhanszki Népköztársaság területe fölött repülési tilalmi zónát, amivel kizárhatja harci repülőgépek bevetését a polgári lakossággal szemben.
Kérjük Önt, hogy haladéktalanul vezényeljen orosz békefenntartó kontingest a térségbe, megállitani a fegyvertelen civileg tömeges legyilkolását, és a konfliktus további kiterjedését.
Kérjük, hogy sürgősen fontolja meg a Donyecki Népköztársaságnak az Orosz Föderációba való integrálását.
Vlagyimir Vlagyimirovics!
Donbassz népe hiszi, hogy a testvéri Oroszország segit neki. Bizunk abban, hangunkat meghallja, és a humanitárius katasztrófa igy elkerülhető lesz.
A DNR kormányának és Biztonsági Tanácsának nevében:
A. Borodaj
A.E. Purgin
D.V. Pusilin
Президенту Российской Федерации
Владимиру Владимировичу Путину
Уважаемый Владимир Владимирович!
Население Донецкой народной республики подвергается беспрецедентным атакам со стороны военизированных формирований и вооружённых силы Украины с применением бронетехники, артиллерии и боевой авиации. Практически ежедневно наносятся удары по гражданским объектам и мирному населению. Под украинским флагом ежедневно творятся военные преступления – добиваются раненые, расстреливаются невинные гражданские люди, осуществляется мародёрство, похищение людей. Население Донбасса живет в условиях откровенного геноцида со стороны киевской не легитимной власти и украинской военщины. Регион находится на грани гуманитарной катастрофы. В связи с этим мы обращаемся к Вам, как к Президенту Российской Федерации и лидеру Русского Мира. Мы просим Вас о незамедлительной помощи.
Мы просим Вас обеспечить бесполетную зону над территорией Донецкой и Луганской народных республик, чтобы исключить применение боевой авиации против мирного населения.
Мы просим Вас незамедлительно ввести миротворческий контингент российских войск с целью прекращения дальнейшей эскалации конфликта и массового убийства граждан республик.
Просим безотлагательно рассмотреть вопрос о принятии Донецкой Народной республики в состав Российской Федерации.
Владимир Владимирович! Народ Донбасса верит в помощь братской России! Мы рассчитываем на то, что наш голос будет услышан и гуманитарная катастрофа будет предотвращена.
По поручению правительства и совета безопасности ДНР
Бородай А.Ю.
Пургин А.Е.
Пушилин Д.В.
Bal-Rad komm: Vlagyimir Putyin szemszögéből nézve a dolgokat: “melyik ujjam harapjam meg, hogy ne fájjon? De hiszen ilyen eshetőség nincs! Bármelyiket harapom is meg-fájni fog!”
Nos! Úgy fest a dolog, hogy az Amerika és Kijev irányába tett gesztus-az orosz csapatok visszavonása a határtérségből-csak a hóditók vérszomját növelte.
Mára nyilvánvalóvá vált, hogy csupán némi “technikai” és humanitárius segitség kevés Donbassz túléléséhez. Többre van szükség. Tevőleges orosz segitségre.
Nyilvánvalóvá vált, hogy Oroszország elnökének a “lustálkodási” ideje véget ért. Elhisszük, hogy Oroszország szeretné békésen megoldani a donbasszi háborút-de nyilvánvaló az is, hogy sem Oroszország sem Donbassz ellenségei békés eszközökkel már nem tarthatók kordában.
Putyin elnököt meg kell hogy győzzék a Donbasszban dúló háború eredendő céljai: a cél Oroszország!
Oroszország elnöke nem áltathatja magát tovább, és nem áltathatja tovább Oroszország és Donbassz népeit-de a világot sem a konfliktus békés rendezésének lehetőségéről.
Oroszország elnökének világosan látnia kell, hogy mig ő az “új ukrán elnök” beiktatására vár-azalatt az idő alatt a kijevi latorhatalom és nyugati felbujtói minden pillanatot saját banditahaduk helyzetbe hozására használnak fel, ártatlan civilek százait mészárolva le.
Putyin elnök -meglehet attól tart, hogy Oroszország katonai beavatkozása világméretű konfliktust generálhat-nem szabad hogy szem elől tévessze: NEM OROSZBARÁT CSAPATOK GYILKOLNAK EZERSZÁM CIVILEKET KANADA AMERIKAI HATÁRAI KÖZVETLEN KÖZELÉBEN-HANEM AMERIKABARÁT LATORHATALOM BANDITÁI MÉSZÁROLNAK OROSZOKAT OROSZORSZÁG HATÁRA MENTÉN!
Amennyiben pedig erre nem ad határozott választ a pofátlan latorszövetségnek-saját országát és népét-Oroszországot és az orosz népet veszélyezteti.
Oroszország elnökének végre méltó választ kell adnia erre a pofátlan kérkedésre. Megértjük, hogy a liberális orosz kormány nem lelkesedne egy katonai “kijózanitó” válaszlépéstől, ám Vlagyimir Putyin elnöknek el kell döntenie: Oroszország népének az érdekei szerint cselekszik-vagy a liberális Medvegyev-kormány és annak “háttere” érdekei szerint?
Vlagyimir Putyin most nézegetheti a kezeit.
Melyik ujjamba harapjak?
Javasoljuk neki: fogja meg végre a tollat, és irja meg vele inkább a felhivást:
ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ!

