Népirtás a javából!

Szlavjanszk ostroma. Tiltott fegyverrendszerrel. Népirtás a javából!
Tegnap késő este az Azovi-tenger partján fekvő Mariupol repülőterénél a donbasszi önvédelmi erők rajtaütöttek a latorhad helikopterállományán. Aknavetőkkel hintették meg a terepet, de a géppuskáknak is jutott szerep. A mintegy tiz percig tartó akció végeztével  a terepet átvette a repülőtéri tűzoltóság a városból érkezett erősitéssel együtt. Nem maradtak munka nélkül a szanitécek sem. Szépen telnek a mariupoli kórház traumatológiájának kórtermei. Jónéhány “páciens” pedig türelmesen várja a hullaszállitókat. A rajtaütés teljesen meglepte a “nemzethy” gárdát, hiszen nem számoltak Dél-Donbasszban akcióra. Ráadásul semmi előjele nem volt a támadásnak.

В Мариуполе горит здание в районе аэропорта и слышны выстрелы. Донецкая область,Украина,аэропорты,стрельба. НТВ.Ru: новости, видео, программы телеканала НТВ

Amely szinte a semmiből jött-és nyomtalanul felszivódott! A latorhad gondjait pedig növeli, hogy Mariupol rendőrsége érzékelhetően nem működik velük együtt.
(B-R)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

10 hozzászólás a(z) Népirtás a javából! bejegyzéshez

  1. kaponya jozsef szerint:

    GRATURÁLNI tudok a donbasszi őnvédelmi erőnek.

  2. Névtelen szerint:

  3. Névtelen szerint:

    Félrevezetés ez a videó!

  4. Odesszit szerint:

    Észveszejtőek vagytok!

    Cím: Szlavjanszk ostroma. Tiltott fegyverrendszerrel. Népirtás a javából!

    Szöveg: Tegnap késő este az Azovi-tenger partján fekvő Mariupol repülőterénél a donbasszi önvédelmi erők rajtaütöttek a latorhad helikopterállományán. Aknavetőkkel hintették meg a terepet, de a géppuskáknak is jutott szerep. A mintegy tiz percig tartó akció végeztével a terepet átvette a repülőtéri tűzoltóság a városból érkezett erősitéssel együtt. Nem maradtak munka nélkül a szanitécek sem. Szépen telnek a mariupoli kórház traumatológiájának kórtermei. Jónéhány “páciens” pedig türelmesen várja a hullaszállitókat. A rajtaütés teljesen meglepte a “nemzethy” gárdát, hiszen nem számoltak Dél-Donbasszban akcióra. Ráadásul semmi előjele nem volt a támadásnak. Amely szinte a semmiből jött-és nyomtalanul felszivódott! A latorhad gondjait pedig növeli, hogy Mariupol rendőrsége érzékelhetően nem működik velük együtt.

    A közlőt nem zavarja, hogy a cím köszönőviszonyban sincs a szöveggel.

    Erre azt mondhatjátok (mondani bármit lehet), hogy a cím a videóra vonatkozik.

    A videó szemlátomást egy hadgyakorlaton, vagy egy bemutatón készült – hadműveletet nem szokás civileknek telefonnal filmezni (ahogy az jól látszik). A háttérben a szöveg nem kommentár, viszont egyértelműen oroszul van, nem ukránul.

    És a csattanó:


    НОВОЕ! Обстрел Славянска системой Град 09 06 2014
    Közzététel: 2014. jún. 8.
    Már egy nappal előbb elkészült a film? Á dehogy …


    Российские БМ-21 “Град”. Два залпа
    Közzététel: 2013. márc. 18.
    Több, mint egy évvel előbb! Ez azután az előre látás!

    Egyébként valószínűleg ezt akartátok feltenni, de vagy nem vettétek észre, vagy nem találtátok elég látványosnak

    https://www.youtube.com/channel/UC0Nr7krVrJRSq3wmEGvkYbA

    • Odesszit szerint:

      Továbbá a video – kissé másképpen vágva – itt is közzé lett téve

      Мощь ракетной установки “Град”. Это жесть!

      Közzététel: 2013. márc. 24.

      В этом видео вы сможете оценить всю мощь ракетной установки “Град”. Очень впечатляет. Понятно почему боевики боятся её, как огня. Видео жесть!

      (a.m. Ebben a videóban megítélhetik a “Grad” sorozatvető teljes erejét. Nagyon meggyőző. Érthető, hogy a harcosok miért félnek tőle, mint a tűztől. Kőkemény videó.)

