Maláj szakértő: az utasszállitót levegő-levegő rakétával lőtte le egy SzU-25-ös!

A http://www.pravda.ru cikke szerint maláj szakértők véleménye az, hogy a repülőgép hajtóművét érte egy levegő-levegő rakéta találata, amit egy Szu-25-ös ukrán harcigép inditott.

Малайзийские эксперты:

De hogy a mű teljes legyen, tüzet nyitott fedélzeti gépágyújából is, és ez a két támadás okozta a gép szerencsétlenségét.
(Forrás: http://www.pravda.ru)
Kategória: HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

14 hozzászólás a(z) Maláj szakértő: az utasszállitót levegő-levegő rakétával lőtte le egy SzU-25-ös! bejegyzéshez

  1. Rendes ember szerint:

    De az USA azt mondta, hogy a szakadárok voltak. Akkor most mi az igazság? Urfang mondj már valamit! Te mindig jól látod a dolgokat, neked hiszek.

    • urfang szerint:

      Pár cikkel lejjebb le van írva, hogy akár egy év is eltelhet utasszállító esetének hivatalos összefoglalásáig. De a maláj szakértők nem várják meg a hivatalos vizsgálatot, ők már most elmondják az igazságot. A Pravdának. Másnak nem is nyilatkoznak, hisz a Pravdában ki kételkedhet? Még sose hazudtak. Az ügy tehát le van zárva, megírta a Pravda.

      Egyáltalán minek kellenek még a maláj szakértők, amikor az ukrán pilóta már mindent bevallott? Vállalta a felelősséget, ő tette. Megírta a német lap, aminek már nem emlékszünk a nevére. Még egyszer be kéne ismernie a Pravdának is, a maláj szakértők meg nyilatkozzanak az ismeretlen német lapnak, és akkor már tényleg tudni fogjuk az igazságot.

      Admin:

      Urfang!

      Nem csak egy “nevenincs” német újságnak nyilatkozott egy nevét eltitkoló ukrán pilóta!
      Főműsoridőben egy német televiziós csatorna műsorában is megtörtént a tényismertetés!

      A kedvedért előkeressük a műsor linkjét.

      Meg is találtuk. Itt van ni:

      • Névtelen szerint:

        Talán azt is el kellene mondaniuk:”Azt hittük Putyin gépe!”‘ Abban a pillanatban érthető minden és a tévedésük is! Vitorla

      • urfang szerint:

        Ez komoly? Ez a németül beszélő pocakos nagypapa lenne az ukrán pilóta? Vagy az ukrán pilóta személyesen inkább nem jelenne meg, de mindent elmondott a pocakosnak és megengedte neki, hogy a nevében terjessze az igazságot a falugyűlése előtt?

        Admin:

        Urfang!

        Ennyire setét nem lehetsz! Ez a pocakos nagypapa-aki a falugyűlést tartotta-valaki igen neves német újságiró! (Én nem tudom! Velem még nem csinált interjút-tehát neves nem lehet!) Valami Jürgen…?
        A német televiziók pedig némiképp alaposabban kötüljárják a közlendő dolgokat, mint bárki más. Amúgy meg-elhangzottak ott ennek a Jürgen X-nek a szájából olyan dolgok is, hogy a németek szava elállt.
        Állitólag ez törte meg a nyugati hazugságáradatot. Ez a beszéd, és ez a műsor.

  2. agyorkos szerint:

    Meg lett mondva és el lett magyarázva már százszor, hogy miért nem lehetett egy SZU-25-ös csatarepülőgép a maláj utasszállító lelövője! Mit nem lehet ezen megérteni?! Olyan emberek nyilatkoznak meg a támában, akik nem értenek a haditechnikához és a repüléshez. Az téma igazi szakértői kerek-perec kijelentették, hogy nem lehetséges és kész! Aki mást állít, vagy csak a lehetőségét is felveti az hazudik, nem ért hozzá, nem lehet igaza. Laikusoknak hallgass a neve.

    http://deres.tv/20140731/miert-nem-lohette-le-ukran-szu-25-os-malaj-utasszallitot

    Ehhez tartsa magát mindenki!

    • Névtelen szerint:

      Hülye vagy fiam. Leülhetsz.-D

    • Namivan szerint:

      Az általad idézett szagértőnek kicsit homályos a látása és szaglása, ami nem tesz jót a hitelességének.

      Az érvelése a föld-levegő rakéta használata felé mutat, ami beleillik az „orosz szeparatisták lőtték le a gépet” kijevi népmesébe. Csakhogy az oroszok nem láttak rakétaindítást, láttak viszont ukrán vadászgépet a maláj gép közelében, ami szerintük VALÓSZÍNŰLEG Szu-25 volt. Hogy mitől Szu-25, azt talán megindokolták, talán nem. Persze az sem lehetett, mert a kijevi kormány hivatalosan tagadta, hogy lett volna gépük abban a térségben abban az időben, így szakértő úr teljesen hiábavalóan és fölöslegesen tagadja azt, ami állítólag – hivatalosan – nem is létezik. Elég lett volna közölnie, hogy nem volt ott gép.