 

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

16 hozzászólás a(z) Vlagyimir Putyin: Melyik ujjamba harapjak…? bejegyzéshez

  1. Névtelen szerint:

    Az élet feltette a kérdést!Lépni kell,vagy lelépni!Vitorla

    • Élőfa szerint:

      Inkább már lelépni! Itt nálunk, a cion-atlantizmus, és a kapitalizmus által rabságban tartott népeknél már évekkel ezelőtt is késő lett volna, gyorsan fogy a türelem, már nem vagyunk naívak, gyorsan elfogy a hit és a bizalom. Ott Oroszországban, még lehet, hogy tart a népszerűség, de hamarosan ott is el fog fogyni. Lavrov már így is tiszta szégyen, a jövőben vállalhatatlan ember, és gyanítom, Putyin is az lesz nagyon hamar. Medvegyevet ne is említsük. Az egyetlen szimpatikus ember Rogozin. Ebből nagyon könnyen nemzeti kommunista elsöprő forradalom lehet.

  2. Névtelen szerint:

    Hát igen most már aztán vagy lép, vagy leléptetik aranyközépút itt nincs…

  3. Namivan szerint:

    „Putyin elnököt meg kell hogy győzzék a Donbasszban dúló háború eredendő céljai: a cél Oroszország!”

    Ezt ha előbb nem is látták – amit erősen kétlek –, a szíriai háború óta mindenképpen tisztában vannak vele. Erre nem most fognak rájönni.

  4. kaponya jozsef szerint:

    OROSZORSZÁGNAK mindig is kitűnő a katonai vezetői rétege volt .és van.

  5. kaponya jozsef szerint:

    A LIBERÁLIS férgeket viszont únom én is. bele értve az ősszes nato buzi jankót. kiktől hány ingerem van.

  6. Bukott Angyal szerint:

    Mondjunk egy imät a kazärokert,mert most megdöglenek.
    A kazärokat kiengedtek idegiglenesen a lägerokbol,es nem tudtak mitkezdeni magukkal a lagerfalain kivul.
    Most melto helyukre kerulnek.

  7. Névtelen szerint:

    Oroszföldön a jövő azé, lesz aki e válságos és kritikus pillanatokban cselekedni mer.

  8. Névtelen szerint:

    A Gorbacsov-Reagen megállapodást fel kellene mondani.Vissza állítania Jaltai megállapodást.Ezt a második világháborúban elért katonai egyensúly alapján húzták meg.Oroszországnak mint látható szüksége van az ütköző övezetre.Túl sok orosz halála szárad Putyin lelkén már!Ezt neki nem fogják megbocsátani.Ő orosz!Sztálin grúz volt ezért elment szódával,amit az oroszok ellen elkövetett.Ráadásul,győzött.Ez Putyin esetében még nem nyilvánvaló!Oroszországban szocialista forradalom lesz,jó lenne,ha a hadsereg ezt rövid úton megoldaná. Polgárháború nélkül Ha nem le kell játszani!Isten legyen irgalmas nekünk!Vitorla

    • Élőfa szerint:

      Így gondoltam én is. Egy nap alatt kell az ilyet megoldani, hypergyorsan kulcspozíciókban személycsere, és annyi. Bár gyanítom, ilyenkor az oligarchák, és a liberálisok is beindulnának, ezért lojális Putyinhoz Zjuganov, nehogy felfordíthassák a belső államrendet a férgek. Ők tudják, ők látják át az ottani helyzetet. Biztos nem akarják rosszabb helyzetbe hozni nagyhatalmi ellenpólust jelentő országukat. Azzal nekik is tényleg veszne minden megint, mint Gorbacsov, meg Jelcin idejében, oda nem akarják visszavetni az országot, és ezzel a világot.