  5. Pityu szerint:

    Nem a videón kéne lovagolni hogy mikor készült,hanem azon hogy valóban bevetik e polgári lakosság ellen a jelenlegi kijevi hadurak parancsára, és hogy kik alkotják a kezelőszemélyzetet?!Egyébként meg a vélemény nyilvánítók közül senki sincs ott!!! Hogy hitelesen tudjon tájékoztatni, az ott zajló dolgokról és azt mindenféle cenzúra nélkül le is közöljék hitelesen…

    • Odesszit szerint:

      Ne haragudj, de Te tényleg nem fogod fel, hogy aki összevissza hazudozik, annak egy szavát sem hiszik el, akkor sem amikor igazat mond? Nem ismered a farkast kiabáló bojtárról szóló mesét?

      Most olcsó dolog lenne megkérdezni, hogy miért, Te ott vagy?

      Valójában az a kérdés, hogy mit ér az a szerkesztő, hírközlő, aki a szája íze szerint való anyagot a legkisebb ellenőrzés, kritika nélkül átveszi, mennyiben különbözik az a tudatosan hazudozó, hamisító kollégáitól?

      Az Internet egy hatalmas információ halmaz, ahol megannyi hamisítvány, fake, vicc stb. is forog. Ám éppen az Internet hallatlan és szinte korlátozhatatlan nyilvánossága teszi lehetővé – egy kis (nem túl nehezen megszerezhető) szakértelem és jó adag tiszta lelkiismeret mellett – hogy a fake ocsút elválasszuk az igazság tiszta búzájától.

      Hazudni még jó ügy érdekében sem szabad – mondta valaki és igaza volt.

      • Admin szerint:

        Odesszit!
        A hirhez mellékelt video a Bal-Rad-on is megjelent már jóval korábban is. Az egy orosz hadgyakorlaton készült. A napokban fölkerült video youtube-s DÁTUMOZÁSA viszont friss volt.
        Mindazzal együtt is: a hülye is tudja, hogy egy ilyen sorozatvető osztálynak-mert a video szerint nem csupán egy ütegről van szó (de még ha csak egy üteg lenne is)-az ilyen jellegű felvonulása a tüzelőállásba nem kettő perc. A megelőző tevékenységgel a tűzkiváltásig legalább egy óra szükséges. Olyan övezetekben pedig, mint amilyen Donbassz-ahol a harcoló felek nem több mint 5-6 km-re vannak egymástól-ilyen mértékű felvonulás létezhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy egy- CSAK- ÜTEG mennyire védtelen egy gyalogsági támadással szemben.
        Nyilvánvaló, hogy a mellékelt video CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!-még ha eltúlzott is. Azt tudjuk, hogy Donbasszban szakaszerejű GRAD-ok tevékenykednek. 3 db. “vetőgép” és a hozzájuk tartozó kiszolgáló technika. Max. összesen harminc ember. Három “vetőgép” is borzalmas pusztitásra képes. Csak találomra lövöldözéssel is, úgy, hogy nincs tűzvezetés. Látod a falut vagy a várost, kb 10 km-re. Elég csak alapirányba beforditani a “vetőgépet”, az irányzék függőlegesen saccra, még párhuzamositás sem nagyon kell-oszt’ imka a célterületen lévők lelki üdvéért.
        De nem ez a lényeg!
        A lényeg az, hogy lényegtelen dolgokon fontoskodsz-meglehetősen aljas szándéktól vezérelve.
        Azt nem is próbálod vitatni, hogy Donbasszban népirtás zajlik! Eddig ahhoz sem volt szavad, hogy a térségben a kijevi hatalom a KOLOMOJSZKIJ által finanszirozott “Nemzeti Gárda” egységeit vetette be idáig. (A reguláris hadsereg bevetése még csak most kezdődik.) Azt is ajánlom figyelmedbe, hogy a “Nemzeti Gárda” támogatására eddig közéjük vegyitett, hivatásos regulári ukrán alakulatok “nemakaródzását” a Dmitrij Jaros-féle “Jobb Szektor” zsoldosai büntetik. (Az általad eddig e téren emlitett dolog, miszerint Jaros és hordája banderista-élből hülyeség. A “Jobb Szektor” az egy kimondottan fegyveres banda, mig a banderisták a Radikális Párt! Oleg Tyahnyibokkal az élen. Jaroséknak közük nincs a banderistákhoz. (Muzicsko is banderista volt.) Ám aTurcsinov-Jacenyjuk-Valcman-trió a hitükhöz oly közel álló Jarost patronálja! Három zsinagóga összemázolása után pedig a banderista Muzicsko hirtelen banditává és nem kivánatossá lett nyilvánitva!