      Szakértő úrnak talán igaza volna, de több szempontot kihagyott az érveléséből.

      Katalógusadatokra hivatkozik, ám a katonai gépek, és különösen az oroszok nem nagyon esnek szét, ha kicsit túlnyomják őket a specifikációikon, különösen akkor nem, ha bevetés előtt külön rákészítik őket és a pilótát az eksönre, ami – figyelembe véve siker esetén az eset súlyosságát, akát Putyin gépe volt a célpont, akár a maláj utasszállító –, kizárt, hogy elmaradt volna. Így az a gép jóval közelebb lehetett az utasszállítóhoz magasságban és vízszintesen is, és mivel nem véletlen találkozás volt, hanem tervezett, a repülési útvonala keresztező kellett, hogy legyen, hiszen adottságainál fogva nem nagyon tudta „lerepülni” a Boeinget. Az is lehet, hogy nem Szu-25 volt, hanem Szu-25-öt imitáló Szu-27, ami simán közel kerülhetett az utasszállítóhoz, de a különbséget valószínű észlelték volna az orosz radarok. A Szu-25 használatára pont az ilyen hiteles szakértők miatt volt szükség, akik készségesen elmagyarázzák az információra éhező birkatömegnek, hogy Szu-25 miért nem lehetett. Pont azért volt Szu-25, mert Szu-25 nem lehetett, így ez a kijevi kormány tagadásával együtt csak a gaz szeparatisták változatnak ad teret.

      Összeesküvés elméletnek hangzik? Nem tehetek róla, hogy a világ tele van aprólékosan kidolgozott összeesküvésekkel.

      • agyorkos szerint:

        Köszönöm a választ! Nem nagyon van mit hozzáfűznöm, csak pár észrevételt.
        ” Hogy mitől Szu-25, azt talán megindokolták, talán nem.” Tudtommal nem indokolták meg, sőt, nem állították biztosan, hogy az volt, csak valószínűsítették.
        “hanem tervezett, a repülési útvonala keresztező kellett, hogy legyen, hiszen adottságainál fogva nem nagyon tudta „lerepülni” a Boeinget. ” Az orosz védelmi minisztérium sajtótájékoztatóján a radarfelvételek pontosan ezt igazolták, amit leírtál!
        “Az is lehet, hogy nem Szu-25 volt, hanem Szu-25-öt imitáló Szu-27, ami simán közel kerülhetett az utasszállítóhoz, de a különbséget valószínű észlelték volna az orosz radarok.” Ezt nem tudom, vagy igen, vagy nem. Elég rövid ideig tűnt fel a gép a radarokon és semmiféle azonosító adatot nem szolgáltatott.
        “Pont azért volt Szu-25, mert Szu-25 nem lehetett, így ez a kijevi kormány tagadásával együtt csak a gaz szeparatisták változatnak ad teret.” Logikus, csak elég nagy baklövés volt akkor, hogy pont az orosz katonatiszt volt az, aki SZU-25-öst emlegetett először, nem is az ukránok. Utána ez terjedt el a hírekben és a köztudatban.
        Tagadják azt is, hogy egy R-60-as légvédelmi rakéta képes lenne lelőni egy utasszállítót. (Két ellenpéldával szolgált a szakértő úr) Tagadják a gépfegyver lövéseket is, mondván azzal végképp lehetetlen úgy megsebesíteni egy repülőgépet, hogy lezuhanjon. Minden részletre van ellenérv, magyarázat. Teljességgel kizárja a levegőből támadó harci gép lehetőségét. Bár, ha elolvastad a vitát ott magad is tudod.

  3. Névtelen szerint:

    topinfopost.com/2014/07/26/mh-17-was-in-fact-flight-mh-370-lost-flight

  4. váray Károly szerint:

    A maláj szóvivő fogja be….. háborús övezetbe nem szokás civil gépet küldeni.

  5. daenki7 szerint:

    A “szakértők” elmehetnek … de jó messzire (ezekre is áll, hogy van az a pénz, amennyiért korpás a hajuk). Rendszeresen idézgetnek olyan technikai adatokat a SU.-25. típussal kapcsolatban, amelyek csak az első szériára voltak jellemzőek (1978). Arról nem beszélnek, hogy az 1980-as években már Tumanski R-195 sugárhajtóművekkel szerelték fel ezeket, így jelentősen megváltozott a Su-25 teljesítménye (pl. a korábbi 7.000 méteres csúcsmagasság 10.000 méterre nőtt / talán nem olyan nagy “véletlen”, hogy az ukrán légi irányítás 9.500 méterre süllyesztette az MH-17-et … biztos, ami biztos alapon?).

    A “szakértő urak” minden további nélkül utána tudtak volna nézni a valós paramétereknek, de nem tették … ahogy néhány itteni troll is mantrázza a hazugságokat (ezen agy mosottak figyelmébe ajánlom az alább weboldalt – nem orosz, mielőtt idegrohamot kapnának : http://www.fighter-aircraft.com/sukhoi-su-25.html).

  6. bal szerint:

    http://www.nst.com.my/node/20925
    US analysts conclude MH17 downed by aircraft

Hozzászólás