  9. furnan szerint:

    Emberek ! Egy új, s talán az utolsó világháború közeledik….
    Testvér testvér ellen harcol, népek népekkel szembefordulva, véres eseményekkel tele a Világ.
    Kik tették, és teszik gátlástalanul ezt a Világgal ? ?
    Szívből remélem, akik ide vezették a “világkapitalizmust”, nem tudják majd kivonni magukat egy új háború fizikai következményeiből……

  10. baloo szerint:

    Putyin papát nagyon bele akarják kényszeríteni a háborúba, de szerintem most sem úgy fog lépni, ahogy ezek a gagyi primkó provokátorok elképzelik. Jacenyuknak is lehet balesete – ha ez megeshetett a komplett lengyel vezetéssel, őneki is lehet “infarktusa”. Láttam egyszer egy “bérgyilkos kézikönyvet” (tkp. egy kiiktatásra specializálódott nem hivatalos katonai egység nem hivatalos kézikönyvét – de nem mondom meg melyik ország katonaságától, kivételesen nem az amerikai), ott elég egyszerűen le volt írva a fizikája, hogyan siklassunk ki autóval egy másik autót úgy, hogy garantáltan k..a nagyot bukfencezzen és egyszerű balesetnek tűnjön, vagy hogyan kell “véletlenül” (de pont ott) a járdán úgy koccanni egy másik személlyel az utcán, hogy pont úgy essen hanyatt, hogy pont széttörje a koponyáját a tökvéletlenül pont ott levő kapubejáró kőlépcsőjén. Meg is betegedhet. Oroszországnak ezer és egy lehetősége van, hogy bevigyen akármilyen övön aluli ippont – a másik fél úgyis végig azt csinálja. Hány GPS műhold romoljon el? Vagy csak szolgáltasson hibás adatokat? Vagy leégjen a kenyai AFRICOM központ? Vannak amúgy kb. 1 méteres orosz kémdrónok is, igen jó felbontású kamerákkal, ha ez 500 m magasan ellibeg a zsoldosok fölött észreveszik egyáltalán? Mert mondjuk leszedni tudi nem tudják. Esetleg egy kis kommunikációs zavarás… Szerintem amit Putyin NEM fog megtenni, az az ellenség forgatókönyve szerinti visszavágás. Pont azért, mert az már lassan szánalmas, amilyen átlátszóan bele akarják húzni a konfliktusba.

  11. kaponyajozsef szerint:

    Ebből nagyon könnyen nemzeti kommunista elsöprő forradalom lehet. Élőfa tőkéletesen egyetértek veled. ha kell 50 évesen hisz képzett katona vagyok. oda megyek és harcolók.

  12. Élőfa szerint:

    Nekünk itt csak az a rossz, hogy az új Unió megalapítása is még egy év, és mire mi odakerülünk, az azt gyanítom, ugyanúgy lesz, mint ahogyan Bulgáribában is számítják, hogy ők mikor fognak a gázból is prosperálni, kb: 2018, tehát még négy év, és mint mindig, nálunk biztosan közbejön még valami, meg még valami, úgyhogy majd kb akkor érünk el oda, hogy ha nem is szerves része, de újonan csatlakozott tagja lehessünk, mint ahogy László Andrásék írták Európa felszabadulásának valószínűsíthető dátumát, kb: 2020. Addig éljen a FIDESZ, hajrá magyarok, hajrá Magyarország(ami etnikailag magyar lakosságát tekintve addigra kicsivel nyugatabbra lesz majd található, úgy Németország-Ausztria, és Franciaországot közbevetve Anglia területén, itthon meg, hát, ilyen multikulti etnokulti maradványok lesznek)!

    Szóval majd gazdag rokonaim serdülő, kamaszodó gyerekeinek biztos tudok majd akkorra már venni valami ajándék szarságot, amit elvileg a nem létező sajátjaimnak kellene.

    Ennyit a 2012-es változásokról, meg mindenről. Persze, valahogy majd csak lesz, ha szarul is, eddig is volt mindig valahogy, majd megoldjuk-megoldák a nyugati tömbön belül, a gázkérdést is, meg minden ilyen fosszilis dolgokat, és ebből következő minimális munkalehetőségeket is. De hát, jó’ van az nekünk.

  13. Élőfa szerint:

    – Jobbik, Magyar Gárda, 2006-2010. –
    – MNA 2008-2012. –
    – Nemzeti kommunisták, Munkáspárt, Oroszország. 2013. –

    Senki nem szereti az erőszakot, de a magyarok úgy vannak vele, hogy szeretik, és meg is tudják oldani a nehéz helyzeteket, ezt úgy hívják, huszárvágás. Ezt várnánk Oroszországtól is, lévén, hogy a mi kezeink meg vannak kötve, és az összes szóba jöhető megoldási lehetőséget ellőttük már, vagyis elbaltáztuk.

  14. vaisle szerint:

    Ukrajna 2014, a III. Világháború elkezdődött….

Hozzászólás