        De még csak nem is az ilyen irányú félremagyarázgatásaid a probléma. Hogy mellékszálak boncolgatásával próbálod a hirek lényegét hazugságoknak beállitani!
        Kifejthednéd pl. az odesszai mészárlásról-a MÉSZÁRLÁSRÓL-a véleményes!
        Kifejthetnéd a luhanszki MÉSZÁRLÁSRÓL a véleményed!
        Kifejthetnéd a kijevi NATO-puccsról a véleményed!
        Kifejthetnéd, hogy szerinted “etikus” dolog-e NEHÉZ HADITECHNIKÁVAL polgári célpontokat támadni!
        Kifejthetnéd, hogy szerinted mennyire volt demokratikus az elnökválasztás Ukrajnában?
        Értekezhetnél arról, hogy Hawwait az USA miként tette “magáévá”-mint önálló királyságot, és miként tért vissza a Krim az anyaországhoz?
        Értekezhetnél arról is, hogy a NATO-EU latorszövetség miért csak a saját szabályai szerint megtartott választásokat hajlandó elismerni jogszerűnek? Hogy pl. az EU miért nem ismeri el a most hétvégén tartott Észak-oszétiai választásokat?-miközben elismeri az ukrajnai elnökválasztást!
        Arról is eszmét futtathatnál, hogy joga van-e a Dél és Délkelet -Ukrajnában élő többségi orosz népcsoportnak különválni Ukrajnától?
        Meg még egy csomó dologról is elmélkedhetnél! Arról is többek között, hogy a nyugati mainstream médiák miért hallgatják agyon a donbasszi meg egyéb mészárlásokat? Hogy miért tiltotta meg Kijev a külföldi televiziós csatornák műsorainak a sugárzását, és csak a hatalom által ellenőrzött médiák működhetnek Ukrajnában?
        De elmélkedhetnél a Majdan óta kifuvarozott ukrán aranykészletről és műkincskimentésről. Szólhatnál a Majdan óta az ukránokat súlytó iszonyatos szociális megszoritásokról-amikkel a nyugati “segitséget” kell honorálniuk!

        Szóval sok mindenről elmélkedhetnél-amik valóban fontos dolgok. Nem néhány foto valódiságán kellene lovagolnod. Amik olvastán felmerül az alapos gyanú, hogy Odesszit-Red Star- Phoenix-Nandrás-meg még a kutya füle tudja ki?-egyszerűen csak szerecsenmosdatást csinál. Izzadva és nyögvenyelősen-de kitartó szorgalommal!

        A hét végén a Bal-Rad tartott egy kis “szerkesztői összeröffenetet”! Az a döntés született, hogy nem foglalkozunk az Odesszit-jelenséggel. Csak nem vesszük jó néven, hogy hozzászólásaival és körömaggatásaival antiszemita reakciókra hergeli a többi olvasót!
        Végül pedig: ha tetszik Odesszit…-nek ha nem, kezd országunkban megerősödni egy eddig nem létezett politikai irányzat. Nevet nem is mi adtunk ennek az irányzatnak, pedig ezzel azonositanak bennünket. (Helyesen!)

        LÉTEZIK A NEMZETI KOMMUNISTA IRÁNYZAT!

        Éppen úgy, mint létezik a cionizmus és a világpolgárság! Pedig ez a kettő is egy tőről fakad!

        • Odesszit szerint:

          Akartam válaszolni – de el kell ismernem, ügyesek vagytok! Ilyen hosszú és ugyanakkor mégis tömény hülyeségre csak még hosszabban és nagyon unalmasan tudnék válaszolni, amivel magamat járatnám le.

          Én tudom – szemben a Ti paranoiátokkal -, hogy szigorúan saját magamat és senki mást képviselem, hogy állításaimat érvekkel és nem a net felszínéről előrángatott fakékkal támasztom alá, és hogy a mocskolódásotok, zsidózásotok (amiben nem a zsidók bántása a baj, hiszen ha hottentottáznátok, üzbégeznétek, kínaiznátok stb. stb. az pont ilyen ocsmány, és ami a nagyobb baj, értelmetlen, a dolgok valós lényegét elfedő lenne) nem helyettesíti az igazságot.

          Ti – velem kapcsolatban – ott vagytok eltévedve, hogy én nem valamiféle barikád veletek átellenes oldalán állok, ahogyan az ti hiszitek és láttatni akarjátok, csupán mélységesen nem értek egyet a módszereitekkel, amik rasszisták, hazugok, felületesek, bulvárosak stb. stb. stb. Akármennyire jó ügyet akartok szolgálni és védeni, ilyen módszerekkel csak ártotok neki.

          Odessit – Phoenix – Red Star – Nandras
          (ha akarom úgyis letagadom – most éppen nem akarom),
          egy rádiószerelőből lett öreg marxista közgazdász

          üdvözlettel

Hozzászólás