Bukik a “terroristaellenes” hadjárat Donbasszban?

Egy kedves kommentelőnk már megirta, hogy Valcman Nyalókakirály egyoldalúan meghosszabbitotta a “tűzszünetet”! Nem is csoda. A Luhanszk-régióbeli eseményeket elfigyelgetve kész csoda, hogy még nem fújta le az egész ATO-t,-mint reménytelen vállalkozást.

kraszn

Krasznodon-Izvarino térségében ugyanis zsoldosait hermetikusan elvágták a miliciák a külvilágtól. A kiéhezett latrok már élelmiszerért könyörögnek a lakosoknál, ÉS MÁR CSEREÜZLETEKET kötnének. Gázolajat kinálnak ennivalóért. A teljesen demoralizált és magára hagyott horda puhatolózó tárgyalásokat kezdett a miliciával. Rájuk hagyományoznának mindenüket-csak hagyják őket futni. De már olyan ajánlatot is tettek, hogy foglyokként vigyék őket egyenesen Oroszországba (adják át őket az orosz határőröknek) csak nehogy Ukrajnában kelljen nekik bolyonganiuk, mert a jobbszektorosok kivégzik őket. Rettegnek!
Egész Luhanszk régióban egyébiránt a zsoldosoknak semmi élelmük nincs. Hadianyaggal rendesen el vannak eresztve, de élelem nincs.
Szcsasztyéból pedig ma kora délután egyszerűen kivonultak a latrok.

Szmerszben a milicia elfogta a Klicsko-féle hiénacsapat-az “UDAR”-párt egyik országos főnökét. Faggatják erőteljesen “bizonyos dolgokról”-mert Nagy Titkok Tudója.
Csoda hogy Valcman meghosszabbitotta a “tűzszünetet”? Trónra lépésekor pedig a “néhány óra alatt rendet csapunk” igérettel széditette megbizóit! Jó néhány óra eltelt már azóta! És már Kolomojszkij hitestárs is jobbnak látta elszelelni-mint bevárni a biztos véget!
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

13 hozzászólás a(z) Bukik a “terroristaellenes” hadjárat Donbasszban? bejegyzéshez

  1. Bukott Angyal szerint:

    Bajtarsammal beszeltem telefonon,a millicia megindult Kijevet kipucolni

    • Névtelen szerint:

      Hűha!! Ennyire felerősödtek?

      • Bukott Angyal szerint:

        Te is tudod,hogy nem civilek.
        Te is tudod melyik orszag ezközeit hasznaljak.

        Nevezük csak millicianak a specnazt.:))
        Akkor miert kerdesz baromsagott a vilag leg jobb katonairol.

        • Agronómus szerint:

          Te is tudod “Bukott angyal”, hogy titkos műveleteket nem szokás telefonon kifecsegni.
          A Népi Milícia, pedig civilek önszerveződése hazájuk, otthonuk védelmében.

    • Kovács Judit szerint:

      Örvendünk a sikereknek…:)

  2. Névtelen szerint:

    Nagyon jók a térképes kiegészítések, csak így tovább.

  3. feco0220feco0220 szerint:

    Minden reménységünk a rothschildi-rockefelleri emberdarálóval szemben Putyin Orosz birodalmának ereje, és nem mellesleg Szíria és Irán. Örülök, hogy megértem az időt, amikor láthatom, hogy elkezdődött a cionista, terrorista pénzhatalom elpusztítása.

  4. Istvan szerint:

    En mar megirtam, hogy 2 het mulva talalkozunk Kievben :).Na nem menetoszlopban katonasan, hanem partizankent beszivarogva. Lesz itt erezd ell a hajam nemsokara.

    • Névtelen szerint:

      Az ukrán erőstruktúrák átalakítják repülőgépeiket, hogy a NATO-országokban gyártott vákuumbombákat lehessen alkalmazni rajtuk. A NATO-bombáknak nagyobb a veszteségokozó hatása – közölte a Luhanszki Népköztársaság (LNK) védelmi minisztériumi sajtótitkára.

      A maga részéről az Ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács információs központjának képviselője cáfolta ezt, rámutatva, hogy a NATO-szabványok és az ukrán hadsereg fegyverzetei nem illeszkednek egymáshoz.
      A vákuumbombák gyúlékony anyagokat fecskendeznek szét, majd felrobbantják a kialakult gázfelhőt. Az ilyen fegyverek hatása egy sorba állítható a nukleáris fegyverével, de közben okoznak nem radioaktivitást.
      Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_06_27/273996387/ Vitorla!

  5. Névtelen szerint:

    Petro Porosenko ukrán elnök amellett döntött, hogy 72 órával meghosszabítja a tűzszünetet az ország keleti részén – közölte pénteken az újságíróknak európai diplomáciai hírforrás.

    Az ukrajnai tűzszünet határideje június 27-én este járt volna le.
    Porosenko ma Brüsszelben megbeszéléseket folytatott Angela Merkel német szövetségi kancellárral és Francois Hollande francia elnökkel. A három vezető a Porosenko-béketerv realizálásáról tárgyalt. A felek abban állapodtak meg, hogy az Európai Unió álláspontjának határozottabbnak kell lennie az ukrajnai tűzszünet megsértése kérdésében.
    Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_06_27/274016463/ Vitorla

  6. Névtelen szerint:

    Népfelkelők Kelet-Ukrajnában június 30-ig tartják be a tűzszünetet
    Archívum© Fotó: RIA Novosztyi/Jevgenyij Bijatov
    Az egyoldalúan kikiáltott Donyecki és Luganszki Köztársaság népfelkelői ígérik, hogy június 30-ig tartják be a tűzszünetet – jelentette ki pénteken Alekszandr Borodaj a DNK miniszerelnöke a Donyeckben folytatott konzultációk után.

    „Tudomást szereztünk arról, hogy Petro Porosenko ukrán elnök úgy döntött, hogy június 30-ig hoszabbítja meg a tűzszünetet, mi is a magunk részéről megszüntetjük a tüzet ugyanerre az időszakra” – mondta Borodaj.
    Biztosította, hogy a közeli napokban még négy EBESZ-megfigyelőt adnak ki.
    Korábban Kelet-Ukrajnában nyolc külföldi EBESZ-megfigyelőt vettek őrizetbe a népfelkelők. Ma közülük négyet szabadlábra helyezték
    Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_06_27/Nepfelkelok-Kelet-Ukrajnaban-junius-30-ig-tartjak-be-a-tuzszunetet-4153/ Vitorla

  7. Pityu szerint:

    A terrorista ellenes hadjárat akkor bukik el teljesen, ha a felkelők bevonulnak Kijevbe!

  8. kaponya jozsef szerint:

    REMÉLEM el lesznek takaritva a kijevi patkányok.

Hozzászólás